|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del ***
9.5.2010 13:43:33   
clara23
Amelia, čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anita in Zoja miša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi pa čakamo, da se Mark zbudi, potem pa šibamo v Tivoliuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
9.5.2010 19:08:06   
nell

IZVIRNO SPOROČILO: clara23

Amelia, čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anita in Zoja miša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi pa čakamo, da se Mark zbudi, potem pa šibamo v Tivoliuser posted image

Js se kr podpi[em pod tole... pa dodajam objem;ke [e ya Sando

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
9.5.2010 19:09:58   
nell
Ok se opravičujem za zgornje napake...se vid da je Tibor dans mami računalnik popravljal - pol stvari je razštelanihuser posted image user posted image user posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
9.5.2010 19:40:58   
Neža7

IZVIRNO SPOROČILO: Amelia

user posted image user posted image user posted image
JAAAAAAAA, noseča sem!!!! Popoldne ko je šla mala spat, sem šibnila do lekarne, malce kasneje naredila na skrivaj test in glej, glej...user posted image  ...user posted image potem pa dala Clearblue s pluskom v roko hčerki, v drugo pa dojenčka in ji naročila, naj nese očitu user posted image ...si lahko predstavljate to veselje v našem satnovanju danes user posted image , pol smo pa cel popoldan poplesavali po dnevni sobi...ja...lep dan je danes...user posted image

Vsem hvala za navijanjeuser posted image !!!

iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
10.5.2010 8:17:48   
Zoja Miša
Najprej Amelia user posted image user posted image user posted image  čestitke! Sem ful vesele. Držim pesti za oba! Obveščaj nas!!!

Jutro user posted image user posted image user posted image  drugače vsem...
Najin vikend je bil uspešen, malo čuden, ker je Kaja Lina kar do včeraj bila pri babi in dediju. Ampak sem bila najbolj srečna mami, ko mi je tako lepo pokazala, da me je pogrešala, ko sva jo prišla iskat...me sploh ni iz oči spustila in klicala mama, mama...takoj, ko sem samo ji hrbet pokazala...pa ko sem rekal, da ne grem nikamor brez nje, da gre domov z menoj, da sem jo pogrešala, je rekla, ja in brez problema šla domov!user posted image  
Drugače pa sva res uspešno opravila nakupe, še za morje, imamo nove stole in blazineuser posted image , kupila par trenerk za princesko. Pa kapo na šilt...nismo jo še sprobali. Pa Alenka usnjene copatke... Dala avtu zatemniti šipe, kar je res super...Kajo Lino sonček tako ne moti več in ven super vidi...Šla ven jest, bila na kavi pri prijatelju...v glavnem zanimivo.

Danes pa evo, nov delovni dan in nov dežuser posted image .
Tole vreme - nimam več besed!

Anita, kako ste?

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
10.5.2010 9:27:37   
tejkaz
Amelia, čestitke. Lepo, mirno zdravo nosečnost na kvadrat ti želim user posted image user posted image user posted image user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
10.5.2010 9:52:58   
Amelia
Hvala za čestitke punce, sploh še ne dojemam user posted image ...

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
10.5.2010 12:58:41   
bella02
Amelia, jeeeeeeeee, čestitke za user posted image : Zdaj pa še lepih ostalih 8 mesecev!

Danes sem tko nekej depresivna, čist vremenska. Hodnik belimo že 14 dniuser posted image , spet sem sam v cunjahuser posted image user posted image user posted image , učenje pa čaka. Pa še user posted image dela popoldne in bom sama z malimauser posted image . K sreči greva s Tejo po nove copate in potem po Tjašo, pa bo hitreje cajt šel mimo.
Se moram mal pohvalit: mi smo brez dudeuser posted image

Še nekaj me zanima: ali vaši pajaci spijo še v otroških posteljah z ograjo al nič več? Vem, da smo že govorile, sam res nimam cajta brskat nazaj. Naša da žakel dol in začne dajat nogo na ograjo. Sam čakam, kdaj mi ven čofneuser posted image . Zato razmišljam, da bi ji dala ograjco stran, ima itak uno posteljo, ki je potem mladinska. Sam to pomeni tud ukinitev žakla, pa sem res mal v dilemi. Zdej, ko nima več dude, se mi je v soboto dopoldne 3x slekla, pa me je strah njenih podvigovuser posted image .

Grem še mal v kraljestvo cotuser posted image , pol grem pa po Tejo. Se še kej oglasim.

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
10.5.2010 14:02:27   
K_a_t_j_a
bella02 jaz imam Jana še v kinderpetu z dvignjeno ograjo, ker on spi tak, da se kar dost premetuje in me je strah, da bo dal padel. Pa user posted image user posted image user posted image user posted image da ste brez dude, jaz si ne predstavljam trenutno Janu ukinit dudo, ker jo ima trenutno velik v ustih, ker mu trenutno petke rinejo ven... Slini se tak, da ima vse majčke pod vratom mokre.

anita user posted image user posted image user posted image upam, da je že kaj bolje z Zojo. Tudi jaz ti predlagam, da se ti malo popazi tvoja mami ali kdo drug na tvoji dve, da si vsaj en mal opomoreš. Ker je res nevarno, da še ti zboliš od preutrujenosti in izčrpanosti.

Zoja Miša ja res je lepo, ko vidiš, kako je otrok vesel, ko te po nekem času spet vidi. user posted image Super, da sta preživela par dni spet samo v dvoje. user posted image Tudi jaz upam in držim pesti, da se ti ta ščitnica nekak popravi in da ti ne bo treba tiste user posted image tekočine pit.

No pa da vas še tukaj častim s user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ja za menoj je četrt stoletja. Dokler je še dvojka spredaj še gre. user posted image

Še tukaj se vam vsem še enkrat zahvaljujem za voščila na FB. user posted image Rada vas imam!!

Zdajle pečem neke kokosove rezine, en mal za posladkat. Jutr imama pa z mojim user posted image 9. obletnico odkar sma skupi. Madonca čas leti...

Pa jutr gre moj po drug avto. Je kupil Scenica, rabljenga 5 let. Tako, da bomo imeli zdaj dost prostoren avto. Sam upam, da nama bo služil kot nama je Punto do sedaj.  V glavnem ta teden so bile same neke laufarije, pa centralno so delali, še ni čist fertik.... Čakamo na peč iz Italije...

Nič pride en majster zdajle za centralno po neke cevi...

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
11.5.2010 8:11:08   
Zoja Miša
Jutrouser posted image user posted image user posted image .

Ma, vidim, da je zopet zatišje tu...user posted image

Anita vas pozdravlja, so šle punce v Vipavo, se malo pocrkljat. Edino pametno, sem ji napisala nazaj. Zoja menda ni nič kaj bolje. Pikice sicer bledijo, koža na rokah pa se ji lušči. Upamo, na najboljše!

Katja, še tukaj, z enodnevno zamudo, vse naj, naj...pa diplome se hitro reši! A tolk mlada si še?user posted image  Pa za tortico hvala, bi res pasala. Bi samo jedla jaz zadnje časeuser posted image .

Bella, Kaja Lina še spi v kinderpetu, pa za enkrat je še o.k. Ima vsake toliko preblisk, pa si igrače položi ob ograjci in ja, enkrat bo preplezala ven, ampak je najina postelja čisto zraven, tako da upam, da, če že, pade nanjo. Nisem še tako daleč, da bi to reševala...ni placauser posted image . Pa ni denarja za nakup, selitev...user posted image  Nekaj bomo že poštudirali. Spi pa ne več v vreči, ji je prevroče, tako da jo le pokrijem z eno dekico in ponoči se razbrca, ali pa tudi ne...kakor kdaj.  Sam še tole, zakaj v mladinski, ne bi imela žaklja/vreče? Kaja Lina si jo je sama slekla, ko se je zbudila.
Pa bravo za dudo, ki je ni. Mi, ki je nikoli nismo imeli, nisem niti poštudirala, da jo je treba kdaj dati tudi stranuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
11.5.2010 12:00:16   
Krysia
Evo mene punce. Sej vas ne zanemarjam, sam mal se še lovim s tole novo službo, ampak bo že ...

Amelia, čestitke! Želim ti lepo nosečnost s čim manj slabostmi!

Bella, Rok tud še spi v otroški posteljci - mamo čez poletje plan mu uredit sobo pa ga navadit na mladinsko postlo ... sicer mislim, da ne bio kakšnih posebnih težav s tem, razen da bo mene strah, da bo dol padu, ker se skoz premetava ... ampak sem se jst tud skoz premetavala, pa nikol nisem dol padla ... Pa super za izginulo dudo ... tud ta projekt nas še čaka ... sej jo ma sam za spat, sam ponoč, če se zbudi, jo poišče pa da v usta, pa če je ne najde, je jok, tko da ne vem, kako bomo to spelal ... v vreči pa tud nismo več, ker mu je prevroče ...

Zoja Miša, mal zatišja je tuki gor, sam kot vidiš, smo ene vztrajne pa se kr oglašamo ... jst priznam, da sem velik na FB (pač ... moja obsedenost z igrcami), ampak vas ne nameravam zapustit tuki gor ...

K_a_t_j_a
, kako si praznovala? Pa ko sem vidla, da maš šele četrt stoletja, sm se kr zamislila nad svojo starostjo ... eh, pustmo to - star si takrat, ko te svečke za torto stanejo več kot torta user posted image

Anita, upam, da si vsaj mal odpočiješ na primorskem ...

Nč, bo treba še mal delat, pol pa mal FB pogledat, pol se bo pa itak Rok zbudil ... danes bova kuhala juho iz bučk - upam, da ne bo imel nič proti ... sej načeloma se ne pritožuje nad hrano, sam jst glih nisem neka huda kuharica ... user posted image Se tipkamo, pridne bodte ...

Neposredna povezava do sporočila: 3411
11.5.2010 12:08:22   
clara23
Dan,

mali mož spi, jaz pa počasi pripravljam za kosilo. Sva bila zunaj in sem ga komaj spravila noter. Upiral se je z vsemi štirimi-in to dobesedno. Skozi vhodna vrata sem ga morala prav zviti v pozo "novorojenčka", ker se je drugače z rokama zagrabil za okvir vratuser posted image . Odkar smo mu zunaj postavili peskovnik ni šans, da ga spravimo noter..

Postelja..jah, itak spi pri meni na veliki postelji, tako da je naša mala posteljica bolj odlagališče dek, igrač in cunj..in tako bo ostalo, dokler se ne preselimo..

Duda..si niti ne predstavljam kako bo, ko mu jo bomo ukiniliuser posted image . Sicer jo ima samo za spanje, ampak vseeno..ja, tudi nas čakajo še precej pestre noči..mu jo imam pa namen to poletje skenslat. Čakam, da se pri kakšnih sosedih skotijo mali psički ali mucki, da jo bo potem sam dal "dojenčkom"user posted image .

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
11.5.2010 13:32:15   
bella02
user posted image

Da mal poživimo to turobouser posted image

Zoja Miša, ja projekt duda je zaključenuser posted image . In moram rečt, da proti vsem pričakovanjem, sem pričakovala vsaj nekaj dni joka, tako pa je blo vsega skupaj 5 min. Jo je odnesla muca in bastauser posted image . In zdak gledamo vsako muco, če ma slučajno dudouser posted image .
Glede postelje. Ja, ker maš posteljo zraven, pol res ni panike. Sej ne vem, al bi splezala čez, sam kolikor je Humarja v njej, je vse mogoče. Žakel bi pa mogla ukinit zato, ker če mi zleze dol, pol ne vem, kolk bi blo fajn, da šeta v žaklu naokol. Pa še ena dilema je. Potem moram zaklepat vrata za dol, ker že vse odpre. In ker ne veš, lahko da vstane, midva je pa ne slišva in je lahko pi... Stopnic pa še ne obvlada, se ji preveč mudiuser posted image

Krysia, pri nas je blo isto. Jo je sicer mela od cca 4. meseca na ketnici in če jo je izgubila, jo je poiskala. Težava je nastala, ker jo je zdaj včas odpela in zgubila, potem pa je bil ponoči jok. Ampak zdaj je od petka mir. Še enkrat se ni zbudila, pa da bi mogla jo it tolažit. Enkrat je nekej rekla, sam verjetno v sanjah. Torej, sam pogum in odločt se. Mislim, da ji ful pomaga, ker se veliko pogovarjava o tej muci, pa vsakemu pove in potem jo vsi hvalijo, kako je pridna in velikauser posted image .
Naša je še kar v vreči, ker je soba na V in je hladna. Kovtrček itak vedno dol da.

Danes tudi jaz kuham in sicer zrezke v omaki in kruhove cmokeuser posted image . Vmes pa se mal učim, sam je poudarek na maluser posted image . Lepo se imejte!

Neposredna povezava do sporočila: 3413
11.5.2010 13:49:11   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

Danes tudi jaz kuham in sicer zrezke v omaki in kruhove cmokeuser posted image . Vmes pa se mal učim, sam je poudarek na maluser posted image . Lepo se imejte!

Mmmmm, to bomo pa mi tud enkrat te dni skuhal - si mi ful lušte nardila ...

Pa velik sreče z učenjem ...

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
11.5.2010 14:42:25   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Lačna!!!! Mi lušte delate!!! To mam jaz ful rada!!!user posted image

Ampak danes bo šele pozna večerja...si bova s sodelavko privoščili in greva v Favolo jest in na kozarček user posted image , ob 17.30h. Sem ji dolžna malo zahvale, je oblikovalka in dela vse zastonj za tole našo ''novo'' firmo. Pa zame tale tatoo...
Kaja Lina in user posted image  pa bosta malo samote uživala. Zadnje čase, ko je le mami zakon za vse, je user posted image  kar žalosten...pa bomo videli kako se bo danes obneslo, ko me ne bo. Ja, seveda me skrbi, kot ponavadiuser posted image .

Dajte kaj napisat babe žabe no, sej vreme ni tako fajno, da bi bile skos zunaj...otroci tudi vsaj malo spijo, službene obveznosti pa počakajouser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
11.5.2010 15:16:46   
clara23
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

oooooooooooo tole pa tudi jaz obožujem..pa tamlado solatko zraven..mjamiiiii. Hvala za idejouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
12.5.2010 7:45:33   
Amelia
Punce, nič dobrega nimam za povedat, 3 dni po pozitivnem testu sem začela krvaveti, očitno je šlo vse naprej....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
12.5.2010 7:55:14   
Zoja Miša

Punce, nič dobrega nimam za povedat, 3 dni po pozitivnem testu sem začela krvaveti, očitno je šlo vse naprej....user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Drži se Amelia!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
12.5.2010 8:27:05   
K_a_t_j_a

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drži se. Jaz še vedno upam, da si user posted image .

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
12.5.2010 9:42:44   
tejkaz

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Mislim nate in upam da to ni to.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
12.5.2010 11:52:20   
bella02
Amelia, user posted image

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
12.5.2010 12:33:49   
clara23
Amelia, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
12.5.2010 14:02:11   
sayuri
user posted image

Amelia, ni nujno. Mogoče se je pa eden obdržal. user posted image  Močno držim pesti zate. user posted image

Živjo punce. Nimam nobene energije za pisat. Sem takšna, kot tole neumno vreme. user posted image  L&Z me zaposljujeta na polno. Včera mi je Zara s kredami popisala popolnoma ves hodnik/stopnišče user posted image  SAj en veš, kaj bi naredu user posted image  Polna sta vragolij, spodbujata eden drugega, če že je 5 minut miru pri hiši, eden začne drezat v drugega. Tko da največkrat zvečer padem na kavč in me že zmanjka.

Nekaj se o posteljah pogovarjate. Naša dva sta še vedno v posteljici pri naju v spalnici in bo tko zihr še nekaj cajta. user posted image

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
12.5.2010 14:50:29   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drži se. Jaz še vedno upam, da si user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tudi jaz... smo krvavele pa smo naše miškoline obdržali tko da so včasih tudi "lažni alarmi".... Upamo do zadnjega*

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
12.5.2010 15:23:51   
Krysia
Ameliauser posted image  user posted image  user posted image , pa tudi jaz upam, da je ta krvavitev pomenila kaj drugega ... se spomnim še ko smo čvekale na forumu nosečnost, da je bilo kar nekja punc, ki so krvavele, pa potem rodile zdrave otročke ... Držim pesti in mislim nate!

Sayuri, jst sm že pri enem včasih zvečer čist fertik, tko da te čist razumem ... ko boš našla kej energije, nam pa vseen še kej napiši!

Nič, grem priprave pisat ... Rok je pri babici in kuhata kosilo (ta drugo seveda - on je kosilo okrog enih, pol pa še enkrat z nami, ko moj dragi pride iz službe okrog petih ...) Pridne bodte pa se tipkamo ...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?