|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010
12.5.2010 18:46:30   
niwci
ah
Mleko si kar hrante za hude čase, tiste, ki ga imate viška. Ga boste mogoče rable kasneje za kašice. Meni je to pred dnevi kolegica povedala in sem si zdaj črpalko izposodla, da po obroku pogledam če je še kaj ostalo.
Naša mala pa čisto vse poje. Nimam več kaj izčrpat. Pa tudi drugači se mi zdi, da mi gre že mleko počasi na malo... ne vem kaj naj naredim. Sem ji včiraj zvečer naredila AM, da se bo za sigurno najedla, potem pa ugotovila, da po 20min vlečenja ni izpila niti ml . Prav ne mara umetnega. Potem sem pa revico prestavljala iz ene na drugo, da je boga zaspala.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
   [Brisano sporočilo]
12.5.2010 19:15:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lara73)
  Neposredna povezava do sporočila: 1977
12.5.2010 21:03:25   
ursulina
JADA, SAJ BO!!! :) kar pogumnpo naprej, delaj pa tako, kot ti čutiš da je prav. če vidiš, da ji ne moreš pomagat s tem da jo nosiš, jo pač odloži... pri nas je ob sitnobi vedno problem, da je treba do konca podret kupček ali jo matra, dokler se ne pokaka, pol je pa v redu... tako da jo za zdaj vedno dvignem, če se joka, ampak to je res malo v primerjavi s tvojim primerom...

naša bo 19. stara 3 mesece in zdaj tri dni lepo pase kravice, začela pa se je tudi igrat z ropotuljico, sicer ji jo dam v roko in jo kar en lep čas drži in se ukvarja z njo, potem pa pade in je jok user posted image  igralni center niti ni zanimiv, ona bi se skoz pogovarjala ali pa na ramenu nosila in firbec pasla - raje ko kravice user posted image

načrpano mleko: ga za sproti hranim po obrokih v avent via posodicah v hladilniku in ker se ga večkrat ne sme pogrevat, ko mala popije svoje kolikor tisti obrok hoče, ostanek pač vržem stran in včasih je res velika doza, žal... kar je pa viška sicer zamrznem, ampak probajte kdaj, kakšno zamrznjeno m. mleko je - kislo in včasih tudi kar smrdi... jaz ne prakticiram ravno veliko za zamrzovalnik, ker mi uno mleko ni videti preveč užitno...

lepo bodite in uživajte z malimi...

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
12.5.2010 21:05:54   
ursulina
IZVIRNO SPOROČILO: niwci

Pa tudi drugači se mi zdi, da mi gre že mleko počasi na malo... ne vem kaj naj naredim. Sem ji včiraj zvečer naredila AM, da se bo za sigurno najedla, potem pa ugotovila, da po 20min vlečenja ni izpila niti ml . Prav ne mara umetnega. Potem sem pa revico prestavljala iz ene na drugo, da je boga zaspala.

a dovolj piješ tekočine? jaz kakšen dan ful premalo popijem in se takoj pozna na proizvodnji... potem furam Galex čaj pri dojenju in se slilim z vodo pa je spet okey, HB...

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
12.5.2010 22:38:41   
Smrketa13
Glede shranjevanja mleka. Ko sem bla pri pediatrinji moj user posted image   ni bil nič žejen oz. smo tako hitro prišli na vrsto, da mleka nisem rabila. Škoda mi ga je bilo zlit stran in sem se odločila, da ga dam zamrznit za hude čase. No bomo vidl kako se to obnese..upam, da ne bo imel čudnega vonja. Sporočim, ko ga bom odtajala. Edini razlog zakaj sem se odločila, da ga shranim pa je, da z mojo črpalko od chicco-ta vedno trpim, ko si ga črpam. Pol me bradavice bolijo k user posted image še par dni...

Dons k smo bli v RA je pediatrinja opazila, da glavco drži preveč nazaj in gremo na vaje. Me je pa presenetila z izjavo, da je to zaradi nepravilnega hendlinga. Pol me je vprašala, če se tudi ustraši dostikrat. Sem rekla, da če pospravljam posodo, ko ropotam z pokrovkami, da takrat se in menda je to tudi posledica tega hendlinga in da bi mogla paziti, da se čim manj straši...sam če tko pogledam, pol to pomen, da ne morem nič glasnega delat v njegovi bližini. user posted image user posted image user posted image

Dons sem mal brala, kdaj naj bi user posted image držal samostojno glavco...recimo, da v povprečju tm nekje pr 5-7 mesecih. Jaz sem pač hotla kupit tisto štorkljo al kako se že reče, da bi user posted image lohk nosila in imela proste roke. To je tist, k maš obrnjega proti sebi al pa stran od sebe. No in men prodajalka reče, da je to samo za tiste, ki lahko samostojno držijo glavco. Ta štorklja nej bi bla pa samo za user posted image do 9 kg. Moj ma pa že zdej 6200 pa je komaj 2 meseca in pol star. Kako user posted image si to predstavljajo. Sicer so imeli eno, k je do 12 kg, sam je bla pa 99 €.

Jada zmer k berem tvoje poste se mi bolj smiliš. Skos neki...groza. Dobra si..men bi se že user posted image .  Želim ti vse najlepše user posted image user posted image user posted image

Vi ste naši mali sončki, ste kot lučke v temi,
veter z juga, ki na krilih ptic, zimo proč podi.

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
13.5.2010 7:47:30   
MATEJKA_
jutro...

včeraj smo imeli pregled in prvo cepljenje, tudi rotarix. pri 3 mesecih: 5550g in 63 cm user posted image . če gledam, da je pri rojstvu imel le 49 cm, moram rečt, da raste ko goba. je v tem času že večji, kot je bila takrat moja hčera, pa je bila rojena z 51 cm. sem dr povedala za občutljivost na mleko in ml. izfdelke, je rekla, da ga še ne bova zdaj testirali, mogoče malo kasneje. jaz sem trenutno že 1 teden brez kakršnihkoli ml. zadev in moram rečt, da mu je dosti boljše - tudi koža je spet skoraj normalna. bo počasi...
je pa imel zvečer blažjo reakcijo na cepljenje - vročina 37,5C. mu nisem nič dala, je pol čez par ur blo spet vse normalno...

shranjevanje mleka - ne prakticiram, mi ni najbolj všeč ta zadeva. za večerne kašice sem pa pri hčeri takrat pol kar aptamil uporabljala...

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 13.5.2010 7:51:27 >

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
13.5.2010 7:51:25   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: Smrketa13

Jada zmer k berem tvoje poste se mi bolj smiliš. Skos neki...groza. Dobra si..men bi se že user posted image .  Želim ti vse najlepše user posted image user posted image user posted image

Hvala user posted image user posted image user posted image Ah, pa kar gre veš, se vedno manj obremenjujem, tako da .... niti ni tako hudo, kaj pa vem. Al pa sem res že navajena. user posted image mi ne pride več tako do živega ... mah, bomo že. Še vsi so zrasli user posted image user posted image user posted image

Kora - čez koliko časa je vaša user posted image nehala jokati, ko si začela delati tako, kot si napisala?

(odgovor članu Smrketa13)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
13.5.2010 7:55:02   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: Smrketa13

Glede shranjevanja mleka. Ko sem bla pri pediatrinji moj user posted image   ni bil nič žejen oz. smo tako hitro prišli na vrsto, da mleka nisem rabila. Škoda mi ga je bilo zlit stran in sem se odločila, da ga dam zamrznit za hude čase. No bomo vidl kako se to obnese..upam, da ne bo imel čudnega vonja. Sporočim, ko ga bom odtajala. Edini razlog zakaj sem se odločila, da ga shranim pa je, da z mojo črpalko od chicco-ta vedno trpim, ko si ga črpam. Pol me bradavice bolijo k user posted image še par dni...

oprosti, ampak chicco črpalka je za en dr... drugače ne morem rečt, sem jo imela pri ta prvi sposojeno od svakinje. katastrofa, bolelo, da je blo groza, pa skoraj nič nisem ven usplea sčrpat. pa sem malo na netu iskala rešitve in si kupla črpalko od tommee tippee in moram rečt, da je super. sploh nič ne boli, razen če je bradavica že poškodovana, pol malo... pa zelo dosti sem si lahko napumpala in relativno hitro. pri ta malem pa sem jo zdaj 3x potrebovala - se mi je mastitis pripravljal in sem se ga na vsak način hotela izognit...  

Neposredna povezava do sporočila: 1983
13.5.2010 8:22:18   
dskubin
Spet sončno jutro, jupi!

blazina airex - res je zakon, žal pa se je tudi na obali več ne dobi na naročilnico. Ne vem, zakaj se dela take razlike, pa eni jo res rabijo, no user posted image user posted image

Se tolk veselim danes, ker četrtek je moj dan, ostane doma (ampak zato izgubimo soboto, ma kaj češ, vsega ne moreš imet) in merka tavelika2, al pa celo vse 3, jaz pa okoli . Danes greva s tamalim klatit v eno vasico s prijateljicami  in dobivat nove prjatle, pa jaz zvečer v šolo, za vmes moram pa še nekaj umislit

IZVIRNO SPOROČILO: Jada82 Ah, pa kar gre veš, se vedno manj obremenjujem, tako da .... niti ni tako hudo, kaj pa vem. Al pa sem res že navajena. user posted image mi ne pride več tako do živega ... mah, bomo že. Še vsi so zrasli user posted image user posted image user posted image

jada - kaj naj rečem, go girl. Tko se dela, in res najbolj pomaga, če se uspeš pripravit, da se daš malo na off. Ker si itak večino časa sama z otrokom in ni vedno nekoga, ki bi prevzel malo. Ampak bo vedno boljš, boš vidla. Tudi drugi s(m)o dali podobno skozi, pa pol skor pozabiš, kok hudo je blo (podobno, kot bolečino pri porodu). Se spomniš, da je bil težaven otrok, ampak v spominu ostanejo lepe stvari.

Mi se pa zdaj srečujemo s trmo, oziroma res upam, da je to višek faze, ker če je lahko huje, se mi bo scufalo.  Sin ni bil tako težek s tem uveljavljanjem svoje volje, no ja, sej on je tudi zdej v fazi trmarjenja, pa ne vem, al je to že 2. faza, ker se bliža 5 letom, al samo  oponaša njo user posted image Pa sem se tudi že vdala v usodo in se malo privadla, se kar malo izklopim (tudi, ko smo zunaj, in se tamala meče po tleh, se včasih kar zraven usedem), včasih nas malo čudno gledajo - in počakam, da mine. No ja, bomo preživeli tudi to, še vsi so... V glavnem, otroci res znajo preizkušat naše meje, pa včasih se jim res ne da dopovedat, kje je rob user posted image

Aja, a ste vidle nonico? Sicer malo slabše sliši, ampak caaariiicaa! Jst bi tudi tko pr njenih letih
http://www.youtube.com/watch?v=JAwOZvvGsRs

< Sporočilo je popravil dskubin -- 13.5.2010 8:34:34 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

Neposredna povezava do sporočila: 1984
13.5.2010 8:36:45   
kora33
jutro mamike...
moja princes se je dans zbudila ob pol 4...mi je bilo kr malo čudno da sva mogli jest...tega nismo prakticerali že skor več kot mesec dni...da bi jedli ponoči...ponavadi je spala do 6...upam, da ji ne pride v navado....user posted image .....
Jada-mi smo imeli zelo težko obdobje tam v drugem mesecu in začetek tretjega....potem pa sem res poskusila s to varianto....kar hitro nam je uspelo moram rečt....kak teden je zvečer jokala ...ampak ne tako hudo kot prej, ko sem jo po rokah nosila in šprancirala gor in dol po stanovanu z njo....zdaj mi je kar malo hudo včasih, ko bi jo rada pocartala...pa noče bit na rokah...tk da se cartama tako, da leživa obe na moji postelji.....otroci so različni....ampak mine pa pri vseh...verjemi...moj nečak je vpil skoraj eno leto....njegova sestrična pa 2 leti....nočem te strašit...ampak starši se zdaj ob spominih na te "hude" dneve le še smejejo....tako kot si rekla...ne se s tem obremenjevat...če je user posted image  pregledan in je zdrav...pač joče...ne zna komunicirat s svetom na drugačen način....manj kot boš nervozna manj bo user posted image  jokala....srečno in čim več nasmejanih trenutkov
lp

sreča je

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
13.5.2010 8:57:27   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Spet sončno jutro, jupi!

blazina airex - res je zakon, žal pa se je tudi na obali več ne dobi na naročilnico. Ne vem, zakaj se dela take razlike, pa eni jo res rabijo, no user posted image user posted image

pa zakaj so te blazine fajn? a je kej posebnega? a ni una blazina od igralnega centra ok, al pa puzzle? men je še vedno najbolj praktičen ležalnik, ker jo lako okol prenašam user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
13.5.2010 10:02:46   
punsha
joooj, sem že napisala roman, pa mi je vse zbrisalo user posted image
v glavnem:

blazina... je že ena napisala in se čisto strinjam. Je fina, ker je user posted image lahko ves čas na njej, nikamor ne more pasti, ti si lahko zraven, ne drsi, na njej se igrata, na njej spi čez dan, delata vaje iz fizioterapije...

pasenje kravic Meni so pokazali poseben prijem, kako ga obrniti iz hrbta na trebuh. Je pa potem pomembno, da so rokice dovolj naprej. Tako je lažje v tem položaju. Daš mu jih čisto spredaj, pa skupaj, pred glavo. Midva potem delava še vajo, da ga jaz primem za obe rokici, ko je v takem položaju in potem se boža z eno roko po drugi, ali ploska... zraven pa še nekako pritisnem na rito, da ne dviguje zadnjega dela telesa.

just mi lahko prosim katera pove, kako priti do njihovih izdelkov? Enej je čez noč začel kašljat, smrkat, kihat... pa bi rada kupila mogoče to sivkino kremo. Pa še eno pohvalijo. Mislim da je tea tree al nekaj takega. Katera pozna?

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
13.5.2010 10:17:43   
slomak
živjo punce,

mi smo fajn, tamala je super pridna, nobenih težav hb...

najprej da ne pozabim...punsha ali imaš še vedno tisti link trgovine k si kupila majico za dojenje... jst bi si hlačke z visokim pasom kupla...hvala
just se pomoje naroča preko kataloga kot un oriflame...od moje kolegice mami pomoje to prodaja, lahko jo vprašam...

življenje je lepše z našo zvezdico doma (20.02.2010)

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
13.5.2010 10:24:58   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

pasenje kravic Meni so pokazali poseben prijem, kako ga obrniti iz hrbta na trebuh. Je pa potem pomembno, da so rokice dovolj naprej. Tako je lažje v tem položaju. Daš mu jih čisto spredaj, pa skupaj, pred glavo. Midva potem delava še vajo, da ga jaz primem za obe rokici, ko je v takem položaju in potem se boža z eno roko po drugi, ali ploska... zraven pa še nekako pritisnem na rito, da ne dviguje zadnjega dela telesa.

A če v zrak viha nogice, je ok? Jaz nimam pojma, če naša user posted image prav pase kravice.
Rokice ji že dam naprej, pa jih konstantno daje narazen, pa dotika se igračk, ki so spredaj nastavljene in včasih celo kakšno prime, pa je pol ne spusti, pa se po glavi kresne user posted image user posted image user posted image .

Kako pa pravilno daješ nazaj na hrbet?

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
13.5.2010 10:36:17   
Lara73
jada: blazina je dovolj velika, mehka in trda obenem, varna, topla... jo eni na morje nosijo. Ko se začne plazit se lepo lahko odriva in ne drsi.....

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
13.5.2010 10:36:59   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Aja, a ste vidle nonico? Sicer malo slabše sliši, ampak caaariiicaa! Jst bi tudi tko pr njenih letih
http://www.youtube.com/watch?v=JAwOZvvGsRs

ma je carica user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
13.5.2010 10:46:06   
slomak

just mi lahko prosim katera pove, kako priti do njihovih izdelkov? Enej je čez noč začel kašljat, smrkat, kihat... pa bi rada kupila mogoče to sivkino kremo. Pa še eno pohvalijo. Mislim da je tea tree al nekaj takega. Katera pozna?

evo sm zdj s prjatlco govorila pa mi jo lahko zrihta, pa tea tree je tud od justa...

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
13.5.2010 10:49:43   
punsha
slomak tole je link: http://www.alisa.si/

ja bi bila pa zelo vesela, če bi jo vprašala. Res bi rada prišla nekako do tega Justa. Hvala user posted image

pasenje kravic pri nas ima večinoma nogice na tleh. Če jih pa nima, ga pa kar za rito primem, pa malo dol držim, pri nas pomaga. Ja, tud pri nas večkrat daje rokice narazen, ko pa ga popravim, mu jih dam skupaj pa tako naprej, je pa kar vredu

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
13.5.2010 10:51:12   
punsha
o, slomak, si me prehitela user posted image

a jst pol lahk teb naročim, al njej, al kako? jst bi kar obe naročila. pa če so še kaka navodila zraven. najbolj me zanima za uporabo pri dojenčku. sploh kaki prehladi - kašelj...

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
13.5.2010 10:55:38   
slomak

a jst pol lahk teb naročim, al njej, al kako? jst bi kar obe naročila. pa če so še kaka navodila zraven. najbolj me zanima za uporabo pri dojenčku. sploh kaki prehladi - kašelj...

jutri se z njo dobim pa bom naročila za obe user posted image  pa se pol naprej zmenva kako pa kaj ok...

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
13.5.2010 11:04:34   
punsha

IZVIRNO SPOROČILO: slomak

jutri se z njo dobim pa bom naročila za obe user posted image  pa se pol naprej zmenva kako pa kaj ok...

ooo, super! ful dobr! hvala

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
13.5.2010 11:27:24   
punsha
slomak, imaš ZS

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
13.5.2010 11:44:14   
mavo
Oj, sem malo v zaostanku, smo dobili včeraj končno še predsobo, pa smo imeli ful dela cel dan. Vidim, da ste še za akcijo, da bi se malo dobile. Danes je že malo pozno, ampak jutri zjutraj - dopoldne bi pa jaz z veseljem šla na kavo.
Torej: SLOMAK, KATI, ZIMSKA, SMRKETA in ostale iz Lj in bližnje okolice: a se dobimo, al kaj?
Saj jaz bi napisala lokacijo, ampak res ne poznam lokalov v BTCju. Zimska, a ti lahko prideš peš, če samo malo prši zunaj, s kakšno dežno prevleko na vozičku? Ostale z avti pa tako lahko v avtohiši parkiramo.
Rečmo jutri ob 10ih v BTC City. A katera pride?

Shranjevanje mleka: sem probala prvič dajat v skrinjo, pa sem vse stran pometala. Sem tudi uporabila Aventove lončke, pa je kljub temu imelo mleko čuden vonj in kiselkast okus. Pa itak lahko pri kašicah kupiš take, kjer je mlečna formula že dodana in jih delaš samo z vodo (v Millerju imajo take dobre od Milupe), ko pa doma delaš, pa lahko sveže napumpaš za kakšen pirejček, če pa ni več mleka, pa AP dodaš. Ko začneš gosto hrano dodajat, imaš itak še dovolj mleka, če pa že prej nehaš dojit, so pa tudi AP navajeni, tako da ni problema.

Matejka: jaz ti predlagam, da nadaljuješ z Elevit pronatalom (ali kakimi drugimi dodatki), ker boš s tako omejeno prehrano dobila premalo vitaminov in mineralov vase in se bo slej ko prej poznalo na mleku. Pa še sama boš manj odporna. Res popolnoma enako se je zgodilo moji kolegici. Vse kar si napisala, je poplna kopija njene situacije. Na koncu je ful zbolela, skoraj izgubila mleko in končala na jemanju železa in še nekih tablet (sem pozabla).

Baby handling: ko vas berem imam včasih prav slabo vest, ko se tako ukvarjate s pravilno držo otročkov. Jaz jo dvigujem čist navadno, tako da jo primem pod rokicami in podprem glavico. Nič ne vstavljam rok med noge. Uporabljam le tisti prijem za previjanje, to so me naučili že pri ta  velikem. Dejte mi povedat, kako pogosto je treba pasit kravice, a vsak dan? A večkrat dnevno?
Kar se tiče ležalnikov, pa lupinic, je pa itak najboljše, da vedno leži na ravni podlagi, pa da brca okoli sebe. To so nam že v Celju v glavo vbijali, tu v Lj je pa tudi sestra na posvetovalnici najprej to vprašala. Zato jo jaz kar celi dan pustim ležat na igralni podlogi, voziček ima pa tudi z ravno košaro, ne takega za lupinico gor montirat. Lupinico pa ne damo nikoli ven iz avta, tako da jo res uporabljamo samo med vožnjo.

No, zdaj se pa moram dela prijet, sva z malo do 9ih spale. Je kar pasalouser posted image

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
13.5.2010 11:45:21   
Nattasha
Oj!

No mi smo meli cepljenje včeraj in je mala prava junakinja.Najprej je prav pridno popapala Rotarix, potem pa zajokala, ko je zdravnica prebodla kožo, ko pa je bil flajšterček, se je pa že kregala. Mala je zrasla 58cm in 5240g, kar pomeni, da smo se kljub flaški zredili samo eno kilo. Smo bli pridni baje:))

Pridemo domov in mala nasmejana žlubodra, jo skopam, naredim obkladek, oblečem v pižamico, dam flaško in med podiranjem kupčka mala zaspi. Ura je bla 18:15. Sem bla 100%, da bomo imeli težave ponoči, ampak neeee. Mala je spala do 7h. Brez zbujanj:) Zdaj ne vem, al not spravlja še iz časa ko je imela krče, ampak jaz sem navdušena:) Držim pesti, da bo šlo tako naprej:)

Mislite, da je možno, da mi zato tolko spi,ker mi čez dan zelooo malo? Ene 3x po 20 minut...če imam srečo:)

Jada: Ko se bodo krči končali, bo čisto druga punčka, vsaj pri nas je tako. No midve sicer nisva imele težav s sprehodi in kofetkanjem, ampak jok po 4 ure skupaj...dretje, da ne veš več kaj naj delaš...to pa ja...

Aja še to..zdaj že nekaj dni berem, da vam niso handlinga pokazali v maerinski. Mi v Zd Maribor smo imeli eno celo predavanje, vsak s svojo lutko. Dvigovanje, polaganje, obračanje, hranjenje, posedanje in nošenje. Imela nas je fizioterapevtka iz zd, ki se vsak dan ukvarja z otroki, ki jo rabijo, zato je bla tud dost stroga in vsakemu, ki ni vredu držal, to posebej pokazala. Škoda no...tiste mamice, ki jih je blo strah, so potem rekle, da ji m je lažje. Sicer je otrok nekaj drugega kot lutka, ampak vsaj občutek dobiš...

Nič mala zahteva zabavo, tako da...papa

< Sporočilo je popravil Nattasha -- 13.5.2010 11:48:52 >

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
   [Brisano sporočilo]
13.5.2010 11:58:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ursulina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.