terida
|
Dober večer, punce! Se še jaz malo javim po dolgem času. Mi smo tako-tako. Ta starejša je fasala eno virozo in jo seveda prenesla tudi na Primoža. Zaenkrat je še kar ok (ni prehudo), samo meni se ti otročki tako smilijo, ko so bolni. Zdaj sem par dni samo noske brisala in ritke previjala in moram rečt, da sem kar malo zmatrana od vsega skupaj. Pa niti ne toliko fizično, bolj psihično - še vreme je tako, da človeka kar dol povleče... Sicer pa je bil Primož prejšnji ponedeljek končno cepljen (pri petih mesecih je bil cepljen šele prvič) in glede na to, da je konec tedna spet začel bolehat, moram rečt, da smo imeli srečo, da smo tokrat našli eno luknjo med boleznimi, da smo ga sploh lahko cepili. Revež moj mali, saj je skozi nekaj prehlajen. No, saj pri tem vremenu ni čudno. Moram priznat, da sem počasi sita tega vremena. Zdaj skozi nekaj ščije, potem bo pa dva dni sonce in takoj 30 stopinj, da spet ne boš mogel normalno ven hodit Sem si morala dat malo duška, oprostite, ne bom več jamrala Sicer pa je Primož moj mali cukrček, ki (po moji presoji) lepo napreduje in vsak dan nagrunta kaj novega. Meni je tako luštno tole obdobje, ko dejansko vsak dan vidiš napredke. Saj niso vedno oprijemljivi kot npr. da si en dan noge šele ogleduje, drug dan pa so že v ustih, včasih samo opaziš, da stvari že drugače gleda, prijemlje, opazuje, kaj vem, saj je težko povedat. Ampak glede na to, da smo vse na istem, me gotovo razumete, ne? Zdaj se mi včasih zdi, da je ljubosumen na svojo starejšo sestro. K'r neki, saj vem, kvečjemu bi moralo bit obratno Samo res, če imava z možem njo po rokah, njega pa ne, se takoj začne puntat. Drugače je pa še vedno kar naporen, ker mora bit skozi akcija. Zdaj že zelo lepo sedi z oporo in komaj čakam, da bo znal sedet tudi brez nje, da se bo lahko vsaj za kak trenutek sam zamotil. Spi mi večkrat na dan, a največ pol ure, tako da ne naredim nič. Ko se še malo pozdravi, bomo spet vozičkali in takrat je navadno bolje. Doji se stokrat na dan in vsaj dvakrat na noč. Počasi začenja kazat interes nad hrano, tako da zna bit, da mu bom poskusila dodat GH že pred šestimi meseci. Imam občutek, da z mlekom ne dobi več dovolj in čeprav sem hotela počakat šest mesecev, je bolj smiselno otroka "poslušat" in pač začet prej, če rabi. Mislim, da je klobasa dovolj dolga, sem vam dala dosti branja za te deževne dni. Lepo se imejte in lahko noč!
|