Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 7.5.2010 13:24:14
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24 IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska KOLOSEJ 12.5 -mini -mk8 -princeska -bjondi-pa upam da boš zdj prpelala žigija sabo..se pravi žiga+fotoaparat -mony - vitae - smrkea24 jeeeeee spoznala bom smrketo (slončki veselja, ne bom te na skočila ) in mateja, prov super bo da bom videla modrega dirkača sej on že hodi, a ne? Ja, Matej že šiba sto na uro. Mi gre kar na živce, ker niti sekunde ne zna bit pri miru. Tudi jaz se veselim, da te bom spoznala. Ja sam smrketa nima dolgih blond las pa tud bele kapce nima,modre kiklce pa tud ne ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 7.5.2010 13:24:59
|
|
|
|
bačko
|
No ampak vedno ko moram v vrtec po Žano pada dež!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 7.5.2010 13:25:58
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 no da povem učerajšno zgodbo k res nism vedla kaj narest..bli smo v trgovini in stojimo na blagajni v vrsti..za nami sta ble 2 punčki k sta takoj pršle do marcela in ga začele božat, on pa jih je držu za roke, vleku..skratka obojestransko navdušenje..use bi blo ok če nebi tem dvema obema SMRKU VISEL DO UST..in mi je blo prou bed rečt dj pejta stran k vama smrku visi..in itak sm bla pol čist živčna..še k smo se premaknl naprej sta pa od strani čez tiste ograje lezle k njemu..res nism vedla kaj narest.. kaj bi ve nardile Najbl bi starše tako v bed spravla,da bi tamalim dvema, Ti s svojimi robčki nos obrisala... Al bi pa staršem rekla ,če ti dajo robček ,da jim nos obrišeš...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 7.5.2010 13:28:32
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Mini pa daj pojdi v Interspar pogledat v City Park.Jaz naši kar dosti od Sparkija kupim! pa bila sem učeraj..rekla je da nimajo trenirk
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 7.5.2010 13:31:28
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: bačko Mini pa daj pojdi v Interspar pogledat v City Park.Jaz naši kar dosti od Sparkija kupim! pa bila sem učeraj..rekla je da nimajo trenirk Kako nimajo če pa sem jaz kupila.Res da samo spodnji del hlač od trenirke.Razen če jim je zmanjkalo.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 7.5.2010 13:32:06
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi No če katero zanima link do fotk http://borutgorenjak.com/objava.aspx?id=101 iiiiiiii kako je lepa..sj ti je podobna.. po kom ma pa pegice pa take laske..lepotička
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 7.5.2010 13:33:20
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: bačko Mini pa daj pojdi v Interspar pogledat v City Park.Jaz naši kar dosti od Sparkija kupim! pa bila sem učeraj..rekla je da nimajo trenirk Kako nimajo če pa sem jaz kupila.Res da samo spodnji del hlač od trenirke.Razen če jim je zmanjkalo. gdaj si pa kupovala..k js sm sprašvala točno 14 dni nazaj v soboto in pa včeraj..in vsakič še une k zlagajo uprašam da ja nam sfalila in vsakič reče da nimajo
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 7.5.2010 13:34:03
|
|
|
|
smrketa24
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24 IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska KOLOSEJ 12.5 -mini -mk8 -princeska -bjondi-pa upam da boš zdj prpelala žigija sabo..se pravi žiga+fotoaparat -mony - vitae - smrkea24 jeeeeee spoznala bom smrketo (slončki veselja, ne bom te na skočila ) in mateja, prov super bo da bom videla modrega dirkača sej on že hodi, a ne? Ja, Matej že šiba sto na uro. Mi gre kar na živce, ker niti sekunde ne zna bit pri miru. Tudi jaz se veselim, da te bom spoznala. Ja sam smrketa nima dolgih blond las pa tud bele kapce nima,modre kiklce pa tud ne ... ja, deleč od tega
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 7.5.2010 13:38:30
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: bačko IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: bačko Mini pa daj pojdi v Interspar pogledat v City Park.Jaz naši kar dosti od Sparkija kupim! pa bila sem učeraj..rekla je da nimajo trenirk Kako nimajo če pa sem jaz kupila.Res da samo spodnji del hlač od trenirke.Razen če jim je zmanjkalo. gdaj si pa kupovala..k js sm sprašvala točno 14 dni nazaj v soboto in pa včeraj..in vsakič še une k zlagajo uprašam da ja nam sfalila in vsakič reče da nimajo da se te prej znebijo, zato rečejo da nimajo ko ste pri sparky-u tašča mi je dans prnesla bodije za poletje št. 98 no drugo sezono bodo najbrž glih prov.
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 7.5.2010 13:39:41
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24 IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24 IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska KOLOSEJ 12.5 -mini -mk8 -princeska -bjondi-pa upam da boš zdj prpelala žigija sabo..se pravi žiga+fotoaparat -mony - vitae - smrkea24 jeeeeee spoznala bom smrketo (slončki veselja, ne bom te na skočila ) in mateja, prov super bo da bom videla modrega dirkača sej on že hodi, a ne? Ja, Matej že šiba sto na uro. Mi gre kar na živce, ker niti sekunde ne zna bit pri miru. Tudi jaz se veselim, da te bom spoznala. Ja sam smrketa nima dolgih blond las pa tud bele kapce nima,modre kiklce pa tud ne ... ja, deleč od tega aha bjondi hvala za opozorilo in ker si asociirala na osebo ti dam ti dam ti dam v tanovih sinhroniziranih risankah mislim da celo ne poje več tega
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 7.5.2010 13:44:50
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi No če katero zanima link do fotk http://borutgorenjak.com/objava.aspx?id=101 lepotička
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 7.5.2010 13:46:16
|
|
|
|
Mala_princeska
|
bjondi - a une fotke, ki si jih poslala takrat, ko smo se vidli-full size lahko razvijem, bo boljša ločljivost, a ne?
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 7.5.2010 13:47:17
|
|
|
|
mini86
|
da se te prej znebijo, zato rečejo da nimajo user posted image user posted image user posted image ko ste pri sparky-u tašča mi je dans prnesla bodije za poletje št. 98 user posted image no drugo sezono bodo najbrž glih prov. hahaha tapru pogledam sama in če res ne vidn uprašam od sparkiya bodiji grejo v sušilcu za eno cifro skp
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 7.5.2010 14:00:09
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska pa pod jogers glej: http://www.marksandspencer.com/Trousers-Jeans-Young-Boys-1-7-yrs-Kids/b/46448031?ie=UTF8&ie=UTF8&rh=n%3A46448031%2Cn%3A44195030 a to ti tud ni všeč? vem vem ma niso mi nubene padle v oči, problem je pa kokr sm vidla sa majo samo od 12 mesecev naprej.. ma jih bom že najdla.. bom vidla če je mami kej najdla k je zdj v franciji
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 7.5.2010 14:17:27
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska pa pod jogers glej: http://www.marksandspencer.com/Trousers-Jeans-Young-Boys-1-7-yrs-Kids/b/46448031?ie=UTF8&ie=UTF8&rh=n%3A46448031%2Cn%3A44195030 a to ti tud ni všeč? vem vem ma niso mi nubene padle v oči, problem je pa kokr sm vidla sa majo samo od 12 mesecev naprej.. ma jih bom že najdla.. bom vidla če je mami kej najdla k je zdj v franciji joj joj imajo tud od malih nogic naprej m&s je tud v cityparku no iz francije pa zihr kej dobiš, mami ti bo celo vrečo cuj prnesla , ko mi mi vsaj moja
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 7.5.2010 14:18:08
|
|
|
|
Tira
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska IZVIRNO SPOROČILO: tecka Mene bo pobralo. DAnes smo imeli spet žurko ponoči - od 11h do 1h ga je "krivilo". Čez dan bo pa spet maratonsko spanje, da bo spočit za ponoči. Res ne vem, ga naj začnem budit ali kaj? tecka pri nas je bilo danes ponoči obupno, še tavelika se je obrnila okol na svoji pojstli da je imela noge in glavo obrnjeno, tamala je pa itak precmihala noč, pa na zizi se neki tolažla, jo je ati 3x dal v posteljico in 3x mu je vstala. tko da pr nas ko bi vsaj blo maratonsko spanje čez dan ampak ni upam da je bila luna kriva, nek čudn krajec me pa tud skrbi kako bom, ko se bo treba do vrtca/službe spokat, s tem da bom mogla bit do 8h zjutraj v Črnučah. Aha, vidim da nismo edini, ki imamo probleme s spanjem zadnje čase. Tud mi smo bili ponoči pokonci od 22-24h. Noro dretje, pa sva ga tolažila, nosila po sobi in nič, ko si ga položil v posteljo spet jok. No, na koncu je od utrujenosti zaspal. Sem mislila, da bomo spali vsaj do 7h.... ja valda, buden je bil že ob 5.30 In sedaj popoldne spet isto, ko je treba spat in je noro utrujen, dretje da je noro. Pa sem že mislila, da je kakšna luna... moram še za zobke preverit. Jz sem pa danes kupila ful luštne hlače za poleti v C&A, imajo res luštne stvari in niso drage. Komaj čakam, da se tale vreme poštima in bo mal topleje.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 7.5.2010 14:19:20
|
|
|
|
MONY25
|
js se pa neki sploh nikakor ne morm odločt dons grejo dec pa še neki folka na superspecial v šiško! in bi lohka šla zraven...me fuuuul mika, da grem mal med ljudi itd. sam zarad tamauga... je tašča rekla, da sploh ni panike, da naj prnesm prenosno postlco dol in da bi bil čez noč dol pri njih ona bi ga ful mela...sam js se nikakor ne morm odločt-čez noč brez njega... včer zvečer, k sm šla spat v spalnico sm si prov predstavljala, kako bi blo brez njega...pomojm bi me ful skrbel...no ja, skrbel...bi me zanimal, al je jedu, kok je pojedu, a je kej joku itd. mogoče sploh neb nč spala...pomojm bi že ob 5ih zjutri vstala in šla dol (k itaq takrat oni dol že vstanejo) spraševat, kako je blo... sam bi pa prov pasal jit mal vn v družbo... joj, sploh ne vem!!!
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 7.5.2010 14:20:36
|
|
|
|
Tira
|
Še eno vprašanje: Naš je imel do sedaj za spat enodelno pižamco s stopali, sedaj sem pa dobila ful dvodelnih in tudi enodelne, ampak vse brez stopal. Ali ve dajete potem za spat nogavičke, ali so kar brez. Spi pa itak v vreči. Jz sem mu danes dala nogavičke gor, pa premišljujem, ali bi bil lahko kar brez Sama sem bolj zmrznene sorte in me skrbi, da bo tudi njega zeblo
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 7.5.2010 14:28:18
|
|
|
|
manna
|
živjo klepetulje Jaz sem pa takooooo veseeeelaaa!! Ker je moja princeska pojedla zvrhan krožnik goveje juhce z zvezdicami in zmečkanim korenčkom. Oh kako je lepo futrat odprta ustka! Za popoldne sem ji pa skuhala domač "puding" (pa ni res puding pač pa sem v kompot vkuhala eno žlico moke+rumenjak+vaniljev sladkor). Upam da se ji je vrnil apetit oz. da se je ohladilo sovraštvo do žlice. bjondi, joj kako so lepe slikce!!! Kako bi bila jaz vesela v tistih letih ko bi me kdo takole poslikal. Upam da si bo shranila te fotografije, ker je res lepotička!! Aja glede fruktala, če hoče kjera komot pošljem. Res je ful cenej v njihovi diskontni prodajalni. Pa da se pohvalim imamo tukaj tudi mlinotestovo diskontno prodajalno, pa še prodajalno sladoledov Leone (fuuuul poceni saldoled - ponavadi 1kg=1€), ki tudi izhaja iz našega ljubega kraja..
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 7.5.2010 14:32:20
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska bjondi - a une fotke, ki si jih poslala takrat, ko smo se vidli-full size lahko razvijem, bo boljša ločljivost, a ne? Ja full size so za razvijat...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 7.5.2010 14:40:08
|
|
|
|
mini86
|
mony-ne morm ti nč kle pomagat..js ga ne pustim drugmu samga za 15 minut kaj šele čez noč-ok razn mojmu ..ampak to sm seveda js..js ga tašči nebi pustila..drugo je kako maš ti iz taščo..kokr se pa poznam bi na koncu stisnla rep med noge in ostala doma.. tira-js se ne spomnm gdaj sm nazadne mela pižamce s stopalkami..in ja do ene 14 dni nazaj sm mu dajala v spalno vrečo še štumfke..zdj pa ne več-pa sm js tud zlo zmrznena..ampak kokr opažam on ni..rečmo zvečer mam js ledene noge on pa čist vroče.. sm pa ene parkrat in tud sedaj včasih samo mal odprem vreo-k se odpne pr nogicah in pošlatam če ma tople.. princesa-pustva raj midve te trenirke manna-ej ful sm vesela za manco..upam da bo šlo tako naprej in da se ji je odprl..jutr ji magar isto nared samo dodej npr cvetačo.. res ful super
< Sporočilo je popravil mini86 -- 7.5.2010 14:47:48 >
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......