|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
7.5.2010 14:59:33   
mini86
kako obdržite na glavi klobuček..nš ni šans da ga ma..mam jih doma 5 seveda vsak paše barvno k majčki ampak NE..
enga mam za zavezat pa si ga tok vleče dol kokr da se bo zadavu in doler mu js ne dam dol k ma že rdeče reže na vratuuser posted image user posted image

aja pa da ne omenm da bol da nismo brez copatk al pa čevelčkov k si štumfe dol vleče..in če bo šlo tko naprej bo meu te štumfe k jih ma zdj do ene 15 leta k jih bo raztegnuuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
7.5.2010 16:02:31   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Mini pa daj pojdi v Interspar pogledat v City Park.Jaz naši kar dosti od Sparkija kupim!

pa bila sem učeraj..rekla je da nimajo trenirk

Kako nimajo če pa sem jaz kupila.Res da samo spodnji del hlač od trenirke.Razen če jim je zmanjkalo.user posted image

gdaj si pa kupovala..k js sm sprašvala točno 14 dni nazaj v soboto in pa včeraj..in vsakič še une k zlagajo uprašam da ja nam sfalila in vsakič reče da nimajouser posted image

Kaj pa vem!Ene 3 tedne nazaj!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
7.5.2010 16:05:50   
bačko

kako obdržite na glavi klobuček..nš ni šans da ga ma..mam jih doma 5 seveda vsak paše barvno k majčki ampak NE..
enga mam za zavezat pa si ga tok vleče dol kokr da se bo zadavu in doler mu js ne dam dol k ma že rdeče reže na vratuuser posted image user posted image

aja pa da ne omenm da bol da nismo brez copatk al pa čevelčkov k si štumfe dol vleče..in če bo šlo tko naprej bo meu te štumfe k jih ma zdj do ene 15 leta k jih bo raztegnuuser posted image

To je pa tudi pri nas tako.Vse dol vleče.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
7.5.2010 16:21:15   
Tira

user posted image user posted image Sej pomoje smo vse na istem. Tudi naš vse dol vleče. Samo za klobuček ga uspem pretentat in mu takrat, ko mu ga dam gor kej drugega ful zanimivega kažem, da niti ne opazi, da sva ga dala na glavo user posted image Pri nogavicah je pa druga pesem. Vse dol potegne, pol se mi pa še smeji zraven. So pa tudi njegove že tko raztegnjene, da jih bo še nekej časa nosil user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
7.5.2010 20:12:51   
NatyTaja
Bjondi - kaj to ti slikaš? Lepa je mala.
Bi objavila one moje slikce, sam shrani.si ne dela pa ne znam drugače tule gor objavljat...
Me pa kr mika sredino srečanje, ko vas bo toliko. Pa če mam tolk teh k... cot tamle za peglat pa vsak dan polno kopalnco tega vraga... Berem, kak še vedno iščete in kupujete cunjice... jebela cesta jaz bi pa najraj kake papirnate cote kupla, da bi jih kr stran metala!! user posted image Res mam poln kufer tega peglaja....

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
7.5.2010 20:23:46   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: NatyTaja

Bi objavila one moje slikce, sam shrani.si ne dela pa ne znam drugače tule gor objavljat...
Me pa kr mika sredino srečanje, ko vas bo toliko. Pa če mam tolk teh k... cot tamle za peglat pa vsak dan polno kopalnco tega vraga... Berem, kak še vedno iščete in kupujete cunjice... jebela cesta jaz bi pa najraj kake papirnate cote kupla, da bi jih kr stran metala!! user posted image Res mam poln kufer tega peglaja....

Kaj a vse likaš?
No punci spita,oči je pod tušom jaz pa še gledam kaj treba v Ikeji kupiti za najine pikice.

(odgovor članu NatyTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
7.5.2010 20:49:23   
NatyTaja
Eh Bačko, vedno manj, sam če ti par dni v bani leži ni druge kot spegalt. (včasih tudi mož razveša in pobira pa nima glih čuta za cote zlagat...:( )

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
7.5.2010 22:48:11   
bjondi

user posted image user posted image user posted image ...a tvoj tud...moj tud...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
7.5.2010 22:50:41   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: NatyTaja

Ne to je kolega fotku...

...sej dela shrani.si...
http://shrani.si/index.php

...če ne pa prek tega probej..
http://www.slikomat.com/

(odgovor članu NatyTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
7.5.2010 22:53:46   
bjondi
mini86-pojma nimam po kom ima Karin pegice,jih ima tudi njena sestrična u iber pa ne vemo po kom jih je vzela...

bačko-sem se zdej spomnila user posted image ...lora in žana sta pa pr en glih na tistih fotkah...a si zihr da ne gre za eno od punc user posted image ...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
7.5.2010 22:56:23   
bjondi
...men pa ni problem pospravlat,pa prah brisat pa glancat pa peglat pa še enkrat pospravljat pa glancat pa prah brisat pa peglat...ampak k je treba pa vsak dan skuhat kosilo to mi je pa kot bi me nekdo kaznoval...pa in mož in karin pravta da jaz najboljš kuham...ampak men je iz dneva v dan teži v kuhno stopt...grrr...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
7.5.2010 22:57:24   
bjondi
mojsonček-kje se skrivaš...mi te še vedno pograšamo...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
7.5.2010 22:59:23   
ledenka
bjondi, samo da te pozdravim, se že dolgo nismo videli user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
7.5.2010 23:41:22   
bjondi
 user posted image  eeej ledenka...evo lahko prideš v sredo v koloseja k se junijke dobimo ,pa se bomo kej vidl user posted image ...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
8.5.2010 7:18:01   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

mojsonček-kje se skrivaš...mi te še vedno pograšamo...

te pogrešamo ja user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
8.5.2010 7:20:03   
Mala_princeska
jutrček

moji še hrščijo, pa bo treba kmalu ritke dvignit, smo sami doma pa je treba 2user posted image poštimat, popoldne pa tavelika v Tuš Oslariji v Nm praznuje RD

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
8.5.2010 7:28:15   
Mala_princeska
čevlji,
iščem primerne zase, pa vidim da imajo pri Cicibanu linijo The Next od 36.št naprej user posted image in:
http://www.thenext.si/kolekcija.aspx

imajo popust 10 EUR,  če si včlnjen v Ciciklub in po moje bom šla pogledat user posted image
Mladostna, športna, udobna  - obutev The NEXT je primerna za vse s številko noge od 36 do 41. 

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 8.5.2010 7:30:00 >

Neposredna povezava do sporočila: 1642
8.5.2010 8:01:06   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

bačko-sem se zdej spomnila user posted image ...lora in žana sta pa pr en glih na tistih fotkah...a si zihr da ne gre za eno od punc user posted image ...

Ne sigurno sta obe na slikah!user posted image Res sta si full podobni!user posted image user posted image user posted image user posted image
No naši so zdajle šli v Ikejo midve pa bova mogoče šli v Btc.Bom videla kake plane ima sestra!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
8.5.2010 8:02:02   
lenika
V službi je bilo vse po starem kot da ne bi bila eno leto doma.

Sem brala kako nekatere ne pustite svojega otroka nikomur. Razmislite, če je to za otroka dobro. Sploh glede na to, da bodo vsi morali kmalu v varstvo in vi v službo.

Neposredna povezava do sporočila: 1644
8.5.2010 8:07:26   
Mala_princeska
bačko, kje pa gledš stvari iz Ikee? Bi jst tud kako idejo rabila

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
8.5.2010 8:08:58   
Janci F
Dobro jutro,

pri nas je pa situacija sledeča: user posted image  ravno zajtrkuje, user posted image  pa še spi, ker je nekaj zbolel.

Včeraj smo kupili Jungle Gym igrala in danes dobimo še les, potem pa nas čaka še kar nekaj dela, saj je potrebno ves les vsaj 2x pobarvati in temelje zalit. user posted image

Od Jungle Gyma smo pa kupili Castle in ga bomo predelali v Club in pa Swing modul.
Če katero zanima lahko vse najde na www.junglegym.info. Upam, da bo vse skupaj dobro izpadlo in da bo Tom užival v tem.

Imam pa še eno vprašanje in sicer zanima me katera je kupila tricikel - Harley Davidson, ker sem takrat jaz mojemu user posted image   pokazala slikco in od takrat naprej je navušen nad tem. Zdaj pa je tašča rekla, da bo user posted image  kupila tricikel za rojstni dan in da naj ga midva kupiva, ona pa bo financirala.

Zanima me katera ga je kupila (v spominu imam Hanuši, samo nisem prepričana), kje ga je naročila, koliko je stal in kako se obnese.

Vsem želim lep vikend! Naš bo poln dela in piknika. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1646
8.5.2010 8:10:53   
Janci F
Aja, pa še to.

V sredo imamo namen priti na shod junijk, samo še ne vem kaj naj naredim z zobarjem, ki ga imam ob 10.30.

Ali je katera za, da kavico prestavimo na četrtek?user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
8.5.2010 8:50:52   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Poglej na njihovi spletni strani:
http://www.ikea.com/at/de/

Neposredna povezava do sporočila: 1648
8.5.2010 9:22:43   
Janci F

Tudi jaz sem si ogledalo pohištvo pri Ikei in bomo zagotovo kupili mizico in stolčke.
Noro so mi všeč. user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
8.5.2010 9:30:09   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Tudi jaz sem si ogledalo pohištvo pri Ikei in bomo zagotovo kupili mizico in stolčke.
Noro so mi všeč. user posted image

Mi smo že kupili mizico in stolčka!In sta obe navdušeni!

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......