|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
3.5.2010 10:29:28   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

[Vsem malčkom in malčicam,ki so praznovali 2. rojstni dan želim vse najboljšeuser posted image user posted image

tudi mi user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
3.5.2010 12:27:14   
tilči
Jana...saj naša dva sta tudi bila do kolen v vodi,a sta se tako špricala,da sta bila čisto mokra,pa še mene zraven

Ali boste koristili poletno rezervacijo vrtca?
Lansko leto jo nisem,ker nisem vedela,kdaj bom imela dopust in kako bom delala,pa zato,da Nejca nisem begala;letos bosta pa verjetno konec junija in cel julij doma.
Pri Nejcu se bodo pa ta mesec začele športne aktivnosti:rolanje,plavanje.Za plavanje ni prav navdušen,čeprav ima rad vodouser posted image .Pravi,da bo takrat doma,pa da bova midva hodila plavatuser posted image Mogoče pa resuser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
3.5.2010 13:48:43   
jana81

Ali boste koristili poletno rezervacijo vrtca?
[

MI NE.. na morje gremo 19.6.- 4.7. potem pa skos delam, Nejc bo še verjetno še z babico na morje avgusta, drugače bo v vrtcu..

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
3.5.2010 15:37:14   
Srčekgirll
(z mal zamude)
VSE NAJBOLJŠE ERAZEM, ANA, MATIC, GAL, MANCA in MAJA ZA 2. ROJSTNI DAN.

(danes)

VSE NAJBOLJŠE MARK ZA 2.SVEČKO.
user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
3.5.2010 17:16:06   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: mačkicamala

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: mačkicamala

A Špelin@ pa vam je ušla?Se kar konkretno pozna,ko ne sodelije več pri vas...je kar manj objav.Sicer pa ene nonstop visijo na RRin je že zadnji cajt,da se spravjo še kaj bolj pomembnega počet.Pa brez zamere,veliko vas spremljam,čeprav ne spadam k majčicam.user posted image user posted image

ah ja.. si pa res vse beležiš a ne?

Seveda,a si nebi smelauser posted image .Saj je zaradi tebe jezna,da se ne oglaša več,ker si jo prizadela,revico ubogo.user posted image user posted image user posted image

Long time no see. Ampak sem morala priti pogledat zaradi sms-a.

jana81, aha, tole zgornje drekanje je bilo razlog.

No, mijauuuuuu, poskus je vsekakor 100% uspel user posted image user posted image user posted image

Se mogoče kaj konkretneje javim v prihodnjih dneh. Če me ne bo mikrosporija preveč zdelala..................

(odgovor članu mačkicamala)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
4.5.2010 13:36:39   
kasso
Ej srčekgirl, vidim, da si v tortah te dni. A kaj pečeš danes in kakšna bo?user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
4.5.2010 16:02:49   
Srčekgirll
user posted image user posted image ELLAuser posted image user posted image
VSE NAJBOLJŠE ZA 2. ROJSTNI DAN

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
4.5.2010 16:02:56   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Ej srčekgirl, vidim, da si v tortah te dni. A kaj pečeš danes in kakšna bo?user posted image

Hehehe...ne nč ne pečem, se sploh nočem latit k mi se vse podare. Bo pa tortica v soboto za mojga malga srčka Vidka.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
4.5.2010 17:06:28   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

user posted image user posted image ELLAuser posted image user posted image
VSE NAJBOLJŠE ZA 2. ROJSTNI DAN

Tudi z moje strani user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
4.5.2010 18:50:11   
Srčekgirll
Aja, pa da se še mal pohvalim in považim: jst pa sam še ju3 delam pol sm pa do porodniške na dopustuuser posted image user posted image user posted image ...Drgač pa se počutim odlično, fenomenalno, kr žarim od sreče.user posted image Vid je pa tud fajn, čeprav mal kašlja a ni hudga, je pa pravi navihanec in že hoče uveljavljat svoje (trmo), pa se mu ne pustim. Hb smo z zobki zaenkrat zaključili (ima vseh 20user posted image ). V soboto bova mal skupi žurko nardila (kr jst naslednjo ne bom mogla gremo na en ohcet, glih na moj B.day), upam da nama bo v soboto vreme naklonjeno.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
5.5.2010 8:12:48   
kasso
Vid vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4286
5.5.2010 8:14:02   
kasso

Aja, pa da se še mal pohvalim in považim: jst pa sam še ju3 delam pol sm pa do porodniške na dopustuuser posted image user posted image user posted image ...Drgač pa se počutim odlično, fenomenalno, kr žarim od sreče.user posted image Vid je pa tud fajn, čeprav mal kašlja a ni hudga, je pa pravi navihanec in že hoče uveljavljat svoje (trmo), pa se mu ne pustim. Hb smo z zobki zaenkrat zaključili (ima vseh 20user posted image ). V soboto bova mal skupi žurko nardila (kr jst naslednjo ne bom mogla gremo na en ohcet, glih na moj B.day), upam da nama bo v soboto vreme naklonjeno.

Superuser posted image . Veš, ti si res ena srečka nosečka user posted image user posted image user posted image Si kar predstavljam tvoj nasmejan obraz user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4287
5.5.2010 8:29:03   
tilči

Vid vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image

se pridružujem čestitkiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
5.5.2010 8:32:28   
tilči
user posted image Ali katera ve,ali rabi otrok potrdilo,če gre v tujini npr. s starimi starši,brez staršev?

nekaj smo se lani pogovarjali,da bi šel letos Nejc s taščo kaj na morje,pa da vem,če je treba kakšen papir.
Gre pa Nejc v torek v arboretum z vrtcem gledat dinozavre.Se že veseli,da se bo spet peljal z avtobusomuser posted image user posted image

Aja,pa dobro jutro!!

kako smo spali? Mi bolj slabo,Tilna je nekaj metalouser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
5.5.2010 8:48:31   
jana81

user posted image Ali katera ve,ali rabi otrok potrdilo,če gre v tujini npr. s starimi starši,brez staršev?

nekaj smo se lani pogovarjali,da bi šel letos Nejc s taščo kaj na morje,pa da vem,če je treba kakšen papir.
Gre pa Nejc v torek v arboretum z vrtcem gledat dinozavre.Se že veseli,da se bo spet peljal z avtobusomuser posted image user posted image

Aja,pa dobro jutro!!

kako smo spali? Mi bolj slabo,Tilna je nekaj metalouser posted image

baje ne rabijo več.. Nejc lani ni rabil ko je šel z mojimi v Zadar
tudi Nejca nekaj meče že 3 dni ponoči..med 2 in tretjo uro, na koncu pristane pri naju in spi kot top do jutrauser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
5.5.2010 8:49:36   
jana81

Superuser posted image . Veš, ti si res ena srečka nosečka user posted image user posted image user posted image Si kar predstavljam tvoj nasmejan obraz user posted image

tole je zelo lepo prebrat..
SG kdaj pa imaš ti b-day? 15.5.?
jst ga imam 21.5., moj pa 7.5.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
5.5.2010 9:02:01   
kasso

]

Za na Hrvaško rabijo en osebni dokument. Potrdil že od lanskega leta niso več potrebna. Glede zdravstvenega zavarovanja pa ne veljajo več evropske kartice, ki jih je pošiljal ZZZS, ampak jih po novem izdaja tisti, kjer imaš urejeno dodatno zdravstveno zavarovanje..npr. Vzajemna, itd...to je letos novo.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
5.5.2010 9:17:35   
tilči

]

Za na Hrvaško rabijo en osebni dokument. Potrdil že od lanskega leta niso več potrebna. Glede zdravstvenega zavarovanja pa ne veljajo več evropske kartice, ki jih je pošiljal ZZZS, ampak jih po novem izdaja tisti, kjer imaš urejeno dodatno zdravstveno zavarovanje..npr. Vzajemna, itd...to je letos novo.

Hvala Kasso in Jana za informacijeuser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
5.5.2010 17:32:06   
Srčekgirll

Ammm...hvala sam ga ma šele ju3user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
5.5.2010 17:32:11   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

tole je zelo lepo prebrat..
SG kdaj pa imaš ti b-day? 15.5.?
jst ga imam 21.5., moj pa 7.5.

Jp, 15.5.....najlepši datum, vsaj zame, k dobim lepo darilo, čeprav ni nevem kako veliko, pa tud kmalu skopni, POLAČOuser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
5.5.2010 17:59:36   
kasso

Ups, a veš, da sem že cel dan prepričana da smo 06.05.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4296
5.5.2010 21:16:09   
Srčekgirll

Ups, a veš, da sem že cel dan prepričana da smo 06.05.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
6.5.2010 8:14:33   
Srčekgirll
Dobro jutro!

Kavica za vse
user posted image

Kako smo danes? Jst ODLIČNO, čeprav sm bl slabo spala, drgač pa uživam k sm na dopustuuser posted image . Konc s šihtom za 1 letouser posted image .
Zjutraj sm mojga slavljenca peljala v vrtec, zdej pa mal po netu brskam in v mes gledam tv.

Neposredna povezava do sporočila: 4298
6.5.2010 8:14:35   
Srčekgirll
Kako hitro čas beži saj danes je moj sinko Vid dopolnil 2 let. Vse najboljše najin sonček. Rada te mava mami in oči...kiss, kiss, kiss
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4299
6.5.2010 8:49:09   
kasso

Kako hitro čas beži saj danes je moj sinko Vid dopolnil 2 let. Vse najboljše najin sonček. Rada te mava mami in oči...kiss, kiss, kiss
user posted image

user posted image user posted image user posted image vse najboljše user posted image user posted image user posted image danes pa zares ;)

Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?