|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
7.5.2010 13:10:16   
anju
js pa še nisem bla pr kozmetičarkiuser posted image
mozoljčke imam pa, čudno, od 1,5 leta po porodu, prej nikoli. edina razlaga zaenkrat mi je sendvič s sirom, ki ga za malico jem odkar sem v službi. nekaj mesecev po začetku službe so se mi začeli delat, največ na čelu in čelo se mi kar mastiuser posted image  malo sem celo pomislila, da me ščitnica kaj hecauser posted image  kakšni so še simptomi nepravilnega delovanja ščitnice?

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
7.5.2010 13:21:06   
beka77
Evo, da se še jz mal pofočkam.

PDP 6.10., 1. nosečnost, 25 let, nasledn pregled 26.5., spol pa še ne vemo (Pušenjak je sicer reku na NS da je punčka, sam se mi je to kr mal prezgodi zdel da bi zares vzela)

Nosečnost poteka BP, nič slabosti, mam pa obdobja lakote in utrujenosti. No, lakota je kr pogosta :) Zredila sm se pa dobri 2 kilci. Se mi pa zdi, da tud jz že neki časa čutim ene metulčke v trebuhu, tko da mislim da je to to.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
7.5.2010 13:23:14   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: zinchy

anju evo link http://otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-implast-bolder-sd-i642.shtml....se kuj pokaže k link kliknešuser posted image

tale tema nič ne pomaga?

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
7.5.2010 13:30:55   
Pikab84
Moji nohti so tudi ratali ful trdni in lepi, ker prej sem imela zelo krhke in so se kar lomili, tko da upam, da bo to neki časa trajalo...se mi res dopadejo takiuser posted image  

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
7.5.2010 13:44:35   
zinchy
ups user posted image anju hvala..

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu Pikab84)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
7.5.2010 13:47:28   
anju
pozdravljena beka77! 3 nove oktobrkeuser posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
7.5.2010 16:20:49   
majabar
user posted image Živjo drage souser posted image !
Pa sem nazaj. Hvala anju, da si se spomnila name;). In dobrodošle 3 nove!!!
Streljala sem na žalost dosti slabše, kot sem sposobna, a mi telo trenutno na dovoli več. Danes dopoldne smo imeli še ekipne boje in je malo manjkalo, da bi bruhala. Kakšne 4 ure je bila res kriza, v vseh tednih do zdaj ni bilo tako hudo. Verjetno zaradi velikega pritiska in naporov cel teden. A preživela sem:). Posamezno sem končala na 33. mestu (od 66ih), ekipno smo pa z novim državnim rekordom končale na 15. Res upam, da si s slabim nastopom nisem zaprla vrat za naslednje tekme. Me je bilo strah slabe novice in nisem upala vprašati selektorja:(. V nedeljo naj bi prijavil za naslednji svetovni pokal in upam, da mi kmalu sporoči, kako se je odločil. Sem namreč prepričana, da bom kmalu streljala boljše, da bom imela več energije in bodo rezultati boljši, zato res ne bi rada ostala doma.
Grem malo postpravit perilo, potem se pa spet oglasim. Zdaj bom 2 tedna med vami:).

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
7.5.2010 18:02:58   
BRinME
pozdravljene souser posted image ... in novinke user posted image
danes sem imela pregled, z nama z user posted image je vse ok...danes mi ni delala UZ...poslušala je samo user posted image .
Me je tut zvagala in mam 66 kg...pred nosečnostjo pa 70...zdej upam da ne bo šle več dol...pač mi ni šlo za jest, sej tut zdej se morm včasih prav prisilit da kaj pojem...odvisno od dneva.
Povedala mi je tut da mam kri A neg..(kar sm že vedela) in mi opisala ves postopek.
to v seznamuuser posted image najbrž pomeni da že čutim metuljčke?

No pa še za seznam: NP 15.6. in user posted image

Danes po pregledu se nisem mogla upret obisku trg in sem  user posted image kupila prvega pajacka...izbira res ni bla velika k je vse modro al pa roza...komaj sm najdla nekaj rumenega...user posted image

Jana84...kje boš ti rodila? V Šempetru?

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
7.5.2010 19:00:46   
katra55
Pozdravljene nosečke, se javljam po dolgem času. Berem vas redno samo za pisanje ni časa.
Danes sem imela pregled in je vse OK. Vprašala sem za spol pa mi G ni hotela povedati ker ni bila sigurna. Brcike že redno čutim.
Nasledniji pregled je morfologija 4.6.

(odgovor članu BRinME)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
7.5.2010 19:20:30   
tybysy
Hmmm, vse polne energije, ali kaj? En dan nisem brala, pa sem morala 3 strani sporočil preveriti.
Kakorkoli - včeraj sem bila na AC, zdaj še počivam. Zaenkrat se dobro počutim, nobenih krčev, bolečin. Upam, da bo tako ostalo. Moram pohvaliti vse v porodnišnici Ljubljana. Vsi tako prijazni, od sprejemne pisarne do sestre zgoraj, zdravnice, sestre, ki je pomagala pri posegu... Res zahvalo in vso pohvalo si zaslužijo!
Poseg je bil hiter, ni bolelo, morda zato, ker me je pred tem prestrašila z 3 cm miomom, za katerega prej nisem vedela. Pred samo punkcijo namreč naredijo še UZ in takrat mi je povedala, da imam posteljico v sprednji steni (to sem že vedela), zraven pa miom (za katerega nisem vedela, čeprav mi je moj G že 3x delal UZ). Ta vražja bula (ne spomnim se, ali je rekla vodna cista ali kaj) pa lahko otežuje delovanje posteljice. Me je tako strah postalo, da vboda igle sploh čutila nisem. Je sicer rekla, da je to pogosto pri tej straosti, vendar naj posebej opozorim svojege G, ki me mora natančneje spremljati.
A je kateri kaj znano v zvezi s temi miomi? Zdaj ne vem, ali moram prej na pregled, naročena sem šele čez 4 tedne (morfologija) user posted image Po pravici povedano pa tudi ne grem brskati po forumih, ker vem, da me bo samo še bolj prestrašilo...
No, zdaj grem pa naprej počivat. V tem delu jih ful ubogam - so rekla, naj se pustim razvajati in crkljati. Ni problema user posted image

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
7.5.2010 20:52:25   
missD
jana84 in tudi ostale. če se mamica preveč živcira, je pod stresom, živčna zaradi česarkoli to občuti tudi vaš user posted image
in kaj se zgodi? vsa energija se usmeri v nastajanje mišic namesto da bi se usmerila v razvoj možganov.

tudi sama sem paničarla in bila živčna ko sem krvavela...ampak... če ma namen pridt na svet tudi bo.
dokler ni krčev in zraven krvavitev imate vse razloge za pozitivnost.

skrbi ponavadi vedno povzročajo samo težave. največkrat pa se izkaže, da so bile te skrbi zamanj

glede klopice in predalniko...mogoče kaj takega:
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/S69873877
še več izdelkov pa tukaj: http://www.ikea.com/at/de/catalog/categories/range/10389/12018/

če bi bili predalniki namenjeni sinku pa lahko gor prilepiš slikce kaj kam spada od igrač, da se lahko nauči
pospravljati sam.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
7.5.2010 20:57:18   
orto2
ANJU, a veš da glede krvi se pa ne spomnim. AMpak je najlažje, če poklileš v Ljubljano na transfuziji, tam je ful prijazna gospa in ti bo vse razložila. koliko časa pa hranijo celice pa ne vem, kolikor bojo prživele,...sej verjento še sami ne vejo....Neocelica pa kar neki obljublja,.... Ti kar pokliči pa vprašaj.

Tud jaz mam velik trebuh, JANA 84, pa tud visoko, okoli želodca, to so po moje druge nosečnosti, ker je že vse blo raztegnjeno,...Ampak jaz še vedno bruham user posted image user posted image user posted image .....

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
7.5.2010 22:18:21   
anju
pozdravljena majabar! user posted image ne glede na to kolko si zadovoljna z rezultatom. skupi s tabo upam, da se uresničijo tvoja pričakovanja in greš naprej. a se vseeno pazi, ko se telo upre. tudi če se user posted image ne "zavedaš", moraš vedet da nisi samauser posted image
kako da se nisi nič oglasla vmes? ni bilo časa, računalnika...? kako je s trebuščkomuser posted image

tybysy
če bi se zdravnici zdelo kaj nevarnega, si lahko prepričana, da bi te hitro kam napotila. to, da je svetovala naj bo G pozoren, pove da je zadeva za spremljat. vsega možnega smo polni, izrastkov, cist... samo tega ne vemo.
vem za primer, ko je bil miom na maternici velik za celega zrelega dojenčka. ženska pač ni hodila redno na preglede. nočem strašit, nikakor! samo če bi se pri njej spremljalo, bi miom operirali preden je vagal 3,5 kg.
kar pogumno! samo to me bega, da vsega ne opazijo vsi ginekologiuser posted image

hvala orto2 še enkrat. če se ne spomniš posebnih procedur in skakanja pri delanju teh testov, bi že moglo bit res, da vse lepo stestirajo iz vzetega vzorca popkovnične krvi. bom poklicala.

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
8.5.2010 9:07:24   
majabar
anju, intrenret je bil, sicer samo plačljiv v recepciji. Zvečer sem se povezala, da sem svojega srčka vidla, tudi forum sem enkrat samo preletela, da vidim, da ste vse OK:). Trebušček je pa ševedno samo popoldne in zvečer, ko sem utrujena in sita. Sem se ravnokar fotografirala in ni sledu o nosečnosti. No ja, razen malo višje teže:(. Smo pa res veliko jedli ta teden. Doma sem sama in si nikoli ne skuham toliko različnih stvari in sem to izkoristila pri samopostrežnih obrokih in pestri izbiri. Tehtnica pa seveda ni nič prizanesljiva...
Lep vikend vsem!!!

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
8.5.2010 9:56:11   
S*
Dobro jutro!

Ste se pa razpisale te dni, sem se komej skozi prebila user posted image . Pri nas ni nič novega, o brcikah ne duha ne sluha, še vedno mi je malo slabo, pa tudi špika me skozi nekaj, trebuščka je pa ravno za vzorec. Včeraj sem malo za vozički gledala, pa sej to je cela znanostuser posted image , se bo treba fajn poglobit in preštudirat ponudbe.
Vsem skupaj želim lepo soboto!

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
8.5.2010 12:04:38   
Urshy78
jaz sem vam po dolgem času oglašam. vas sicer redno berem, napišem pa malo manj user posted image
konec aprila sem imela pregled, vse ok, fantek pridno raste user posted image
naslednji pregled 03.06.

S*, lepo te brati po dolgem času user posted image brcike še pridejo, brez skrbi user posted image
a spol že veš ali se bosta pustila presenetiti?

midva sva šla pa včeraj gledati en voziček, ki je cenovno ful ugoden. ima tudi vse, kar je potrebno (lupinica, avtosedež, je lahek, lepo zložljiv, s tremi kolesi,...) verjetno ga bova kar kupila, ampak se še nič ne mudi.
gledala sva pa tale voziček, ima katera že kakšne izkušnje z njim?
http://soncek.si/si/allterrain-x3-modularni-sistem-sky-i19517.shtml

lepo soboto vsem, čeprav vreme ni ravno najboljše

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
8.5.2010 12:20:55   
2ursae
lupince: vidim, da večinoma jemljete vozičke, ki imajo zraven že lupince. Samo dobronamerno vprašam, če ste se kaj pozanimale kako dobre so te lupinice v resnici. Sem mnenja, da se za lupinco splača malo bolj skeširat in vzeti res top varno lupinco, ker v avtu nikoli ne veš ... ne vem sicer, katere lupince so zdaj v špici, v mojih časih smo kupovali Romerja ali Maxi Cosi. Čisto tko no, za dodatni razmislek in komplikacijo projekta voziček user posted image .
jaz imam Peg Perego voziček, njihova lupinica pa je bila takrat nekje na dnu varnostnih testov in je pač nisem vzela, čeprav bi bilo to najbolj praktično.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
8.5.2010 12:58:53   
BRinME
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

lupince: vidim, da večinoma jemljete vozičke, ki imajo zraven že lupince. Samo dobronamerno vprašam, če ste se kaj pozanimale kako dobre so te lupinice v resnici. Sem mnenja, da se za lupinco splača malo bolj skeširat in vzeti res top varno lupinco, ker v avtu nikoli ne veš ...

midva tut nisva vedela kaj bi vzela in sva šla v Baby center in sva dobila eno prodajalko k se je res spoznala na vozičke in to in je govorila tudi iz lastnih izkušenj...user posted image
lahko da je voziček super...ma lupinice pa niso bogve kako varne...in nama je sama povedala da je Recaro najboljše kar se tiče varnosti v avtu...
jst vem da je varnost na prvem mestu in da bova kupila lupinico Recaro, je pa res da se pol ne prilega na noben voziček...ma to je pa že druga zgodba

http://www.recaro-slovenija.si/recaro/html/04_childsafety/ypp.html

< Sporočilo je popravil BRinME -- 8.5.2010 13:04:46 >

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
8.5.2010 14:52:29   
missD
jaz pa sem se odločila za lupinici Romer. ki je prav tako na testih dosegla dobre rezultate.

odločila sem se da jih bom naročila kar iz nemčije,pride tudi s poštnino ceneje kot v slo.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
8.5.2010 16:36:11   
Roberta69
Lupinica: mi2 sva pri prvem kupila komplet (takrat sva pač razmišljala tako, kot da je to ful dobr oz. da tko mora bit user posted image :)) z lupinico, ki na testih ni bila ravno med najboljšimi, ne pa prov porazna... no in jaz sem se zaradi tega ful sekirala, ko sem ugotovila, da se drugi sploh ne, sem se malo manj user posted image ... v glavnem, je pa bila tudi drugače čist bedna, saj ima res obliko lupine in je otroček kar precej zvit user posted image . No, tokrat sem izbrala Maxi Cosi Cabriofix (ki je na testih med najboljšimi), ki je v ful v redu ležečem položaju - jo je sprobal dvoletnik (sicer so mu mal noge visele čez user posted image ) in je prov prima, pa še pri dostih drugih sem si jo ogledovala in se mi zdi, da je prov v redu. Kupiti moram edino še podstavek za isofix, ker je tako bolj varno in za starše bolj priročno user posted image . Kar se pa tiče tega, da naj bi lupinica pasala na voziček - jaz sem jo namontirala gor samo 2x!, ker sem dobila info, da je čim bolje, če je otrok res minimalno v lupinici, tako da sem ga vedno prestavljala v voziček, načeloma sem se pa že na splošno izogibala vožnji. Se pa absolutno strinjam, da so avtosedeži oprema, kjer je treba najmanj stiskat denarnico (zaradi varnosti seveda user posted image ).

P.S. če vam prodajalka reče, da je to najboljša lupinica, ni rečeno, da je čisto tako user posted image , meni so različne prodajalke povedale vsaka po svoje - najbolj ziher je, da pogledate teste (spodaj nekaj linkov, tega je še veliko, pa nimam pri roki, ker sem na drugem računalniku):

http://www.motorevija.si/l3.asp?L1_ID=33&L2_ID=221
http://www.motorevija.si/l3.asp?L1_ID=33&L2_ID=124
http://www.motorevija.si/datoteke/tabela-sedezi.gif

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
8.5.2010 18:10:53   
BRinME
IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69
P.S. če vam prodajalka reče, da je to najboljša lupinica, ni rečeno, da je čisto tako user posted image , meni so različne prodajalke povedale vsaka po svoje - najbolj ziher je, da pogledate teste (spodaj nekaj linkov, tega je še veliko, pa nimam pri roki, ker sem na drugem računalniku):

ja verjetno bi morala za mnenje vprašat še kje drugje in bi tako videli kaj je najboljše...tudi par kolegov nama je svetovalo recaro in maxi-cosi...user posted image
itak pa se bova še fajn pozanimala preden bova kupila...do oktobra je še čas...user posted image

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
8.5.2010 20:09:02   
born*to*be*wild
Urshy78 midva sva tudi včeraj šla gledat ta voziček...meni je super, sva se odločila da bomo imeli kar tega modrega...res je ˝nebeški˝user posted image No kupila ga še nisva, je še čas, mogoče pa bodo poleti še kakšni popusti (čeprav je cena že zdej za moje pojme odličnauser posted image ). Glede lupinice pa se meni zdi da so tudi te v redu, ki so v kompletu (najbrž jih drugače nebi smeli prodajat...a potem avtomobile tudi najboljše kupujete?ker so najbolj varni?saj ne rečem da podpiram mamice, ki v twingotu vozijo malčke, ampak glih enoprostorca al pa đipa si pa tud ne mormo vsi privoščituser posted image )...no pa saj lupinica ni za dolgo časa...tako majhnega otročka pa najbrž tudi ne vozite naokoli vsak dan in na nevem kakšne razdalje...nevem mi bomo šli do zdravnika in nazaj. Kdor pa hoče videt dojenčka naj pa pride na obisk...pa še to ne prve meseceuser posted image Do morja bomo pa itak že presedlali na drug avtosedež, ki pa bo bolj varen in za dalj časa user posted image Sej vem da me boste popluvale, ampak jaz pač o vsaki stvari razmišljam pozitivno in sploh ne pomislim na to, kaj pa če se kaj zgodi...Čim manj razmišljat o slabih stvareh.

Nobody is perfect...I´m nobody.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
8.5.2010 21:16:21   
anju
dober večer

glede avtosedežev mislim da je za poštudirat rezultete testov. maxi cosi, ki je eden najvarnejših paše z adaptorji na kar veliko vozičkov. se strinjam z 2ursae, da se splača še malo pokompliciratuser posted image born to be wild, to maš pa prav, da ne mormo vsi imet najvarnejših avtomobilov. v cliota s kolenom narediš luknjo pri 5km/h, preverjeno - pred slabim letom sem zbila motoristauser posted image no, v bistvu me je prehiteval v križišču, ko sem zavijala levo. pa se je zgodilo z mojim avtom, v katerem imam en x avtosedež. romerja imamo v avtu od mojga, s katerim se vozimo več, dlje... pa ne moreš računat na to kaj in koliko rabiš, voziš. se lahko samo enkrat pelješ pa rata. na cesti ni malo norcev. sin mi je po nesreči še dolgo govoril naj držim volan z obema rokamauser posted image HB ni blo nič hujšega.

majabar veš da tud js nisem prav nič prizanesljiva do naše tehtnice:))) ji vračamuser posted image

roberta js sm si pa zadala, da moram imet lupinico, ko se klikne na voziček in jupi, ker ko smo mi našega pamža enkrat zbudili, smo se lahko obrnili nazaj domov. je pa od otroka odvisno, vem. tale moj pamž bi se vrejetno zbudil že od premikov in klika, tak je...

dobro bodte user posted image

< Sporočilo je popravil anju -- 8.5.2010 21:22:06 >

(odgovor članu born*to*be*wild)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
8.5.2010 21:43:44   
melita73
Pozdravljene.
Tudi jaz sem oktoberka, rok imam 11.10., doma pa imamo ze eno 3,5 letnico.
Berem vas že dolgo časa, za pisat sem pa bolj lena.
Glege lupinic se pa popolnoma strinjam z Born* to* be* wild. Vse te firme po mojem mnenju samo služijo na račun nas staršev. Menim, da nobena lupinica, ki jo kupimo novo ni tako slaba, da ne bi bila primerna za naše malčke. Pa še res je za kratek čas, potem pa že kupimo avtosedež.
Tudi prevažamo dojenčke bolj malo, vsaj jaz imam take izkšnje, posebej, ker bodo rojeni jeseni in bo kmalu zima, ki pa ni najprmernejša za kakšne izlete. To je pač moje mnjenje, vsak pa se odloči p svoje.
Mi smo imeli prvič lupinico Jane, ki paše na voziček in je blo ok.
Lep večer še naprej.

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
   [Brisano sporočilo]
8.5.2010 22:15:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu melita73)
  Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......