|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
11.5.2010 15:42:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jada82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1951
   RE: Februarčki 2010
11.5.2010 18:18:21   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

čistim s fiz
IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

Sicer pa imamo jutri kontrolo v razvojni, pa bomo videli kaj poreče dr. Po mojem bi mogla za 3 mesece malo bolj glavo dvignit, če je na trebuščku. Vadit pa ne moremo.

evo joka. Grem. čao.

Evo, mi smo bli danes pri zdravniku .... je ugotovila, da ne pase kravic pravilno, pa da jo nazaj zateguje, tako da imam napotnico za razvojno ambulanto, pa potem gremo h fizioterapevtki. Ajej, ta naš bogi otrok user posted image user posted image user posted image

Ni tolk hudo Jada, samo vaje ti bodo pokazali pa pravilen handling. Ti pa glej, da boš zatežila za uno brezplačno blazino. Če je ti nočeš, jo jaz potem od tebe odkupim.user posted image

če maš razvojno v Kranju jo garant dobiš. Mi smo jo, pa Moniki nič ne manjka (HB). Blazina je supeca!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
11.5.2010 18:19:44   
Lara73

čistim s fiz

Sicer pa imamo jutri kontrolo v razvojni, pa bomo videli kaj poreče dr. Po mojem bi mogla za 3 mesece malo bolj glavo dvignit, če je na trebuščku. Vadit pa ne moremo.

evo joka. Grem. čao.

Evo, mi smo bli danes pri zdravniku .... je ugotovila, da ne pase kravic pravilno, pa da jo nazaj zateguje, tako da imam napotnico za razvojno ambulanto, pa potem gremo h fizioterapevtki. Ajej, ta naš bogi otrok user posted image user posted image user posted image

Ja tale vaš otrok bo res vreden spomina.

Očitno tudi naša. Spet joka. Je spala celih 15 minut. Grem. Čao.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
11.5.2010 20:20:29   
zvesta
Punce, evo, tega bi nas morali naučiti v materinski šoli in v porodnišnici, ne pa da tole zvemo redki pri treh mesecih šele v razvojni ambulanti:

http://www.youtube.com/watch?v=WfZDWtXDewA

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

Neposredna povezava do sporočila: 1954
11.5.2010 21:29:16   
kora33
zvesta- meni je pa prišla fizioterapevtka v porodnišnici pokazat ta novi handling...ni čisto enako kot na posnetku....je pa precej podobno in sva tako delali...no več al manj...moram pa rečt, da sem se mogla kr v roke vzet, ker sem bila pr nacetu navajena drgač...mi takrat noben ni reku...kako delat in je glavčko res tiščal nazaj...no tamala je zaenkrat ne...se pa skušam držat handlinga kot je bilo prikazano s strani fizioterapevtke...lp

sreča je

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
11.5.2010 21:30:51   
smuki
Pa kaj si ja nor!
Jst te prijeme zdaj prvič vidim. Me je kr groza, da je moje dete staro 3 mesece, jst pa zdaj prvič vidim, kako se otroka pravilno prijema in dvigne, obrača.
Nekaj so že pokazali v materinski šoli - da se otroka pri previjanju ne sme dvignit za obe nogici u luft, ampak da se ga z desno roko prime za levo nogico in dvigne... in vse to v porodnišnici niti ena sestra ni izvedla.
Sej ne morem verjet!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
11.5.2010 21:58:33   
punsha
Jada glede zvijanja nazaj čisto nič ne skrbi. Pri nas se je fest zvijal, pa glavo tiščal nazaj, bil obrnjen le v eno smer... in hodimo na fizioterapijo. Tam so me in me še učijo pravilnega prijemanja, delamo različne vaje (kako vzpodbuditi trebušne mišice da delajo, kako pasti kravice...)... pa lahko rečem da res zelo pomaga. Enej se lepo obrača na obe smeri, manj se zvija, lepo prijemlje, ne zanaša ga več tako v eno smer... res gre na bolje. Pa tudi prijemov se hitro naučiš, ni nič težkega, le pokazati ti morajo. Tako da res ne skrbi. Aja, hodimo pa 1x na teden in smo tam kakih 20 min. Potem pa itak doma sam delaš te vaje. Jaz jih vse vključujem v igro, pa mali prav uživa.

Kora lepo te je brati po dolgem času, pa super, da ste vredu user posted image

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
11.5.2010 22:00:09   
punsha
kora katero sivkino kremo pa imaš? A to od Justa? Ma jaz nič kaj ne poznam nobenih krem user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
12.5.2010 7:17:05   
Kati81
Evo mi smo imeli včer cepljenje, mali full pohvaljen, teža 7kg, velikost 60cm.
Bil kar priden vse lepo prestal, ampak zvečer pa zakuhal na 38,1, dobil Calpol, pa ponoč še enkrat, full slabo spal, skoz je stokal pa ni hotel jest. Jao, upam, da danes mine. Sploh vročina.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
12.5.2010 7:46:11   
kora33
jutro mamice...
no zgleda da bom lahko ratala spet malo bolj aktivna na forumu....
punsha- a lahko malo opišeš, kako naj naučimo naše otroke pasti kravice...mi ni najbolj jasno...
ja sivkino kremo od justa...al pa nahrina...zdej jo mam še od justa za porabit...ko bo zmanjkalo, bom nahrinovo naročila...je pa isti šmorn....
jada- ko pri otroku poskusiđ vse...je sit...suh...zamenjaš položaj...pa še vseeno joče...ga mirno pustiš (ampak na varnem, da si ne more kaj naredit)...ene 15-20 min...eni otroci pač rabijo se zjokat in izkričat...če pa jih skoz neki tolažimo, jim pa to ne uspe...mi smo to v 2 mesecu, ko je bilo res hudo in je na rokah vpila vpila in vpila preizkusili...dala sem jo v posteljico in jo pustila   ene 5 min...pa sem ji dala dudo...pa spet tako...pa je pomagalo veš....zdaj je pridna in nič kaj dosti več ne joče....poskusi..res je vsak otrok drugačen...ampak mogoče uspe tud tebi...jaz sem zdaj ugotovila, da Nana v bistvu sploh ni rada na rokah...se ne rada cartla...kr neki začne jokat...pa jo položim na posteljo al pa v ležalnik...pa je kr naenkrat vse ok....spoznat se mormo...mi njih in oni nas naše in njihove potrebe in značaje...pol pa vse steče kot je treba...pač pustiti času čas...otrok lahko joče do 5 ur na dan...tako so rekli...kar je več je za k zdravniku.....
nočem pametovat...ampak moje skromno mnenje, ki ti bo mogoče koristilo...če si že poskusila pa spreglej, da sem karkoli napisala...pa pogumno naprej....ko bo stara 16 let bo pa jokala zarad neuslišane ljubezni...he he he
dans bomo spet bolj malo zunaj...dežek pada....noro....
lep dan vsem in veliko veselja s svojimi malčki

sreča je

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
12.5.2010 8:51:49   
MATEJKA_

IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

me že dolgo ni blo tu, pa moram nadoknadit ;)
jaz sem še vedno 6kg v +, bo pa krivo tud to, da jem sami junkfood verjetno. in zakaj - ker zdravega nič ne smem, ker hoče ta malega raznest od krčev. ta teden sem tudi kompldetno črtala vse mlečne izdelke iz jedilnika, ker ima pol vedno drisko, močne krče, 2x pa je celo bruhal. imamo jutri P, pa bom vprašala kako in kaj, je verjetno občutljiv na kravje mleko. tako sem čisto brez vitaminov in mineralov, sem začela spet elevit jemat, pačeprav ima tud po teh tabletah krče...  no, kot vidite, krči še niso ponehali. komaj čakam da bodo, pri ta starejši so nehali 1 dan pred dopolnjenim 3. mesecem, leon pa ima že 3 mesece in skoraj 2 tedna, pa se še vedno ubadamo z njimi. in user posted image  so vedno hujši user posted image

Kaj pa npr. ješ?

zajtrk in večerja kruh z margarino in puranjo klobaso ali pašteta, ne smem več nič mlečnega. včasih sem imela vedno malico - sadje, tega zdaj tud ne smem. ko imam čas si pač kaki kompot skuham, da vsaj nekaj podobnega vitaminom pojem. solata pri kosilu tud odpade, ker ima pol ful krče... no, saj nisem ravno mislila, da jem same pizze in hamburjherje, ampak bolj to, da ne jem prav nič zdravega...

Neposredna povezava do sporočila: 1961
12.5.2010 9:15:07   
Jada82

čistim s fiz

evo joka. Grem. čao.

Ni tolk hudo Jada, samo vaje ti bodo pokazali pa pravilen handling. Ti pa glej, da boš zatežila za uno brezplačno blazino. Če je ti nočeš, jo jaz potem od tebe odkupim.user posted image

če maš razvojno v Kranju jo garant dobiš. Mi smo jo, pa Moniki nič ne manjka (HB). Blazina je supeca!

Ja, razvojno imam v Kranju, fizioterapija pa bo baje v Radovljici ... kakšna blazinica pa je to?

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
12.5.2010 9:19:32   
Jada82
Dobro jutro ... skozi težke temne oblake se malček sonček kaže .... pojem, malo pospravim in šibava na sprehodek ... če bo vreme zdržalo. Enostavno ne morem bit več notr user posted image

Včer sem pa rože kupila in jih mam že na oknih user posted image user posted image user posted image user posted image Moje prve rože na oknih, hehehe. Prej jih je itak mami mela, lani pa sva stanovanje prenavljala. Super! user posted image user posted image user posted image

Kora, hvala za nasvet, sej ravno tega se skušam zdaj držat. Ko vidim, da se za brezveze user posted image , jo enostavno položim al v ležalnik al na kavč, ko se pa neha, pa jo kaj dvignem, se pogovarjam itd. Mi je tud zdravnica včer tko svetovala ... Saj, ko pa vidim, da ima krče (zvečer jih je mela), pa jo seveda tolažim. Pač, drugač ne morm več .... mogoče jo pa mine. Držim pesti!

Lep dan vam želim, pa itak se še kaj oglasim user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
12.5.2010 9:20:48   
Jada82
A še eno vprašanje - ali se vaši user posted image že kaj igrajo z igračkami v igralnem centru al pa v ležalniku? Naša je danes stara 2 meseca in 3 tedne, pa jih še nič ne prijemlje .. samo maha po njih, pa še to pomoje slučajno, k že tako ali tako maha ... no, pa gleda jih.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
12.5.2010 9:43:50   
vaney
No, ko ste glih kazale slikice, kam greste na morje letos...mi gremo pa tule
http://www.travel-tourist.com/obj2193_si.htm skupaj z še enimi kolegi, ki imajo bebo..

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
12.5.2010 9:53:50   
punsha
jada, mi smo dobili tako blazino http://www.vitacenter.si/sl/Airex_blazina_za_vadbo_terapijo_rehabilitacijo_prosti_cas/ blazina Corona

no se kasneje oglasim, zdej se mi mudi user posted image

< Sporočilo je popravil punsha -- 12.5.2010 9:54:31 >

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
12.5.2010 9:56:24   
Kati81
Slomak, zimska, mavo - a naše srečanje v CPju je pa padlo v vodo?

Kdaj se vidimo?

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
   [Brisano sporočilo]
12.5.2010 12:27:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Kati81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1968
12.5.2010 14:43:19   
Lara73

čistim s fiz

evo joka. Grem. čao.

Ja, razvojno imam v Kranju, fizioterapija pa bo baje v Radovljici ... kakšna blazinica pa je to?

Verjetno boste obravnavani pri dr. Veličkovičevi. Superca dohtarca. Mislim, da je že v penzjonu, al pa bo glihkar, samo dela pa še. Najprej te vpraša, če uporabljate ležalniček pa lupinco. To dvoje je strogo prepovedano, razen lupinca za v avto. Ni problem toliko v legi, kot to, da se ne more pravilno gibati, odrivati, mahati, kasneje obračati. Nekako tako. Nam (mislim, da kar vsem) je napisala napotnico za tako veliko (nekje 150×80 se mi zdi, pa 1 cm debelo) armaflex blazino. Jo greš pa v Naklo iskat. Saj ti pove. Na to blazino pač otroka odložiš da se igra, prostora je dovolj da se zlekneš zraven. Kasneje ko se učijo puzat, se super lahko odriva, ker ne drsi. Pa past nima kam. Jaz jo imam v kuhinji na tleh prepognjeno čez pol in zaenkrat gor igralni center. Toplo in varno. No kasneje je prepovedana še hojca. Pridobi nepravilne vzorce hoje...

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
12.5.2010 14:51:41   
Kati81
Dr. Veličkovič je carica. Jaz sem bila pri njej s Kajo in me je full pomirila in res predvidela vse tko kot je bilo.
Je pa bila že takrat v penziji ampak še vedno dela. No mi te podloge nimamo, ker je bila Kaja starejša ko smo šli k njej in je ravnokar shodila, imam pa tiste puzle iz pene, ki se sestavljajo in so superca za na tla.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
12.5.2010 15:03:09   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

jada, mi smo dobili tako blazino http://www.vitacenter.si/sl/Airex_blazina_za_vadbo_terapijo_rehabilitacijo_prosti_cas/ blazina Corona

no se kasneje oglasim, zdej se mi mudi user posted image

ja pa je res ta. zeleno mamo.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
12.5.2010 15:04:10   
zvesta
joj, jaz bi ubijala za to blazino, ampak pri nas jo je pa nemogoče dobiti, razen če ima otrok res, res, res težave.... z Izakom sva hodila 1x na teden na fizioterapijo, pa blazine nisva dobila. :(

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
12.5.2010 15:04:41   
Lara73
u šele zdejle sem res pogledala kok so to drage blazine. Lepo, da so nam jo dali.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
12.5.2010 15:08:50   
Lara73
ja seveda, še poročilo z današnjega pregleda pri dr. Veličkovičevi: super. Bolje ne more biti. Za tri mesece primerno razvita, odziva se ustrezno user posted image user posted image user posted image . Je pa kravce pasla k jih doma noče. In to brez joka in histerije user posted image . Še ena kontroja v juliju in potem verjetno ne več. Pač jo more nekaj časa vodit zaradi porodnih poškodb. Se ji pa res nič ne vidi, da je bilo kaj narobe. 

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
12.5.2010 15:10:25   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

joj, jaz bi ubijala za to blazino, ampak pri nas jo je pa nemogoče dobiti, razen če ima otrok res, res, res težave.... z Izakom sva hodila 1x na teden na fizioterapijo, pa blazine nisva dobila. :(

škoda, ker si eni dohtarji ne upajo (al pa nočejo) napisat naročilnice.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.