|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
6.5.2010 8:42:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 2826
   RE: Oktobrčki 2006-6
6.5.2010 9:17:26   
Lu
Eno vprašanje...

Kje naj kupim majčko ˝Pridem avgusta? ˝ Rabim za bratrančevo punco. Bo imela neki baby ?!?.... Pa da še njo presenetim :-)))

< Sporočilo je popravil Lu -- 6.5.2010 9:19:16 >

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
6.5.2010 9:33:58   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Eno vprašanje...

Kje naj kupim majčko ˝Pridem avgusta? ˝ Rabim za bratrančevo punco. Bo imela neki baby ?!?.... Pa da še njo presenetim :-)))

Mislim, da jih imajo v Popku, kje pa to je pa mene ne vprašaj user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
6.5.2010 12:25:50   
psaša
Pred enim letom takle čas, sem pa že fajn dihala.user posted image
Ja, naša Lara ima danes 1.rojstni dan.
Mami se je itak že takoj zjutraj zjokala. user posted image  Sem danes čist razštelana.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
6.5.2010 13:15:50   
muki1
O Larči mala, vse najboljše.

Ne jokat, mami. Saj zdaj bo še naprej fajn. Meni je v bistvu zdaj best time ever. Res. Skoraj ne morem verjeti, da je lahko boljše, kar se tiče otrok. Si mislim, da zdaj naslednja faza ki pride, so pa spet skrbi v šoli, in potem samo naprej. Ampak tak kot je zdaj, pa je fenomenalno. Punci sta najboljši prijateljici. Sami se najesta, skopata, gresta na stranišče, oblečeta, hodita okrog... res totalno super. Pa še crkljata se obe ful radi. Duhoviti sta, take pokata, da se včasih ful režimo. Res se mamo fajn.

(Danes ne bom o kontra stvareh pisala, kak se prepirata, pa tepeta, pa nočeta pospravljat, pa se mulita, pa to. Tolažim Psašo user posted image )

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
6.5.2010 13:55:08   
psaša
Ej, Muki, hvala. Jokam, ker so me čustva izpred enega leta preplavila, ker ima moja žabica že eno leto, ker je tolk pridna ratala, se že full sama igra, ker bo glih kar shodila, ker se z Mihom tko fajn razumeta in tolk lepo včasih skupaj igrata, ker imam danes čist razneženo srce.user posted image

< Sporočilo je popravil psaša -- 6.5.2010 13:57:12 >

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
6.5.2010 14:51:10   
mis
Sej sem še živauser posted image

Ravno ko sem čakala na morfologijo mi je @lina poslala sms da naj se kaj javimuser posted image  Evo me.

Ja, torej, pri nas se dogaja na polno. Torej za mano je uspešna morfologija, sem v 21. tednu, nič še ni za navijat.

Veliki dve sta ko cukra. Neža bo junija dve leti stara, začela je počasi govorit, ravno zdaj dajemo dudo stran, pa zaenkrat ni kakšnih težav, obe pridno hodita v vrtec, Tini ukinjamo pumpico za pljuča, upamo da bo dobro...

Ja, pa 20.4. sem magistrirala, tako da je tudi to za mano. Res je bilo tudi to razlog, da se nisem nič kaj javljala.user posted image

Počasi šibam po Nežo, pa se še zvečer kaj javim.user posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
6.5.2010 20:41:17   
Maxica
Helou, komaj pridem na vrsto na računalniku, saj, geslo vpisat pa se prijavit na laptopu je pa ful težko. user posted image
Z Maxom sva danes dala čez sistematski pregled pred šolo, ubogi revež je bil dvakrat cepljen, sicer pa vse ok. Tako da bo lahko šel v šolo. user posted image
V Volčji potok nam še vedno ni uspelo iti, mater, pa to vreme, ko bi vedela, da bo takole, bi se šla zadnjič gužvat. Upam, da nam uspe, no, preden pospravijo dinozavre.
Piskot, sam vi imate pa res sranje s temi AB, upam, da jih je dovolj za letos.
Moci, a vi pa tako smolo z vozičkom. user posted image No, ne bom pametna, mi smo še vedno brez. user posted image Smo pa vsaj posteljico včeraj dobili in že stoji v spalnici. Itak da je največja atrakcija, Lan se je že preobrazil v jokajočega in spečega dojenčka. user posted image Čeprav sem ga malo hecala, če hoče spati v njej, dokler ne pride dojenček, pa se ne da prepričati. A tvoj mož posteljic pa ne dela? Pa bravo za Jakobovo kilažo, fino vam gre. user posted image Zoja pa sladkosnedka, praviš, le po kom. user posted image
Sivkamivka, kako si ti? Se v redu počutiš ali si že kaj okorna? Koliko si se sploh zredila do zdaj? Skoz eno hrano namreč omenjaš in mi sline cediš. user posted image
@lina, lepo te je spet brati. user posted image Se pa s fotk vidi, da ste se prav luštno imeli na morju. user posted image
Muki, ne laži o trebuhu, razen, če je photoshop kaj pomagal pri fotkah. user posted image
Frrrr, risanke naše mladosti pri nas niso najbolj aktualne. user posted image Najbolj rula Mickey Mouse Club House, Lan pridno šteje in odšteva po angleško, predvidevam, da se je v tej risanki tega naučil. user posted image
Pikapolona2, a še hodiš k Damjanu na masažo? Otroka komaj čakata, da gresta spet na plavanje, čeprav bomo še mal počakali, da bo user posted image toliko star, da bo pravzaprav on hodil na plavanje. user posted image Ajda vam pa tudi pridno raste. user posted image
Handling - se strinjam, pri nas je bil tudi po tistih parih obiskih pri Andreji očitno viden napredek, pa nismo imeli kakšnih konkretnih težav, ampak se res splača, da ti en takole pokaže. user posted image
Psaša, čestitke vaši enoletnici, kar ne morem verjeti, da je že mimo eno leto. user posted image Ti že pridno delaš?user posted image
Muki, drugače se pa strinjam s tabo, da je zdaj (no, pri nas ne bo več dolgo user posted image ) eno tako fajn obdobje, ko sta otroka tako samostojna, da se več ali manj sama porihtata. Pri nas sta se začela tudi ful lepo igrati skupaj, ni več tistih blesavih borb za najmanjši košček papirja, ki sta si ga ravno hkrati zaželela, ampak res se fajn igrata skupaj, imata take domiselne igre, Lan tudi nima več tistih škorpijonovih izpadov, tako da sta me res že kar malo razvadila. Eh ja... user posted image
Mis, čestitke, vidim, da si upravičeno izginila s foruma in pridna še magistrirala, poleg dveh malih pikic in ene v trebuščku. Pridna, pridna. user posted image Zdaj se nam pa le še kaj oglasi. Si drugače v redu, dojenček lepo raste? user posted image
Uf, mislim, da sem na tekočem zdaj, grem počasi noge dvignit v zrak, ti smotani krči v mečih. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
   [Brisano sporočilo]
6.5.2010 20:47:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2834
   [Brisano sporočilo]
6.5.2010 20:48:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2835
6.5.2010 21:04:59   
frrrr
psaša in Lara - čestitke ob prvi upihnjeni svečki!

js sm pa šla guglat kaj je to hamam, pa mi ni všeč. js sm za infra in finsko. in dans imela v načrtu, imam vse spakirano na hodniku. pa me neki zvija v želodcu, sem zadnji 2 urci bla 5x na wcu user posted image mogoče sem preveč sladoleda pojedla user posted image

Ajda in Jakob imata pa taprave mere, pridni mamici!

Lu, tut tu najdeš kako fajn majčko
http://www.majcke.net/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=13&keyword=&manufacturer_id=0&Itemid=1&orderby=product_name&limit=30&limitstart=30&vmcchk=1&Itemid=1

muki, fajn te je brat! in super, da se imata sestrici radi. kak prepir pa tut potreben, da ni preveč pocukrano user posted image

psaša, tebe je tut fajn brat! naj bo vse tako lepo kot danes še naprej...

mis, čestitke ga. mag.! pa super za uspešno morfologijo!

Maxica, nam tut še ni uspelo prit do Volčjega potoka user posted image napoved pa tut ni kaj preveč obetavna. sva se z možem pogovarjala, da bova tamauga obula v škornje in bomo šli takoj, ko neu padalo kaj z neba.
bravo za uspešen sist.pregled Maxa!
tale Mickey Mouse Clubhouse je pa super risanka. mene je Jaša prejšnji teden vprašal, če sem videla kaj ima Goofy v svoji kapi. sem rekla, da ne in mi je on povedal kuku bird,...

piskot - ješ čips zraven, al samo na netu visiš? user posted image naj kr dežuje tam okrog vas, da se ne bo Martinu preveč luštalo it na zrak.

Brina spi, Jaša pa še kar govori v postelji... sem mislila, da bo takoj padel, ker so bili na pohodu ob žici danes. očitno se je že v vrtcu naspal user posted image
kar sem to pisala, ni blo treba na wc. ah ja... bi že lahk pol ure uživala... pa jutri user posted image

grem mau brat. se mi je nabral veeelik kup revij, nekaj stvari sem si natisnila in jih še nisem uspela prebrat, pa še knjigo resnice in zmote o kandidi sem kupla in me čaka na polički.
pozdravček vsem...

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
6.5.2010 21:07:05   
frrrr
sivkamivka, nisem hodila na dekompresijo. vzem raje predebelo knjigo user posted image proti krčem sem js pila magnezij. zredila se pa nisi kaj dost. js sm bla bolj pridna, sem jih 15 pridelala na 15 viška user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
   [Brisano sporočilo]
6.5.2010 21:11:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 2838
6.5.2010 22:04:53   
mis
Ja ja, ste me zbezaleuser posted image  bom mela vas zdej spet kar priklopljene ves čas, da noter padem...user posted image

Ja, pikica je zaenkrat zdrava, veš pa itak ne do rojstva, pa še pol ne. Tko da... Naceloma pa vse ok ja.user posted image

No, pa grem pocasi spat, sem cist fertik danes, utrujena do konca. Vreme...

Nočko...

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

Neposredna povezava do sporočila: 2839
   [Brisano sporočilo]
7.5.2010 8:12:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 2840
7.5.2010 8:26:18   
Maxica
Dobro jutro, mmm, sonček, ko bi vsaj zdržal cel dan. Moram hitro otroka popokat, pa da gremo na en daljši sprehod, v stanovanju se nam bo zmešalo, res že čisto predolgo traja tole nikakvo vreme.
Sivkamivka, user posted image jaz imam oba doma cel dan, tako da, kaj naj ti rečem glede odhoda v vrtec user posted image . Zredila sem se pa jaz po moji vagi enih 10 kg, pri ginekologu kakšno manj, ker on gleda od 12 tedna naprej, pa še obleko odšteva, v glavnem, ni panike. user posted image Proti krčem pa jaz vsak dan spijem eno šumečo tableto magnezija, ampak ko mi je začel pa še trebuh otrdevati, sem pa spila vsak dan več kot pol litra donata, pa je res pomagalo, sam kaj, ko mi je pa prebava ponorela. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2841
7.5.2010 9:51:33   
pikapolona2
maxica ravno včeraj sem bila na masaži hrbta.....skor sem jokala tolk je bolelo......pa itak mi ni mogel do konca razbit zatrdlin...tak da sem drug teden zopet pr njemu.

Dobro jutro....otrok čudežno spi (zadnje dneve je namreš spala 8 ur čez noč....vmes 2x dojenje....čez dan pa je dremala po rokah)...jst pa malo pospravljam stanovanje ker je skret od skreta.

grem hitro nazaj...da se prej ne zbudi

čau

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
7.5.2010 11:51:34   
muki1
Mis, čestitamo za magija user posted image .

Naša Iva je mela zdaj dva dni kazen. Brez sladkarij. Kazen pa je dobila, ker je Neži rekla **** user posted image .

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
   [Brisano sporočilo]
7.5.2010 14:31:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2844
7.5.2010 14:36:45   
Lu
MIS čestitke user posted image user posted image user posted image

Maxica oba imaš doma? Zakaj nista v vrtcu?

Muki... aha vidim, da potem ni samo pri nas tako govorjenje. Ampak do te besede še nismo prišli.

Smo imeli pa včeraj manjšo nesrečo. Je Maja padla s skirojem in si prav pošteno odrgnilanogo. Zdaj ga prodajam in iščem novega. Najraje lesenega. Kje ga najdem?

Upam, da danes vreme zdrži, ker grem tečt user posted image user posted image Neki se menim, da se bi prijavila na 5. dm tek žensk user posted image 5 kmuser posted image Bomo videli.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 2845
7.5.2010 14:38:59   
piskot
Dan

Mis cestitam!

Evo, kako moj tavelik narise glavonozca. Bistvo je v postopku. Najprej narise nekaj takega (ceprav ta zgornji krogec je vecji)

O

O

||

potem pa srednji krogec pobarva (in se malo okoli), pa zraven narise roke, potem na glavo doda se oci.

ga gledam kako rise, jasno mi je bilo takoj, da je zgoraj glava, spodaj stopala, ampak kaj hudica je tisti mali krogec na sredini. in sem ga vprasala.

popek. user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

Neposredna povezava do sporočila: 2846
7.5.2010 17:42:02   
muki1

Smo imeli pa včeraj manjšo nesrečo. Je Maja padla s skirojem in si prav pošteno odrgnilanogo. Zdaj ga prodajam in iščem novega. Najraje lesenega. Kje ga najdem?

A koleno? user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
   [Brisano sporočilo]
7.5.2010 18:44:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2848
8.5.2010 9:22:34   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

A koleno? user posted image

user posted image user posted image user posted image

LOL.... skiro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 2849
8.5.2010 9:47:27   
Maxica

Maxica oba imaš doma? Zakaj nista v vrtcu?

Ker pri nas ne hodita v vrtec.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.