Najki
|
IZVIRNO SPOROČILO: anju bi pasalo spat ali vsaj doma v pižami cel dopoldan lenarit. čez 2 tedna imam pregled danes štartam 19 tednov (že!). mislim da imam morfologijo med zgodnjimi = točnih polnih 20 tednov. a ima katera že lineo negro? sem pozabla kdaj sem jo prvič dobila matr anju js sm sele v 16. imam sele ta pregled =] mali me je zacel brcat pa se zatikat pod rebra.... nic metuljcki kar brce. pa ful visoko me brcne. dons je zadel en zivec in je bilo cutit kot elektricna brca =$. jutri imam pregled moram prav vprasat kje lezi, ker se mi zdi, da je nad popkom =$. crto sem dobila nekako v osmem mesecu, pa samo do popka, se zelo sibka je bla. ene jo ze zdej dobijo. folno sem nehala jemat, tudi ker smo sli na potovanje vmes in sem jo pozabila, potem jo je pa se mali nasel in jo zalozil. pred njim ni nic varno... v prvi nosecnosti sem veckrat vprasala ginota, ce priporoca jemanje kaksnih dodatkov, pa je rekel da ne, razen ce oni tako predpisejo. ker nosecnica dobi dovolj s hrano, razen kaksne z zdravstvenimi problemi (kaksno pomanjkanje zeleza, slabokrvnost), tem pa itak dohtar predpise. tudi zelezo se vecinoma predpise proti koncu nosecnosti, ko se dejansko pokaze potreba po dodajanju. born to be wild js sm kovacevica zamenjala okoli sedmega meseca, ker mi je umrla babica in mi res ni blo treba stresa od ginekologa sredi nosecnosti... so me pa na vicu morali vzeti, ker sem vicanka in sem jih kar malo izsilila, da imam prednost pred nevicani. sam takrat sem bila res tik red zivcnim zlomom in me je samo nosecnost treznila. sem pa nekaterim sestram in ginotom omenila zakaj sem zamenjala, pa so me cudno gledali, da kako je ta dohtar prijazen in zgovoren . ocitno samo do stroke, ena nosecka je isto to rekla, pa je sicer medicinska sestra, ostale imajo pa najino mnenje. kolk je spol viden je po mojih izkusnjah odvisno od navihancka v tvojem trebuscku . moja dva se ne pustita pogledat na nobenem uzju. filisa ni cisto tako. moj mali je vedno brcal pol ure po tem, ko sem se vlegla, kar je znalo bit tudi ob treh zjutraj. tudi ob petih me je vcasih rukal. po porodu je pa spal za noc prakticno od zacetka. ponoci se nisva dojila in se niti ni navadil zbujat za to. drugace sem se pa malo bala, da bo imel ritem kot v nosecnosti, pa mu je bilo spanje prevec vsec. js sem ponoci sanjala, da hodim po hisi in zbiram kose crnega perila za pranje. to pa zato, ker nisem dala prat vceraj in me je potem morilo. pa se ene tri sklope ostalih sanj, ki se jih niti ne spomnim vec. drgac pogosto sanjam tud cele serije. evo zdejle me je se enkrat v zivec ruknu. se spomnim kolk se je prvic tamali zatikal pod rebra in me zulil, ko sem sedela, pa sem ga potiskala stran, da je premaknil tisto roko al nogo al karkoli, da sem se sploh lahko prepognila al pa avto vozila .
|