|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
8.5.2010 22:23:32   
2ursae
lupince: itak, ja, vsaka naredi po svoji presoji, jasno user posted image . Čeprav ta logika s kvaliteto avtomobila mi ni ravno najbolj sedla - osebno bi rekla, da slabši kot je avto, boljšo lupinco rabiš user posted image .

britje intimnih predelov: eto, to me zanima, kako se boste rihtale poleti? Britje? Jaz sem se med obema nosečnostim brila z britvico (tako kot že celo življenje), pa je malo nerodno, ker ne vidiš dobro user posted image - a je katera razmišljala o kakšni trajnejši rešitvi? Veliko mojih prijateljic hodi na brazilsko depilacijo, menda niti ne boli tako zelo zelo zelo močno, pa pol imaš res en čas ful lepo in gladko. Ne vem pa, koliko je v redu da se posega v ta predel med nosečnostjo user posted image . Kaj menite?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
9.5.2010 0:08:43   
missD
veliko jih hodi na brazilsko tudi med nosečnostjo. sama sem hodila na brazilsko že prej, sedaj pa kar ne najdem več poguma...imam namreč nizek prag bolečine... pa je treba sedaj samo razmislit: dlake proti bolečini, ki mine?

pa tudi nekaj zlo nevarno ne more bit...saj gre za poseg na koži...ampak...po lastni presoji :)

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
9.5.2010 6:51:52   
anju
hej
kako izhodišče za zjutriuser posted image
noge in pod pazduho si kar z epilatorjem. me niti ne boli, samo malo pozbada. samo ko to začne poganjat, se naredijo mešički, pa to, ko se koža napne, srbi dokler dlaka ne prebije. si ne predstavljam kako bi blo to tam spodiuser posted image bom raj lepo postrigla, za kar ne vidim naštimam ogledalceuser posted image najbolj sumljivo, ki bi lahko pogledalo skoz hlačke/kopalke pa z britvico. missD za kolko časa imaš potem brazilko fraj? kaj pa mešički, ki zakrvavijo? to ni ravno koristno v zvezi z vnetji...user posted image

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
9.5.2010 6:59:40   
anju
melita73 dobrodošlauser posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
9.5.2010 8:33:35   
anju
jana84 sem malo brskala za komodo, da bi imela za previjat v kopalnici, našla sem pa to klopco si zadnjič spraševala.

< Sporočilo je popravil anju -- 9.5.2010 8:34:46 >

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
9.5.2010 8:34:31   
filisa
Uf, ste se razpisale, pa me sam 1 dan ni bilo na forumu user posted image

Dobrodošle beka77 in melita73!

Kakšna pa je brazilska depilacija user posted image - a to je tista z voskom, al je že spet kaka nova varianta na trgu, ki je ne poznam user posted image .
Jaz prav tako uporabljam depilator za noge in poleti za intimne predele. Je pa res, da ni fajn, ko se dlačice vrastejo... Bom se pa letos verjetno odličila za voskanje intimnega predela, ker vseeno mal dlje drži kot z depilatorjem in pri velikem trebuščku več tam spodi verjetno nič ne vidiš user posted image .

Moja tehtnica se je zgleda tud pokvarla user posted image .

Kako lep dan se kaže pri nas. Perilo je že obešeno, samo jaz še manjkam na sončku user posted image !

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
9.5.2010 9:11:27   
Urshy78
born*to*be*wild, res je cortkan voziček, a ne. jaz sem ga najprej videla na internetni strani in ko sem zagledala to modro barvo, me je v trenutku prevzel user posted image sva si ga pa mogla obvezno ogledati še v živo in mene je prepričal. tudi jaz mislim, da je lupinica dovolj varna. saj nama se tudi še ne mudi z nakupom, imava še kar nekaj časa user posted image

bova pa od prijateljice dobila še eno lupinico in bova uporabljala tisto, ki nama bo boljša oz bolj varna.

glede britja. jaz uporabljam kar navadno želetko. pred morjem pa obvezno brazilska depilacija!

flisa, braziska depilacija se opravlja z voskom, se pa populijo vse dlake, po želji pa lahko ostane črtica. malo boleče, ampak se splača user posted image

jaz grem pa zdaj gledat rally, bojo šibali ravno mimo naše hiše, brmm brmmm user posted image user posted image

lepo sončno nedeljo vsem, lepo božajte svoje bušije user posted image

< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 9.5.2010 9:12:36 >

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
9.5.2010 9:15:20   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

jaz sem vam po dolgem času oglašam. vas sicer redno berem, napišem pa malo manj user posted image
konec aprila sem imela pregled, vse ok, fantek pridno raste user posted image
naslednji pregled 03.06.

S*, lepo te brati po dolgem času user posted image brcike še pridejo, brez skrbi user posted image
a spol že veš ali se bosta pustila presenetiti?

midva sva šla pa včeraj gledati en voziček, ki je cenovno ful ugoden. ima tudi vse, kar je potrebno (lupinica, avtosedež, je lahek, lepo zložljiv, s tremi kolesi,...) verjetno ga bova kar kupila, ampak se še nič ne mudi.
gledala sva pa tale voziček, ima katera že kakšne izkušnje z njim?
http://soncek.si/si/allterrain-x3-modularni-sistem-sky-i19517.shtml

lepo soboto vsem, čeprav vreme ni ravno najboljše

O urshy kako si mi ti? Vidim da že pogleduješ za vozički. Tudi midva sva šla malo pgledat, ampak zaenkrat bolj ogledujeva, saj je še čas user posted image .

Jaz imam naslednji pregled konec tedna in komaj čakam. Glede spola pa se bova pustila presenetit!

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
9.5.2010 9:55:47   
Roberta69
IZVIRNO SPOROČILO: melita73

Glege lupinic se pa popolnoma strinjam z Born* to* be* wild. Vse te firme po mojem mnenju samo služijo na račun nas staršev. Menim, da nobena lupinica, ki jo kupimo novo ni tako slaba, da ne bi bila primerna za naše malčke. Pa še res je za kratek čas, potem pa že kupimo avtosedež.
Tudi prevažamo dojenčke bolj malo, vsaj jaz imam take izkšnje, posebej, ker bodo rojeni jeseni in bo kmalu zima, ki pa ni najprmernejša za kakšne izlete. To je pač moje mnjenje, vsak pa se odloči p svoje.
Mi smo imeli prvič lupinico Jane, ki paše na voziček in je blo ok.

To pa glih ne drži, namreč ko smo kupovali lupinico/avtosedež sem videla tudi teste, kjer recimo otroku med trkom glava dobesedno butne ob vrata user posted image , tko da ni ravno vse, kar se prodaja, že ok... sicer naj bi bili evropski standari "evropski", samo bog si ga vedi... V glavnem, mene bi bilo kar strah, če bi si omislila, kakšno cheap lupinico/avtosedež in sem komplicirala že za avtosedež za k babicam, kjer se sinek vozi parkrat/mesec, nekje pa samo pakrat/leto, ampak meni se zdi to pač stvar, kjer recimo prišparanih 100,200... eur nikakor ne odtehta. Seveda pa še vedno otročke čim manj izpostavljajmo vožnji in jih imejmo radi pa naj si bo s "slabo" ali "dobro" lupinico/avtosedežem user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

britje intimnih predelov: eto, to me zanima, kako se boste rihtale poleti? Britje? Jaz sem se med obema nosečnostim brila z britvico (tako kot že celo življenje), pa je malo nerodno, ker ne vidiš dobro - a je katera razmišljala o kakšni trajnejši rešitvi? Veliko mojih prijateljic hodi na brazilsko depilacijo, menda niti ne boli tako zelo zelo zelo močno, pa pol imaš res en čas ful lepo in gladko. Ne vem pa, koliko je v redu da se posega v ta predel med nosečnostjo . Kaj menite?

O, jaz sem pa glede tega kar mal "lena" user posted image . No, čez poletje se že "zrihtam", ker da bi mi iz kopalk kar nekaj štrlelo, mi glih ni user posted image , za domačo uporabo pa ni panike user posted image , vsaj user posted image s tem nima nikakršnih težav user posted image . Brazilska depilacija sicer ful boli (tisti kratek čas), je pa potem res fajn, da imaš kar nekaj časa mir, čeprav je spet odvisno, kako dobro ti to zrihtajo, pa kako ti dlake rastejo, itd. Nima pa, po moje, nobene veze, če si noseča.

IZVIRNO SPOROČILO: anju

noge in pod pazduho si kar z epilatorjem. me niti ne boli, samo malo pozbada. samo ko to začne poganjat, se naredijo mešički, pa to, ko se koža napne, srbi dokler dlaka ne prebije. si ne predstavljam kako bi blo to tam spodi bom raj lepo postrigla, za kar ne vidim naštimam ogledalce najbolj sumljivo, ki bi lahko pogledalo skoz hlačke/kopalke pa z britvico.

A veš, da sem si jaz svoje čase tudi spodaj z epilatorjem in ene parkrat celo, ne boš verjela kje, po ta nežnih hlebčkih (upam, da se razume, sploh ne vem, kako naj napišem user posted image - da je samo na zgornjem delu ostala čisto tanka črtica). Skratka, to je bolelo še bolj kot porod user posted image , sploh ne vem, kje sem našla to voljo ali pogum ali bolje rečeno totalno norost user posted image , si ne bi šla danes tega tam počet, da me ubiješ, no, okolico bi nekako še šlo, po ta mehkem, je pa res ubitačno.

Me pa pri vsaki obliki odstranjevanja dlačic kaj moti: pri epilaciji je res ful zoprno, ko se dlaka "pokaže" pod kožo in par dni ne more skozi in imaš milijon enih črnih pikic, pa težko potem ujameš en pravi ritem, se mi zdi, da kar skos ene dlake poganjajo in ni nikoli zares miru user posted image ; vosek: približno enako kot pri epilaciji, morda le malenkost dalj drži (ampak najbrž, ker bolj konkretno počakaš, da kao vse zrastejo)  pa hitrejši postopek je, čeprav jaz kar laže zdržim, če si sama z epilatorjem, se koža kmalu kar nekako privadi, ampak spet vraščanje dlak; britje: zares drži samo en dan, naslednji dan že vse srbi, potem imaš par dni kar dlake, ker si jih ne moreš pobrit (vsaj jaz ne, imam preveč občutljivo kožo); trajno odstranjevanje: sem že razmišljala, pa ni bilo nikoli viška denarja user posted image , zdaj bom pa itak počakala, da bodo tele porodne zadeve, itd. mimo, ker mislim, da so teli laserji kar nekako škodljivi (no, jaz bom že preživela, nočem pa, da bi to kakor koli vplivalo na moje dva otročka). Madona so moški na boljšem, a ne user posted image .

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
9.5.2010 10:34:33   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: born*to*be*wild
Glede lupinice pa se meni zdi da so tudi te v redu, ki so v kompletu (najbrž jih drugače nebi smeli prodajat...a potem avtomobile tudi najboljše kupujete?ker so najbolj varni?saj ne rečem da podpiram mamice, ki v twingotu vozijo malčke, ampak glih enoprostorca al pa đipa si pa tud ne mormo vsi privoščituser posted image )...no pa saj lupinica ni za dolgo časa...tako majhnega otročka pa najbrž tudi ne vozite naokoli vsak dan in na nevem kakšne razdalje...nevem mi bomo šli do zdravnika in nazaj. Kdor pa hoče videt dojenčka naj pa pride na obisk...pa še to ne prve meseceuser posted image Do morja bomo pa itak že presedlali na drug avtosedež, ki pa bo bolj varen in za dalj časa user posted image Sej vem da me boste popluvale, ampak jaz pač o vsaki stvari razmišljam pozitivno in sploh ne pomislim na to, kaj pa če se kaj zgodi...Čim manj razmišljat o slabih stvareh.

Pravis, da bo do morja ze v drugem avtosedezu. Priporocljivo je, da je cimdlje v lupinici, dokler je res ne preraste. Ce ni res velik otrok, je to nekje do enega leta. Sem pa dostikrat slisala, da so ene lupinice, sploh te iz kompletov, zelo majhne in neprostorne v primerjavi z maxi cosi, zato jih morajo ze zelo zgodaj nehati uporabljati. Mi imamo maxi cosi in jo je imel do kaksne 11ga ali 12ga meseca, pa ni med majhnimi.

anju midva sva kupila quinny zapp z nastavkom za maxi cosi in je super majhen in zlozljiv, da sva imela ogrodje vedno v avtu in sva lahko lupinico kadarkoli gor kliknila, ce sva morala kam skocit. Ze zato, ker je res tecno vlect lupinico za sabo, ce moras skocit v lekarno, pa ful ga premetava pa tako. Pa itak si celo porodnisko sama za te stvari. Zdej imava ta voz kot marelo, samo v lezec polozaj se ga ne da dat, kar mi je edina pomanjkljivost. Samo bo definitivno spet lupinica gor septembra. Najin velik voz namrec ni kompatibilen z MC, niti nisva hotla originalne lupinice zraven.

Vceraj sva sla v BC in kupila buggypod, ker sva imela bone za pokurit, tako da bom lahko uzivala na sprehodih z obema mulckoma user posted image .

http://soncek.si/userdata/HTMLIMG/$$H_D3734863_buggypodspeedi.jpg

ursa sem razmisljala o brazilski, ma se ne upam user posted image . pred odhodom v porodnisnico sem se stusala in pobrila, ma me je una se vseeno nekaj popravljala. mi pa res ne sede, da bi mi drugi tam sarili z britvico...

(odgovor članu born*to*be*wild)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
9.5.2010 10:59:05   
missD
sem bolj pri ta kosmatih...mir imam nekje 3 tedne, ampak v tem času že zrastejo nekje na dolžino 5mm
ampak so svetlejše in mehkejše.

z epilatorjem pa ne bi mogla nikakor, že ko si grem pod kolenom boli čiiist preveč

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
9.5.2010 11:01:36   
missD
joj kolk je vam luštno, vozičkov kolkr hočte, izbira ogromna jaz pa se lahko odločam samo med peščico teh, ki so za dvojčke :)

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
9.5.2010 11:42:26   
missD
aja sem pozabila napisati še to... zakrvavim nič, tako da udi vnetja ni,včasih se mi naredijo mozoljčki,ki pa v enem dnevu zginejo, saj jih mažem z nekim gelom, ki je namenjen za po depilaciji.

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
9.5.2010 13:29:15   
Najki
missD v BC b BTCju imajo en Hauckov tandem, ki je mende zadnji in tega modela sploh ne bo vec. Tam nekje v kotu ga imajo parkiranega ze nekaj casa. Sem ga pofirbcala, ker bom pac kmalu 2 prevazala okoli in sem vrgla oko tudi na taksne. Povem ti pa zato, ker je zelo lahek, na presenetljivo  majhno se zlozi in lepo je vodljiv. Pejt ga pogledat. Aja pa se ful poceni je. Nisem se pa pozanimala za dodatno opremo, kosare ipd.

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
9.5.2010 14:34:29   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69

A veš, da sem si jaz svoje čase tudi spodaj z epilatorjem in ene parkrat celo, ne boš verjela kje, po ta nežnih hlebčkih (upam, da se razume, sploh ne vem, kako naj napišem user posted image - da je samo na zgornjem delu ostala čisto tanka črtica). Skratka, to je bolelo še bolj kot porod user posted image , sploh ne vem, kje sem našla to voljo ali pogum ali bolje rečeno totalno norost user posted image , si ne bi šla danes tega tam počet, da me ubiješ, no, okolico bi nekako še šlo, po ta mehkem, je pa res ubitačno.

o marija! pa kak slatkiš te je čakal, da si to počela??
laser, ja, če bi imela dnar, pa če se stanje hormonov nebi spreminjalo. tud meni ni nobena depilacija všeč. nikoli nimam zares lepe kože, da bi mi blo prfekt.
to da je na hribčku frizurca mi je pa prav všeč. na zgornjem hribčku, venerinem gričku, eh, saj vemo o čem govorimuser posted image ko so me za cr prpravli, so vse (!!!) pobrili, sm se počutla kot oskubljena kokošuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: missD

joj kolk je vam luštno, vozičkov kolkr hočte, izbira ogromna jaz pa se lahko odločam samo med peščico teh, ki so za dvojčke :)

ja, ampak imaš dvojčkeuser posted image me bomo pa mogle bit vsaj še 1x noseče, če jih bomo hotle imetuser posted image

Najki mende si bom tokrat sposodla muro in maxi cosi lupinico, bom naredila klik in upam da se bo otroček strinjal.
tale buggypod je prav lušen. sem mislila, da obstajajo samo tisti, na katerega otrok stopi. s stoječega bi mi moj mali itak zbežal, v tem sedečem pa ga privežešuser posted image ne, sej ga ne bom matralauser posted image bomo sproti vidli kako bo, kako bo sprejel dojenčka, pa se bo mogče hotu tud zraven vozit...

< Sporočilo je popravil anju -- 9.5.2010 14:38:03 >

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
9.5.2010 14:39:45   
born*to*be*wild
missD po eni strani je luštno, po drugi strani pa je čist preveč vsega...sej sploh ne veš kaj bi user posted image So mi pa lepi vozički za dvojčke od Implasta. No tud za ˝enojčke˝ mi je clipper3 ful všeč, ampak za moje pojme mal precenjen, glede na to da je v kompletu samo globoka košara in športni del (ki se mi zdi ful majhen, sploh naslon za nogice), nevem v živo ga pa nisem videla tako podrobno.

Nobody is perfect...I´m nobody.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
9.5.2010 15:03:26   
missD
hauck-ovi vozički mi nekako niso všeč... sem jih že odpisala :)

born*to*be*wild ja, tudi meni je zelo všeč implastov za dvojčke...in se nagibam k nakupu ko bo čas.

gledala sem še vozičke kot poljskega podjetja TAKO, super voziček je, vendar ne vem kako bi šlo ker se kolesa ne premikajo. pri klasičnih vozičkih to vem da ni problem,...če pa sta 2...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1667
9.5.2010 15:12:13   
born*to*be*wild
joj praviš da pri klasičnih vozičkih to ni problem user posted image zadnjič sem opazovala eno mamico s takim (oz. podobnim) vozičkom, na vsakem ovinku je morala dvigovati in prestavljati enkrat sprednji drugič zadnji del vozička...nevem ni se mi zdela preveč zadovoljna user posted image mislim vseeno da ti bo lažje sploh z dvojčki če kupiš voziček z vrtljivim-i kolesi. no sicer pa vsak po svoje user posted image meni je moja mami tudi nekaj takega kazala, je rekla ko si bla ti majhna so bli samo taki vozički pa smo vsi preživeli. ampak zakaj bi se matrala če lahko z eno roko na mestu obrnem ta voziček, ki sva ga šli z urshy78 gledat user posted image no pa ne samo tega, tudi marsikaterega drugega.

Nobody is perfect...I´m nobody.

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
9.5.2010 15:40:33   
majabar
Jaz pa še nič ne vem o vozičkih, moj dragi si jih že ogleduje v Kolumbiji. Mi je ravnokar poslal SMS in mi čestital za moj prvi materinski dan (tam ga namreč danes praznujejo)user posted image .
Ta moj trebušček je tako čuden, čutim tršo izboklino nad sramno kostjo in to je vse. Ko ležim na desnem boku, se prestavi na desno stran in ostane tam še kar nekaj minut:). Prav hecno. Me pa močno muči srček, bom morala v petek povedati ginekologu. Imam namreč aritmijo. Zadnje čase sem jo začutila le mogoče enkrat na teden, zdaj pa recimo 10x na dan in mi je zelo neprijetno. Upam, da bo vse OK!

Neposredna povezava do sporočila: 1669
9.5.2010 17:41:57   
Najki
anju zdej imajo celo taksnega, ki ga prav tako zadaj priheftas kot stojece, samo ima se eno plosco, da je kot prucka - sedezek in za nogice ima, samo meni je tole boljs, ker malega lahko zapasas pa ne more zbezljat, ko se mu zazdi, po moznosti na prehodu za pesce. tega s sedezkom sem vceraj videla v BC in je dost nova zadeva. mali bo imel ksnih 20m, ko bo bratec, pa po moje se ne bo zrel za pridno stat. Tudi ne bo nic videl cez hrbet vozicka, ker bo se prenizek.

takle je tisti board s sedalom:
http://www.babyundkind.at/images/product_images/popup_images/388_0.jpg

Je pa tale buggy pod sedezek precej drag, dons ga moj dragi montira ze cel dan, samo pa mali lahko sedi v njem in je celo hrbtisce se dovolj visoko, da mu podpira glavico. Njemu se je pa itak fajn zdelo vozit v njem user posted image . Nastavke bova pustila na vozicku, sedez pa snela in pospravila do poroda =].

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
9.5.2010 22:50:47   
anju
Najki so ene stvari res praktične. bom vseeno počakala, da sploh vidim kolko bo sin navdušen nad vožnjo skupi z dojenčkom. ravno zavezala ga ne bi, ker bi mu bla muka. njemu so sprehodi dolgočasni, v vrtcu reče, da ga boli noga, da mu ne bi blo treba it... če je cilj čez 200, 300m, si z njim lahko eni uro na poti, more vse sproti staknit. ko se pa odloči pobegnit ga pa v minuti ni nikjer več. ne razume, da se lahko izgubi. mislim, da bo v vrtcu, ko bova z dojenčkom doma.

majabar aritmija se ti je pojavila zdaj v nosečnosti ali je zdaj smo bolj intenzivna?

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
9.5.2010 23:04:39   
majabar
anju, težave imam približno 10 let, ampak je glede na pogostost izpadov utripa stanje slabše za kakšnih 100krat zdaj zadnjih 14 dni. Čez 5 dni imam ginekologa in mu res ne smem pozabiti povedati tega. Je pa ta teden slabše, ne vem, je zaradi tekme ali mogoče zaradi tega, ker nisem med tekmovanjem nič tekla, prej pa kar precej.user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
9.5.2010 23:22:46   
anju
meni sem pa tja malo bolj bije zdaj v/od nosečnosti, pa ne vem kaj naj si mislimuser posted image
ma se ti je to pojavilo ponavadi, ko nisi tekla? ker meni bolj vleče na vzrok v nosečnosti...

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
10.5.2010 7:49:19   
majabar
Dobro jutro!
Kadar sem bila v dobri kondiciji, težav skoraj nisem imela. Ponavadi pozimi, ko ne tečem, se stanje poslabša. Verjamem, da je tokrat vzrok nosečnost, ker tekla nisem samo zadnji teden, tako hitro se pa kondicije ne zgubi.
Danes delam od 11ih do 8ih, prvič po 14ih dneh. Upam, da bom lahko tako dolgo zbrana. Vsem želim lep začetek tedna!!

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
10.5.2010 8:39:46   
anju
jutro... spet deževnouser posted image
bi pasalo spat ali vsaj doma v pižami cel dopoldan lenarit.

čez 2 tedna imam pregleduser posted image  danes štartam 19 tednov (že!). mislim da imam morfologijo med zgodnjimi = točnih polnih 20 tednov.

majabar nekako si razlagam, da bo že prav, če srce gre malo hitreje, saj ima več dela.
srečka imaš ta teden pregled!

a ima katera že lineo negro? sem pozabla kdaj sem jo prvič dobilauser posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......