Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 7.5.2010 14:59:33
|
|
|
|
mini86
|
kako obdržite na glavi klobuček..nš ni šans da ga ma..mam jih doma 5 seveda vsak paše barvno k majčki ampak NE.. enga mam za zavezat pa si ga tok vleče dol kokr da se bo zadavu in doler mu js ne dam dol k ma že rdeče reže na vratu aja pa da ne omenm da bol da nismo brez copatk al pa čevelčkov k si štumfe dol vleče..in če bo šlo tko naprej bo meu te štumfe k jih ma zdj do ene 15 leta k jih bo raztegnu
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 7.5.2010 16:02:31
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: bačko IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: bačko Mini pa daj pojdi v Interspar pogledat v City Park.Jaz naši kar dosti od Sparkija kupim! pa bila sem učeraj..rekla je da nimajo trenirk Kako nimajo če pa sem jaz kupila.Res da samo spodnji del hlač od trenirke.Razen če jim je zmanjkalo. gdaj si pa kupovala..k js sm sprašvala točno 14 dni nazaj v soboto in pa včeraj..in vsakič še une k zlagajo uprašam da ja nam sfalila in vsakič reče da nimajo Kaj pa vem!Ene 3 tedne nazaj!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 7.5.2010 16:05:50
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 kako obdržite na glavi klobuček..nš ni šans da ga ma..mam jih doma 5 seveda vsak paše barvno k majčki ampak NE.. enga mam za zavezat pa si ga tok vleče dol kokr da se bo zadavu in doler mu js ne dam dol k ma že rdeče reže na vratu aja pa da ne omenm da bol da nismo brez copatk al pa čevelčkov k si štumfe dol vleče..in če bo šlo tko naprej bo meu te štumfe k jih ma zdj do ene 15 leta k jih bo raztegnu To je pa tudi pri nas tako.Vse dol vleče.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 7.5.2010 16:21:15
|
|
|
|
Tira
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 kako obdržite na glavi klobuček..nš ni šans da ga ma..mam jih doma 5 seveda vsak paše barvno k majčki ampak NE.. enga mam za zavezat pa si ga tok vleče dol kokr da se bo zadavu in doler mu js ne dam dol k ma že rdeče reže na vratu aja pa da ne omenm da bol da nismo brez copatk al pa čevelčkov k si štumfe dol vleče..in če bo šlo tko naprej bo meu te štumfe k jih ma zdj do ene 15 leta k jih bo raztegnu Sej pomoje smo vse na istem. Tudi naš vse dol vleče. Samo za klobuček ga uspem pretentat in mu takrat, ko mu ga dam gor kej drugega ful zanimivega kažem, da niti ne opazi, da sva ga dala na glavo Pri nogavicah je pa druga pesem. Vse dol potegne, pol se mi pa še smeji zraven. So pa tudi njegove že tko raztegnjene, da jih bo še nekej časa nosil
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 7.5.2010 20:12:51
|
|
|
|
NatyTaja
|
Bjondi - kaj to ti slikaš? Lepa je mala. Bi objavila one moje slikce, sam shrani.si ne dela pa ne znam drugače tule gor objavljat... Me pa kr mika sredino srečanje, ko vas bo toliko. Pa če mam tolk teh k... cot tamle za peglat pa vsak dan polno kopalnco tega vraga... Berem, kak še vedno iščete in kupujete cunjice... jebela cesta jaz bi pa najraj kake papirnate cote kupla, da bi jih kr stran metala!! Res mam poln kufer tega peglaja....
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 7.5.2010 20:23:46
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: NatyTaja Bjondi - kaj to ti slikaš? Lepa je mala. Bi objavila one moje slikce, sam shrani.si ne dela pa ne znam drugače tule gor objavljat... Me pa kr mika sredino srečanje, ko vas bo toliko. Pa če mam tolk teh k... cot tamle za peglat pa vsak dan polno kopalnco tega vraga... Berem, kak še vedno iščete in kupujete cunjice... jebela cesta jaz bi pa najraj kake papirnate cote kupla, da bi jih kr stran metala!! Res mam poln kufer tega peglaja.... Kaj a vse likaš? No punci spita,oči je pod tušom jaz pa še gledam kaj treba v Ikeji kupiti za najine pikice.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 7.5.2010 20:49:23
|
|
|
|
NatyTaja
|
Eh Bačko, vedno manj, sam če ti par dni v bani leži ni druge kot spegalt. (včasih tudi mož razveša in pobira pa nima glih čuta za cote zlagat...:( )
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 7.5.2010 22:48:11
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 aja pa da ne omenm da bol da nismo brez copatk al pa čevelčkov k si štumfe dol vleče..in če bo šlo tko naprej bo meu te štumfe k jih ma zdj do ene 15 leta k jih bo raztegnu ...a tvoj tud...moj tud...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 7.5.2010 22:50:41
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: NatyTaja Bjondi - kaj to ti slikaš? Lepa je mala. Bi objavila one moje slikce, sam shrani.si ne dela pa ne znam drugače tule gor objavljat... Me pa kr mika sredino srečanje, ko vas bo toliko. Pa če mam tolk teh k... cot tamle za peglat pa vsak dan polno kopalnco tega vraga... Berem, kak še vedno iščete in kupujete cunjice... jebela cesta jaz bi pa najraj kake papirnate cote kupla, da bi jih kr stran metala!! Res mam poln kufer tega peglaja.... Ne to je kolega fotku... ...sej dela shrani.si... http://shrani.si/index.php ...če ne pa prek tega probej.. http://www.slikomat.com/
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 7.5.2010 22:53:46
|
|
|
|
bjondi
|
mini86-pojma nimam po kom ima Karin pegice,jih ima tudi njena sestrična u iber pa ne vemo po kom jih je vzela... bačko-sem se zdej spomnila ...lora in žana sta pa pr en glih na tistih fotkah...a si zihr da ne gre za eno od punc ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 7.5.2010 22:56:23
|
|
|
|
bjondi
|
...men pa ni problem pospravlat,pa prah brisat pa glancat pa peglat pa še enkrat pospravljat pa glancat pa prah brisat pa peglat...ampak k je treba pa vsak dan skuhat kosilo to mi je pa kot bi me nekdo kaznoval...pa in mož in karin pravta da jaz najboljš kuham...ampak men je iz dneva v dan teži v kuhno stopt...grrr...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 7.5.2010 22:57:24
|
|
|
|
bjondi
|
mojsonček-kje se skrivaš...mi te še vedno pograšamo...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 7.5.2010 22:59:23
|
|
|
|
ledenka
|
bjondi, samo da te pozdravim, se že dolgo nismo videli
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 7.5.2010 23:41:22
|
|
|
|
bjondi
|
eeej ledenka...evo lahko prideš v sredo v koloseja k se junijke dobimo ,pa se bomo kej vidl ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 8.5.2010 7:18:01
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi mojsonček-kje se skrivaš...mi te še vedno pograšamo... te pogrešamo ja
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 8.5.2010 7:20:03
|
|
|
|
Mala_princeska
|
jutrček moji še hrščijo, pa bo treba kmalu ritke dvignit, smo sami doma pa je treba 2 poštimat, popoldne pa tavelika v Tuš Oslariji v Nm praznuje RD
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 8.5.2010 7:28:15
|
|
|
|
Mala_princeska
|
čevlji, iščem primerne zase, pa vidim da imajo pri Cicibanu linijo The Next od 36.št naprej in: http://www.thenext.si/kolekcija.aspx imajo popust 10 EUR, če si včlnjen v Ciciklub in po moje bom šla pogledat Mladostna, športna, udobna - obutev The NEXT je primerna za vse s številko noge od 36 do 41.
< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 8.5.2010 7:30:00 >
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 8.5.2010 8:01:06
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi bačko-sem se zdej spomnila ...lora in žana sta pa pr en glih na tistih fotkah...a si zihr da ne gre za eno od punc ... Ne sigurno sta obe na slikah! Res sta si full podobni! No naši so zdajle šli v Ikejo midve pa bova mogoče šli v Btc.Bom videla kake plane ima sestra!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 8.5.2010 8:02:02
|
|
|
|
lenika
|
V službi je bilo vse po starem kot da ne bi bila eno leto doma. Sem brala kako nekatere ne pustite svojega otroka nikomur. Razmislite, če je to za otroka dobro. Sploh glede na to, da bodo vsi morali kmalu v varstvo in vi v službo.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 8.5.2010 8:07:26
|
|
|
|
Mala_princeska
|
bačko, kje pa gledš stvari iz Ikee? Bi jst tud kako idejo rabila
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 8.5.2010 8:08:58
|
|
|
|
Janci F
|
Dobro jutro, pri nas je pa situacija sledeča: ravno zajtrkuje, pa še spi, ker je nekaj zbolel. Včeraj smo kupili Jungle Gym igrala in danes dobimo še les, potem pa nas čaka še kar nekaj dela, saj je potrebno ves les vsaj 2x pobarvati in temelje zalit. Od Jungle Gyma smo pa kupili Castle in ga bomo predelali v Club in pa Swing modul. Če katero zanima lahko vse najde na www.junglegym.info. Upam, da bo vse skupaj dobro izpadlo in da bo Tom užival v tem. Imam pa še eno vprašanje in sicer zanima me katera je kupila tricikel - Harley Davidson, ker sem takrat jaz mojemu pokazala slikco in od takrat naprej je navušen nad tem. Zdaj pa je tašča rekla, da bo kupila tricikel za rojstni dan in da naj ga midva kupiva, ona pa bo financirala. Zanima me katera ga je kupila (v spominu imam Hanuši, samo nisem prepričana), kje ga je naročila, koliko je stal in kako se obnese. Vsem želim lep vikend! Naš bo poln dela in piknika.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 8.5.2010 8:10:53
|
|
|
|
Janci F
|
Aja, pa še to. V sredo imamo namen priti na shod junijk, samo še ne vem kaj naj naredim z zobarjem, ki ga imam ob 10.30. Ali je katera za, da kavico prestavimo na četrtek?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 8.5.2010 8:50:52
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska bačko, kje pa gledš stvari iz Ikee? Bi jst tud kako idejo rabila Poglej na njihovi spletni strani: http://www.ikea.com/at/de/
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 8.5.2010 9:22:43
|
|
|
|
Janci F
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska bačko, kje pa gledš stvari iz Ikee? Bi jst tud kako idejo rabila Poglej na njihovi spletni strani: http://www.ikea.com/at/de/ Tudi jaz sem si ogledalo pohištvo pri Ikei in bomo zagotovo kupili mizico in stolčke. Noro so mi všeč.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 8.5.2010 9:30:09
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F IZVIRNO SPOROČILO: bačko IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska bačko, kje pa gledš stvari iz Ikee? Bi jst tud kako idejo rabila Poglej na njihovi spletni strani: http://www.ikea.com/at/de/ Tudi jaz sem si ogledalo pohištvo pri Ikei in bomo zagotovo kupili mizico in stolčke. Noro so mi všeč. Mi smo že kupili mizico in stolčka!In sta obe navdušeni!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......