|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
11.5.2010 11:24:16   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dober dan!

Noč je bila katastrofalnauser posted image ,Tilen je ves čas nekaj jamral,pa se zbujal.Tudi veliko kašljal,samo čakala sem,kdaj bo bruhal sluz,a ni bilo potem nič.

kot da berem svoj post, ki ga še nisem napisala..Nejc je skos jamral in jokal..user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
11.5.2010 11:58:39   
kasso
Hvala za čestitke user posted image

Tudi Žanu z moje strani vse naj naj user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
11.5.2010 13:56:38   
Srčekgirll
Enouser posted image za tiste k mate druzga al pa več otrok. A ste pr vseh mele enake flaške (isto firmo, jst sm pr Vidku uporabljala od Aventa, zdej bi pa neko drugo) al ste pr vsakem drugo??

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 11.5.2010 14:02:33 >

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
11.5.2010 22:32:28   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Enouser posted image za tiste k mate druzga al pa več otrok. A ste pr vseh mele enake flaške (isto firmo, jst sm pr Vidku uporabljala od Aventa, zdej bi pa neko drugo) al ste pr vsakem drugo??

Jaz sem imela za vse tri aventove flaše (tudi sposojeno aventovo črpalko, ki paše na te flaše)

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
12.5.2010 6:16:00   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Jaz sem imela za vse tri aventove flaše (tudi sposojeno aventovo črpalko, ki paše na te flaše)

A pol si mela flaše iste sam cuclje si zamenjala al si tud flaše menjala? Jst mam črpalko tako k majo v porodnišnici PO (stekleno) in je zAKON kr k sm probala takrat tisto od Aventa je bla kr neki (brez veze) tud kapljica mleka ni vn prtekla.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
12.5.2010 6:43:50   
Srčekgirll
Drgač pa: JUTROOOO!!!

Dns sm jst bl zgodnja, zbudila sm se mal pred 5h in nism mogla več zaspat nazaj. Je še kera slabo spala? Mislm da je dns črna luna - mlaj. Tud Vid se je neki zbudu sam je zaspal nazaj pa po noč je jokal sam ni blo hudga. Bomo vidl, če bo pol siten kej za v vrtec. Kr včeraj so bli v vrtcu eni 4je sitni in on med njimi, verjetn zarad lune. Čez ene 10 min ga bom šla zbudit. Nč, se gem jst oblečt pa zrihtat, da pol še njega spedenamuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4331
12.5.2010 7:48:08   
kasso

A pol si mela flaše iste sam cuclje si zamenjala al si tud flaše menjala? Jst mam črpalko tako k majo v porodnišnici PO (stekleno) in je zAKON kr k sm probala takrat tisto od Aventa je bla kr neki (brez veze) tud kapljica mleka ni vn prtekla.

ja, jst sem samo cuclje menjala

Neposredna povezava do sporočila: 4332
12.5.2010 8:48:44   
tilči

ja, jst sem samo cuclje menjala

Pri Nejcu sem imela Avent,pri Tilnu pa Mam,ker Aventove cuclje ni hotel zagrabiti.Pašejo pa Mam cuclji tudi na Aventove stekleničke.Črpalko pa sem imela Chicco

< Sporočilo je popravil tilči -- 12.5.2010 8:49:10 >

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
12.5.2010 12:42:14   
Srčekgirll
Evo, nekaj utrinkov od Vidkovega B-daya:

V vrtcu:
user posted image

kosilo v vrtcu:
user posted image

odpravljam se k počitku:
user posted image

Vid in njegov medo Ani, Nodi pa nekje pod odejo, spijo:
user posted image

Dovolj velik da že vozim motor:
user posted image

moja Nodi torta:
user posted image

pa še prvo testiranje, če je dobra (bila je nebeško dobra):
user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
12.5.2010 22:12:19   
kasso
SG, krasne slikce user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4335
13.5.2010 9:00:17   
jana81
SG lepe slikce.. a to vam iz vrtca pošiljajo, al si ti šla slikat ?

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
13.5.2010 9:12:08   
Srčekgirll

SG, krasne slikce

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

SG lepe slikce.. a to vam iz vrtca pošiljajo, al si ti šla slikat ?

Hvala obema.
Jst sm dala moj digtalc jim pa mi je vzgojiteljca slikala, drgač pa tud one slikajo.

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 13.5.2010 9:13:18 >

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
13.5.2010 9:16:34   
Srčekgirll
VSE NAJBOLJŠE EMILIJA in TARA ZA VAJIN
2. ROJSTNI DAN!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4338
13.5.2010 9:27:28   
Srčekgirll
   VREDNO BRANJA!    
Država pomaga samo lenuhom, ki se jim ne ljubi delat, čeprav so fizično in psihično tega sposobni. Samo primer iz sosednje vasi:

Oče (35 let) in mati (34 let) štirih otrok (trije osnovnošolski, eden predšolski doma) dobijo socialno pomoč v višini 658€ mesečno, otroške dodatke v višini 534 € mesečno, otroci dobijo brezplačno malico in kosilo v šoli (cca 150€ mesečno za tri otroke), oproščeni so plačila RTV naročnine 12€ masečno, dodatno zdravstveno zavarovanje plačuje občina, za vsakega slabih 25€ mesečno. Upravičeni so do dveh prehrambenih paketov RK mesečno(cca 80€), da bo pa mera polna pa jim pomaga še župnijski karitas z oblačili in plačilom kakšne položnice enkrat na tri mesece.(po možnosti za internet, ali pa pri registraciji avtomobila)

Družina brezplačno živi v hiši (na kmetiji, ki jo nihče ne obdeluje), ki je last tete in jo bodo po njeni smrti podedovali, ostalega premoženja "nimajo". Oče, se vsake tri mesece do "mrtvega" napije, da podaljša status socialno ogrožene družine.

Skupna mesečna pomoč družbe tej družini znese vsaj 1500 € mesečno.

Kdo lahko še reče, da država ne pomaga mladim družinam.

Da napišem še primerjavo z sosednjo družino (računal sem jim optimalno olajšavo dohodnine, za vzdrževane družinske člane):

Oba, oče in mati (oba blizu 40 let), oba zaposlena za tekočim trakom, z dvema otrokoma, en šoloobvezen, drugi srednješolec, družina živi v podirajoči hiši z nekaj vrta, skupaj zaslužita cca 1270 € mesečno (neto). Osnovnošolec ni dobil regresa za prehrano v OŠ (je samo malico-25€ mesečno, čeprav je od doma več kot 8 ur), srednješolec pa ni dobil štipendije, zaradi previsokih dohodkov družine. Za avtobusni prevoz zanj pa mesečno plačajo 72€. Dobijo pa še cca 53 € otroških dodatkov.
Ker niso socialno ogrožena družina plačujejo tv naročnino, za pakete RK so prebogati,...

MARSIKDO SE SPRAŠUJE ČE SE SPLAČA HODITI V SLUŽBO!!!!

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 13.5.2010 9:29:45 >

Neposredna povezava do sporočila: 4339
13.5.2010 19:58:58   
kasso

VSE NAJBOLJŠE EMILIJA in TARA ZA VAJIN
2. ROJSTNI DAN!

user posted image

user posted image user posted image user posted image tudi z naše strani user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4340
13.5.2010 20:00:18   
kasso
SG če se prav spomnim, je bila ena tema pred meseci tudi na RR glede tele teme...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
14.5.2010 8:08:28   
kasso

VREDNO BRANJA!    
Država pomaga samo lenuhom, ki se jim ne ljubi delat, čeprav so fizično in psihično tega sposobni. Samo primer iz sosednje vasi:

Oče (35 let) in mati (34 let) štirih otrok (trije osnovnošolski, eden predšolski doma) dobijo socialno pomoč v višini 658€ mesečno, otroške dodatke v višini 534 € mesečno, otroci dobijo brezplačno malico in kosilo v šoli (cca 150€ mesečno za tri otroke), oproščeni so plačila RTV naročnine 12€ masečno, dodatno zdravstveno zavarovanje plačuje občina, za vsakega slabih 25€ mesečno. Upravičeni so do dveh prehrambenih paketov RK mesečno(cca 80€), da bo pa mera polna pa jim pomaga še župnijski karitas z oblačili in plačilom kakšne položnice enkrat na tri mesece.(po možnosti za internet, ali pa pri registraciji avtomobila)

Malo je tale ki je to obračunaval pretiraval....iz firbca sem šla pogledat na net, koliko znašajo zneski in po mojem izračunu, bi lahko dobili denarno socialno pomoč največ do 589 eur mesečno in ne 658 eur, otroške dodatke pa največ 373 eur in ne 534 eur.

Bolj se mi zdijo problematične tisti zaposleni, ki imajo dohodke ravno malo nad minimalno plačo, po možnosti še odgovorno delo in bodo v končni fazi (ker bodo morali plačevati dohodnino) na slabšem kot tisti, ki imajo minimalca in jih dohodnine ne bo treba plačati.

Neposredna povezava do sporočila: 4342
14.5.2010 8:26:41   
kasso
Inti user posted image user posted image user posted image vse naj naj user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
14.5.2010 11:10:05   
Srčekgirll
INTI, VSE NAJBOLJŠE ZA 2. ROJSTNI DANuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
14.5.2010 11:10:10   
Srčekgirll

SG če se prav spomnim, je bila ena tema pred meseci tudi na RR glede tele teme...

ne vem k ne spremljam tolk drugih tem.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
14.5.2010 11:13:04   
Srčekgirll
Drgač pa: jutro, dan,....

Pr nas ne ve vreme kakšno bi bilo, al sonce al dež, groza...obupno je. Jst ne vem kam naj se dam, na kavici sm bla, v trgovini tud,...pa še pop. bom šla mal v kak šoping...pospravt se mi pa ne da kej preveč, pa morem k je k da je bomba pala....nč bom že zgruntala kako in kaj.

Neposredna povezava do sporočila: 4346
14.5.2010 13:17:25   
kasso

Drgač pa: jutro, dan,....

Pr nas ne ve vreme kakšno bi bilo, al sonce al dež, groza...obupno je. Jst ne vem kam naj se dam, na kavici sm bla, v trgovini tud,...pa še pop. bom šla mal v kak šoping...pospravt se mi pa ne da kej preveč, pa morem k je k da je bomba pala....nč bom že zgruntala kako in kaj.

Meni se tudi nič ne da, pa še z slabim počutjem se ubadam, pa tale dež, sonce, dež, sonce.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4347
16.5.2010 18:39:57   
Srčekgirll
Helow!
No, jst sm preživela včerajšnji dan, sm bla na ohceti (na žalost ne na svoji), bilo je super, sam smotan je blo k je skoz dež ga sračkal. Drgač pa morem reč, da sm doživela nekaj lepega, eno lepo voščilo.....skupina k je igrala me je poklicala na plesišče in so mi voščili (zapel happy b-day) in zaigrali en komad in sva z mojim malo zaplesala, pa še Videk se nama je pol pridružil. Pol sva šla pa v sobo, k so jo nam odstopila mladoporočenca (ona dva sta šla itak domov spat, k sta blizu doma, pa da nebi bla soba ne izkoristena k sta jo dobila pa še jst sm mela prednost pred vsemi k sm user posted image pa še tmalga mam). Spala sm slabo k je bla postla premehka, Vid je pa tud neki norel po postelji (svoji prenosni), mu ni nikakor pasalo spat. V glavnem sm zdej doma in komi čakam it spat v svojo posteljo.user posted image

suzy85 - ČESTITKE za tvoj včerajšnji dan, upam da si se mela lepo in upam, da bomo kmalu deležni kake slikce...Vso srečo na vajini zakonski poti.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
17.5.2010 8:34:35   
kasso
suzy, vse najlepše v zakonu ti želim user posted image
Upam, da je bil kljub nestabilnemu vremenu zate najlepši dan. Slikice, slikice user posted image
Vse naj naj tvoji mali princeski za včerajšnje praznovanje user posted image

SG, tale ohcet pa je bila tudi tvoj praznik ...lepouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4349
17.5.2010 8:41:54   
špelin@

VREDNO BRANJA!    

Malo je tale ki je to obračunaval pretiraval....iz firbca sem šla pogledat na net, koliko znašajo zneski in po mojem izračunu, bi lahko dobili denarno socialno pomoč največ do 589 eur mesečno in ne 658 eur, otroške dodatke pa največ 373 eur in ne 534 eur.

Bolj se mi zdijo problematične tisti zaposleni, ki imajo dohodke ravno malo nad minimalno plačo, po možnosti še odgovorno delo in bodo v končni fazi (ker bodo morali plačevati dohodnino) na slabšem kot tisti, ki imajo minimalca in jih dohodnine ne bo treba plačati.

Absolutno res user posted image

Se pa oglašam predvsem zato, da bi čestitala suzy85 ob poroki, sem v soboto izvedela, kakšno frizuro si imela user posted image Celo poznam eno iz tvojega konca user posted image

ISKRENE ČESTITKE!!!

user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?