Roberta69
|
IZVIRNO SPOROČILO: melita73 Glege lupinic se pa popolnoma strinjam z Born* to* be* wild. Vse te firme po mojem mnenju samo služijo na račun nas staršev. Menim, da nobena lupinica, ki jo kupimo novo ni tako slaba, da ne bi bila primerna za naše malčke. Pa še res je za kratek čas, potem pa že kupimo avtosedež. Tudi prevažamo dojenčke bolj malo, vsaj jaz imam take izkšnje, posebej, ker bodo rojeni jeseni in bo kmalu zima, ki pa ni najprmernejša za kakšne izlete. To je pač moje mnjenje, vsak pa se odloči p svoje. Mi smo imeli prvič lupinico Jane, ki paše na voziček in je blo ok. To pa glih ne drži, namreč ko smo kupovali lupinico/avtosedež sem videla tudi teste, kjer recimo otroku med trkom glava dobesedno butne ob vrata , tko da ni ravno vse, kar se prodaja, že ok... sicer naj bi bili evropski standari "evropski", samo bog si ga vedi... V glavnem, mene bi bilo kar strah, če bi si omislila, kakšno cheap lupinico/avtosedež in sem komplicirala že za avtosedež za k babicam, kjer se sinek vozi parkrat/mesec, nekje pa samo pakrat/leto, ampak meni se zdi to pač stvar, kjer recimo prišparanih 100,200... eur nikakor ne odtehta. Seveda pa še vedno otročke čim manj izpostavljajmo vožnji in jih imejmo radi pa naj si bo s "slabo" ali "dobro" lupinico/avtosedežem . IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae britje intimnih predelov: eto, to me zanima, kako se boste rihtale poleti? Britje? Jaz sem se med obema nosečnostim brila z britvico (tako kot že celo življenje), pa je malo nerodno, ker ne vidiš dobro - a je katera razmišljala o kakšni trajnejši rešitvi? Veliko mojih prijateljic hodi na brazilsko depilacijo, menda niti ne boli tako zelo zelo zelo močno, pa pol imaš res en čas ful lepo in gladko. Ne vem pa, koliko je v redu da se posega v ta predel med nosečnostjo . Kaj menite? O, jaz sem pa glede tega kar mal "lena" . No, čez poletje se že "zrihtam", ker da bi mi iz kopalk kar nekaj štrlelo, mi glih ni , za domačo uporabo pa ni panike , vsaj s tem nima nikakršnih težav . Brazilska depilacija sicer ful boli (tisti kratek čas), je pa potem res fajn, da imaš kar nekaj časa mir, čeprav je spet odvisno, kako dobro ti to zrihtajo, pa kako ti dlake rastejo, itd. Nima pa, po moje, nobene veze, če si noseča. IZVIRNO SPOROČILO: anju noge in pod pazduho si kar z epilatorjem. me niti ne boli, samo malo pozbada. samo ko to začne poganjat, se naredijo mešički, pa to, ko se koža napne, srbi dokler dlaka ne prebije. si ne predstavljam kako bi blo to tam spodi bom raj lepo postrigla, za kar ne vidim naštimam ogledalce najbolj sumljivo, ki bi lahko pogledalo skoz hlačke/kopalke pa z britvico. A veš, da sem si jaz svoje čase tudi spodaj z epilatorjem in ene parkrat celo, ne boš verjela kje, po ta nežnih hlebčkih (upam, da se razume, sploh ne vem, kako naj napišem - da je samo na zgornjem delu ostala čisto tanka črtica). Skratka, to je bolelo še bolj kot porod , sploh ne vem, kje sem našla to voljo ali pogum ali bolje rečeno totalno norost , si ne bi šla danes tega tam počet, da me ubiješ, no, okolico bi nekako še šlo, po ta mehkem, je pa res ubitačno. Me pa pri vsaki obliki odstranjevanja dlačic kaj moti: pri epilaciji je res ful zoprno, ko se dlaka "pokaže" pod kožo in par dni ne more skozi in imaš milijon enih črnih pikic, pa težko potem ujameš en pravi ritem, se mi zdi, da kar skos ene dlake poganjajo in ni nikoli zares miru ; vosek: približno enako kot pri epilaciji, morda le malenkost dalj drži (ampak najbrž, ker bolj konkretno počakaš, da kao vse zrastejo) pa hitrejši postopek je, čeprav jaz kar laže zdržim, če si sama z epilatorjem, se koža kmalu kar nekako privadi, ampak spet vraščanje dlak; britje: zares drži samo en dan, naslednji dan že vse srbi, potem imaš par dni kar dlake, ker si jih ne moreš pobrit (vsaj jaz ne, imam preveč občutljivo kožo); trajno odstranjevanje: sem že razmišljala, pa ni bilo nikoli viška denarja , zdaj bom pa itak počakala, da bodo tele porodne zadeve, itd. mimo, ker mislim, da so teli laserji kar nekako škodljivi (no, jaz bom že preživela, nočem pa, da bi to kakor koli vplivalo na moje dva otročka). Madona so moški na boljšem, a ne .
|