Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 9.5.2010 21:00:37
|
|
|
|
naja6
|
O tem kolkrat se popraska pa sploh ne bi user posted image strižemo mu nohte 2x na teden pa se pokrampa, se mi kar smiliuser posted image Se podpišem,in res ful pazima da ne bi imel predolgih
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 9.5.2010 21:49:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo pa bili danes pri mojih starših na kosilu, ki je trajal do 20h zvečer Mali je bil ful pridkan, so rekli, da sploh nimam nič dela z njim No ja Je pa bil res angelček. Ko smo prišli domov pa papcat in kot vedno ga dam pol v njegovo posteljico in se je gospodič bunil, ni hotel, tako da sem morala 3x ponoviti vajo, da je zaspal, jaz pa hitro na RR Alex kje si pa kupila to za banjico? A pol ga date v tavelko banjo? A oblečešga pol tud v kopalnici al ga odneseš na previjalno oblečt? Ellie - naš ima tudi manjši šum na srčku in imamo drug teden UZ. Samo drugače pa je naš včasih moder pa ne po ustnicah, ampak nekako okoli ustnic, tako pod nosom in pri bradi, ne vem kaj je to...Pa še pri nosku med očmi ima modro, je zdravnica rekla, da je to prosojna koža in da se mu žilice čez vidijo...
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 10.5.2010 7:48:03
|
|
|
|
egleria
|
Je pa bil res angelček. Ko smo prišli domov pa papcat in kot vedno ga dam pol v njegovo posteljico in se je gospodič bunil, ni hotel, tako da sem morala 3x ponoviti vajo, da je zaspal, jaz pa hitro na RR user posted image verjetno je vedel da greš na RR pa ti je hotel mal ponagajat
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 10.5.2010 8:40:18
|
|
|
|
majčyca
|
Dobro jutro! Samo eno vprašanje na hitro... tiste, ki delate korenčkov sok doma za vaše - kaj mi lahko prosim katera pove, kako se to nardi? za vse ostalo mi je jasno (jabolka, ostalo sadje,...), za korenček pa res ne vem. Prosim pomoč
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 10.5.2010 8:59:01
|
|
|
|
ellie
|
KiA*** tako je bilo pri Aneju. Že od začetka je bil moder okoli ustnic. In potem ko sva bila v bolnici (zaradi suma na pljučnico), sem jaz dr. omenila, da me to skrbi. Ravno zaradi tiste kolegice. In on meni pravi, da je to tanka koža, da ni to nič. In sem vztrajala, da ga pride pogledat ena znanka, ki dela UZ na pediatriji. In ona pride in pravi doktorju, da se njej tud zdi, da je moder okrog ust. In on še vedno trdi, da je to samo tanka koža. Itak sem vztrajala, da mu naredijo UZ. No in se je pokazala luknjica. Mogoče je res bil moder zaradi tanke kože, kaj pa jaz vem. Zdaj pa že 2 meseca ni več nič moder...al se mu je koža odebelila al je pa luknjica izginila
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 10.5.2010 9:00:05
|
|
|
|
nincrli
|
dobro jutro! Čakam na kavo:) se je tamali zbudil ob 5.30 pa po obroku ni hotel že enkrat zaspat nazaj, zaspan pa bil ful pa siten in jokal... Nekaj čez 7 uro nama je pa le ratalo zaspat za slabo urco. Nevem zakaj včasih tak težko zaspi, ker zaspan pa je, ker si očke skos mane in skup mu lezejo, a zaspat pa ne... No na srečo zvečer nimamo takšnih težav... Majčyca korenček naribaš in ga stisneš skozi gazico.
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 10.5.2010 9:03:34
|
|
|
|
egleria
|
js mu naribam korenček pa ven stisnem sok.. dam mu pa za začetek kar nekaj kapljic, pa pol vsak dan več da se navadi okusa..
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 10.5.2010 9:54:26
|
|
|
|
grahek85
|
Živjo! Spet bedno vreme Groza, res... No sam dans bova lahko šla v trgovino, ker mamo kengurujčka Je bil res fantastičen nakup. IZVIRNO SPOROČILO: nincrli dobro jutro! Čakam na kavo:) se je tamali zbudil ob 5.30 pa po obroku ni hotel že enkrat zaspat nazaj, zaspan pa bil ful pa siten in jokal... Nekaj čez 7 uro nama je pa le ratalo zaspat za slabo urco. Nevem zakaj včasih tak težko zaspi, ker zaspan pa je, ker si očke skos mane in skup mu lezejo, a zaspat pa ne... No na srečo zvečer nimamo takšnih težav... Majčyca korenček naribaš in ga stisneš skozi gazico. Ej naš ma kdaj zjutraj tudi take, da potem okoli 6h-7h več noče zaspat nazaj, čeprav je do kraja utrujen, kot opisuješ. Jaz pa ponavadi tudi Sva se tudi že po eno uro takole mučila. Na srečo je to sam nekje 1x na teden in isto nikoli zvečer Bomo pa mi tudi morali ponoči začeti s pleničkami 4, ker je bil zdaj že 2 dni zjutraj moker Čez dan še gre s 3, ponoči pa ne.
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 10.5.2010 11:42:04
|
|
|
|
grahek85
|
Če namerava katera kupiti voziček Hauck Speed sun plus je od te srede v akciji v Leclercu, plača se ga 80€, bonusa je 10€, tako da je cena 70€. Če pa katera planira večji nakup v BC, bo za vikend 22. in 23. maja v BTCju spet vikend nakupov in zabave in bo verjetno spet tista akcija, da za vsakih 50€ dobiš 10€ bon. Bodo pa tudi v drugih trgovinah popusti. Sem pogledala na spletni strani BC, ne morem verjet da je ta isti voziček 130€ Pa ujemajoča lupinica 120€, v Leclercu pa redna cena 75€, s tem da je na to še 9€ bonusa
< Sporočilo je popravil grahek85 -- 10.5.2010 11:45:33 >
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 10.5.2010 11:43:15
|
|
|
|
poopek
|
živjo punčke, kako ste? dolgo se nisem oglasila, vas pa redno berem. sem bla prej v zaostanku, ko sem bla v avstriji prejšni teden. ja vreme bedira na polno. dnevi minevajo v dolgčasu, saj nimaš kej počet.. še reča, da je blo včeri sonček, smo bli cel popoldan zuni. bi mela vprašanje, za tiste, ki ste že ble s svojimi pikoti na bazenu. katere pleničke priporočate in ali potrebujem plavalni obroč? midva z dragim bi najino bibo odpeljala v atlantis za dve urici, da vidimo kako bo to? upam sam, da nebo vika in krika, hehe. lep pozdravček
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 10.5.2010 12:13:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Ellie, samo da je sedaj vse ok. Saj to je navaden UZ srčka al je kaj posebnega? Upam, da bodo pri našem dobro pogledali. Drugače pa mene tole vreme res ubija. Še sosedi vrtajo že tedne in tedne (s presledki) razbijajo kopalnico v bloku in sedaj kuhinjo, se mi bo zmešalo. Nimam kam iti, lahko bi šla k babici, samo tam vedno kiham, sem ful alergična ne vem na kaj in še tablet proti alergiji ne morem jemati, ker dojim. Ko bi vsaj nehalo deževati. A lahko eno neumno vprašanje. Zakaj vse kupujete te vozičke Hauck in podobne? Dobro, vem, da so manjši, samo toliko pa spet ne. Za katere namene jih boste uporabljale? Za trgovine? Al kako? Mi imamo Mutsyja in je res ogromen. Naš pa zjutraj z veseljem potegne, sam od sebe, do 9h po navadi. Sedaj pa spet spi. Mi tudi koška ni treba več sem pa tja vozit, sem mu pa zraven koška naštimala CD player in glasbo za dojenčke notri in je v šusu zaspal. Edino zvečer pa je kriza, malo traja. Mogoče bom poskusila s CD-jem tudi zvečer, bomo videli. Jutri imava tretjo posvetovalnico. A kaj veste, a je na tretji posvetovalnici pol cepljenje al kako? Sem zadnjič pozabila vprašati.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 10.5.2010 12:25:52
|
|
|
|
poopek
|
kia ja verjetno bo dobil drugo pikico.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 10.5.2010 12:28:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Kakšno drugo pikico poopek? Saj še prvo ni dobil?
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 10.5.2010 12:29:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Kam pa dobijo pikico? Na ritko al kam drugam?
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 10.5.2010 12:31:30
|
|
|
|
egleria
|
KiA na tretji posvetovalnici dobi prvo pikico, na četrti posvetovalnici pa drugo.. jaz sem kupila haucka ker sva imela zelo majhen prtljažnik pa še na hitro sem mogla izbrat, ker tisti voziček ki sva ga imela prej nama ga je podarila ena kolegica je bil totalno zanič
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 10.5.2010 12:33:32
|
|
|
|
Enkica
|
Kateri Hauck si kupila ... mi gremo tudi v nakup novega vozička, ker ta zdaj je preveč star in znucan ... ga bodo kupili stari starši za darilo ob krstu
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 10.5.2010 12:34:19
|
|
|
|
egleria
|
moj je dobil v nogico (v stegno)
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 10.5.2010 12:36:35
|
|
|
|
egleria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Enkica Kateri Hauck si kupila ... mi gremo tudi v nakup novega vozička, ker ta zdaj je preveč star in znucan ... ga bodo kupili stari starši za darilo ob krstu jaz mam tega http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=197309
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 10.5.2010 12:37:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala egleria. Še nekaj me zanima. Videla sem, da imava jutri tretjo posvetovalnico in v sredo že UZ srčka. A mislite, da je to ok? Ali je naslednji dan po cepljenju bolje preživeti doma? Naj UZ srčka prestavim?
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 10.5.2010 12:40:24
|
|
|
|
egleria
|
IZVIRNO SPOROČILO: KiA*** Hvala egleria. Še nekaj me zanima. Videla sem, da imava jutri tretjo posvetovalnico in v sredo že UZ srčka. A mislite, da je to ok? Ali je naslednji dan po cepljenju bolje preživeti doma? Naj UZ srčka prestavim? kaj pa vem.. čist odvisno.. midva s Patrikom nisva preživela naslednjega dneva doma..
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 10.5.2010 12:50:09
|
|
|
|
ellie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Enkica Kateri Hauck si kupila ... mi gremo tudi v nakup novega vozička, ker ta zdaj je preveč star in znucan ... ga bodo kupili stari starši za darilo ob krstu jaz mam tega http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=197309 Tega se je splačalo kupit v BC do prejšnjega četrtka, ker je bila cena 139 eur, zdaj pa več ni v akciji. Tako da se ga splača it iskat v tujino, če se bo že katera odločila. Me čudi, da je bila kratkotrajna akcija...ker je to stari model. Mi smo ga kupili ravno s tem namenom, ker se zloži na manjše. Čeprav je ta model še vedno ena večjih marel. Tako da imam mutsy-ja samo doma...hauck pa je v avtu. Se pa mali boljše počuti v haucku, ker je bolj udoben. KiA*** to je menda navaden UZ srčka. In Jaz na tvojem mestu ne bi prestavljala
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 10.5.2010 12:52:48
|
|
|
|
Isabelle
|
Meni se bo zmešalo od tega vremena! Baje da bo konec tedna v Prekmurju dokaj sprejmnljivo, upam da res. Poopek, mi gremo v četrtek v Moravske, sam male ne bom v bazen dajala, niti z nami ne bo šla notr, mogoče bova šla z mojim sam malo zaplavat.Res mi ni da bi dajala 4-mesečnega dojenčka v bazen poln klora pa notr vsi (oz. dosti) lulajo...Bazen mi nasploh ni preveč higienski, še js ne grem prou rada notr, ampak mal zaplavat paše vseeno. Kia, naša je dobila pikico v stegno (no, sej verjetno vsi).Ni pa imela nobene reakcije in sva naslednji dan pohajale (verjetno bi že isti, sam je biu dež). Sej če ma za bit kaka reakcija mislim da je na dan cepljenja, kasneje naj ne bi bla.Vsaj mislim tako, vpraši P. Mala je zaspala je še komi gledla.A vaši se tudi ful derejo ko so zaspani?Naša se tko ko da jo manjka pol.Sej pol ko jo dam v posteljco se dokaj hitro umiri in zaspi. Grem si zdej skuhat pašto s tuno, mi je prou zadišala.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 10.5.2010 12:54:15
|
|
|
|
ellie
|
KiA*** ti, ki imaš tud mutsy-ja. Katerega pa? Mi imamo 4 riderja...ampak ful nisem zadovoljna s športnim delom...je vse tak trdo. Pa glede na to, da Anej še ne sedi, je tam med sedalom in naslonjalom, ko je nastavljivo...tak trd rob, da sem morala konkretno z brisačo podložit. Drugače bi ga v hrbet tiščalo. No, tud zaradi tega smo nabavili haucka. Zasede dosti manj v prtljažniku...pa ker smo res dosti okrog, je hauck dosti bolj udoben. Čeprav doma še vedno uporabljam mutsy-ja...ki malo češko izgleda, ker je zadekan z brisačami
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 10.5.2010 13:04:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Ellie, ja tud imamo Mutsy-ja 4 riderja, samo jaz zaenkrat uporabljam še košaro, bom pa počasi prešaltala na športni del. Je pa dobra tale ideja, da je en voziček skoz v avtu, ja. Ker je noro skoz iz avta, v avto prekladat. Drugače pa je meni zaenkrat tale ok, samo velik je (predvsem kolesa). Me pa zanima kako bo res s športnim delom, če nam bo ok. Nam ga je pa kot darilo poklonila moja teta (sem ga jaz takrat izbrala) in se mi zdi mal neetično če se tako izrazim, zdaj prodajat in novega kupovat.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 10.5.2010 13:11:03
|
|
|
|
grahek85
|
KiA, mi imamo sicer namen kupiti kako marelo, ampak kaj manjšega in bolj preprostega. Smo ful zadovoljni s "tavelkim" vozičkom (Maxi cosi mura), pa še karavana mamo in gre brez težav not. Tako da če bi meli marelo bi jo meli sam npr. za na morje. Pa še to ne vem če bo treba.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?