|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2010
7.5.2010 13:50:18   
twetka
js sem 23, Moja M bi pa mogla prit v sredo ali pa včeri, ker sem zdej s klomifenom mela prvo na 34 dni, drugi dve na 33, pa če najdaljšega gledam je recimo bil dan D včeri, sem testirala in je bila sam ena črtica, tako da počakam nekje do naslednjega tedna, če še vedno nebo, mam še en trakec fs, pa bomo videli, sam verjetno je pač ni, tako kot ponavadi. 

(odgovor članu **M**)
Neposredna povezava do sporočila: 551
7.5.2010 13:54:11   
kopriva79
jst sem 31, moj pa 33.

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 552
7.5.2010 14:02:34   
briljantina
Jaz imam pa letos okrogloooo 30, user posted image

(odgovor članu kopriva79)
Neposredna povezava do sporočila: 553
7.5.2010 14:29:56   
Shilou
Živjo punce.

vidim, da smo vse v približno enakih letih.

Midva z dragim sva oba 25. s tem, da sem jaz nekaj mesecev starejša . user posted image

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 554
7.5.2010 14:32:33   
witch
Oba bova letos, v drugi polovici leta stara jaz 25 on 29 user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 555
7.5.2010 14:41:34   
briljantina
Uuu, punce, sej ste še mlade, torej naj se vam nikamor ne mudi z user posted image . Rajši si privoščite še kakšno potovanje, kasneje bo to najbrž težje izvedljivo.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 556
7.5.2010 14:41:58   
zaljubljena23
agataema, držim pesti, da bo plusek v nedeljo še močnejši user posted image user posted image user posted image

majalina, jaz bi počala s testiranjem...

Kopriva, dobrodošla...

twetka, držim pesti, da te preseneti plusek, če pa že ne bo, pa da vsaj tečka pride, ker vem kako je to čakanje mučno, pluska ni in tečke ni...

Aja, jaz bom čez nekaj dni stara 25, moj pa bo novembra imel okroglo..30user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 557
7.5.2010 14:51:27   
twetka
Zaljubljena upam da so tvoje besede šle v božja ušesa, sicer pa pluska nekak ne pričakujem, če bi me pa presenetu pa nebi bilo slabo, nebom pa preveč razočarana. Me jezi pač malo da tečke ni, sam bom počakala zdej en teden ker je prehitro še za slkepat, če recimo štejem da mi danes en dan zamuja, sem malo razmišljala in je možno da bi imela ciklus tudi na 34 dni, kaj pa veš lahko pa da ga bom imela na 40 in jo dobila samo od sebe naslednji tede. Pustimo se presenentit. 

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 558
7.5.2010 15:06:41   
latka
No, če že govorite o letih, pa naj vam povem, da bom naslednji mesec stara 29, moj pa 33,imava 5 dni razlike med roj. dnevoma, naš sinček bo pa septembra 6!!

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 559
7.5.2010 15:14:26   
majalina
hvala za odgovre glede testa, vendar je mene bolj zanimal tisti del glede teka :-)

na internetu sem prebrala, da za tiste, ki se redno ukvarjajo s športom, ni panike. tiste, ki se pa manj, da ne smejo pretiravati.

sej ni vazno, laufat grem, kar bo, pa bo!

res ste vse zelo mlade!!! odlicno :-)

Neposredna povezava do sporočila: 560
7.5.2010 17:16:10   
nati29
Briljantina, jaz imam tudi letos okroglo 30 in to že ta mesec. Kok se mi to velik zdi, se sploh ne počutim tok stare user posted image .

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 561
7.5.2010 17:40:44   
Shilou
Punce jaz menim, da moraš biti zrel in da določene zadeve morajo biti porihtane, preden se odločiš za otroka. Midva sva rabila 8let preden sva se oba odločila, da bova zaščito pustila na strani in se odločila za naraščaj. Skupaj sva šla skozi dobre in zelo slabe stvari. Po vsem tem času sva prepričana, da je najina zveza dovolj močna, saj sva prebredla ovire pri katerih bi marsikatera zveza razpadla. Vem, da to ni nobena garancija za prihodnjost, vendar je dobra začetna baza.

Upam, da nama uspe, oz. da nam vsem uspe čimprej postati user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 562
7.5.2010 18:01:46   
witch
Midva sva že kar nekaj prepotovala.. Zdaj pa sva se odločila za user posted image in tudi z njim bova takoj začela potovati. Mene otrok nebo oviral, res pa bo veliko težje.
Finančno tudi nisva na najboljšem, ampak bomo s tem, kar imamo preživeli... Pa v času, ko bo otrok prišel bomo dobili boljše službe.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 563
7.5.2010 19:28:48   
witch
Punce danes sem prvič kupila beluše.. Zanima me, če jih katera pripravlja doma in kako? Je ful receptov pa ne vem kak bi jih uporabila...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 564
7.5.2010 19:35:34   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: majčii

o ja, za začetk enega,...

ej mag se spomneš k sem mislem na aprilski napisala da me je neki šef sprau na obrate sz tem da kak se nardi otroka k jst mam zih naštudiran,... in da me noče zaposlit... s tem da sem mu pojasnla da delam nauser posted image da mamo sicer težave in da rabim šiht zarad morebitne porodniške?
No ta predragi šef je sedaj noseč  ( s punco sta skup 6m) in mi reče:ti maš zih naštudiran kaj se splača narest glede njenga statusa,... in pol nič jo bo jst kr zaposlil,.... halooooooo. Jst pa ga to prosim že cca 2 leti.
Ja to je blo 3 dni nazaj in sem bla čist na tleh,... ne zarad tega k so noseči ampak zarad odnosa do mene,... pi***

e dobro spomnim te zgodbe. Točno in pravilno si predvidevala kaj bo. user posted image

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 565
7.5.2010 19:41:08   
PipiLangstrumpf
Hello, hello!
No, pa smo ga le dočakali - petek! user posted image
Moj dragi možiček že eno uro brenči naokrog s kosilnico in mi gre že kr mal na živce user posted image ... Upam, da kmal neha in da pride raj not kej pametnega počet...user posted image
Aha, še najina leta: jaz jih bom konec leta dopolnila 28, moj pa 32. Nismo več grozno mladi, ampak prov grozno stari pa tud ne. user posted image

Držim pesti za vse, ki v kratkem delate teste, ostale pa hitr na "delo", da bo maj cel pinky

Uživajte v vikendu! user posted image

Kako lepo je živeti... :)

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 566
7.5.2010 20:33:07   
majčii
ravno o letih,... moj ima danes 27. jst sem pa februarja dopolnila 25. skupi živiva že 3 leta in 1,5 let delamo user posted image .
Sem si vedno želela bit malda mama, zdej pa bom vesela če sploh bom :)

(odgovor članu PipiLangstrumpf)
Neposredna povezava do sporočila: 567
7.5.2010 20:34:57   
Anonimen
agataema--upam,da se plusek okrepi...pa daj počakaj do nedelje in bova skupej delale.....user posted image

avto--mi2 imava že kar nekaj časa Peugetovega enoprostorca.,s sedmimi sedeži...no saj ga nujno rabiva ,če hoče cela familija kam ituser posted image
tako da če nam še tokrat rata zanosit bomo potovali kar z dvema avtemauser posted image user posted image

starost--no tukaj sem pa kar dosti pred vami(36let)

kilogrami--ko sem prvič zanosila jih nisem imela niti 60---točneje 56(174cm višina) kg ko sem zanosila ,in mi je že moja G težila ,da se moram malo zrediti,da bom lažje zanosila ko bom hotelauser posted image ..no pa sem kljub temu ,da sem bila suhica lepo zanosilla....je pa tudi toliko mojih sošolk in prijateljic,ki so malo bolj obdarjene zanosilo brez problema in mislim,da teža ne igra toliko vloge.Sedaj jih imam okrog 70 kg in je čist ok.

lep večer še naprej

bm

(odgovor članu PipiLangstrumpf)
  Neposredna povezava do sporočila: 568
7.5.2010 20:49:44   
agataema
Anonimna bm, obljubim da bom počakala do nedelje in bova skupaj testirali.

Glede zrelosti. Ma jaz ne vem. Meni se zdi, dan ko sem spoznala svojega moža, da sem doživela nek magic moment in bi imela takoj otroka. Počakala sva 3 leta, tolk da sva imela stanovanje zrihtano, se mi zdi da se je pa najina zveza s prihodom user posted image le še poglobila.

Lep večer vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 569
7.5.2010 21:15:28   
evatisa
živjo
prvi krog klomifena žal ne uspešen.user posted image točno z hudimi bolečinami.upam d bo kmal bolje.no držim pesti za vse vas,da bo saj vaš mesec maj.lep večer

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 570
8.5.2010 8:28:48   
zaljubljena23
evatisauser posted image user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu evatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 571
8.5.2010 11:18:59   
briljantina
Moje user posted image še zmer ni, imam pa napete prsi. Upam, da je ratalo. user posted image

Lep vikend punce!

Neposredna povezava do sporočila: 572
8.5.2010 12:03:41   
witch

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

29.4. Anonimna (x.krog)user posted image
x.5. majčii (x. krog)user posted image
1.5. nati29 (4.krog)user posted image
1.5. roža03 (10.krog)user posted image
2.5. latka (x.krog) user posted image
3.5. mladika (7. krog)
user posted image
3.5. JB (x.krog)user posted image  
5.5. twetka (4. krog) user posted image
5.5. jacki (2.krog)  user posted image
5.5. mojamura (7.krog) user posted image
x.5. miklarom (x.krog) user posted image
6.5. picikl (x. krog)user posted image
7.5. briljantina (3.krog)user posted image
7.5. etna (8.krog)user posted image
8.5. Pikasta (5.krog)user posted image

9.5. spaghetek (21.krog)user posted image

9.5. evatisa (13.krog)user posted image
11.5. anonimna user posted image (x.krog)user posted image
12.5. agataema (3.krog)user posted image
12.5. *viva* (3.krog)user posted image
13.5. Anonimna bmuser posted image
13.5. pujs666 (7. krog)user posted image
14.5. spirit75 (3.krog klomifena)user posted image
15.5. Shilou (3.krog)user posted image  
16.5. kopriva79 (5.krog)user posted image
21.5. PipiLangstrumpf(4.krog)user posted image
24.5. **M** (2. krog)user posted image
25.5 Monstera (2.krog klomifena)user posted image
26.5. ninchi9 (1.krog klomifena)user posted image
28.5. _sanja_* (1.krog)user posted image

SKUPAJ NAS JE: 27

NOSEČK: __2__

user posted image user posted image  user posted image

NAVIJAČICE:

witch
BOSTINA, Bejli
Anonimna Z., Aleunam
Kika99, thevenus
 pinkalonca, pilotina
sarar, natasa.jurman
lidik, *Star*
Nitkica11, Mag3, BEBIII
xoxox,zaljubljena23,
KOLIBRI, Meba, Solero,
mladika, Arwenko, S*, nežken,
Nitikica

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 573
8.5.2010 12:05:51   
witch
kopriva dobrodišla user posted image jaz sem te na seznamček napisala 16. ker je bil ta datum srednji user posted image
evatisa user posted image in user posted image za naprej
briljantina držim pesti, da je nebo user posted image user posted image user posted image
roža03, latka, twetka, picikl, etna in pikasta imate že kakšne novičke? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse vas user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 574
8.5.2010 12:13:55   
lidik
witch hej. Kako si? A ti nekaj povem? Veš kje sem pa jaz? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image V službi - delam nadure. user posted image user posted image user posted image user posted image In veš kaj je še novega - že od šestih zjutraj res delam in to zelo !!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem pridna, a ne? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?