Lara73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82 IZVIRNO SPOROČILO: Lara73 IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: Jada82 čistim s fiz IZVIRNO SPOROČILO: Lara73 Sicer pa imamo jutri kontrolo v razvojni, pa bomo videli kaj poreče dr. Po mojem bi mogla za 3 mesece malo bolj glavo dvignit, če je na trebuščku. Vadit pa ne moremo. evo joka. Grem. čao. Evo, mi smo bli danes pri zdravniku .... je ugotovila, da ne pase kravic pravilno, pa da jo nazaj zateguje, tako da imam napotnico za razvojno ambulanto, pa potem gremo h fizioterapevtki. Ajej, ta naš bogi otrok Ni tolk hudo Jada, samo vaje ti bodo pokazali pa pravilen handling. Ti pa glej, da boš zatežila za uno brezplačno blazino. Če je ti nočeš, jo jaz potem od tebe odkupim. če maš razvojno v Kranju jo garant dobiš. Mi smo jo, pa Moniki nič ne manjka (HB). Blazina je supeca! Ja, razvojno imam v Kranju, fizioterapija pa bo baje v Radovljici ... kakšna blazinica pa je to? Verjetno boste obravnavani pri dr. Veličkovičevi. Superca dohtarca. Mislim, da je že v penzjonu, al pa bo glihkar, samo dela pa še. Najprej te vpraša, če uporabljate ležalniček pa lupinco. To dvoje je strogo prepovedano, razen lupinca za v avto. Ni problem toliko v legi, kot to, da se ne more pravilno gibati, odrivati, mahati, kasneje obračati. Nekako tako. Nam (mislim, da kar vsem) je napisala napotnico za tako veliko (nekje 150×80 se mi zdi, pa 1 cm debelo) armaflex blazino. Jo greš pa v Naklo iskat. Saj ti pove. Na to blazino pač otroka odložiš da se igra, prostora je dovolj da se zlekneš zraven. Kasneje ko se učijo puzat, se super lahko odriva, ker ne drsi. Pa past nima kam. Jaz jo imam v kuhinji na tleh prepognjeno čez pol in zaenkrat gor igralni center. Toplo in varno. No kasneje je prepovedana še hojca. Pridobi nepravilne vzorce hoje...
|