|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrski biseri 2009
11.5.2010 11:42:30   
Kika99
Živijo punce

Spet se malo oglašava user posted image . Anja je zdaj stara malček več kot 4,5 meseca. Sva na korenčkovi kašici dober teden. Kaj ste začele dodajati poleg korenčka? Koliko ur vam sončki spijo ponoči? Anja mi zaspi ob 21 pol se zbudi ob 3 in nato ob 7user posted image . Prej je spala celo noč brez problema tako da nevem kaj je zdaj to user posted image

hvala za odgovoreuser posted image

lep dan

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
11.5.2010 11:54:54   
ROmama
Sem tako žalostna, smo na 5. mestu čakalne liste za vrtecuser posted image . Otroke je očitno treba delat tako, da so 1. septembra stari vsaj 11 mesecov, potem pa so sprejeti. Kaj naj zdaj? Napisano je, da jih lahko sprejmejo 50, vlog je bilo pa 78, ma kar ne morem verjeti, da je v našem kraju toliko otrok. Midva sva tu priseljena, nobenega nimava blizu, joooj nnnooooouser posted image .

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
11.5.2010 12:56:50   
tulpika
romama ...a te potolažim..mi smo 100-ti na čakalni listi za vrtec user posted image . Še čez 20 let ne pridemo na vrsto user posted image .

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
11.5.2010 13:11:38   
KulGirl
Mi pa 63. user posted image

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
11.5.2010 13:16:14   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: ROmama

Sem tako žalostna, smo na 5. mestu čakalne liste za vrtecuser posted image . Otroke je očitno treba delat tako, da so 1. septembra stari vsaj 11 mesecov, potem pa so sprejeti. Kaj naj zdaj? Napisano je, da jih lahko sprejmejo 50, vlog je bilo pa 78, ma kar ne morem verjeti, da je v našem kraju toliko otrok. Midva sva tu priseljena, nobenega nimava blizu, joooj nnnooooouser posted image .

Ali imata kakšno možnost privatnega varstva? kakšno gospo tam okoli? Midva sva ta večjo imela do 3 let v privat varstvu... sva čist po sreči nanjo naletela, niti ni prej pazla otrok, takrat je šla ravno v penzijo in nam je naredila uslugo, naj bi jo pazila nekaj mesecev, no pa smo podaljševali... tako da jo je pazila dve leti.... res zlata vredna gospa, mala jo ima še vedno ful rada, smo še v stikih...

Malo se ozri naokoli, se pozanimaj, pa boš videla, saj vem da kar se financ tiče ti je to dražja varianta, ampak vsaj začasno .....
Tudi pri nas je menda letos za 2 skupini več prijavljenih otrok ....

No jaz sem začela včeraj z malo jabolke predvsem sokom jabolke in čisto malo gostega na koncu... je pljuval ven user posted image ... ne vem pri hčeri je šlo to čist lažje user posted image ona je takoj na široko odpirala usta user posted image bom videla če bo po parih dneh boljše ....

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
11.5.2010 13:17:36   
pipika 13
Mi moramo pa še neka potrdila o bivališču in zaposlenosti dostavit in bomo potem vidli. Je mali kraj, otrok je pa vse več in lani so 7 otrok zavrnili. Hm, le kako bo letos? Čas imamo do 15.5, da vse dostavimo. Bo šel pa naš David v vrtec, če bo sprejet šele marca, ker ga bo čez zimo imel atek, ker ga ima lahko.

5. 1. ob 23.30 nas je končno s razveselil naš sonček David, mamino in atkovo veselje.

(odgovor članu KulGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
11.5.2010 15:56:35   
araz
Tulpika, a se ti hecaš? 100 na čakalni listi. Ne morem verjet, da je v Mengšu tolk otrok.
Pol pa najboljš, da se kar z mojo mami zmeniš, bosta z Zojo skupi afne guncala user posted image .

Kika moja je tud prej celo noč prespala, zdej se pa tud tam od 2-3 enkrat zbudi za jest. Očitno tko mora bit.
Z korenčkom pa jest mešam jabolko, banano, riževe kosmiče, polento. In če je korenček notri pol ima ful vse rada, še polento, ki je drugače ne mara kaj preveč.

(odgovor članu pipika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
11.5.2010 16:09:19   
d4rj4.84
živjo, spet se vam javljam po dolgem času. naj vam najprej povem kako je blo na morju. ful fajn, lepo, naš mali je bil priden in čist navdušen ko je opazoval morje in valove. meli smo lepo vreme, pihalo je pa ful, tako da ga sploh nism znala kako oblečt. s sabo smo pa meli preveč nepotrebnih stvari. v glavnem, bilo je zelo lepo in komaj čakam da gremo spet (če bomo).

hm, vrtec. nevem, no, upam da ga bomo dobili, ker mam tud problem z varstvom. edino pri moji mami bi lahko bil, ampak ona itak nima časa ker je v penziji, pa še drugi so bolj važni kot pa jst. sicer pa, treba bo najprej službo dobit...

imam  vprašanje za tiste, ki ne dojite. koliko mleka vaši dojenčki pojejo? a mogoče katera že dava 2 obroka goste hrane na dan?
glede na to da v literaturi piše, da naj bi pojeli približno 5x po okrog 200 ml, moj poje 8-9x na dan po 120. sploh nevem če je to normalno. pa ko poje kašico more potem še obvezno pojest par požirkov mleka. pa čaja sploh noče pit, pa jih imam 5 vrst.

(odgovor članu pipika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
11.5.2010 16:25:16   
METULJ1

mi smo na Novalacu - mala je bla rojena 4.1. in zdaj poje 5x po 180ml. Včasih tud mal pusti. Čaj ji ponudim večkrat na dan. Včasih popije več , včasih manj.
Od 20-100ml na dan. Po 18.5., ko bo stara 4,5 mesecev ji bom počasi začela dodajat. Najprej neko kašico z rižem, potem pa ostalo

(odgovor članu d4rj4.84)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
11.5.2010 18:46:49   
Poopsy
Živjo! Še na hitro od mene: prejšnji teden smo imeli pregled pri 4,5 mesecih, vse OK, tehtamo 6600g, velki pa smo 63 cm.
Momtobe: Itak da nam ni zdravnica rekla nič pametnega glede količine mleka - otrok si vzame, kolko rabi. user posted image  Je pa začela spet malo več jest, počasi napredujemo. Trenutno poje na dan tam okoli 650 ml mleka + pribl. 100 ml čaja.

Mi smo Hano krstili to soboto, oblečene pa je imela žabice, 3/4 pajkice, bel bodi, belo balonasto oblekico in bel bolero. Žabice in bodi od H&M, ostalo pa smo kupili v Okaidi-ju. Sem gledala predvsem na to, da bo lahko stvari nosila tudi pozneje. Sem pa že dala slikice na FB, tak da lahko tam vidiš, kako je izgledala. 

Nivea: Hvala za čestitke! Priporočam majhno poroko - midva sva fuuuul uživala. Nobene panike, nobenega sekiranja - če izvzamemo mojo mamo in taščo seveda. Te pa itak vedno komplicirajo. user posted image

LP

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
11.5.2010 22:00:55   
Ninča77
Oj,

Naš matevž poje dopoldne okrog 1oh nekje 200ml, zdaj je grisolino al pa rižolino, pa tud čokolino je že jedel.Pol ima pa kak 2 gosta obroka kašice, zvečer pa spet 200-250 ml grisolina. Ponoči okrog 2h pa poje sam nekje 100ml. Čaja pa spije nekje 200ml na dan. Ampak samo če skuham sama, janež,kumina, kamilce. Druga mi noče, pit, čez dan sprejme kakšno vodo še.

V petek greva spet v bolnico. Vzeli mu bojo cevko iz sečovoda in spet bo pod narkozo. Z nogico sem napisala že da je slabše in ima spet gips na nogi. Ker pa je v pon. ortoped končno povedal, da operacija bo, se bo poskusil potrudit, da bi istočasno zrihtal kar v petek, ko bo že v narkozi. Naj bi nekak sprostil tetivo.

Drug teden imava razvojno in tretje cepljenje, pa ne vem če bomo cepljeni zarad narkoze.

Krst imamo 29.5. Kako bo oblečen, še nevem, ker je botrca rekla da bo ona kupila.

Sedaj pa hitro spat, sem full utrujena, saj moj mali zahteva 100%pozornost- prisotnost zraven njega, ne zna zdržat sekunde sam, jaz pa morem skoz neki animirat. Ajoj pikec, saj te imam radauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lahko noč

(odgovor članu Poopsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
11.5.2010 22:04:58   
d4rj4.84
ninča, veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za matevža

(odgovor članu Ninča77)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
11.5.2010 22:11:35   
tintara
Romama: mi si delimo 5 mesto! Saj v bistvu je veliko bolje kot 100 (tudi jaz sem pričakovala nekaj takega), sam pri nas vem, da imajo prednost pred Vanetom vsi tisti (do dopolnjenih 11 mesecev), ki so rojeni prej, pa nimajo še nobenega v vrtcu, pa čeprav so na 200 mestu. Pa saj si mi ti isto razlagala za prvega, kajne, da ste do konca mogli pustit eno mesto fraj, za vsak primer.

Tudi jaz imam problem kam z Vanetom po porodniški. Verjetno bom šla delat za 4 ure in se poskusila zmenit v službi, da bi delala po dva oz tri cele dni, ostalo pa bila prosta. Za te dni bom poskusila pa mamo fehtat (še dela, sam doma, tak da bi bilo težko, ampak...), pa taščo (sam ona mi je pa že dva odklonila - za občasno vrastvo - po bolezni npr, se ni problem zmenit, za daljše obdobje, pa ni šans). V skrajni sili tudi ne bom šla delat, itak imam pogodbo do konca leta samo. Odvisno kolk me bodo rabil, če ne dobim službe tu, potem je sploh iskat ne mislim do vrtca pač. Tako da, Romama, morda pa lahko Emo k meni potem pripelješuser posted image . Saj Kamnik ni tako dalečuser posted image

Danes smo pa že rutinerji (ko smo brez očija), pa popoldne smo bili doma, tak da sem že čez dan večino pospravila in v red spravila.

Smo pa bili na urgenci, ker je ta velik pribil v ene jeklene izrastke iz MERCATORJA. MAdonca, ne vem kako lahko to sploh tako nardeijo, saj odraslim niso nevarni, ta mali se pa kamot not pribijejo. Je tekel in ni pazil in bum z glavo orenk šus noter, rob oz kot pa oster. Po dveh korakih je imel že kri po celem obrazu, tak da smo šli raje k zdravniku. Baje da ni pregloboko in ni za šivat. Vmes je bila še orenk nevihta, tak da pestro, sem kar utrujena, bolj psihično se mi zdi. Najhuje je bilo, ker je hči jokala bolj kot on, naj ga ne šivajo, da ona hoče zraven, da bo zdravniku povedala, da ga ne smejo šivat... No, prisrčno sicer, sam takrat pa zelo problematično.

Nič lepo se imejte, T

(odgovor članu Poopsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
11.5.2010 22:12:20   
blondy_81
Punce, ali je katera že imela izkušnje z alergijo na mehčalec? Manci do sedaj nisem nikoli prala z mehčalcem, 1 teden nazaj pa sem kupila en sensitive mehčalec (varianta baby care) in začela Mančine cunje prat z njim. Danes sem opazila, da je po trebuščku flekasta. Ima rdeče lise. Ampak ti flekci so samo po trebuščku in nikjer drugje. Jih pa ni za občutit, se pravi niso izpuščaji nad nivojem kože (kot npr. opeče kopriva). Ali je možno, da je to alergija na mehčalec? Sem danes k pediatrinji klicala, pa je rekla, če izpuščaj ni nad nivojem kože in če ni po celem telesu, potem ni hudega, ampak naj jo opazujem. Malo prej mi je pa šinilo v glavo, da je lahko kriv mehčalec.

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu Ninča77)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
11.5.2010 22:14:38   
Momtobe
AM - naš je rojen 2.1. in je ene 5-7x na dan (na 3-4 ure, tudi ponoči). Zdaj je bila kaki mesec bolj kriza, je pojedel samo okoli 90-100 na obrok (torej vse skup ene 500-600 ml na dan), od petka naprej pa poje malo več - od 120 - 150 ml na obrok. Zanimivo pa je, da se je v 6 tednih zredil 850 g - torej več kot dovolj! Od kje?? Očitno res pojejo le toliko kolikor rabijo. Glede na tabele koliko naj bi otrok jedel je večinoma pojedel ravno polovico tega, drugače pa nikoli niti minimuma, zredil se je pa zelo lepo user posted image user posted image .
Nauk zgodbe: dokler pridobivajo na teži, ni panike.
Poopsy najina user posted image sta pa skoraj enako težka in velika :) ... pa podobne prehrambene navade imata user posted image

čaj - naš na začetku ni veliko pil, sedaj pa spije od 100 - 300 ml na dan. Je sposoben spit tut po 120 ml naenkrat. najrajši ima komarčka.

GH - zdravnica je včeraj rekla, naj z GH kar počakamo do 6 meseca ... da če normalno pridobiva na teži itd., da se ne mudi.

vrtec - jaz še nisem dobila odločbe, ampak pričakujem negativno. smo že dobili vmes domov dodatni vprašalnik, ker je preveč vpisanih in niti ne pričakujem, da bomo dobili mesto. ne vem pa, kaj bomo potem. no, bomo probali kaki privat vrtec najdt v ljubljani. verjetno bomo plačali ko žuti, samo druge ni. mama še ni v penziji, za druge mame pa ne vem.

(odgovor članu Poopsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
11.5.2010 22:21:21   
d4rj4.84
jst sm danes za ven mojmu oblekla eno jopico, katero sem prala skupaj z našim perilom in dodala mehčalec. ko smo prišli not, sem mu zrihtala prvič jabolčno kašico in jo je seveda pojedel. potem sem pa opazila na glavi tam ko je imel kapuco rdeče fleke, zdej pa ne vem al jih je dobil od mehčalca al od jabolka. se pol so čez nekaj časa izginili.

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
11.5.2010 22:24:28   
blondy_81
IZVIRNO SPOROČILO: d4rj4.84

jst sm danes za ven mojmu oblekla eno jopico, katero sem prala skupaj z našim perilom in dodala mehčalec. ko smo prišli not, sem mu zrihtala prvič jabolčno kašico in jo je seveda pojedel. potem sem pa opazila na glavi tam ko je imel kapuco rdeče fleke, zdej pa ne vem al jih je dobil od mehčalca al od jabolka. se pol so čez nekaj časa izginili.

jst bi rekla, da je prej od mehčalca kot od jabolka. Ampak nikoli pa ne veš kako otroci določeno zadevo prenašajo. A pa si mu potem še kdaj dala jabolčno kašico ali ne?

(odgovor članu d4rj4.84)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
11.5.2010 22:25:43   
blondy_81
IZVIRNO SPOROČILO: blondy_81

IZVIRNO SPOROČILO: d4rj4.84

jst bi rekla, da je prej od mehčalca kot od jabolka. Ampak nikoli pa ne veš kako otroci določeno zadevo prenašajo. A pa si mu potem še kdaj dala jabolčno kašico ali ne?

aja pa danes mi je patronažna rekla, da se od hrane izpuščaji ne naredijo takoj po enem obroku. Je mene zanimalo, če ima slučajno zaradi glutena izpuščaje, ker je včeraj jedla pšenični zdrob. Pa je rekla, da od hrane se ne pojavi tako hitro in bi blo po celem telesu.

Neposredna povezava do sporočila: 2593
11.5.2010 22:27:41   
d4rj4.84
danes sem mu dala prvič jabolko, jutri mu bom spet probala dat, pa bomo vidli.

Neposredna povezava do sporočila: 2594
11.5.2010 22:33:40   
Momtobe
blondy - moj user posted image je mel zelo dolgo rdeče pikice po telesu, predvsem po trebuščku ... potem pa sem zamenjala prašek za tekoči prašek in je bilo potem ok. ne vem, če zaradi tega, ampak sovpadalo je s tem. preobčutljivost torej.

ninča - še dobro, da ima matevž tako mami ... super sta. upam, da težave kmalu minejo.

tintara ... ah, kakšen dan. bi ti poslala malo energije, pa je imam še sama premalo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2595
11.5.2010 22:38:34   
marusi
čer!

vrtec: mi smo pa na 58 mestu. čakajočih je pa 100 user posted image in zanima me, kaj bi morali imeti, da bi prišli prej noter. no, mi smo se že odločili, da bomo šli privat v lj.

hrana: mi smo na novalacu. ponavadi je okoli 900- 1000 ml na dan - brez reda. večino zvečer. zdaj mu dodajam v mleko riževo kašico. pa mu je bolje. ker od kar je nap bise poskusil korenje, mleko ni več domro. in krili in se upira... potem se pa uda v usodo in spije tisto mleko z rižkom:). GH smo probali korenčka, pa jabolkča, pa krompirčka, pa bučko, pa banano. vse ima rad, samo poje pa malo. mojega skrbi, ker je pediater rekel, da je na spodnjem minimumu: pri 3h mesecih je imel 65 cm in 6200.
ampak sploh ne zgleda suh... no vsaj meni se ne zdi.

LEPO BODITE!

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
11.5.2010 22:42:23   
blondy_81
marusi imaš pa zelo velikega otroka user posted image Tvoj je bil pri 3 mesecih tako velik kot je Manca pri 6 mesecih. S težo je pa ravno tako. Sedaj pri 6. mesecih ima 6620 g. Sedaj ne vem na pamet koliko velik je bil tvoj pri rojstvu, ampak verjetno večji od Mance.

momtobe kateri tekoči detergent pa uporabljaš? jaz mislim, da pri nas je skor sigurno mehčalec kriv. Bom jutri vse cunje še enkrat oprala, pa bom potem vidla kaj bo.

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
11.5.2010 22:45:37   
terida
Dober večer, punce!

Se še jaz malo javim po dolgem času. Mi smo tako-tako. Ta starejša je fasala eno virozo in jo seveda prenesla tudi na Primoža. Zaenkrat je še kar ok (ni prehudo), samo meni se ti otročki tako smilijo, ko so bolni. Zdaj sem par dni samo noske brisala in ritke previjala in moram rečt, da sem kar malo zmatrana od vsega skupaj. Pa niti ne toliko fizično, bolj psihično - še vreme je tako, da človeka kar dol povleče...

Sicer pa je bil Primož prejšnji ponedeljek končno cepljen (pri petih mesecih je bil cepljen šele prvič) in glede na to, da je konec tedna spet začel bolehat, moram rečt, da smo imeli srečo, da smo tokrat našli eno luknjo med boleznimi, da smo ga sploh lahko cepili. Revež moj mali, saj je skozi nekaj prehlajen. No, saj pri tem vremenu ni čudno. Moram priznat, da sem počasi sita tega vremena. Zdaj skozi nekaj ščije, potem bo pa dva dni sonce in takoj 30 stopinj, da spet ne boš mogel normalno ven hodit user posted image

Sem si morala dat malo duška, oprostite, ne bom več jamrala user posted image

Sicer pa je Primož moj mali cukrček, ki (po moji presoji) lepo napreduje in vsak dan nagrunta kaj novega. Meni je tako luštno tole obdobje, ko dejansko vsak dan vidiš napredke. Saj niso vedno oprijemljivi kot npr. da si en dan noge šele ogleduje, drug dan pa so že v ustih, včasih samo opaziš, da stvari že drugače gleda, prijemlje, opazuje, kaj vem, saj je težko povedat. Ampak glede na to, da smo vse na istem, me gotovo razumete, ne? user posted image Zdaj se mi včasih zdi, da je ljubosumen na svojo starejšo sestro. K'r neki, saj vem, kvečjemu bi moralo bit obratno user posted image Samo res, če imava z možem njo po rokah, njega pa ne, se takoj začne puntat. Drugače je pa še vedno kar naporen, ker mora bit skozi akcija. Zdaj že zelo lepo sedi z oporo in komaj čakam, da bo znal sedet tudi brez nje, da se bo lahko vsaj za kak trenutek sam zamotil. Spi mi večkrat na dan, a največ pol ure, tako da ne naredim nič. Ko se še malo pozdravi, bomo spet vozičkali in takrat je navadno bolje. Doji se stokrat na dan in vsaj dvakrat na noč. Počasi začenja kazat interes nad hrano, tako da zna bit, da mu bom poskusila dodat GH že pred šestimi meseci. Imam občutek, da z mlekom ne dobi več dovolj in čeprav sem hotela počakat šest mesecev, je bolj smiselno otroka "poslušat" in pač začet prej, če rabi.

Mislim, da je klobasa dovolj dolga, sem vam dala dosti branja za te deževne dni. Lepo se imejte in lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 2598
11.5.2010 22:50:48   
terida
Ah, pa le nisem končala user posted image , samo še dve stvari:

Vrtec: A je katera že dobila odločbo iz ljubljanskih vrtcev? Jaz se že vnaprej bojim kaj bo...

Alergije: Mehčalec je kar dober kandidat za alergije (oz. preobčutljivostne reakcije), ker se ne spere iz perila. Se spomnim še iz šole za starše izpred dveh let, da so mehčalce zelo odsvetovali - ne glede na to, koliko dojenčkov je narisanih gor (eni so kao nežni, pa nealergeni pa kaj vem kaj še vse). Probleme pa znajo delat tudi kakršna koli sintetična oblačila.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
11.5.2010 22:51:00   
Momtobe

IZVIRNO SPOROČILO: blondy_81

momtobe kateri tekoči detergent pa uporabljaš? jaz mislim, da pri nas je skor sigurno mehčalec kriv. Bom jutri vse cunje še enkrat oprala, pa bom potem vidla kaj bo.

nekje sem prebrala, da je kao Dreft eden najbolj nežnih detergentov (tekoči), tako da tega uporabljam, pa je ok. mehčalca pa še ne uporabljam, ker itak sušim v sušilcu in zato pride vse mehko ven ...

Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.