Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 6.5.2010 8:49:54
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Dobro jutro! Kavica za vse Kako smo danes? Jst ODLIČNO, čeprav sm bl slabo spala, drgač pa uživam k sm na dopustu . Konc s šihtom za 1 leto . Zjutraj sm mojga slavljenca peljala v vrtec, zdej pa mal po netu brskam in v mes gledam tv. super, da se tako dobro počutiš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 6.5.2010 8:57:41
|
|
|
|
jana81
|
Gooooooood morning... Tud jst sem danes odlično, čeprav me je ob 5.45 vrglo pokonci, ker je urezalo kot satan..nato se je pa ulilo...midva sva imela pa odprto okno.. No danes sem bogatejša za oranžno barvo las..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 6.5.2010 9:01:02
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Gooooooood morning... Tud jst sem danes odlično, čeprav me je ob 5.45 vrglo pokonci, ker je urezalo kot satan..nato se je pa ulilo...midva sva imela pa odprto okno.. No danes sem bogatejša za oranžno barvo las.. a res, veš da tudi mene mika dej kako slikico
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 6.5.2010 9:07:14
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Gooooooood morning... Tud jst sem danes odlično, čeprav me je ob 5.45 vrglo pokonci, ker je urezalo kot satan..nato se je pa ulilo...midva sva imela pa odprto okno.. No danes sem bogatejša za oranžno barvo las.. a res, veš da tudi mene mika dej kako slikico bom v soboto dala.. jutri praznujemo RD od mojega in bo ziher kakšna slikca nastala..kr tako se mi je nerodno slikat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 7.5.2010 8:12:15
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Jutro! Kako smo? Zadnje čase bl mal čvekate, a joj. Pr nas smo super, komi čakam ju3 k mamo zabavo za moj in Vidkov B.day. jana81 - Vse najboljše tvojmu dragemu za B-day
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 7.5.2010 8:53:18
|
|
|
|
špelin@
|
Vsem majčicam in majčkom (za nazaj in za naprej) želim VSE NAJBOLJŠE ZA 2. ROJSTNI DAN Lepo praznujte
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 7.5.2010 9:00:59
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll jana81 - Vse najboljše tvojmu dragemu za B-day hvala lepa..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 7.5.2010 9:01:22
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Vsem majčicam in majčkom (za nazaj in za naprej) želim VSE NAJBOLJŠE ZA 2. ROJSTNI DAN Lepo praznujte hvala lepa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 7.5.2010 9:03:29
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll jana81 - Vse najboljše tvojmu dragemu za B-day [/color] tudi z moje strani
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 7.5.2010 9:10:29
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll jana81 - Vse najboljše tvojmu dragemu za B-day tudi z moje strani hvala hvala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 7.5.2010 10:25:18
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Vsem majčicam in majčkom (za nazaj in za naprej) želim VSE NAJBOLJŠE ZA 2. ROJSTNI DAN Lepo praznujte O bejba...HVALA v Vidkovem imenu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 10.5.2010 9:39:28
|
|
|
|
kasso
|
Dobro jutro A se bo slučajno katera vsaj malo zbudila Vid Živa LIN Lara in Kaja VSE TA NAR BOLJŠE
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 10.5.2010 9:41:38
|
|
|
|
kasso
|
A ima mogoče še katera dovolj tega vremena? Kdaj bo prišel topel sončen maj? Uf, sem jezna. Še praznovanje zgleda, da bomo prestavili na junij.... Včeraj smo ujeli popoldansko sonce oz. vsaj da ni deževalo in šli pogledat dinozavre
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 10.5.2010 9:55:21
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso A ima mogoče še katera dovolj tega vremena? Kdaj bo prišel topel sončen maj? Uf, sem jezna. Še praznovanje zgleda, da bomo prestavili na junij.... Včeraj smo ujeli popoldansko sonce oz. vsaj da ni deževalo in šli pogledat dinozavre tudi jaz imam že poln kufer tega dežja Nejc jutri mogoče sploh ne bo šel gledat dinozavrov,če bo dež,razen če se bodo oblekli v pelerine in škornje,bom kasneje izvedela,ko jih grem iskat Pa dobro jutro! Jaz imam danes generalno. Tilen mi je začel smrkati in malo kašljati ,danes je šel v vrtec,jutri bomo pa videli.Še 9 dni do njegovega rojstnega dne,potem pa pokličem za cepljenje.Nejc je sedaj zdrav kot riba Danes sem dobila plačo brez bolniške in dopusta in sem kar skakala od veselja .Pa še regres mi je ostal.Morje nas tudi pride ugodno Jutri pa začnem barvati Nejčevo sobo,če bo volja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 10.5.2010 9:55:55
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro A se bo slučajno katera vsaj malo zbudila Vid Živa LIN Lara in Kaja VSE TA NAR BOLJŠE
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 10.5.2010 21:13:17
|
|
|
|
Srčekgirll
|
VSE NAJBOLJŠE ZA DOPOLNJENI 2 LET: VID (hijenca), ŽIVA, LIN, LARA in KAJA. VSE NAJBOLJŠE TUDI NAŠI SONČNICI SANDRI ZA DOPOLNJENIH OKROGLIH.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 11.5.2010 8:22:02
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: kasso A ima mogoče še katera dovolj tega vremena? Kdaj bo prišel topel sončen maj? Uf, sem jezna. Še praznovanje zgleda, da bomo prestavili na junij.... Včeraj smo ujeli popoldansko sonce oz. vsaj da ni deževalo in šli pogledat dinozavre tudi jaz imam že poln kufer tega dežja Nejc jutri mogoče sploh ne bo šel gledat dinozavrov,če bo dež,razen če se bodo oblekli v pelerine in škornje,bom kasneje izvedela,ko jih grem iskat Pa dobro jutro! Jaz imam danes generalno. Tilen mi je začel smrkati in malo kašljati ,danes je šel v vrtec,jutri bomo pa videli.Še 9 dni do njegovega rojstnega dne,potem pa pokličem za cepljenje.Nejc je sedaj zdrav kot riba Danes sem dobila plačo brez bolniške in dopusta in sem kar skakala od veselja .Pa še regres mi je ostal.Morje nas tudi pride ugodno Jutri pa začnem barvati Nejčevo sobo,če bo volja Vid tud neki kašlja, pa smrka...sprememba vremena....Jst sm šla pa včeri k pediatrinji naročit Vidka za cepljenje ( k je dopolnil 2 leti) pa je rekla, da če se je cepil pr 18 mescih se naslednjič cepi pr 3. letih in ne pr 2. Sam jst sm jo takrat razumela, da k bo star 2 leti naj ga pridem naročit....nč več ne razumem. za dobro nakazilo. Pr nas se počasi tud prpravljamo, da si bomo začel rihtat v višjem štuku (otroška soba - komplet in spalnica sam po tleh) pol se pa sam preselimo, mi gor, tašča pa dol. Uf bomo mel najlepši razgled...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 11.5.2010 8:22:04
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Dobro jutroooooo! Kavica za vse Kako smo kaj danes? Jst sm polna energije. Vidka sm odpelala v vrtec, zdej bom hitr še mal pospravla, pol grem pa mal se potepat (kavica,...), uf mi je luštno . Zadnje čase ste se vse nekam skrile, tud med vikendi ni nč več čveka . Nč, lepo se mejte pa se še kej oglasim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 11.5.2010 8:22:08
|
|
|
|
Srčekgirll
|
VSE NAJBOLJŠE ŽAN & VARJA ZA DOPOLNJEN 2. ROJATNI DAN
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 11.5.2010 8:50:41
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll VSE NAJBOLJŠE ŽAN & VARJA ZA DOPOLNJEN 2. ROJATNI DAN tudi mi želimo vse najlepše
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 11.5.2010 8:51:52
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Dobro jutroooooo! Kavica za vse Kako smo kaj danes? Jst sm polna energije. Vidka sm odpelala v vrtec, zdej bom hitr še mal pospravla, pol grem pa mal se potepat (kavica,...), uf mi je luštno . Zadnje čase ste se vse nekam skrile, tud med vikendi ni nč več čveka . Nč, lepo se mejte pa se še kej oglasim. jst sem ti kar fouš, da si doma in se potepaš... kak bi bla spet doma... mogoče pa bom kmal... Ja vikendi so zasedeni na polno pri meni, čvekam lahko samo dopoldan, popoldan smo zunaj..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 11.5.2010 8:52:34
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Poglejte si ta talent....ziher bo drugo leto (če bodo pr nas talente zbiral) se kdo kej tazga prjavu tko k moški trebušni plesalci... http://www.youtube.com/watch?v=slxOl3sx2yo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 11.5.2010 10:39:31
|
|
|
|
tilči
|
Dober dan! Noč je bila katastrofalna ,Tilen je ves čas nekaj jamral,pa se zbujal.Tudi veliko kašljal,samo čakala sem,kdaj bo bruhal sluz,a ni bilo potem nič. Nejc je šel na izlet,k sreči ni dežja,tako da se bodo lepo imeli. Jaz pa namesto,da bi šla počivat,sem že pobarvala dilve v Nejčevi sobi,sedaj moram pa počakati,da se dobro posuši,da bom lahko zaščitila in prebelila stene.Nejc bo danes spal kar v dnevni. Srčekgirl...naslednje obvezno cepljenje je pri 3.letih;Tilen bo cepljen proti pnevmokoku.Uživaj na kavici
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 11.5.2010 10:40:29
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll VSE NAJBOLJŠE ŽAN & VARJA ZA DOPOLNJEN 2. ROJATNI DAN tudi mi želimo vse najlepše vse naj naj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 11.5.2010 10:41:25
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll VSE NAJBOLJŠE ZA DOPOLNJENI 2 LET: VID (hijenca), ŽIVA, LIN, LARA in KAJA. VSE NAJBOLJŠE TUDI NAŠI SONČNICI SANDRI ZA DOPOLNJENIH OKROGLIH.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?