jona klara
|
wp-oooo živio, res se poznamo tam nekje od decembra, januarja , jaz sem okej že zaključila z postopkom v aprilu, hvala bogu, tako da imej še ti upanje, da se uspešno konča, sem pa sicer imela 2 dni nazaj nek rjav izcedek, bila čist panična šla na urgenco, so rekli, da je vse ok, da je srček, da se giba, da njinič videt, ampak požene ti pa kri po žili, ker vidiš, da je lahko vs eokej te čez noč preseneti in je lahko tudi hiotro konec vsega....upam na najboljše ampak zadnje čase berem same izcedke, ne vem kaj je sedaj to a imajo ženske noseče res toliko težav s tem ali je kaj krivo ker ne dajejo već dabrostana.no upam na najboljše za vse mene in vse vas, držim pesti in upam, da končaš postopek .kaj imaš kratkega? vso srečo amelia-jojjjjjjjjjjjj, pa kaj je sedaj to? držim pesti, da bo vse okej, mislim zelo nate, drži se, pa javi se a je sedaj bolje? športnica- pa to pri tebi pa tudi ni res, pa kaj nič ne morejo in ne znajo narediti, ne vem zakaj toliko časa čakajpo pa te matrajo, naj nekaj ukrenejo, ne vem te zgodbe iz maribora pa mi res niso všeč, a si se že kaj poznimala v lj pri T?UPAM DA SE TI KMALU KONČA TA SRANJE, DA BOŠ VSAJ VEDELA NA ČEM SI TO PA NIN VEČ RES,to je pa res matra človeka, kako se pa počutiš? spominčica- tudi nate mislim, da bo kmalu drugače