tybysy
|
Hmmm, vse polne energije, ali kaj? En dan nisem brala, pa sem morala 3 strani sporočil preveriti. Kakorkoli - včeraj sem bila na AC, zdaj še počivam. Zaenkrat se dobro počutim, nobenih krčev, bolečin. Upam, da bo tako ostalo. Moram pohvaliti vse v porodnišnici Ljubljana. Vsi tako prijazni, od sprejemne pisarne do sestre zgoraj, zdravnice, sestre, ki je pomagala pri posegu... Res zahvalo in vso pohvalo si zaslužijo! Poseg je bil hiter, ni bolelo, morda zato, ker me je pred tem prestrašila z 3 cm miomom, za katerega prej nisem vedela. Pred samo punkcijo namreč naredijo še UZ in takrat mi je povedala, da imam posteljico v sprednji steni (to sem že vedela), zraven pa miom (za katerega nisem vedela, čeprav mi je moj G že 3x delal UZ). Ta vražja bula (ne spomnim se, ali je rekla vodna cista ali kaj) pa lahko otežuje delovanje posteljice. Me je tako strah postalo, da vboda igle sploh čutila nisem. Je sicer rekla, da je to pogosto pri tej straosti, vendar naj posebej opozorim svojege G, ki me mora natančneje spremljati. A je kateri kaj znano v zvezi s temi miomi? Zdaj ne vem, ali moram prej na pregled, naročena sem šele čez 4 tedne (morfologija) Po pravici povedano pa tudi ne grem brskati po forumih, ker vem, da me bo samo še bolj prestrašilo... No, zdaj grem pa naprej počivat. V tem delu jih ful ubogam - so rekla, naj se pustim razvajati in crkljati. Ni problema
|