Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 6.5.2010 15:38:14
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Star, mislim, da sem jaz bila prejšnji msec med najbolj sproščenimi...Saj sem prvi test naredila še le po tednu dni zamujanja M
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 6.5.2010 21:25:01
|
|
|
|
Pikasta
|
Živjo, po dolgem času... samo še par dni me loči od testiranja oz. od (upam da) izostanka in me začenjajo živčki hecat. Na forum pridem pofirbcat in sem vedno zelo vesela, da ste tako pozitivne. Znaki mi kažejo, da nisem noseča in vsak čas pričakujem, da se vlije. Evo in sem se spravila pisat neke vrstice, pa vidim, da že postajam žalostna, pa mi sploh še ni treba bit! Joj, kako vam uspe se potolažit? mene upanje in potem razočaranje čisto ubijeta za cel mesec za v naprej! Sej nočem bit pesimistična, ampak pri tej stvari se pa zgleda pri meni podre sistem in sem čist na dnu. U glavnem, stiskam pesti za vse nas, se javim za barvanje na seznamčku v kratkem! Upam da roza. Pazite nase in se lepo imejte.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 6.5.2010 21:31:37
|
|
|
|
jacki
|
Hello! Evo mene...je ponoči prišla v vsej svoji veličini , tako da nama ni ratalo in greva v 3.krog. ...bo treba že novo junijsko temo odpret Želim čim več , da se bomo lahko skup veselile, ker men se je prov fino veselit z vami ...in seveda upam,da se bom čiprej tud moji Glede kil je pa tko...nikol ni prov, če jih je preveč/premal. Sama jih mam lih prov pa mi vsak reče...si čist presuha. Eh, brez veze....jest vem da zdravo jem, pa če zgleda da sem suha al pa ne...mi je ravno za besede čvekl... Bi bla pa čist vesela, če bi se zredila zarad bejbija heheh.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 6.5.2010 21:37:46
|
|
|
|
mag3
|
Twetka danes in tudi že prej večkrat si pisala o tem kako te je strah ostat par dni v bolnici. Jaz sem bila lani 1 dan v bolnici zaradi HSG-ja, tri dni zaradi LAPC in sem šla z veseljem, saj sem na to gledala tako, da se bo v zvezi z nekaj premaknilo na bolje. Probaj tudi ti tako na to gledat. Boš vsaj vedela na čem si. Al je kaj s tabo narobe in bodo poštimali ali pa bodo videli da je vse ok in te bodo dali v kak postopek, da boš prišla do . Kaj pa če te ne bi noben G resno jemal in te puščal leta in leta brez preiskav. Tudi takšne primere poznam, ko G reče, "če še eno leto ne bo nič pridite nazaj". Se mi zmeša, če bi mogla tako dolgo čakat.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 6.5.2010 21:58:04
|
|
|
|
twetka
|
Pikasta, če si kaj brala za nazaj sem imela tut slabe, dni in kr težko to vse premagujem, ampak sem danes nekaj sklenila ko sem bila na telovadbi, da se nebom več zapirala not, ko me prime slaba volja bom šla ven, veeen na zraak, ker bolj ko sem not bolj postajam depresivna. Sicer tako grozno še nisem, samo bolj ko razmišljaš, hujše je vse skupaj. Tako da sprosti se malo, razčisti sama s sabo, js sem tudi, upam da me ne prime več slaba volja. Jacki zate , gremo skupaj v nove boje, čeprav moje tečke še ni ampak tudi nisem tako da gremo naprej v upanju, da nam junij kaj več prinese. Mag, čist vse kar si napisala je res, samo ne morem si pomagat, ker pač razmišljam o vsem tem in sem nervozna, sej ko bom tam pa ko bo mimo, bom sama sebi rekla da sem eno veliko panično budalo. Mi je fajn, da napišete kaj pozitivnega punce, ki ste že dale kaj skozi in ko ste res izkušene glede vsega. Js sem pač še frklica, ki sem kr naenkrat odrasla, s tem ko sem spoznala starejšega fanta in se odločila za otroka. Včasih se še sama obnašam kot otrok, ampak čas je da odrastem.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 6.5.2010 22:08:59
|
|
|
|
zaljubljena23
|
jacki
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 7.5.2010 8:21:14
|
|
|
|
witch
|
Pikasta dokler je ni imej upanje... jaz držim pesti za tebe jacki in za naprej... pod junij se pa že lahko vpišeš MOje ni... ni več nobenega špikanja spodaj, joške ne bolijo več, tudi tisti mozolj, ki je bil je izginil... Ostala je le vrtoglavica in močna utrujenost proti večeru. Včeraj nisem nevem kaj delala. Ućila sem se, kosilo mnaredila, travo kosila, naša kosmatinca skopala, pa ene 4 stroje perila pospravila... to zamene res ni bilo delo. In sem bila ob 8ih čisto uničena...
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 7.5.2010 8:25:20
|
|
|
|
witch
|
29.4. Anonimna (x.krog) x.5. majčii (x. krog) 1.5. nati29 (4.krog) 1.5. roža03 (10.krog) 2.5. latka (x.krog) 3.5. mladika (7. krog) 3.5. JB (x.krog) 5.5. twetka (4. krog) 5.5. jacki (2.krog) 5.5. mojamura (7.krog) x.5. miklarom (x.krog) 6.5. picikl (x. krog) 7.5. briljantina (3.krog) 7.5. etna (8.krog) 8.5. Pikasta (5.krog) 9.5. spaghetek (21.krog) 9.5. evatisa (13.krog) 11.5. anonimna (x.krog) 12.5. agataema (3.krog) 12.5. *viva* (3.krog) 13.5. Anonimna bm 13.5. pujs666 (7. krog) 14.5. spirit75 (3.krog klomifena) 15.5. Shilou (3.krog) 21.5. PipiLangstrumpf(4.krog) 24.5. **M** (2. krog) 25.5 Monstera (2.krog klomifena) 26.5. ninchi9 (1.krog klomifena) 28.5. _sanja_* (1.krog) SKUPAJ NAS JE: 26 NOSEČK: __2__ NAVIJAČICE: witch BOSTINA, Bejli Anonimna Z., Aleunam Kika99, thevenus pinkalonca, pilotina sarar, natasa.jurman lidik, *Star* Nitkica11, Mag3, BEBIII xoxox,zaljubljena23, KOLIBRI, Meba, Solero, mladika, Arwenko, S*, nežken, Nitikica
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 7.5.2010 8:26:41
|
|
|
|
witch
|
roža03, latka, twetka, picikl, briljantina, etna da bodo novičke čim bolj roza
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 7.5.2010 8:27:46
|
|
|
|
lidik
|
witch kruce fiks - dokler ne zveš kaj se s tabo dogaja da te slučajno ne slišim več da si kakšno travo kosila kak te bom skregala 25.maja boš že videla.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 7.5.2010 8:33:08
|
|
|
|
witch
|
ne pa me ne boš zato ker ti bom velikooooooooooo podkupnino prinesla saj je nisem veliko. Malo okrog hiše, kjer ni velika trava pa še samohodna kosilnica je.. V sadovnajku pa ne kosim več.. Ker tam je pa težko...
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 7.5.2010 8:36:08
|
|
|
|
JB
|
Punce držim pesti da bo čim več rozik. Mene pa vsak dan bolj bolijo joške,slabo mi ni nič,krčev pa hvalabogu tud nimam več.Prvi pregled imam konec maja in močno upam da bo vse ok.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 7.5.2010 8:41:54
|
|
|
|
lidik
|
no witch vsaj to. hmmmm podkupnino? Kaj misliš da bo uspelo se ti s tem zmazat ven? Ja ne vem ne vem no.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 7.5.2010 8:48:23
|
|
|
|
witch
|
Če bo dovolj velika se bom 1000% si boš takoj šla po nov avto ali pa po najnovejši voziček za pikico
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 7.5.2010 8:51:58
|
|
|
|
lidik
|
hi hi hi ti pa si prava lisička ja..... no v glavnem voziček za pikico kupi dedi je že obljubil je rekel, da ni važno koliko stane.....hmmm za avto pa no kaj ti naj rečem, se ne bi branila drugega, samo sem pa s tem tudi tako zadovoljna, da se kr nekako ne morem posloviti od njega pa sem bila že enkrat tik pred tem da ga menjam.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 7.5.2010 9:11:34
|
|
|
|
agataema
|
Lidik, da ti odgovorim še od včeraj. Dabroston (oz. katere koli progesteronske tablete) naj bi se jemalo do 12 tedna, ker nadomešajo delovanje posteljice. Po 12 tednu pa to ni več potrebno. Jaz mislim, da tukaj 1 teden ne igra neke velike vloge. Če te je skrbi, rposi G še za en recept, ampak moje mnenje je da tistih par dni ne igra velike vloge.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 7.5.2010 9:11:49
|
|
|
|
majčii
|
o o avtih punce debatiramo danes :) Pri nas pa voziček kupi babi, se je že ene 5 let nazaj se javla,... In seveda tudi pri nas ko bo pikica bo potrebno menajt avto. Sedaj mava ene 12 let staro alfo, ki je sicer zelo lepo ohranjena in nama dela brez večjih teža v (tok tok), sam ni mogoče not sprevt enga vozička (sem enkrat kolegico pa njenega sineka nekam pelala, pa smo morale tvoziček quinny-freestyle na prafaktorje razdret) :) tko da to je druga stvar zakaj se moj veseli in želi pikice- a bi končno avto menjal, kr sedaj ne pustim, ker se mi zdi škoda, kr ta še lepo dela. lp
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 7.5.2010 9:16:45
|
|
|
|
agataema
|
O avtih. kot sem že rekla, midva sva že zdaj kupila avto s 7imi sedeži, pa smo šele trije, hi hi. Mava pač plane povečat družino:)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 7.5.2010 9:19:36
|
|
|
|
majčii
|
agataema :) upam da vama čim prej rata popolnit prazne sedeže :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 7.5.2010 9:21:42
|
|
|
|
agataema
|
Saj več kot še dva ne vem če bo šlo . Bo pa še za babico in dedka prostor.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 7.5.2010 9:32:45
|
|
|
|
**M**
|
Uh tema o avtih, midva bova mogla tut kej kupit, ko bo čas. Ampak bo to večji projekt kot bajto postavt, moj je namreč avtomehanik in sva se že ene parkat lotla, hodila in hodila na oglede, pa nč. Pri vsakem avtu je kej kar ni dobr, pa začne uh tega pa res ne, to je šrot, to sploh ni avto, a veš kaj je tle vse narobe sm rekla najbol, da si kupva kolo Tako, da sva nakup prestavla za nedoločen čas.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 7.5.2010 9:33:24
|
|
|
|
majčii
|
joooj jst bi tud mela ful velik otrok,... ne vem men so tok luškani in tok sreče ti prinesejo in mam občutek, da ko so mali se ti sploh ne stara, ko ti otroci odrastejo se nahitr postaraš,... ne vem mladost ti dajo,... je pa moj že k sva se prvič menla o številu otrok najavu da več kt dva ne prideta v poštev (no dopušča tretjega kot po nesreč),... Sicer bom pa sedaj vesela če bom mela vsaj enega,.. joooj moj ma j3 spermiogram,... je kr mal živčen,... dns ma pa roj.dan. Ko sem ga tedne nazaj spraševala kaj si želi je reku da si želi da nama ratal kupt eno hišo in da bi jst končno bla (s hiško zgleda da ne bo nič)...upam da se mu vsej en del želja uresniči,...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 7.5.2010 9:48:09
|
|
|
|
mag3
|
majčii jaz ti ful privoščim enega , za začetek, pol pa ....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 7.5.2010 9:56:40
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: agataema Lidik, da ti odgovorim še od včeraj. Dabroston (oz. katere koli progesteronske tablete) naj bi se jemalo do 12 tedna, ker nadomešajo delovanje posteljice. Po 12 tednu pa to ni več potrebno. Jaz mislim, da tukaj 1 teden ne igra neke velike vloge. Če te je skrbi, rposi G še za en recept, ampak moje mnenje je da tistih par dni ne igra velike vloge. Ja me malo skrbi. Ampak najbolj me skrbi to, ker sem ji že sedaj komaj dobila, ker jih baje ni več za dobiti po nobenih lekarnah, ker jih ne dostavljajo več. V eni lekarni mi je celo rekla, da se baje odločajo, ali jih bodo še delali ali jih bodo zamenjale ene druge - tako da ne vem kaj bo, če bo še potreba jih jemati, jaz jih pa ne bom več dobila. No pa sej še en teden pa vprašam mojega G da vidim kaj mi bo odgovoril. Hvala ti za odgovor.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 7.5.2010 9:59:20
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: majčii o o avtih punce debatiramo danes :) Pri nas pa voziček kupi babi, se je že ene 5 let nazaj se javla,... In seveda tudi pri nas ko bo pikica bo potrebno menajt avto. Sedaj mava ene 12 let staro alfo, ki je sicer zelo lepo ohranjena in nama dela brez večjih teža v (tok tok), sam ni mogoče not sprevt enga vozička (sem enkrat kolegico pa njenega sineka nekam pelala, pa smo morale tvoziček quinny-freestyle na prafaktorje razdret) :) tko da to je druga stvar zakaj se moj veseli in želi pikice- a bi končno avto menjal, kr sedaj ne pustim, ker se mi zdi škoda, kr ta še lepo dela. lp ja veš da sem jaz imela tudi probleme ko sem imela enkrat kolegico z malo tukaj, mi tudi voziček ni šel v avto (twingota) - no sej glede na velikost avta ni čudno - ampak po drugi strani ga pa vseeno ne dam, ker je tako luškan mali, da ga spravim v vsako luknjo, in do sedaj me je res pripeljalal kamor sem se napotila in še s pakiranjem nisem imela veliko težav. Se pa včasih spravim z avtom od mojega - ima karavana - pa samo preklinjam kaj se zdaj s to veliko škatlo vozim, da ga ne moram nikamor parkirat.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?