Maxica
|
Helou, komaj pridem na vrsto na računalniku, saj, geslo vpisat pa se prijavit na laptopu je pa ful težko. Z Maxom sva danes dala čez sistematski pregled pred šolo, ubogi revež je bil dvakrat cepljen, sicer pa vse ok. Tako da bo lahko šel v šolo. V Volčji potok nam še vedno ni uspelo iti, mater, pa to vreme, ko bi vedela, da bo takole, bi se šla zadnjič gužvat. Upam, da nam uspe, no, preden pospravijo dinozavre. Piskot, sam vi imate pa res sranje s temi AB, upam, da jih je dovolj za letos. Moci, a vi pa tako smolo z vozičkom. No, ne bom pametna, mi smo še vedno brez. Smo pa vsaj posteljico včeraj dobili in že stoji v spalnici. Itak da je največja atrakcija, Lan se je že preobrazil v jokajočega in spečega dojenčka. Čeprav sem ga malo hecala, če hoče spati v njej, dokler ne pride dojenček, pa se ne da prepričati. A tvoj mož posteljic pa ne dela? Pa bravo za Jakobovo kilažo, fino vam gre. Zoja pa sladkosnedka, praviš, le po kom. Sivkamivka, kako si ti? Se v redu počutiš ali si že kaj okorna? Koliko si se sploh zredila do zdaj? Skoz eno hrano namreč omenjaš in mi sline cediš. @lina, lepo te je spet brati. Se pa s fotk vidi, da ste se prav luštno imeli na morju. Muki, ne laži o trebuhu, razen, če je photoshop kaj pomagal pri fotkah. Frrrr, risanke naše mladosti pri nas niso najbolj aktualne. Najbolj rula Mickey Mouse Club House, Lan pridno šteje in odšteva po angleško, predvidevam, da se je v tej risanki tega naučil. Pikapolona2, a še hodiš k Damjanu na masažo? Otroka komaj čakata, da gresta spet na plavanje, čeprav bomo še mal počakali, da bo toliko star, da bo pravzaprav on hodil na plavanje. Ajda vam pa tudi pridno raste. Handling - se strinjam, pri nas je bil tudi po tistih parih obiskih pri Andreji očitno viden napredek, pa nismo imeli kakšnih konkretnih težav, ampak se res splača, da ti en takole pokaže. Psaša, čestitke vaši enoletnici, kar ne morem verjeti, da je že mimo eno leto. Ti že pridno delaš? Muki, drugače se pa strinjam s tabo, da je zdaj (no, pri nas ne bo več dolgo ) eno tako fajn obdobje, ko sta otroka tako samostojna, da se več ali manj sama porihtata. Pri nas sta se začela tudi ful lepo igrati skupaj, ni več tistih blesavih borb za najmanjši košček papirja, ki sta si ga ravno hkrati zaželela, ampak res se fajn igrata skupaj, imata take domiselne igre, Lan tudi nima več tistih škorpijonovih izpadov, tako da sta me res že kar malo razvadila. Eh ja... Mis, čestitke, vidim, da si upravičeno izginila s foruma in pridna še magistrirala, poleg dveh malih pikic in ene v trebuščku. Pridna, pridna. Zdaj se nam pa le še kaj oglasi. Si drugače v redu, dojenček lepo raste? Uf, mislim, da sem na tekočem zdaj, grem počasi noge dvignit v zrak, ti smotani krči v mečih.