anita goitan
|
monter je šel, Zojino sobo montiral, Zojo sem peljala k varuški, je bla dobre volje ima pa ful podočnjake, ja itak, tud jaz jih imam, ponoči sva gledale risanko, čitale Pikijeve zgodbe, se ukvarjale s kockami, jokali, praskali, mazali,...stiskali, lupčkali, jokali..in ob 4ih zaspali, ob 5.10 Ula jok..ma zihr je že več časa jokala, jaz je nisem slišala, res ne Moj si je tud zaspal, je bil ob 8ih zmenjen na Vodicah šel via HE Moste in ga do večere ne bo Me čaka kup kartonov za zrezat ma jih bom kar gospodu prepustila Homeopatinja je rekla naj za 1t prekinemo, da je prehud odziv telesa na zdravila..mislm da sem dnar vrgla stran, ja, in da bom kar s hermeliko in avokad.oljem nadaljevala in nobenih stvari ne bom ji več vnašala v telo, ma kolk sem sama nase jezna, bom punco uničla, vse bi človek poskusil sam da bi pomagal otroku, sam vem, da na vrat na nos ne bo izboljšanja, jaz pa več tako NE morem, imam še Ulo ki me rabi, jo dojim, zraven hujšam..se sekiram in sem čist blesava..evo sem se izpovedala in pika. Ne bom vam več težila in tuki jokcala, čaw