vitae
|
Mi smo še kar bolni. ima vročino že od srede, čeprav je dobre volje, navihan, igriv...Dajem mu AB, a sumim, da gre bolj za kakšno virozo kot ušesa. Bomo že! Je pa zbolel ravno sedaj, ko imamo piknik pri pikniku...Bom vsaj manj jedla, pila in posledično tudi zapravila :))) Sva ga pa v sredo zvečer prvič pustila sama in tega ne bom ponovila še kar nekaj časa. Čez dan je bp pri tašči ali moji mami, se veselo igra, smeji, je, ponoči pa je druga pesem. Pustila sva ga samega potem, ko sva ga dala spat, da bi šla voščiti prijateljici za diploma. Baje se je zbudil po 10 min in po eni uri naju je tašča klicala,daga ne more umiriti. Ko sva prišla domov je imel nasmešek do ušes, zaspal takoj in spal v šusu do 4h zjutraj. Od kar pije AM ponoči veliko bolje spimo. Več pa ne napišem, da ne bo slabše:)) Janči -koliko vas pride vse skupaj. Mi2 se z M sploh ne moreva dokončno odločiti. A sta les vzela zraven, a sta ga kupila kje posebej. Ker zadnjič, ko sem šla gledati v Bauhaus je bil v zelo slabem stanju. Če boš šla na srečanje, greva lahko tudi skupaj!!! Bjondi -Karin je prava lepotička,naj se M navadi,da bo kmalu odganjal snubce. Glede pegic- jaz jih imam tudi,pa še rdečelaska sem... Pa jih nima nihče v družini, razen mi2 z bratom...Pa lase tudi ne!!! Mini - meni so spodnji deli trenerkic - hlačke super od S. Oliverja...kvalitetni, spodaj brez patenta, lepi... Tečka - ti dam prav, res je prvega težko pustiti samega...jaz ga prvih 6m nisem in nisem mogla, sedaj ko je večji, pa vidim, da obema prav pride, daga pomerka malo katera babica.
|