Janci F
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši Joj bačko, bogica mala .1x nama je v trgovini ena starejša gospa, ko je videla Bineta z obema rokicama v ustih, rekla:" madoniš pa ti zobki, od rojstva pa do smrti so z njimi en sam križ. "Pa še drži IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši Ja JanciF mi smo kupili Schwinn trike-a. Stane 90€, imajo ga v Hervisu ali v Intersportu. Pri nas je ena privat bike trgovina. Je pa tako, sedaj ima še čisto prekratke nogice, načeloma naj bi bil od dveh let dalje. Mislim, da bo jeseni že, a bolj na naslednjo pomlad računam. Ufff, trma, šibam, pa še kasneje pokomentiram tecka, lej ne vem, nama je bil obema ful hud, res je, da štange za porivat nima, imamo še en 3-cikel z ročko, predvidevam pa, da pri cca 3 letih bo pa tut tisti leseni brez padal za ravnotežje padel. Je pač šminka in, ko ga je tati videl, glede na to, da je čoperist, je rekel, da to bo pa sinko imel. Aja, pa kaj mi je zadnjič prbil. Jaz sem ful proti akumulatorskim vozilom. Že pri Hani nisem popustila, ko si je želela skuterja, pa je dedi že denar dal v kuverto, tako tudi pri Binetu ne bom. Ker sem mnenja, da gredo potem iz vozička na akumulator, pol na 50 kubičnega skuterčka pol pa na avto. Kolega, učitelj telovadbe na gimnaziji, se pa čudi kaki motorični debili prihajajo iz O.Š.. No skratka, joj kok nakladam , lubi zagleda na netu kopijo njegovega motorja, Kawassaki Classic 900 kubov, seveda v mini različici na akumulator. Mi ga pokaže, pa da vam povem, da je on tut ful proti akumul. vozilom. In reče, da ta je pa tooook huda kopija, da bi ga pa sinko lahko imel. Najprej ven padem, da to pa niti pod razno, pol me pa še na rit vrže cena 280€. In on, ki za vsako stvar reče, da ma tamau vsega preveč, od cunj, do igrač. Bomo videl čez kako leto, če se bomo kaj pičl. Ker zaenkrat je reku, da škoda, da ni na pedala in, da je sedaj še tko al tko premali. Me prav zanima drugo leto takle čas Ups, sem spregledala. Skoraj 100% sem prepričana, da ga bomo tudi mi kupili, vendar naslednje leto. Hvala Hanuši za vse informacije in potrpežljivost.
|