|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
7.5.2010 8:50:18   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

naša nova pridobitev - sedmi zobek desno spodaj 

Čestitam!Mi čakamo komaj tretjega!

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
7.5.2010 8:52:03   
MONY25
mi mamo pa že 8 zobkov user posted image

evo, tale verz sm najdla in mi je ful všeč, sam ga bom mogla priredit, k mu pač nismo tega kupl:

Precej je minilo že let od takrat, ko bil si postaven, privlačen in mlad. A danes, če se v ogledalo pogledaš, kar krepko stasitega dedca zagledaš.   Zakaj je tvoj trebuh takole obilen? Ker vsak tvoj obrok kar preveč je redilen! Še najbolj navduši okusna te jed, pa še kak piškotek dopolni obed.   Že res, da je letnica letos okrogla, a tvoja postava še mnogo bi zmogla. Da znova boš vitkejši mačo postal, bo ta naš poklon še kako prišel prav:   Kopalke, brisača, pa kapa in plašč za take namene so kakor nalašč. Trebušček bo v vodi prav hitro splahnel, aktivno svoj rojstni boš dan preživel.   Ker ženki boš takšen veliko bolj všeč, ji snubljenje tvoje ne bo nič odveč. Zato stran odrini piškote, posodo, pogumno, veselo poženi se v vodo!   V njej znova postal boš vitalen in mlad, in svojim sinovom boš videti brat. Da želja pobožna uspeh obrodi, tega zbrana družba nadvse si želi.

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
7.5.2010 8:55:05   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: MONY25

evo, tale verz sm najdla in mi je ful všeč, sam ga bom mogla priredit, k mu pač nismo tega kupl:

Precej je minilo že let od takrat, ko bil si postaven, privlačen in mlad. A danes, če se v ogledalo pogledaš, kar krepko stasitega dedca zagledaš.   Zakaj je tvoj trebuh takole obilen? Ker vsak tvoj obrok kar preveč je redilen! Še najbolj navduši okusna te jed, pa še kak piškotek dopolni obed.   Že res, da je letnica letos okrogla, a tvoja postava še mnogo bi zmogla. Da znova boš vitkejši mačo postal, bo ta naš poklon še kako prišel prav:   Kopalke, brisača, pa kapa in plašč za take namene so kakor nalašč. Trebušček bo v vodi prav hitro splahnel, aktivno svoj rojstni boš dan preživel.   Ker ženki boš takšen veliko bolj všeč, ji snubljenje tvoje ne bo nič odveč. Zato stran odrini piškote, posodo, pogumno, veselo poženi se v vodo!   V njej znova postal boš vitalen in mlad, in svojim sinovom boš videti brat. Da želja pobožna uspeh obrodi, tega zbrana družba nadvse si želi.

ej pol se bo še zasikeru da je debeu in padu u depresijouser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
7.5.2010 8:55:40   
bačko

Dober je!

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
7.5.2010 9:13:34   
MONY25
ah, ni on tak! to bo vedu, da je za foro... men je pa prov hud, res... pa njemu bo tud všeč-se bo nasmejuuser posted image

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
7.5.2010 9:26:05   
bačko
Meni bo pa L dane sživce požrla.Sem ji skuhala mlečni riž ni hotla.Sem ji dala polento in mleko ni hotla.Sem ji naredila keksolinota ni hotla.Samo stran spet mečem.Ti lumpa mala

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
7.5.2010 9:59:51   
tecka
Oj.
Seevil - jaz sem Srečku kupila 2 majčki lani jeseni in sta bili zelooo dobri. Le številke so bile malo manjše. Sem pa jaz kupila v BC, zdaj pa jih tam ne prodajajo več?

"Sadni" puding - ko sem bila majhna smo doma spekli biskvit, gor polili ta puding (ne preredek, je ratal kot da bi bil z želatino) in namazali s stepeno smetano. Meni je super, naredi se lahko praktično iz vsega sadja.
No, jaz pa delam vroč preliv za sladoled tako, da sadje malo pokuham, dodam malo gustina (škroba) in prelijem čez sladoled. Najbolje mi je z višnjami ali gozdnimi sadeži.

Lenika - kako je bilo v službi? Mene bo pobralo. DAnes smo imeli spet žurko ponoči - od 11h do 1h ga je "krivilo". Čez dan bo pa spet maratonsko spanje, da bo spočit za ponoči. Res ne vem, ga naj začnem budit ali kaj?

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
7.5.2010 10:26:30   
mini86
bačko-ne sekiri se k s tem samo seb škoduješ..če veš da ma te stavri rada potem če bi bila lačna bi jedla...js sm rečmo zanč nardila marcelu proseno kašo in še sladko smetano sem mu stepla da bo ja dobr..no sj je blo-samo ne zanga..vem pa da že odprej ni maruprosene kaše..sm mu nardila uno kašo iz škatle in tud ni hotu..in pol nism ponujala več..mogoče mu ni pasal..
res se brezveze sekiraš..

tecka-ja js našga včasih kr zbudim..tist moment mal pojokca pol je pa čisto uredu..in ne vem če ti ponavadi spi eno uro ga zbuji čez eno uro..da res nauš mela žurke ponoč..

manna-ti bi bla loh naša uvoznica/dilerka s stvarmi iz fruktala k si iz tm doluser posted image

no da povem učerajšno zgodbo k res nism vedla kaj narest..bli smo v trgovini in stojimo na blagajni v vrsti..za nami sta ble 2 punčki k sta takoj pršle do marcela in ga začele božat, on pa jih je držu za roke, vleku..skratka obojestransko navdušenje..use bi blo ok če nebi tem dvema obema SMRKU VISEL DO UST..in mi je blo prou bed rečt dj pejta stran k vama smrku visi..in itak sm bla pol čist živčna..še k smo se premaknl naprej sta pa od strani čez tiste ograje lezle k njemu..res nism vedla kaj narest..
kaj bi ve nardile

ok kupla sm bodija, spet majčkeuser posted image -za trenire pa kot kaže bom mogla znižat kriterije

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
7.5.2010 10:55:19   
Mala_princeska
fanta ni doma, obisk preložen,  pa sva vseeno mlo odvozičkale,
mala mi je brez problema zaspala v vozeku in pravi čudež user posted image jst mam pa cajt da lahko  mirno diham, ko sva čist sami doma če odštejem ribice v ribniku, Kokija v kletki in psa zunaj user posted image
dokler ni treba krompirja lupit - pa upam da bo mala jedla

ah, ni on tak! to bo vedu, da je za foro... men je pa prov hud, res... pa njemu bo tud všeč-se bo nasmejuuser posted image

no no važn da se bo nasmejal user posted image
ej mony ali pa poišči kako ljubezensko pisarijo, ki si mu jo spesnila ko sta začela, no vsaj jst sm mislila da bom krepnila od smeha ali sramu user posted image user posted image user posted image ko sem eno svojo pisarijo izpred 8-ih let našla user posted image je moj sploh ni prebral, sam komentiral neki o mojih sanjarjenjih user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
7.5.2010 11:17:29   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Meni bo pa L dane sživce požrla.Sem ji skuhala mlečni riž ni hotla.Sem ji dala polento in mleko ni hotla.Sem ji naredila keksolinota ni hotla.Samo stran spet mečem.Ti lumpa mala

bačkica (ljubkovalnouser posted image user posted image ) a ti to njej za zajtrk daješ? namesto flaške mleka? mogoče bo pa Lora zadovoljna s koščki kruha in sirčka recimo? user posted image user posted image al pa da na kruhek kaj namažeš in ji daješ? no ne vem kak režim imata, ampak recimo Manca včasih količinsko tud ful malo popapca, pa je čist zadovoljna. Pa da ji potem kasneje sadje, kosilo daš?
Da recimo kombiniraš manjši obrok in potem večji:
recimo tkole:
zjutraj kruhek + še kaj zdraven
sadje
kosilo
malica-jogurt/skutica
večerja: mleko po flaški

ne vem no to je sam moj predlog, prov hudo se v jedilnike še nisem spuščala
pa da ji recimo za kosilo daš kar vi jeste

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
7.5.2010 11:20:34   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Oj.
Seevil - jaz sem Srečku kupila 2 majčki lani jeseni in sta bili zelooo dobri. Le številke so bile malo manjše. Sem pa jaz kupila v BC, zdaj pa jih tam ne prodajajo več?

"Sadni" puding - ko sem bila majhna smo doma spekli biskvit, gor polili ta puding (ne preredek, je ratal kot da bi bil z želatino) in namazali s stepeno smetano. Meni je super, naredi se lahko praktično iz vsega sadja.
No, jaz pa delam vroč preliv za sladoled tako, da sadje malo pokuham, dodam malo gustina (škroba) in prelijem čez sladoled. Najbolje mi je z višnjami ali gozdnimi sadeži.

najboljš prodajalke v BC povprašat
drugač pa jih najdeš v Mercator centru v Novih Jaršah - a ni to nek bliz BTC-ja?

PE Ljubljana -Nove JaršeBeblerjev trg 2, 1000 Ljubljanauser posted image Tel: 00386 1 541 61 34Gsm: 00386 41 684 864Mail: info@seevil-oblacila.siDelovni čas:Ponedeljek - Petek od 08.00 do 19.00 hSobota 08.00 do 14.00 hNedelje in praznike - zaprto

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
7.5.2010 11:22:23   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

manna-ti bi bla loh naša uvoznica/dilerka s stvarmi iz fruktala k si iz tm doluser posted image

no da povem učerajšno zgodbo k res nism vedla kaj narest..bli smo v trgovini in stojimo na blagajni v vrsti..za nami sta ble 2 punčki k sta takoj pršle do marcela in ga začele božat, on pa jih je držu za roke, vleku..skratka obojestransko navdušenje..use bi blo ok če nebi tem dvema obema SMRKU VISEL DO UST..in mi je blo prou bed rečt dj pejta stran k vama smrku visi..in itak sm bla pol čist živčna..še k smo se premaknl naprej sta pa od strani čez tiste ograje lezle k njemu..res nism vedla kaj narest..
kaj bi ve nardile

ok kupla sm bodija, spet majčkeuser posted image -za trenire pa kot kaže bom mogla znižat kriterije

user posted image user posted image user posted image al pa bolje pogledat seevil modele user posted image al pa razprodaje počakat

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
7.5.2010 11:24:59   
Mala_princeska

Mene bo pobralo. DAnes smo imeli spet žurko ponoči - od 11h do 1h ga je "krivilo". Čez dan bo pa spet maratonsko spanje, da bo spočit za ponoči. Res ne vem, ga naj začnem budit ali kaj?

tecka pri nas je bilo danes ponoči obupno, še tavelika se je obrnila okol na svoji pojstli da je imela noge in glavo obrnjeno, tamala je pa itak precmihala noč, pa na zizi se neki tolažla, jo je ati 3x dal v posteljico in 3x mu je vstala.
tko da pr nas ko bi vsaj blo maratonsko spanje čez dan ampak ni
upam da je bila luna kriva, nek čudn krajec user posted image

me pa tud skrbi kako bom, ko se bo treba do vrtca/službe spokat, s tem da bom mogla bit do 8h zjutraj v Črnučah.

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 7.5.2010 11:25:43 >

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
7.5.2010 11:38:05   
mini86

kaj bi ve nardile

user posted image user posted image user posted image al pa bolje pogledat seevil modele user posted image al pa razprodaje počakat

ej prou zdj sm šla še enkrat gledat..pa js bi samo gate rada..nočm še jopce gor zato k ne maram kompletov..
bom šla dons če mi bo znesl še v BC une clarkove k majo ucpod vrvico pogledat

< Sporočilo je popravil mini86 -- 7.5.2010 11:40:53 >

Neposredna povezava do sporočila: 1589
7.5.2010 11:38:56   
mini86
me pa tud skrbi kako bom, ko se bo treba do vrtca/službe spokat, s tem da bom mogla bit do 8h zjutraj v Črnučah.

pismu gdaj boš pa mogla jt že od domauser posted image user posted image kako pa to da nauš v supernovi

Neposredna povezava do sporočila: 1590
7.5.2010 12:30:53   
bačko

Oj.

najboljš prodajalke v BC povprašat
drugač pa jih najdeš v Mercator centru v Novih Jaršah - a ni to nek bliz BTC-ja?

PE Ljubljana -Nove JaršeBeblerjev trg 2, 1000 Ljubljanauser posted image Tel: 00386 1 541 61 34Gsm: 00386 41 684 864Mail: info@seevil-oblacila.siDelovni čas:Ponedeljek - Petek od 08.00 do 19.00 hSobota 08.00 do 14.00 hNedelje in praznike - zaprto

No zdaj ko ne stanujem več v Jaršah pa imajo v Mercatorju otroško trgovino.

Neposredna povezava do sporočila: 1591
7.5.2010 12:31:36   
bačko
Mala princeska mleko dobi okoli5 ure potem pa okoli 9 kakšen gres ali pa kaj podobnega.Potem pa okoli 13 ure kosilo.Vmes pade še kakšno sadje ali pa kakšen keks.Popoldne pa kakšen jogurt ali pa kako sadje.Za kosilo ponavadi poje svoje potem pa še je ko imamo mi kosilo.Včsaih pa ji dam samo tisto kar imamo mi.

Neposredna povezava do sporočila: 1592
7.5.2010 13:08:53   
Mala_princeska

ej prou zdj sm šla še enkrat gledat..pa js bi samo gate rada..nočm še jopce gor zato k ne maram kompletov..

miniiiiiiiiiiiiiiiii dj no bolj poglej, tud sam hlače imajo, dj zapel se v njihovo štacuno, na netu itak ni vsega

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
7.5.2010 13:11:19   
Mala_princeska

Mala princeska mleko dobi okoli5 ure potem pa okoli 9 kakšen gres ali pa kaj podobnega.Potem pa okoli 13 ure kosilo.Vmes pade še kakšno sadje ali pa kakšen keks.Popoldne pa kakšen jogurt ali pa kako sadje.Za kosilo ponavadi poje svoje potem pa še je ko imamo mi kosilo.Včsaih pa ji dam samo tisto kar imamo mi.

aha razumem.
kaj pa če un obrok okoli 9h s sadjem zamenjaš? no ne bom ti več pametovala, ker moja je zdejle za kosilo celi dve žlički pire krompirja pojedla in malo mesa - piščanjčji zrezek, seveda sem drobtine in maščobo odstanila

ma sem pa jezna sama nase, ker sem ji včer svinjino zmiksala, misleč da je govedina v obarci in na srečo ji nič ni

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
7.5.2010 13:12:09   
Mala_princeska

Si pa manj zaptravila takrat ko si v Jaršah živela user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
7.5.2010 13:14:23   
Mala_princeska

pismu gdaj boš pa mogla jt že od domauser posted image user posted image kako pa to da nauš v supernovi

ma veš kaj hvala bogu po eni strani da ne bom v supernovi, zarad njihovega utečenega urnika...
hmmmmm ja do službe bom zihr eno uro porabla v eno smer, sploh zaradi naših dobrih cest, ko non stop neki rihtajo ...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
7.5.2010 13:17:08   
bačko
Mala princeska nič na pametuješ.Vsak navset je dobrodošel.Tudi naša ni kosila hotla.Tako da mislim da bodo zobki krivi ker noče nič jest.Vsaj pije!

Neposredna povezava do sporočila: 1597
7.5.2010 13:17:51   
mini86

miniiiiiiiiiiiiiiiii dj no bolj poglej, tud sam hlače imajo, dj zapel se v njihovo štacuno, na netu itak ni vsega

user posted image user posted image ok cele 5 hlač za fante pa 72 hlač za punčke..še tiste k nj bi ble za fantke jih nimajo na zalogi..

Neposredna povezava do sporočila: 1598
7.5.2010 13:18:55   
bačko

Si pa manj zaptravila takrat ko si v Jaršah živela user posted image

No ja!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1599
7.5.2010 13:20:19   
bačko
Mini pa daj pojdi v Interspar pogledat v City Park.Jaz naši kar dosti od Sparkija kupim!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?