dskubin
|
Spet sončno jutro, jupi! blazina airex - res je zakon, žal pa se je tudi na obali več ne dobi na naročilnico. Ne vem, zakaj se dela take razlike, pa eni jo res rabijo, no Se tolk veselim danes, ker četrtek je moj dan, ostane doma (ampak zato izgubimo soboto, ma kaj češ, vsega ne moreš imet) in merka tavelika2, al pa celo vse 3, jaz pa okoli . Danes greva s tamalim klatit v eno vasico s prijateljicami in dobivat nove prjatle, pa jaz zvečer v šolo, za vmes moram pa še nekaj umislit IZVIRNO SPOROČILO: Jada82 Ah, pa kar gre veš, se vedno manj obremenjujem, tako da .... niti ni tako hudo, kaj pa vem. Al pa sem res že navajena. user posted image mi ne pride več tako do živega ... mah, bomo že. Še vsi so zrasli user posted image user posted image user posted image jada - kaj naj rečem, go girl. Tko se dela, in res najbolj pomaga, če se uspeš pripravit, da se daš malo na off. Ker si itak večino časa sama z otrokom in ni vedno nekoga, ki bi prevzel malo. Ampak bo vedno boljš, boš vidla. Tudi drugi s(m)o dali podobno skozi, pa pol skor pozabiš, kok hudo je blo (podobno, kot bolečino pri porodu). Se spomniš, da je bil težaven otrok, ampak v spominu ostanejo lepe stvari. Mi se pa zdaj srečujemo s trmo, oziroma res upam, da je to višek faze, ker če je lahko huje, se mi bo scufalo. Sin ni bil tako težek s tem uveljavljanjem svoje volje, no ja, sej on je tudi zdej v fazi trmarjenja, pa ne vem, al je to že 2. faza, ker se bliža 5 letom, al samo oponaša njo Pa sem se tudi že vdala v usodo in se malo privadla, se kar malo izklopim (tudi, ko smo zunaj, in se tamala meče po tleh, se včasih kar zraven usedem), včasih nas malo čudno gledajo - in počakam, da mine. No ja, bomo preživeli tudi to, še vsi so... V glavnem, otroci res znajo preizkušat naše meje, pa včasih se jim res ne da dopovedat, kje je rob Aja, a ste vidle nonico? Sicer malo slabše sliši, ampak caaariiicaa! Jst bi tudi tko pr njenih letih http://www.youtube.com/watch?v=JAwOZvvGsRs
< Sporočilo je popravil dskubin -- 13.5.2010 8:34:34 >