|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
1.5.2010 21:09:05   
piskot
cer.

smo bili v volcjem potoku. hvala bogu smo bili ze ob 9h tam. ob 11h ko smo odhajali je bila vrsta za karte do konca cvetlicarne. katastrofa kaksen dren je bil potem.
smo martinu obljubili da gremo nazaj grede ponovno na igrala. japajade. tak dren ko v mravljiscu. smo ga potem zvabili ven s sladoledom.

meni so pa teli prazniki ful fajn. mal sem sicer jezna, ampak sem opravila en kup enih prijetnih obiskov.

psasa ej pri nas je to piskanje obcasno. se pa se poslabsa ko je bolan. za znoret. danes zjutraj je nekaj zacel piskat, sem pa vzela papir narisala gor 5 kvadratkov in rekla da vsakic ko zapiska enega pobarvam. ce bodo pobarvani vsi, ne gremo gledat dinozavrov. pa je zaleglo.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
   [Brisano sporočilo]
2.5.2010 7:20:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 2777
2.5.2010 20:51:20   
piskot
cer.

danes zjutraj sem se pa prav user posted image . tavelik ima spet vrocino. pa grlo ga boli.

3 dni po koncu AB...

aja, no vseeno nekaj lepega v tem. me ana vidi da jokam, me prav postrani gleda nekaj casa, potem gre pa v kuhinjo in mi prinese celo rolo papirnatih brisač user posted image

< Sporočilo je popravil piskot -- 2.5.2010 20:53:20 >

Neposredna povezava do sporočila: 2778
2.5.2010 21:21:39   
pikapolona2
ah piškot no......ampak Ana pa je sočutnauser posted image user posted image .

Mi smo pa malo praznovali moj RD....ampak res u easy...včeraj smo šli na eno res dobro kosilo....mmmmm...kaj je bilo dobro.....pa Ajda je cel čas k smo sedeli na terasi spalauser posted image ...se me je usmilila in je bila včeraj cel dan spala in bila ekstra pridna. Sem pa jedla ajdove krapke s skuto in motovilec.......odlično!

danes sta prišla babica in dedek iz štajerske in sta malo prevzela nošenje otroka...jaz pa sem kuhalauser posted image ....pa tudi sprehod je padel....rpi nas ni bilo nič dežja.

Lulanje ponoči....pri nas je velikokrat na sporedu.......ampak je ne budiva (na začetku sva jo) če jo lulat ponavadi začne jokat in jo odneseva spečo do WCa. Moram pa pohvalit našo taveliko.....prav nič ni ljubosumja....fajn jo je sprejela. Moraš pa vseeno pazit da je ne stisne preveč...ker bi jo stiskala in lupčkalauser posted image

Sivkamivka in Maxica.......uživajta v sortiranju cotk......jaz sem že nekaj cun desortirala ker je teako velika, da so že premajhne.

Uživajte!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
   [Brisano sporočilo]
2.5.2010 21:24:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 2780
   [Brisano sporočilo]
2.5.2010 21:27:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2781
   [Brisano sporočilo]
3.5.2010 8:41:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2782
3.5.2010 11:12:00   
pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

kam ste šli pa jest?

k Rekarju na Orehek v Kranju

Neposredna povezava do sporočila: 2783
3.5.2010 12:56:12   
moci
dan,
mi smo s sistematskega, jakob ima že 5kguser posted image ni čudno, da sem tok lačnauser posted image

drugače pa sem se ravnokar zmenila, da menjamo voziček. to ni normalno, kako komplicirava.
ta quinny ni za nas, traxxu ne seže do kolen, tako da prodajava skoraj novega in kupujeva rabljenega traxx. jaz sem ful veselauser posted image
pa še posteljico kupujemo, če ima katera še za prodat, mogoče.
jaz sem si želela novo, pa je mož rekel, da sem izbirčna (če je pa staromodna) in sem popustila, potem je pa zoja včeraj skočila not in zlomila dno, hehe, nisem mogla skrit nasmeška. saj bi jo lahko popravljali, pa je brez veze.

drugače vam pa prišepnem, da paše, ko gre otrok spet malo v vrtec.

včeraj me je že prav skrbelo, zoja je jedla samo sladkarijo, goro sladkarije, sem ji morala skrit vse, pa je šla k babi krast nutellouser posted image kaj takega še nisem videla, res ne. pa ji ne odrekamo sladkarij, ampak včeraj se ji je pa kar mešalouser posted image

pikapolona,malo z zamudo, ampak iz srca:
Želim ti same čudovite stvari, veliko prijetnih trenutkov z družinico in polno ustvarjalnih idej.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
3.5.2010 12:57:31   
moci
piškot, ne ga srat noooo. pejte vi mal na dopust, da prekinete tale začaran krog.
ampak vaša ana je pa taaaak cuker, sva se še potem z možem pogovarjala, da je ful fletna.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
3.5.2010 13:00:26   
moci
sem hotela za nazaj komentirat, pa je velik za brat.

frrrr, velkam bek. zdaj pa ne spet poniknit

z muki in altati sem skregana, če bosta slučajo kaj tu strašiliuser posted image

zdaj pa grem še kaj koristnega počet.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
3.5.2010 14:59:42   
Lu
Pikapolona vse naj naj user posted image user posted image user posted image

moci daj mi na mail slike, ceno, pa ti javim, če se bosta odločila. Bomo avgusta še pri drugem bratrancu zibali.user posted image user posted image user posted image Zdaj te dni so pri enem bratrancu rodili punčko Tamaro. že komaj čakam, da jo gremo pogledat.

Smo se pa v soboto odločili da gremo na morje. Šli v Šilo. Bili v prikoli. Ma to je res fajn. Otroka sta dobila takoj družbo. MIslim. Pravi luksuz je bil. Midva nič znervirana. Bi še... Poleti 100% delam družbo naši nosečki user posted image user posted image Možeki bodo pa delali. user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
   [Brisano sporočilo]
3.5.2010 15:20:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2788
3.5.2010 15:46:04   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

lu, a veš, da se te da razumet na več načinov user posted image go girl, go user posted image

a dej user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 2789
3.5.2010 20:00:34   
piskot
evo nas na drugi dozi AB.

streptokok. majku mu.

a moram posebej razlagat da sem jezna ko user posted image

draga moci, hvala za nasvet. gremo takoj naslednji dan ko preneham studentom tezit. na zalost je do tega se vec kot en mesec.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
3.5.2010 20:28:25   
@lina
končno si utrgam pet minut časa, da se še jaz malo javim. Mi smo danes malo težko (vsi skupaj) štartali delovne in vrtčevske obveznosti. Je bil prejšnji teden krasen in bi ga kar podaljšali. Uživali smo na morju in sončku, v kolesarjenju, metanju kamenčkov v vodo,... Težko je prit nazaj v stare tireuser posted image  

Renesmee, dvojne čestitke!

Lu,  čofotanje po morju pomeni kot plavanje ali samo namakanje nogic? Ker naša dva sta samo namakala nogice in še to v zunanjem bazenu v kampu... morje je bilo absolutno premrzlo... Sploh ni bilo nikjer nobenega heroja v morju... Ampak vi pa ste užitkarji!user posted image
Kar se pa izgredov v trgovini tiče...smo imeli obupno obdobje, še sedaj grem sama z obema hkrati v trgovino le v skrajni sili, pa še to imamo pogovore pred vrati na dolgo in široko, kako in kaj bo, če bo tako ali drugače....
In nos - nalivanje s fiziološko ali sterimarjem ne pomaga?

Frrrr, a Jaša kaj pogreša posojene stvari? Moram pa Brino pohvalit, kako zelo potrpežljivo dete je. Še ko sem jo jaz (ki nisem več tako vajena malih bebic) mrcvarila v naročju, je prav potrpežljivo to prenašala, brez protestovuser posted image  Kar se pa ženinov tiče, si pa videla - traktorji  in kolesa so bolj zanimivi od puncuser posted image
Glede lulanja - mi pravljice beremo na veliki postelji in nikoli ne zaspita zraven, ker se še ful menimo poleg... Tako da gresta oba lulat ob selitvi na njune postelje... In ni problem... se je pa zadnjič prvič zgodilo, da me je poklical ob 5.30 da ga lulat, pol je šel pa nazaj spat...  Je pa res, da tudi malo bremzam nalivanje pred spanjem... če sta žejna v postelji, dovolim le požirek... So pa naši prijatelji dajali otroka na pol spečega na WC preden sta samadva šla spat... Očitno jim je pomagalo...

psaša, pridna vaša Lara, že prespi noč! pri nas to ni bilo tako kmalu....

sivkamivka, vi se pa zgodaj sprehajate... a kaj čez dan nadoknadiš spanje?

piskot, a dej nouser posted image ... naj AB čim prej zagrabi in to dokončnouser posted image

moci, mogoče bi pa jaz imela posteljico za prodat...

Bo verjetno dost pisanja...tolko naenkrat niste navajene od mene, kajuser posted image  

Lepo se imejte in bodite zdravi!

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
3.5.2010 20:48:26   
muki1
Ja Piškot, to je pa res že preveč. Hudič gre vedno na kup srat, res user posted image . Upam, da je to zadnjič letos. Ok?
@lina, tudi za vas upam, da ste se na morju spočili, naužili sonca in zdravega zraka.
Renesme, jaz imam lajtungo do Portoroža, res user posted image . Se pridružujem čestitkam. Srečno na obeh poteh.

Ja, Moci, pa kaj me briga če ti z mano ne govoriš, jaz že od prej ne s tabo, he he :faku: :faku: user posted image

Drugače pa tudi za nami lep podaljšan vikend. Super vreme, obilo novih dogodivščin, večer borovničke z Altati. Ampak sva bili pridni, zmerno sva ga cukali in nič kaj prida opravljali. Sva bili nonstop v družbi najinih očarljivih možičkov in pridnih otročičkov user posted image

Zdaj pa sem itak cela zmešana. Namesto, da bi mi bilo dovolj dopusta za nekaj časa, sem samo razdražena in bi šeeeee. Tuhtam kako zapolniti junij, julij in avgust, da bi bilo izvedljivo in finančno premostljivo user posted image
Kar lezla bi nekam.

Nosečke, uživajte.
Tiste z dojenčki pa tudi.
Pa tiste ki imate pa samo trebuhe, pa not ni otroka, samo zgleda tako, tudi. Jaz sem z vami user posted image
Čaw.

P.S. Kako pa kaj naša Mis?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
   [Brisano sporočilo]
3.5.2010 21:00:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2793
   [Brisano sporočilo]
3.5.2010 21:01:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2794
3.5.2010 21:34:15   
moci
šid, kako sem debilna.
sem že vse povedala, kako se veselim k bomo imeli spet fajn voziček.
potem pa dec pogleda pa pravi, ja, ti tale ni trikolesnikuser posted image slepa sem kot kura.

Neposredna povezava do sporočila: 2795
4.5.2010 0:23:54   
frrrr
noč.

ste se pa razpisale user posted image pridne user posted image
grem kr po vrsti...

Maxica - problemi z rito se vlečejo od lanskega septembra. mislim, da smo na dobri poti in se res dokončno znebimo tega, karkoli že je. drgač smo fajn. svakinja pa tudi, doma že skoraj cel mesec.

sivkamivka - moj mož ima iste probleme s spanjem. in pol tolk težko spi, da vsi ob njem ne spimo, ko on ropota. je prejšnjič mau razmišljal, da bi bila mogoče alergija in vzel claritine, zjutraj pa kr prepeval od veselja tolk bil naspan user posted image no, tut mi smo bli.
Brini so tolk všeč mucki... v SGju sta se ji oba prišla mau nastavit, da ju je lak pobožala. najin divjak, ki je pri tašči na zelo dolgih počitnicah, se ji je pustil celo mau mrcvarit... a tolk nevaren zgleda, da sm hitr posredovala.

piskot - pr vam se pa tut že od decembra vleče. upam, da s tem ab končate za letos in začnete uživat... Ana je pa prava faca, bravo punca.

pikapolona - kr pozabili smo na tvoj rd. kolk smo grdi. želim ti vse najlepše, čeprav z zamudo.
super, da Brina lepo sprejela Ajdo. naj tako tudi ostane. naš fant bi zdaj tut kr pomagal Brini pri preobračanju, pol sta pa v sekundi na robu postelje user posted image moremo tut pazit,
aja, pa 2 lepa otročka sem v Zmajčku vidla user posted image

moci - bravo za napredovanje Jakoba, pridno se redi user posted image vrtec pa res paše, ja. naš fant gre jutri po dolgeeem času in se prav veselim (grda mama). aprila je bil 2 dni, ostalo doma.

Lu - tebe sem pa res mogla 2x prebrat. bi mogla spet mau večkrat isti post objavit user posted image

@lina - fant nič ne pogreša dinozavrov. ima ankilozavra, ta je zdaj glaven user posted image
kar se lulanja ponoči tiče, pa... naš fant pri večerji spije cca. 1dcl, pri umivanju zob spet 1dcl, pol pa še pred spanjem kak dcl. vglavnem zvečer pije, čez dan skoraj nič. ne morem mu pol zvečer rečt, da ne sme pit, ker tk vsaj približno pride do pol litra dnevno (kar je vseeno premau). odkar ni v plenicah ponoči, se je zbujal sred noči, če ga je tiščalo lulat. zadnji mesec se pa sploh ne zbudi. mogoče se pozna, da smo ga veliko šetkali čez dan in je fant utrujen. ne vem. praksa s spečim otrokom na wc mi ni všeč, ker bo imel krizo v kakšni šoli v naravi... dileme user posted image upam, da je faza in mine.

kdaj ima pa mis rok? že treba kaj navijat?

muki - zdej grem pa tvoje fotke prečekirat, pol bom pa vidla a te družim al ne user posted image ti kr načrtuj... lahk tut na glas user posted image

mi smo se v petek potepali... smo šli pešake do Koseškega bajerja. mož prišel tja po fanta, midve pa nazaj pešake. v soboto smo šli po kosilu na koroško. mau bli pri mojih. mau se s prijatelji dobili. pa mau pr moževih. danes imel fant terapijo, pa avto smo šli popravit (klimo) in pozno popoldne proti lj. prišli ravno na večerjo in kopanje.
pikapolona - sem ti danes omenila, da smo prišparali. no, 2x polnjenje in popravilo prišlo 47€, v lj je samo 1x polnjenje 50€.

zdej grem pa po dolgem času na fb firbcat... pol pa mogoče kakšno fotko postrežem, če ne zaspim prej user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
4.5.2010 2:12:51   
frrrr
sem kr na fb dala user posted image

nočko

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
   [Brisano sporočilo]
4.5.2010 7:42:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 2798
4.5.2010 8:38:29   
moci
lu, slike in ceno vozička? na bolhi je: http://www.bolha.com/oglas1272044838/quinny-freestyle-3xl-comfort-vreca-nastavki-nov
če ga bomo prodali po tej ceni bo super, če ne ga bomo pač obdržali, kaj čmo, če si pa izmišljujem user posted image
a novega dojenčka boste naročili? bravo.

svikamivka, a veš, da smo zanikrni, ful malo slik imamuser posted image razvite pa nobene. aaaaaaah. posteljico bi tako, ki ima spredaj polno (ne letvic), pa da se ograja na eni strani spusti, svetlejše barve. če ne bomo šli pa v BC, se malo mudi, ker bi rada košek imela v dnevni, pa še buta se v rob, ko joka. smotko.
spal? dolgčas? jaz sem nevoščljiva, samo toliko, da vešuser posted image

piškot, normalno, da si jezna. vsaka bi bila na tvojem mestu. moj nasvet je bil hec, ne bit huda, saj mi je jasno, da komaj čakaš.

muki, evo, od borovničk še enega smajlija več ne znaš nalimatuser posted image

frrrr, pri nas je s pitjem skoraj čist isto kot pri vas, tako da brez plenice ne pride v poštev. mi je pa čudno to veliko rit v plenico dajat. je sploh ne znamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2799
4.5.2010 21:03:22   
frrrr
kuku

piskot - kako ste? fantu ab prijel?

ali vaši otroci kaj gledajo risanke naše mladosti? naš fant pozna čebelico majo, miško iz marsa in bojana - so mu vse všeč, bojan še najbolj v zadnjem mesecu smo mu predstavili pa še a je to, pingota, barbapapo in pink panterja. od teh ima pa najraje tista dva terca in pa roza panterja user posted image

savna in dojenje... že katera prakticirala?
infra savna me mika. nekaj me levi kolk matra. zdaj sem imela 5 let mir, prej pa na 2 leti hodila na fizioterapijo. so kr dolge čakalne dobe, pa bi prej mogla kaj spedenat, ker tut stopit ne morem na nogo, ko me zabaše. na slikah niso nikoli našli vzroka mojim bolečinam, pol me pa na fizioterapiji z infrardečo svetlobo ogrevajo in mau mrdajo z elektro šoki - pomaga. v zadnjih petih letih sem bla kr dost v savnah, ko je bilo to mogoče user posted image no, ker še skoraj polno dojim, ne vem ali je že mogoče. hvala za odgovore.

aja, fant danes v vrtcu užival. menda sem mau prehitro prišla ponj - mi je rekel tut igrat se nisem imel časa, tolk hitr si prišla pome user posted image

pozdravček vsem...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.