|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '''''''''''''''''''''''''...
6.5.2010 13:13:36   
Zoja Miša
Ja Anita, kaj vse se nejde na netu, ne moreš verjetuser posted image ...sej si nisem sama zmislila. Ma, jim tudi jaz ne verjemem. Pa kakor koli bo, bo...sam kakor je ta teden je za znoret. Bljek.

Krysia, glava boli več kot polovico ljudi te dni, očitno je nekaj v luftu...mene že 2 dni tako, da bi si jo kar odšraufala najraje! Ja, ti bom javila, kdaj bom kaj doma... Sem vesela, da si zadovoljna.
Glede šotora jaz mislim, da je čist fajn...zakaj bi pa otrok apartma rabil?user posted image  Mi smo v prikoli...sicer je notri klima, pa gretje če je treba...ampak ne bi zamenjala za noben apartma!
Pa glede komarjev, se ne bi morala bolj strinjati, če kej sovražim so ta mala bitja. Pa če že je, si msilim, pa pikaj me potih, user posted image , ne brenčat okoli ušes! Ampak jaz sem za Raid in deluje,user posted image  tisti s peskom, da ni tako škodljiv.

user posted image  sporočil Kaja Lina ostaja pri babici in dedku...pa sva zopet sama. Ma ja, sej fajn. Kaja Lina uživa na polno, mi2 pa ja, je sicer ful dolg čas...ampak saj kar paše. Danes mam jaz itak pregled v Celju, me do večera ne bo. Jutri služba, zvečer greva pa k prijateljem se zapijatiuser posted image . V soboto zjutraj greva dat autu zatemnit šipe zadaj (ne mojemu), pa v šoping, potem pa itak po princesko.

Nič, zdej bom mogla it...lep danuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
6.5.2010 18:01:52   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia
Gajka, Aja, a vi še iščete parcelo? Jst vem za eno hišo, ki se prodaja v centru občine, ki si jo omenjala ... če te zanima, mi ZS al pa mail pošlji ... sam ne vem ne cene ne nič, lahko se pa pozanimam za kontakt ...

Še iščemo. Samo za center tiste občine se ne navdušujemo preveč, ker je vse natlačeno, iščemo v okoliških vaseh. Pa po možnosti brez hiše oz. samo s tako staro hišo, da jo lahko samo še podreš, ker obnavljali ne bomo. Imamo pravzaprav tudi 2 možnosti v tistih koncih - 1 parcelo ima od mojega mama, 1 pa ima njegov oče v solastništvu s stricem... Vsaka pa ima svoje + in -... user posted image

Krysia - ne vem, kam spadamo mi glede načina dopustovanja - ni ne apartma, ne šotor, ampak plavajoča mešanica! user posted image zaenkrat je šlo, bomo pa videli, kako bo letos, ko bo Rok že povsod splezal, pa bo že malo nevarno vse skupaj... user posted image Da ne bo na koncu ves čas v rešilnem jopiču...

< Sporočilo je popravil gajka -- 6.5.2010 18:04:36 >

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
6.5.2010 21:29:54   
nell
čaw punce

Mah sm jezna, vse napišem in mi vse zbriše - grrrr - pa to ravno takrat k pozabim kopirat.

V glavnem želela sem se sam javit, da veste da še nism krepnila...še smo tu, ampak leteči k svetloba...se mi zdi, da se od morja nismo še nč kej umirili. V glavnem blo je krasno, pršli domov v torej, v petek sva s Tibijem štartala za Zreče, js do nedelje, Tibi do včeri - mah je blo prazno, ko ga ni blo. Sem opazla, da sm sama veliko bolj aktivna kadar sva skupi... k ga ni blo sm se skor sama seb začela smilit, ker sem mela tolk za delat, pa nobene volje.
V torek sva se z mojim udeležila predvanja Jasperja Juula - Družine s kronično bolnimi otroci in moram rečt, da je blo obema všeč - men še tolk bolj kr je blo v angleščini.

OK tole na hitr

Aha če mate čas, si oglejte prispevek moje tašče na - je objavla prepevanje ali bolj deklamiranje mojega sinka - tko mal za nasmejat

http://www.youtube.com/watch?v=Mv5BTHt6dvA

http://www.youtube.com/watch?v=4l_hpOzWE8I

[link=http://www.youtube.com/watch?v=Mv5BTHt6dvA][/link]

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
7.5.2010 8:33:23   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: nell

http://www.youtube.com/watch?v=Mv5BTHt6dvA

http://www.youtube.com/watch?v=4l_hpOzWE8I

[link=http://www.youtube.com/watch?v=Mv5BTHt6dvA][/link]

Bravo Tibor user posted image user posted image Sem ga že na FB občudovala.

Babnce sva sami doma - povprečna starost 15 let, ampak se imava super. Zdajle greva malo v šoping, potem imava psihologa, potem pa spet malo naokrog. Lep dan vse,

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
7.5.2010 8:37:27   
tejkaz
user posted image

Sicer res ne izgleda najbolj srečen, ampak je bilo prvič da je na kahlici sedel dlje kot eno sekundo.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
7.5.2010 8:48:38   
Zoja Miša
Tejkaz, kaj pa kava?user posted image user posted image user posted image  Super za babnce! Uživajta!
Luštn slika. Pri nas kahla tudi...je za podstavek uporablja, da lahko ključe v ključavnico tiščiuser posted image . Bo že...še nihče ni v plenicah ostal.

Moja ščitnica bo očitno morala iti na uničenje. Sicer še ni čisto dorečeno, ampak je rekel, da ne kaže dobrouser posted image . Ma sej se ne sikiram, bomo pač naredili, kar se mora! Edino to je, da popiješ radioaktivni jod in cca 14 dni ne smeš blizu otrok. user posted image  To bo zame najhuje...vse drugo bo že. Nič še sicer ni dorečeno, se bo na krvi več videlo...a je rekel, da se mu zdi, da v tej smeri kaže.

Nell, luštno!

Mi imamo pa malo sranja v vrtcu...mislim imamo menda enega kronično prehlajenega fantka, zaradi katerega so vsi kar naprej smrkavi (pa očitno ima smotano mamo, da ga takega skos v vrtec vodiuser posted image )... Sedaj se trudim priklicati našo predstavnico za starše, da bo en sestanek ali nekaj organizirala, da se pomenimo okoli tega... Vsekakor mi je v interesu, da se iz vrtca vzame 1 otrok, ne pa da je ostalih 13 kar naprej bolanihuser posted image ...bomo videli, kaj bo iz tega!
Včeraj šla tečtuser posted image , pa zvečer zlikala vse...je kar hecno če ni Kaje Line...ampak naredim pa velikouser posted image .

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
7.5.2010 8:52:40   
anita goitan
OBUPuser posted image user posted image user posted image
men se že mešauser posted image user posted image user posted image

ob 4ih zaspale, nič bolje..pa tako sem včer upalauser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
7.5.2010 11:46:28   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

OBUPuser posted image user posted image user posted image
men se že mešauser posted image user posted image user posted image

ob 4ih zaspale, nič bolje..pa tako sem včer upalauser posted image

user posted image user posted image user posted image  res se mi smilite...kaj če bi ti malo tvojo mami v pomoč poklicala, da je pri tebi en čas...da se malo spočiješ...me skrbi, da ne boš ti zbolela!
1000 user posted image !

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
7.5.2010 12:04:39   
anita goitan
monter je šel, Zojino sobo montiral,

Zojo sem peljala k varuški, je bla dobre volje ima pa ful podočnjake, ja itak, tud jaz jih imam,

ponoči sva gledale risanko, čitale Pikijeve zgodbe, se ukvarjale s kockami, jokali, praskali, mazali,...stiskali, lupčkali, jokali..in ob 4ih zaspali,

ob 5.10 Ula jok..ma zihr je že več časa jokala, jaz je nisem slišala, res neuser posted image

Moj si je tud zaspal, je bil ob 8ih zmenjen na Vodicah šel via HE Moste in ga do večere ne bo

Me čaka kup kartonov za zrezat ma jih bom kar gospodu prepustila

Homeopatinja je rekla naj za 1t prekinemo, da je prehud odziv telesa na zdravila..mislm da sem dnar vrgla stran, ja, in da bom kar s hermeliko in avokad.oljem nadaljevala in nobenih stvari ne bom ji več vnašala v telo, ma kolk sem sama nase jezna, bom punco uničla, vse bi človek poskusil sam da bi pomagal otroku, sam vem, da na vrat na nos ne bo izboljšanja, jaz pa več tako NE morem, imam še Ulo ki me rabi, jo dojim, zraven hujšam..se sekiram in sem čist blesava..evo sem se izpovedala in pika. Ne bom vam več težila in tuki jokcala, čaw

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3384
7.5.2010 12:21:08   
Zoja Miša
Anita, še enkrat povdarjam, vse kar sem prej napisala! In pikapoke povsod za vas!

Mene pa ravno klical dr., da morem takoj prenehati jemati tablete, ker se je ščitnica obrnila in deluje v drug skrajnost, no, v bistvu, ne delujeuser posted image . Čez 14 dni kontrola krvi...Jao! Kr neki. Babnca, kot babnca, se ne more odločituser posted image .

Se vidi, da je petek nikjer nobene...
Men se pa cigareta luštauser posted image , groza! Za vse je kriva ščitnicauser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3385
7.5.2010 12:23:46   
anita goitan
Cigaretauser posted image user posted image user posted image a ti si kdaj kadila
ma ne, se te ne predstavljamuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3386
7.5.2010 12:36:44   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Cigaretauser posted image user posted image user posted image a ti si kdaj kadila
ma ne, se te ne predstavljamuser posted image

O ja...kar 10 let...sem se neki šla...zdej pa kdaj pa kdaj še... ampak me ne zavede toliko, da bi bila od tega odvisna. Paše pač. In tudi je. Bi me lahko videla 5 minut nazajuser posted image .

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3387
7.5.2010 13:52:25   
Krysia
Jao, anita, kaj se to dogaja? Dej resno, poklič mamo, da ti pride pomagat. Nam boš shirala tuki - nč ne spiš, hujšaš ... en koš user posted image user posted image zate in za Zojo, pa da bi se situacija čimprej umirila! Ne se jezit nase, ti si hotla Zoji sam pomagat, ne smeš se zdej še s tem obremenjevat!

Zoja Miša, kakšen cigaret? Jst sem si pa tebe vedno predstavljala kot eno bejbo z zdravim življenjskim slogom ... Se ful spomnim še v času nosečnosti, ko si pridno hodila na telovadbo v Domžale (men se zdi), pa sem pol dobila tak vtis, da si športnica in da na čike niti pomislila ne bi ... Kaj zdej ta tvoja ščitnica počne? Upam, da ti vseen ne bo treba pit une radioaktivne zadeve ...

nell, Tibor res obvlada! Lušten posnetek - sem že na FB napisala, da ga moram danes Roku pokazat ...

Evo, sem mislila, da bom spet kakšen roman natipkala, pa se je Rok zbudil ... gremo jest kosilo, pol se pa mogoče še kaj oglasim, če me bo pustil do računalnika ... lepo se mejte, pa lep vikend ... kljub ne preveč lepi vremenski napovedi...

Neposredna povezava do sporočila: 3388
7.5.2010 14:17:38   
Zoja Miša
Mah ja, zdej sem vas razočaralauser posted image . Nisem hotelauser posted image
Krysia, saj se trudim, pa včeraj sem šla tečtuser posted image , jem sicer res ne zdravo...ampak športam pa radauser posted image ...V srednji šoli in na faxu smo pa kadili ja...kofetkali s cigareti...je bilo fajn.user posted image Danes pa kaj vem, me je prijelo, kot zadnjič na srečanju ameriških avtomobilov, pa sem enega pokadila in je to to. Pol mi pa zopet 5 let ni trebauser posted image . Ma, mogoče me je pa res tole z jodo malo zdrmalo...sem mislila, če mi ta hudič radioaktiven ne bo škodil, me tudi en cigaret ne bo pokopal... In potem me kliče dr. in spet druga skrajnost...zdej mi premalo dela. Očitno jod do nadaljnega odpade, dokler si user posted image  ščitniški zopet ne premisli.

Tudi jaz vam želim lep vikend...user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
7.5.2010 14:27:13   
Amelia
Jutri pa dan D...zaenkrat še belina...se kaj javim.....

Neposredna povezava do sporočila: 3390
7.5.2010 17:07:07   
bella02
Anita, sem že pozabila. A vidva nimata nobenih bratov al sester? Če me spomin ne vara, nimata. Kaj pa vajini starši al kakšna dobra prijateljica? Ker tole res ni dobro zate in punci te rabita zdravo. En user posted image zate.

Zoja Miša, sam tale ščitnica te pa res hecauser posted image . Kako je pa potem z uravnavo teže, če ti jo odstranijo? Zdaj berem, da itak še ne gre stran, ne? Ma, naj se čimbolš zrihta. Kar se pa tiče kajenja: vsak zase ve. Jaz nikoli nisem pasivno kadila, pa mi kdaj v kakšni stresni situaciji zadiši, samo prižgem pa ne. Pa vem, da ni dobro za zdravje, pa še drag je ta hudič ratal. Moj user posted image je prenehal tistega leta spomladi, ko sva se midva jeseni spoznala. Je že vedel, da se more prepucatuser posted image . Bova rajš kakšno čokolado več pomalcalauser posted image . Se pa pridružujem vsem, ki jim je všeč, da se v lokalih ne kadi več. Včas si šel sam na kavo, pa si smrdel ko ... Je že prav tko.

Amalia, držimo pesti za user posted image !!!

Jutri dopoldne moj user posted image dela, popoldne pa se bomo verjetno mal potepali, v nedeljo pa familiarno na Brezje, potem nekam na kosilo in nato še na kak izlet, če bo vreme. Vsem želim, da se imate lepo! Pa pa

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
7.5.2010 20:33:05   
buhtlčk
Boga Anita... Ti kar raziskuj naprej, pol pa al boš zdravilo odkrila al ji bo pa prej minil. Pa res potrebuješ kak dan orto počitka, ker premalo spanja na psiho noro deluje, spotencira slabe občutke, razdražljivost in žalost. Ampak tole od Zoje mi je znano, jaz tud male srbeče vodne mehurčke občasno po prstih in dlaneh dobim. Srbi in peče, pa nič ne pomaga. Nihče ne ve kaj je to, ena zdravnica mi je rekla alergija na mraz user posted image Ko sem bila manjša je bilo hujše, zdaj tega že dolgo ni blo. Kakorkoli, res želim, da se vam tole čim prej uredi. In mama naj pride, al pa kar na primorsko pejte, pa bo.

Zoja Miša a veš kaj, če lahko kadiš tako kot ti, pol uživaj punca user posted image Verjemi meni, če enega pokadim, bom isti dan na škatli. Če bi mi ratal tako kot tebi ne bi nikol nehala. O, takole na sončku, mmmm hahaha, zdej sem pa mal zašla. Tale tvoja ščitnica pa naj se že odloči (pravilno seveda) kaj bi rada. Ni ti fajn.

Drgač pa naš mulčk na morju spi isto kot doma plus še eno rundo. Tko da računam, da bo dopoldne eno urco na plaži odspal, okol enih, po kosilu, pa še ene dve do tri. Vročina in morje ga čist utrudita. Bomo pa vidl kaka kriza bo zaspat prvi dan. Pol je vedno ok, ker midva ne popustiva. Ker živet ne more ko je tako zmatran.

Tibor je pa zakon user posted image

Krysia nimam pojma tole o prispevkih. Itak si najbrž že raziskala do zdajle. Pa super za službo.

Gajka kako je Rokov uček? Pa umiri se malo nosečka! user posted image

Bella zdej pa še čist čist mal. Tri dva ena zdaj pa bojo teli izpiti za vedno za tabo.

Katja AD je našmu po ličkih tud zdaj čist izginil, ko je zrak spet normalen. Fajn, nam je lih Aderme zmanjkal.

Evo sandra, javla sem se, pjidna pjidna user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
7.5.2010 21:19:36   
škorpijončica

Živjo!
Opravičujem se, ker vdiram v vašo temo. Sem mamica 8 mesečne Nie Maje in sicer klepetam na septembrčkih 2009.
Pišem vam, ker bi vas rada prosila za uslugo. Trenutno pišem diplomo z naslovom Povezovalno starševstvo in pri raziskovalnem delu rabim čimveč izpolnjenih vprašalnikov, ki pa jih od staršev otrok iz našega vrtca nisem dobila dovolj...
Torej, če se imate čas, vas lepo prosim, da izpolnete moj vprašalnik:
user posted image
Pošljite ga mi na naslov cusolinka@gmail.com.
Najlepša hvala!

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
   RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del ***
7.5.2010 22:15:04   
Erin
Anita user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Naj mine, hitro.

Ameliauser posted image Naj ostane belo še 8 mesecevuser posted image user posted image

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
8.5.2010 12:19:00   
sandra123
Danuser posted image ...jaz se kregam, ker se nič ne javljate, potem se pa še sama nič ne javim user posted image ...Se opravičujem, ampak za menoj so 3.težki delovni dnevi, 6.5.je še moja Tina imela 9.r.d., smo imeli polno hišo ljudi, imamo tekanje naokrog zaradi 1.obhajila, ki ga ima Tina 23.5.....ma ni, da ni....Taja je končno dobila 1 od obeh sp.3, noči za znoret, še HB, da je make up na voljo, ker drugače bi se me v službi še kdo ustrašiluser posted image ...Danes sem si pa še zase vzela dopoldan, sem končno prišla do frizerja...in spet malo spremenila izgled...zdaj sem že bolj kot ne rdečelaskauser posted image ...je bil moj user posted image čist šokiran...najrajši bi imel, da sem spet čisto blonduser posted image ...
Danes šibamo na en r.d., T&T spita, generalko po stanovanju je že user posted image naredil, mene pa zdajle čaka še kup perila za porihtat...

Želim vam lep vikend, čeprav bo menda spet deževenuser posted image ...

Lp, Sandra

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
8.5.2010 21:32:32   
Amelia
user posted image user posted image user posted image
JAAAAAAAA, noseča sem!!!! Popoldne ko je šla mala spat, sem šibnila do lekarne, malce kasneje naredila na skrivaj test in glej, glej...user posted image  ...user posted image potem pa dala Clearblue s pluskom v roko hčerki, v drugo pa dojenčka in ji naročila, naj nese očitu user posted image ...si lahko predstavljate to veselje v našem satnovanju danes user posted image , pol smo pa cel popoldan poplesavali po dnevni sobi...ja...lep dan je danes...user posted image

Vsem hvala za navijanjeuser posted image !!!

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
8.5.2010 21:46:49   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: Amelia

user posted image user posted image user posted image
JAAAAAAAA, noseča sem!!!! Popoldne ko je šla mala spat, sem šibnila do lekarne, malce kasneje naredila na skrivaj test in glej, glej...user posted image  ...user posted image potem pa dala Clearblue s pluskom v roko hčerki, v drugo pa dojenčka in ji naročila, naj nese očitu user posted image ...si lahko predstavljate to veselje v našem satnovanju danes user posted image , pol smo pa cel popoldan poplesavali po dnevni sobi...ja...lep dan je danes...user posted image

Vsem hvala za navijanjeuser posted image !!!

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!  Iskrene čestitke in lepo nosečnost!!! user posted image Ma sem kar solzne oči dobila. user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
8.5.2010 22:17:57   
Erin
Ameliaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITAM!!! Lepo user posted image in zdravo user posted image (user posted image )user posted image Uf, kaj če sta se obe prijeli? To bo pestrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
8.5.2010 22:40:36   
Amelia
Hvala punce!!! Je pa hecno, ko sem prvič zanosila, sta se najprej oba zarodka ugnezdila in sem bila čist frapirana in prestrašena kako bom zmogla. No, potem se je 1 nehal razvijati, tako da imamo samo eno punčko. Zdaj, ko imam enega otroka že doma in bi bilo ob dvojčkih vse še toliko bolj naporno, me pa sploh ne skrbi če bosta dva. Hecno, kaj?

Skratka, čez cca. 14 dni javim ko izvem ali bo 1 ali 2 user posted image :)) se mi kar smeje....mojega malce bolj skrbi.user posted image ..ravno kupujeva nov avto in je danes rekel, da bo še malce počakal z nakupom user posted image , ker če bomo imeli skupaj 3 user posted image user posted image user posted image , rabimo pa že cel kombi user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
9.5.2010 8:02:17   
sayuri
Bravo Amelia. user posted image user posted image user posted image  Sem se spomnila nate in sem prav čakala tole novičko.  Držim pesti, da sta se ugnezdila oba. user posted image

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?