|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
4.5.2010 21:48:27   
pikapolona2
frrr moja znanka hodi od otrokovega 3 meseca dalje v savno....finsko...nevem zakaj bi bilo kaj narobe....infra je pa itak še bolj blaga:-)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
5.5.2010 0:10:04   
frrrr
hvala pikapolona, sej sem našla V savno se lahko odpravijo tudi doječe matere, a zanje velja pravilo, da ne dojijo vsaj dve uri po prihodu iz savne. Mleko je namreč prevroče, lahko tudi "sparjeno". Tako da čisto na začetku dojenja savnanje skoraj ni mogoče, v poštev običajno pride šele nekaj mesecev po porodu,
vir: http://vizita.si/clanek/zdravozivljenje/preverite-zdravilne-ucinke-savnanja.html

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
5.5.2010 0:11:42   
frrrr
pikapolona, si se že razvajala z masažo? js imam 2 bona za porabit, 60 minut... komi čakam...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
5.5.2010 4:49:39   
pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

hvala pikapolona, sej sem našla V savno se lahko odpravijo tudi doječe matere, a zanje velja pravilo, da ne dojijo vsaj dve uri po prihodu iz savne. Mleko je namreč prevroče, lahko tudi "sparjeno". Tako da čisto na začetku dojenja savnanje skoraj ni mogoče, v poštev običajno pride šele nekaj mesecev po porodu,
vir: http://vizita.si/clanek/zdravozivljenje/preverite-zdravilne-ucinke-savnanja.html

enkrat sem bila prav zraven ko je podojila otroka takoj ko je prišla iz savne....smo bili v tem fitnesu kamor hodijo.....ati je sprehajal tamalega in ko je mami prišla iz savne ga je kar tam že pristavila.....še zezali so se da je mleko fajn toplouser posted image

v četrtek grem prvič po porodu na masažo hrbta......moram drgač mi bi zaštekal. Upam da bom lahko ležala na trebuhu....ker me še vedno tolk joške bolijo user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
5.5.2010 9:26:15   
moci
mmmmmmm savna.user posted image
midva bova jeseni spet hodila, ravno prav.

pikapolona, kontakt maserke, prosimuser posted image

jaz imam najprej v planu pedikuro, potem bi šla pa še na masažo. sem se odločila, da si zaslužimuser posted image

kakšno zaspano vreme, najbrž bi morala kaj delatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2805
   [Brisano sporočilo]
5.5.2010 10:12:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2806
5.5.2010 10:33:59   
pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

user posted image

pikapolona, a so ti tile všeč? so kar podobni camperjem, samo so pa 5x cenejši v deichmannu

sem jih videla včeraj v prospektu....ti so pa meni preveč podobni tevam...te pa že imam. Trenutno moram itak šparat za zunanjo sedežno garnituro, da bomo zunaj imeli svoj plac in kakšno cvetlično gredo.......pa mal me mika da bi si vrt omislila s kakšno salato poleg. Imava pa zdejle v dveh mesecih obadva registracije plus marko si gre zobni implantan delat. Pol je pa že itak morje pa dopust. Pred septembrom nimam nič kej dost za mrdat.

Sivkamivka...ti razumeš nizozemščino.....nekja si z eno dopisujem da bi rabljeno zimsko vrečo za naš voz kupila....sem našla na enem nizozemskem forumu celo tak vzorec kot imamo voziček......te bom mogoče rufnila če se ne bova mogli v angleščini zmenituser posted image

Moci maserka je MAJA 041 896 356.....pokliči pa najprej vprašaj če je še v domžalah...nisem že 2 leti bila pri njej......sem zdej skoz v Kranju.......lahko pa tud v Kranj prideš...tega pa obedve z Piškotko priporočama a neuser posted image

Piškot
.....kako ste?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
5.5.2010 10:54:38   
pikapolona2
mi smo pa že danes imeli sistematskega za Ajdo.....pridno je ampak Jakoba pa še ni dohitela....mamo 4,9 kg......zdravnivca in sestra sta se hecali če mi sam kopije delamouser posted image

Moci tudi Ajda ima malo ekstenzije (se mi je zdelo) ampak je rekla da ni hudo da bomo pr naslednjem pregledu videli če bo bolje...nič panike še! Pa mi imamo pr 3 mesecih naslednji pregled.....Jakoba bodo očitno večkrat tehtali in gledaliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2808
   [Brisano sporočilo]
5.5.2010 11:34:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2809
5.5.2010 12:45:58   
piskot
dan.

mi smo bolje. no v bistvu je cisto zdrav. samo AB mora jest, pa ven ne sme. HB je grdo vreme.

malo se mi smili babica, ampak pravi da ni panike, da bo zdrzala ta 2 tedna.

moci saj res, a si kaj napisala kaj so rekli glede jakobove ekstenzije?

pikapolona tudi pri nas smo se ravno vceraj spomnili da prihaja ena registracija. tisti zob mi pa ne gre iz glave, kako je to drago. ja, pa zakaj bos novo zimsko vreco kupovala? saj je tale z rozicami cisto uredu. jaz sem se eno odejico noter dala, pa je bilo cisto okej. se mi zdi. no ceprav nekaj casa sem imela pa skupaj speto s tisto staro chicotovo vreco, mogoce res samo ta flis ne bi bil dovolj za cez celo zimo.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

Neposredna povezava do sporočila: 2810
5.5.2010 12:58:07   
pikapolona2
piskot tale vreca iz flisa je meni premalo.......pri Brini sem jo imela kasneje ko je bila stara že več kot eno leto in je itak imela že debel kombinezon spodaj....pa še veliko se ni vozila je kar nekaj že prehodila. To zimsko bi pa kupila itak rabljeno...novo ne mislim dat tolk dnarja.
Glede zoba pa je še poceni...v LJ je še za ene 600 EUR dražje......pa čez kakšno leto ko bom konec dojenja si tudi jaz mislim to naredit da ne bom imela te grde luknje....sam HB imam jaz luknjo pr šestici kar ni tako opazno....M bo pa imel luknjo pr štirici to pa je v vidnem polju.....škrbastega deda pa nočem imetuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
5.5.2010 13:29:06   
moci
rekli so, da zaenkrat ne gre v RA, ker midva še obvladava navodila od zoje.user posted image itak.
bodo pa preverjali.
mah, ta hendling, joooj. jaz sem tak štor, da ga bom še polomila.
računam, da bova šla k andreji semolič, tam jeseni enkrat. sicer bo drago, samo učinek je pa hudo dober.

sivkamivka, saj je meni tudi non stop vroče, samo savna je, vsaj meni, nekaj čisto drugega. najbolj pa uživam v turški. pa še pozimi hodiva, takrat se pa paše malo pregret.

pikapolona, hvala, bom vprašala, samo se moram najprej zmenit z varuškami. zdaj rabim celo dve, al kakouser posted image za tega v kr vem, samo raje bi šla v domžale, bom lažje varstvo dobila, ker potem naredim protiuslugouser posted image
saj ajda je pa potem tudi fajn napredovala, ane. saj je mlajša, jakob se je več dni redil user posted image

piškot, faca vaša babica, pri nas je problem za eno dopoldne. te penzionerji imajo tako nabasan urnik, da dol padeš user posted image

grem se k zobarju naročit, so me kar zobje zaboleliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2812
5.5.2010 13:47:59   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: moci

rekli so, da zaenkrat ne gre v RA, ker midva še obvladava navodila od zoje.user posted image itak.
bodo pa preverjali.
mah, ta hendling, joooj. jaz sem tak štor, da ga bom še polomila.
računam, da bova šla k andreji semolič, tam jeseni enkrat. sicer bo drago, samo učinek je pa hudo dober. Se samo podpišem. Stestirano pri našem tamalem.

sivkamivka, saj je meni tudi non stop vroče, samo savna je, vsaj meni, nekaj čisto drugega. najbolj pa uživam v turški. pa še pozimi hodiva, takrat se pa paše malo pregret.

pikapolona, hvala, bom vprašala, samo se moram najprej zmenit z varuškami. zdaj rabim celo dve, al kakouser posted image za tega v kr vem, samo raje bi šla v domžale, bom lažje varstvo dobila, ker potem naredim protiuslugouser posted image
saj ajda je pa potem tudi fajn napredovala, ane. saj je mlajša, jakob se je več dni redil user posted image

piškot, faca vaša babica, pri nas je problem za eno dopoldne. te penzionerji imajo tako nabasan urnik, da dol padeš user posted image

grem se k zobarju naročit, so me kar zobje zaboleliuser posted image me too

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
   [Brisano sporočilo]
5.5.2010 13:50:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2814
   [Brisano sporočilo]
5.5.2010 13:51:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2815
   [Brisano sporočilo]
5.5.2010 13:55:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2816
5.5.2010 14:37:07   
moci

moci, a gresta samo v turško savno ali imajo tudi hamam?

ponavadi v harmonijo, tam so štiri al kok že savn, v hamam še nisva šla. ne vem, če bi mi bilo všečuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2817
   [Brisano sporočilo]
5.5.2010 18:46:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2818
5.5.2010 19:19:05   
piskot
cer.

deca spijo. tata na sluzbenom putu. mama na netu. itak user posted image

grem zdaj googlat kaj je hamam. jaz sploh nisem ljubitelj savn.

Neposredna povezava do sporočila: 2819
5.5.2010 19:37:24   
pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: moci

moci, a gresta samo v turško savno ali imajo tudi hamam?

ponavadi v harmonijo, tam so štiri al kok že savn, v hamam še nisva šla. ne vem, če bi mi bilo všečuser posted image

jaz sem bila v turčiji v hamamu in je bilo božanskouser posted image

jst tudi...pa ni bilo tako božansko....pravzaprav je bila tista masaža-umivanje na koncu prav strašljivo....glb

Neposredna povezava do sporočila: 2820
5.5.2010 20:51:52   
muki1

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

cer.

deca spijo. tata na sluzbenom putu. mama na netu. itak user posted image

grem zdaj googlat kaj je hamam. jaz sploh nisem ljubitelj savn.

Se podpišem, s tem da se mi še guglat ne da user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
5.5.2010 20:52:38   
muki1
Drugače pa tele Deichmanove sandalčke sem jaz gledala, pa so mi všeč.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
   [Brisano sporočilo]
5.5.2010 21:04:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2823
5.5.2010 21:06:52   
muki1

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Drugače pa tele Deichmanove sandalčke sem jaz gledala, pa so mi všeč.

ful so udobni, jaz sem si jih kar kupila, poleti itak ne bo časa po trgovinah skakat, pa še tako aklih sem glede čevljev

O super. Pa usnje, a ne? Ker se mi noge potijo za pokakat.
Meni je drugače tale malina barva noro všeč. Bom šla jutri pogledat.

Neposredna povezava do sporočila: 2824
6.5.2010 8:17:14   
piskot
jaz si moram tudi se kaksne take cevlje za poleti kupit. samo meni ful grozno zgleda ce prsti ven gledajo. iscem kaksne cokle.

ej punce, a je katera potem preizkusila tisto pralno kroglo? a se splaca kupit al ne.

pa kje je mis pravzaprav? @lina sta vidve kaj na vezi?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.