Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.5.2010 10:29:28
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči [Vsem malčkom in malčicam,ki so praznovali 2. rojstni dan želim vse najboljše tudi mi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.5.2010 12:27:14
|
|
|
|
tilči
|
Jana...saj naša dva sta tudi bila do kolen v vodi,a sta se tako špricala,da sta bila čisto mokra,pa še mene zraven Ali boste koristili poletno rezervacijo vrtca? Lansko leto jo nisem,ker nisem vedela,kdaj bom imela dopust in kako bom delala,pa zato,da Nejca nisem begala;letos bosta pa verjetno konec junija in cel julij doma. Pri Nejcu se bodo pa ta mesec začele športne aktivnosti:rolanje,plavanje.Za plavanje ni prav navdušen,čeprav ima rad vodo .Pravi,da bo takrat doma,pa da bova midva hodila plavat Mogoče pa res
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.5.2010 13:48:43
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali boste koristili poletno rezervacijo vrtca? [ MI NE.. na morje gremo 19.6.- 4.7. potem pa skos delam, Nejc bo še verjetno še z babico na morje avgusta, drugače bo v vrtcu..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.5.2010 17:16:06
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mačkicamala IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mačkicamala A Špelin@ pa vam je ušla?Se kar konkretno pozna,ko ne sodelije več pri vas...je kar manj objav.Sicer pa ene nonstop visijo na RRin je že zadnji cajt,da se spravjo še kaj bolj pomembnega počet.Pa brez zamere,veliko vas spremljam,čeprav ne spadam k majčicam. ah ja.. si pa res vse beležiš a ne? Seveda,a si nebi smela .Saj je zaradi tebe jezna,da se ne oglaša več,ker si jo prizadela,revico ubogo. Long time no see. Ampak sem morala priti pogledat zaradi sms-a. jana81, aha, tole zgornje drekanje je bilo razlog. No, mijauuuuuu, poskus je vsekakor 100% uspel Se mogoče kaj konkretneje javim v prihodnjih dneh. Če me ne bo mikrosporija preveč zdelala..................
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 4.5.2010 13:36:39
|
|
|
|
kasso
|
Ej srčekgirl, vidim, da si v tortah te dni. A kaj pečeš danes in kakšna bo?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 4.5.2010 16:02:49
|
|
|
|
Srčekgirll
|
ELLA VSE NAJBOLJŠE ZA 2. ROJSTNI DAN
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 4.5.2010 16:02:56
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Ej srčekgirl, vidim, da si v tortah te dni. A kaj pečeš danes in kakšna bo? Hehehe...ne nč ne pečem, se sploh nočem latit k mi se vse podare. Bo pa tortica v soboto za mojga malga srčka Vidka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 4.5.2010 17:06:28
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll ELLA VSE NAJBOLJŠE ZA 2. ROJSTNI DAN Tudi z moje strani
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 4.5.2010 18:50:11
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Aja, pa da se še mal pohvalim in považim: jst pa sam še ju3 delam pol sm pa do porodniške na dopustu ...Drgač pa se počutim odlično, fenomenalno, kr žarim od sreče. Vid je pa tud fajn, čeprav mal kašlja a ni hudga, je pa pravi navihanec in že hoče uveljavljat svoje (trmo), pa se mu ne pustim. Hb smo z zobki zaenkrat zaključili (ima vseh 20 ). V soboto bova mal skupi žurko nardila (kr jst naslednjo ne bom mogla gremo na en ohcet, glih na moj B.day), upam da nama bo v soboto vreme naklonjeno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.5.2010 8:12:48
|
|
|
|
kasso
|
Vid vse najboljše
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.5.2010 8:14:02
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Aja, pa da se še mal pohvalim in považim: jst pa sam še ju3 delam pol sm pa do porodniške na dopustu ...Drgač pa se počutim odlično, fenomenalno, kr žarim od sreče. Vid je pa tud fajn, čeprav mal kašlja a ni hudga, je pa pravi navihanec in že hoče uveljavljat svoje (trmo), pa se mu ne pustim. Hb smo z zobki zaenkrat zaključili (ima vseh 20 ). V soboto bova mal skupi žurko nardila (kr jst naslednjo ne bom mogla gremo na en ohcet, glih na moj B.day), upam da nama bo v soboto vreme naklonjeno. Super . Veš, ti si res ena srečka nosečka Si kar predstavljam tvoj nasmejan obraz
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.5.2010 8:29:03
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Vid vse najboljše se pridružujem čestitki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.5.2010 8:32:28
|
|
|
|
tilči
|
Ali katera ve,ali rabi otrok potrdilo,če gre v tujini npr. s starimi starši,brez staršev? nekaj smo se lani pogovarjali,da bi šel letos Nejc s taščo kaj na morje,pa da vem,če je treba kakšen papir. Gre pa Nejc v torek v arboretum z vrtcem gledat dinozavre.Se že veseli,da se bo spet peljal z avtobusom Aja,pa dobro jutro!! kako smo spali? Mi bolj slabo,Tilna je nekaj metalo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.5.2010 8:48:31
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali katera ve,ali rabi otrok potrdilo,če gre v tujini npr. s starimi starši,brez staršev? nekaj smo se lani pogovarjali,da bi šel letos Nejc s taščo kaj na morje,pa da vem,če je treba kakšen papir. Gre pa Nejc v torek v arboretum z vrtcem gledat dinozavre.Se že veseli,da se bo spet peljal z avtobusom Aja,pa dobro jutro!! kako smo spali? Mi bolj slabo,Tilna je nekaj metalo baje ne rabijo več.. Nejc lani ni rabil ko je šel z mojimi v Zadar tudi Nejca nekaj meče že 3 dni ponoči..med 2 in tretjo uro, na koncu pristane pri naju in spi kot top do jutra
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.5.2010 8:49:36
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Aja, pa da se še mal pohvalim in považim: jst pa sam še ju3 delam pol sm pa do porodniške na dopustu ...Drgač pa se počutim odlično, fenomenalno, kr žarim od sreče. Vid je pa tud fajn, čeprav mal kašlja a ni hudga, je pa pravi navihanec in že hoče uveljavljat svoje (trmo), pa se mu ne pustim. Hb smo z zobki zaenkrat zaključili (ima vseh 20 ). V soboto bova mal skupi žurko nardila (kr jst naslednjo ne bom mogla gremo na en ohcet, glih na moj B.day), upam da nama bo v soboto vreme naklonjeno. Super . Veš, ti si res ena srečka nosečka Si kar predstavljam tvoj nasmejan obraz tole je zelo lepo prebrat.. SG kdaj pa imaš ti b-day? 15.5.? jst ga imam 21.5., moj pa 7.5.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.5.2010 9:02:01
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali katera ve,ali rabi otrok potrdilo,če gre v tujini npr. s starimi starši,brez staršev? ] Za na Hrvaško rabijo en osebni dokument. Potrdil že od lanskega leta niso več potrebna. Glede zdravstvenega zavarovanja pa ne veljajo več evropske kartice, ki jih je pošiljal ZZZS, ampak jih po novem izdaja tisti, kjer imaš urejeno dodatno zdravstveno zavarovanje..npr. Vzajemna, itd...to je letos novo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.5.2010 9:17:35
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali katera ve,ali rabi otrok potrdilo,če gre v tujini npr. s starimi starši,brez staršev? ] Za na Hrvaško rabijo en osebni dokument. Potrdil že od lanskega leta niso več potrebna. Glede zdravstvenega zavarovanja pa ne veljajo več evropske kartice, ki jih je pošiljal ZZZS, ampak jih po novem izdaja tisti, kjer imaš urejeno dodatno zdravstveno zavarovanje..npr. Vzajemna, itd...to je letos novo. Hvala Kasso in Jana za informacije
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.5.2010 17:32:06
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Vid vse najboljše Ammm...hvala sam ga ma šele ju3
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.5.2010 17:32:11
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Aja, pa da se še mal pohvalim in považim: jst pa sam še ju3 delam pol sm pa do porodniške na dopustu ...Drgač pa se počutim odlično, fenomenalno, kr žarim od sreče. Vid je pa tud fajn, čeprav mal kašlja a ni hudga, je pa pravi navihanec in že hoče uveljavljat svoje (trmo), pa se mu ne pustim. Hb smo z zobki zaenkrat zaključili (ima vseh 20 ). V soboto bova mal skupi žurko nardila (kr jst naslednjo ne bom mogla gremo na en ohcet, glih na moj B.day), upam da nama bo v soboto vreme naklonjeno. Super . Veš, ti si res ena srečka nosečka Si kar predstavljam tvoj nasmejan obraz tole je zelo lepo prebrat.. SG kdaj pa imaš ti b-day? 15.5.? jst ga imam 21.5., moj pa 7.5. Jp, 15.5.....najlepši datum, vsaj zame, k dobim lepo darilo, čeprav ni nevem kako veliko, pa tud kmalu skopni, POLAČO
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.5.2010 17:59:36
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: kasso Vid vse najboljše Ammm...hvala sam ga ma šele ju3 Ups, a veš, da sem že cel dan prepričana da smo 06.05.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.5.2010 21:16:09
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: kasso Vid vse najboljše Ammm...hvala sam ga ma šele ju3 Ups, a veš, da sem že cel dan prepričana da smo 06.05.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 6.5.2010 8:14:33
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Dobro jutro! Kavica za vse Kako smo danes? Jst ODLIČNO, čeprav sm bl slabo spala, drgač pa uživam k sm na dopustu . Konc s šihtom za 1 leto . Zjutraj sm mojga slavljenca peljala v vrtec, zdej pa mal po netu brskam in v mes gledam tv.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 6.5.2010 8:14:35
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Kako hitro čas beži saj danes je moj sinko Vid dopolnil 2 let. Vse najboljše najin sonček. Rada te mava mami in oči...kiss, kiss, kiss
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 6.5.2010 8:49:09
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Kako hitro čas beži saj danes je moj sinko Vid dopolnil 2 let. Vse najboljše najin sonček. Rada te mava mami in oči...kiss, kiss, kiss vse najboljše danes pa zares ;)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?