|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2010
6.5.2010 11:27:24   
lidik
ha ha ha witch ja tudi jaz delam ja. Pa sej skoz delam zraven. Sem pridna. Samo pač hitro naredim, da lahko tudi čvekam tukaj. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 451
6.5.2010 11:28:46   
majalina
Star, tvoje besede mi res veliko pomenijo!!! Hvala ti.

Vsem hvala za pestke, bi bila res vesela, če bi zagledala plusek. Vendar se niti ne obremenjujem več, vsekakor se ne mislim pritoževati, vendar se tudi pri nas kar nekaj časa trudimo. Vse skupaj zaradi malomarne odstanitve ciste, ki se je zgodila pred desetimi leti. Ampak zdaj so me baje poštimali (dve laparoskopiji) in naj bi bilo vse ok. Klomifen mi zal ni pomagal, gin. pravi, da je vprašanje časa kdaj se bo zanositev zgodila. Na ultrazvoku so videli, da ovuliram normalno, tečke so točne kot urca, fanta so tudi pregledali in je vse v najboljšem redu... pa vendar...

Me je pa 'predramil' komentar dekleta na drugem forumu, ki je pisala o tem koliko let se je trudila za zanositev. Zdaj ima malega otročka in pravi, da je zelo vesela. Vendar obžaluje čas, ko se je trudila zanositi v smislu, da bi.. če bi lahko čas zavrtela nazaj, več uživala s partnerjem, se posvečala sama sebi,... saj ima po rojstvu bolj malo časa zase.

tako, da sem si jaz tudi rekla... tale forum mi je v veliko pomoč v dneh, ko sem bolj na tleh, vendar resno ne mislim vsega osredotočati le na za zanositev. verjamem, da se bo zgodila. do takrat bom pa uživala, potovala, športala in... žurala ;-)

vse bo ok, itak!!!

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 452
6.5.2010 11:30:31   
nati29
Ja, jaz potem ko sem dobila user posted image in sem bila fulllllll razočarana, sem zdaj spet bolj pozitivno naravnana, ko si postavim kakšne cilje. Sem se včeraj hecala, da zdele ful navdušena, po dveh mesecih pa če še ne bo nič, bom pa obupala, pa nič več tako navdušena nad zdravim življenjem user posted image .

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 453
6.5.2010 11:58:05   
twetka
Majalina, tvoj post je še meni vlil malo pozitive. Res se punce preveč obremejujemo, ker je želja res tolk velika, da si enostavno ne moreš pomagat in včasih bi najraje prisilu test, da nej obarva še tadrugo črtico, samo ne gre nič po sili. user posted image user posted image Prav imaš da bi se mogli malo bolj posvetit sebi pa partnerju, kaj pa veš kako bo potem ko nam bo res ratalo in bo mali kričač potreboval veliko naše pozornosti. Js bi se ful rada prepustila, pa me je z vsakim dnem tako strah bolnice, pa teh pregledov, čeprav sem hvaležna da sem tako daleč do zdej prišla in če bo vse ok, pa če malo pozitivno rečem, če rata bi lahko bila že avgusta nosečka, kaj je to tri mesece še za počakat, nič proti večnosti. Glede bolnice, pa ja, vem da to delam zase in za svojega otročka, ampak se počutim kot mala punčka, ki gre v svet, ki rabi zraven nekoga, da se ne bo počutila sama. Moj je reku da bo vzel dopust in preživel tri dni na klopci pred bolnico, če mi bo potem kaj lažje ko bom vedela, da zuni čepi pokrit s časopisom. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mah, ta moj mene spravlja v tako dobro voljo in če nebi mela takšne pozitivne osebe ob sebi ne vem kako bi zdržala vse skup. On se nič ne sekira, nič v naprej ne razmišlja, js sem pa kr na preži za vsako sekundo kaj se bo zgodilo. Morem se malo sprostit, to bom res mogla naredit. Drugače glede otroka me nič ne skrbi, sem prepričana da bo ratal s temi postopki, samo preglede morem dati skozi in bom kmalu spustla živčke nej grejo svojo pot. Drugače pa bliža se poletje, ful ga težko pričakujem, sem danes sanjala da sem mela ful fajn postavco in da sem neko kratko krilce oblačila user posted image user posted image user posted image user posted image ko bi ga le res lahko. Ajaaa haha jaaa, pa sanjala sem da sma z mojim imela hm,..ene 6 jih je bilo, pa mislim da dvojčki v mes, različne starosti, celi vrtec. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 454
6.5.2010 12:12:34   
nati29
Twetka, kam pa greš v bolnico? Ko sem jaz imela operacijo pregrade, sem bila tri dni noter, v Ljubljani, pa me je bilo ful strah, pa še doma imam sinčka, in sem še tolk težje šla, ker sem bila brez mojih fantov. Ko se pa spomnim nazaj, je bilo pa čist uredu, hitro minil, razen prvi dan, tako da imam čist vredu spomine. Tako da nič se bat, težko se je odpravit, ko si pa enkrat tam, je pa čist OK.

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 455
6.5.2010 12:31:34   
twetka
Nati, v mb grem pa niti še ne vem kdaj pa se že obremenjujem. Jah, js. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 456
6.5.2010 12:45:58   
zaljubljena23
Shilou,  G mi je omenil, da ni potrebe, da bi zdaj nehala s tem načinom življenja...Ker pikica si bo itak sama vzela kolikor bo potrebovala...

Twetka, posega brez M ne boš morala opraviti, saj se dela v točno določenem delu cikla, ko je sluznica tanka....Tako, da M pri tebi bo obvezna...Jaz sem tudi oktobra dobila datum za posvet po OP v januarju, to je praksa....Zato ne predolgo odlašat z M, ker ni nujno, da v prvem ciklu prideš na vrsto za OP...Odvisno kakšno srečo boš imela oziroma od gužve...Najpogosteje pridejo v drugem ciklu na vrsto za OP...Drugače pa se tablete jedo 10 dni, moraš te dneve tudi upoštevat, nekje 4 dni po zadnji tabletki pa dobiš M...

strelka, objemček...

PipiLangstruf, se ne strinjam s teboj...Sama se v svojem telesu počutim odlično...Ampak zaradi mojih preveč kg imam PCO in posledični nimam svojih O in brez njih do zanositve ne more priti...Tako, da je obvezno treba kaj tukaj ukrenit...In mi relax, tukaj ne bo nič pomagal...Žal

Lidik, spet ti dam kontra..Psiha pri PCO nima nobene veze..Jaz sem sebe sprejela takšno kot sem, ampak za naraščaj je tole premalo....

Latka, očitno ne gre za N, ampak za zmešnajvo s hormoni...No testa tvojega nisem videla, amapk če po dveh dneh črtica ni malenkost močnejša potem ne gre za N...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu PipiLangstrumpf)
Neposredna povezava do sporočila: 457
6.5.2010 13:04:29   
lidik
zaljubljena23 oprosti, sem pozabila pripisat da seveda to velja za tiste, ki nimajo drugih zdravstvenih težav 

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 458
6.5.2010 13:16:30   
twetka
PipiLangstruf, se ne strinjam s teboj...Sama se v svojem telesu počutim odlično...Ampak zaradi mojih preveč kg imam PCO in posledični nimam svojih O in brez njih do zanositve ne more priti...Tako, da je obvezno treba kaj tukaj ukrenit...In mi relax, tukaj ne bo nič pomagal...Žal

Lidik, spet ti dam kontra..Psiha pri PCO nima nobene veze..Jaz sem sebe sprejela takšno kot sem, ampak za naraščaj je tole premalo....
IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23

Evo tu spod, se podpišem ker nam z diagnozo PCO, vedno govorijo da moremo shujšat in s tem pripomoremo, da telo začne funkcionirat, no zdej razumete zakaj sem js jezna nase, če bi že prej naredila kaj zase in za svoje telo bi mogoče zdej že tako funkcinoralo in bi mogoče prišlo do tega da bi imela svoje O, ker sem brala da v nekaterih primerih se z zmanjšanjem teže stvari normalizirajo, ker enostavno se telo prisili neki delat, pa tudi veliko sem prebrala punc, ki so potem ko so shujšale so zanosile, kljub pco-ju in tudi znanka je shujšala, sploh nisem vedela da ima to pa je zdej noseča, sicer je v mes imela laparo ampak ok, ziher hujšanje imelo tudi nek učinek, zato sem se js odločila hujšat. Pri hujšanju pa veste da tudi lahko pride do psihičnih kolapsov, ko se nečemu odpoveduješ, pa mogoče ni vedno učinka in ne shujšaš za niti dekco, pa delaš isto kot si prej ko si hujšal in normalno da te iztiri, v nekaj vlagaš trud, učinka pa ni in potem psihično spet začneš jesti, sem dala to skozi in se bojim da bi se spet začela redit, upajmo da ne, zdej že pridno 3 mesece držim isto težo mogoče kg gor, kg dol, tako da psiha ima pri hujšanju veliko, ker moreš biti res močen da to zmoreš in to ni tako enostavno. Za tiste ki pa se morejo zredit, pa tudi seveda ni enostavno, ker pač imajo takšno presnovo, da enostavno ne gre gor. Kar se tiče pco-ja, kolker sem js prebrala, pa kolker sem seznanjena, da zaradi prevelike količine sladkorja v krvi lahko pride do različnih motenj, da telo nekak vse spremeni v sladkor in zato moreš pri pco bit pozoren na sladkor in se ga ful izogibat, sem brala da lahko s tem veliko narediš, sam kaj ko včasih nisi tako močen in se ti enostavno zahoče malo sladkega, kaj narediš, moreš pojest, če ne si živčen. Glede tega moreš bit res karakter, da se zmoreš vsem odpovedat, ampak mislim da smo na dobri poti, uspelo nam bo pa naj se še ne vem kaj zgodi. Bodo pa še slabi dnevi kdaj, pa jih bomo tudi prebrodili.

Neposredna povezava do sporočila: 459
6.5.2010 13:17:24   
twetka
Zaljubljena, vem, malo odlašam, ampak zaradi operacije zob, ki jo imam 19.5 in takrat ne smeš imet menstre, js pa ko imam menstro, me že to izčrpa, sej sem razmišljala, da ne rabijo vedet, sam vseeno, bom počakala do drugega tedna in se mi potem lih lepo izide da je menstra po 19.5, še prej bom pa da bo za ziher poklicala in povedla situacijo, bom bolj mirna če bom to naredila. 

Neposredna povezava do sporočila: 460
6.5.2010 13:24:29   
*Star*
Majalina, zato smo tukajuser posted image

Drugače pa imaš prav, bolj ko boš uživala s partnerjem in odklopila vse skupaj, bolj boš sproščena in več možnosti bosta imela, da pridelata plusek.
Tko da punca kar fino eno seksi perilce na sebe in uživat, ter se posvečat en drugemu. Otroček naj bo posledica vajine ljubezni/slončkanja in ne njen vzrokuser posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 461
6.5.2010 13:25:50   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: twetka

Zaljubljena, vem, malo odlašam, ampak zaradi operacije zob, ki jo imam 19.5 in takrat ne smeš imet menstre, js pa ko imam menstro, me že to izčrpa, sej sem razmišljala, da ne rabijo vedet, sam vseeno, bom počakala do drugega tedna in se mi potem lih lepo izide da je menstra po 19.5, še prej bom pa da bo za ziher poklicala in povedla situacijo, bom bolj mirna če bom to naredila. 

No sam zakaj pa ne smeš met M,ko greš na operacijo zob.Mene tud vprašal ni nihče,če jo slučajno imam in mislim,da to nobenga ne briga niti nima vpliva na samo operacijo.Operacijo ti naredijo pod injekcijo in si lepo prisebna,seddiš na stolu pol ure al pa mal več in greš z navodili da smeš razen aspirina jemati vse protibolečinsske tablete....seveda če nisi noseča....A te loh prašam ,kaj ti bodo delali????

bm

(odgovor članu twetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 462
6.5.2010 13:26:05   
zaljubljena23
lidik ravno te zdrastvene težave so posledica prekomerne teže...Je pa res, ženske smo si različne, ene imajo več kg kot jaz pa lahko lepo zanosijo...Ampak v večini primerov pa ne...

Twetka, ti že veš...Samo ne odlašaj, ker s tem delaš korake nazaj in ne naprej...Malo za hec, potem tudi bebice ne moreš imeti, če te je strah OP in podobnega, saj boš ob rojstvu tvojega otroka morala tudi v porodnišnicouser posted image user posted image user posted image

Aja še tole...Vedno ne moreš izgubiti enako kg...Pač nekaj časa gre dol, potem pa se malo ustavi...Moraš vedeti, da je to pravo hujšanje...Saj pri hitrem hujšanju gre na začetku samo voda ven iz tebe...Vsak zdravnik ti bo priporočal počasno in učinkovito hujšanje...Kajti pri hitrem hujšanju, se v večini primerov zgodi, da se vse povrne nazaj...Tako da, počasi se daleč pride...In tudi prevelik šok ne bo za telo...Glavno je, da v tem času, ko kg ne gre dol, da vsaj stagnirajo...

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 463
6.5.2010 13:29:03   
zaljubljena23
joj, očitno mi delajo hormoni na polno...Ampak me full dvignejo te izjave...Uživajta...Sprostita se...Haloooo, midva sva ob sexu vedno uživala, sva vedno bila sproščena....Ne vem zakaj vsi vedno iščete vzroke za neplodnost v nesproščenosti....

Neposredna povezava do sporočila: 464
6.5.2010 13:33:56   
twetka
Anonimna, operirali modrostne zobe, ker mi krivo ratejo, eden pa še sploh ni zunaj in bo treba rezat. Hm,..meni so bila dana takšna navodila in samo upoštevam. Čakam na to že eno leto, ker sem bila dvakrat bolana oz, prehlajena niso hoteli nič delat potem sem jemala klomifen spet ne smejo, tako da zdej pa nočem zasrat s čim če si lahko sprožim kak dan kasnej ker tako samo od sebe je verjetno nebo. zaljubljena heheh, drugače me bolnišnice sploh ni strah, samo tisti občutek, ker še nikoli nisem rabila bit pa prvič ko bom, bom tako daleč od doma in sama. Sej to si tudi sama govorim. Zresni se punca, ne bodi tolk boječa, kmalu boš mamica, če bo ratalo in občasno pomaga. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 465
6.5.2010 13:40:50   
twetka
IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23

joj, očitno mi delajo hormoni na polno...Ampak me full dvignejo te izjave...Uživajta...Sprostita se...Haloooo, midva sva ob sexu vedno uživala, sva vedno bila sproščena....Ne vem zakaj vsi vedno iščete vzroke za neplodnost v nesproščenosti....

[/quote

Samo to pa res, se morem spet podpisat. Tu sem pa istega mnenja, ker sma midva vedno sproščena, pa ta mesec sma bla oba še ekstra sproščena, sploh se ta mesec nisem spomnila na user posted image , sej je prišel dan ko sem pomislila, ampak ne toliko kot prejšnje tri mesece ko sem slepo verjela tabletam in bila čist iz sebe od pričakovanja, tako da če bi se šlo glede sproščenosti bi midva ta mesec ziher naredila bebico, pa še bolj pogosto sva sexala, ker nama je ful pasalo, pa evo vidite da sproščenost nima tako velike vloge. Nekatere so ful naspidirane, imajo v življenju ful velike odgovornisti, je to služba ali pa še kaj drugega, živijo ful pod stresom in vseeno zanosijo, tako da nebi rekla da ima stres kakpno pretirano vlogo tu. Je pa res, odvisno od človeka spet, mi s pco-jem spet drugače reagiramo na vse, na tablete, enim kljub hujšanju ne rata, ene zgubijo dekco, so noseče, tako da tu je loterija, ker nikoli ne veš kdaj bo prišlo do O, kolker vem bi naj nekajkrat na leto prišlo do tega, ampak če zadaneš, brez da bi planiral in brez kemije,  pa da so partnerjevi plavalčki zelo zelo dobri mislim da si car in si zaslužiš diplomo.

Neposredna povezava do sporočila: 466
6.5.2010 13:41:21   
twetka
jao to citiranje!!!! grrrrr

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 467
6.5.2010 13:51:11   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: twetka

Anonimna, operirali modrostne zobe, ker mi krivo ratejo, eden pa še sploh ni zunaj in bo treba rezat. Hm,..meni so bila dana takšna navodila in samo upoštevam. Čakam na to že eno leto, ker sem bila dvakrat bolana oz, prehlajena niso hoteli nič delat potem sem jemala klomifen spet ne smejo, tako da zdej pa nočem zasrat s čim če si lahko sprožim kak dan kasnej ker tako samo od sebe je verjetno nebo. zaljubljena heheh, drugače me bolnišnice sploh ni strah, samo tisti občutek, ker še nikoli nisem rabila bit pa prvič ko bom, bom tako daleč od doma in sama. Sej to si tudi sama govorim. Zresni se punca, ne bodi tolk boječa, kmalu boš mamica, če bo ratalo in občasno pomaga. user posted image user posted image user posted image

Zanimivo tole...jaz sem tudi imela operacijo modrostnih zob,ker so mi krivo rastli,pa sem bila v 10 minutah gotova saj so jih enostavno spulili ven.Naredijo pa ti samo oba zoba na eni strani ne vseh štirih naenkrat,ker potem od anestezije niti pogoltniti ne moreš...meni je držala skoraj 4 ure.....Sem pa imela že prej tudi eno operacijo ,ko se mi je zlomil zob in je korenina ostala noter pa sem bila cca.pol ure na stolu ker so ga sekali ven pa me tudi ni nihče nič prašal pa še prehlajena sem bila ,sem si morala prej Operil špricnit v nos da sem lahko sploh dihala....no pa so tud vidl ,da sem zelo prehlajena pa ni nihče nič rekel....kam pa greš na operacijo...jaz sem bila v Lj.na stomatološki......

bm

(odgovor članu twetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 468
6.5.2010 14:03:13   
twetka
kaj to zdej neki šteka jaoooo, napišem ful pa me vrže ve. V glavnem taka sem js dobila navodila in jih bom pač upoštevala pa ima veze ali pa ne, pa tudi če si zakasnim zanositev za kak mesec, boljše zdej imet težave z zobmi, kot pa potem noseča pa kaj veš kaj še bo pol bi pa še to mela po vrhu, raje se zdej rešim in pol naprej. 

< Sporočilo je popravil twetka -- 6.5.2010 14:04:21 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 469
6.5.2010 14:11:17   
latka
Najverjetneje res ne gre za nosečnost, kot sem že prej tudi predvidevala, muči me pa to, da ne dobim user posted image po Dabrostonu, prejšnji cikel pa normalno v roku 3 dni, danes pa je že 7 dan!Sem zasledila, da lahko pride tudi po 10 dneh(upam!!), ker moram obvezno v Mb dat kri za preiskave!!Kaj naj storim če ne dobim?Kakšne so vaše izkušnje?Saj bi morala priti, ne?Kako si jo sploh naj sprožim, če sem imela tabl. ravno v ta namen?user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 470
6.5.2010 14:28:19   
twetka
Latka, počakaj da pride 10 dan pa če je še vedno nebo, testiraj. Brezveze zdej metat stran za teste ali pa probaj cb ta ti bo izrisal jasen plus, če si nosečka. No če je po 10 dneh nebi bilo in testi isto kot zdej, kliči v mb in prašaj kaj je za naredit. Mogoče te dajo na krvi test, ali pa ga pojdi sama naredit, sam cene so različne samoplačniško. Js sem recimo dala 15€, sem zasledila da imajo nekje 30€, boš videla kako ti bo ustrezalo, ampak krvni je res 100. Vem pa kako se počutiš, js tut čakam kaj bo in razmišljam kako naredit, da bo čimboljše. 

< Sporočilo je popravil twetka -- 6.5.2010 14:29:22 >

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 471
6.5.2010 14:44:46   
*Star*
No sicer ima vsak svoje mnenje, jaz pa lahko iz lastnih izkušenj povem, da je nama ratalo ravno tisti mesec, ko sva se najbolj sprostila.
To ne pomeni samo med seksom, ampak tudi potem... ko minejo plodni dnevi in nisem razmišljala a bo kaj a ne bo nič...

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 472
6.5.2010 14:49:31   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: *Star*

No sicer ima vsak svoje mnenje, jaz pa lahko iz lastnih izkušenj povem, da je nama ratalo ravno tisti mesec, ko sva se najbolj sprostila.
To ne pomeni samo med seksom, ampak tudi potem... ko minejo plodni dnevi in nisem razmišljala a bo kaj a ne bo nič...

Sej nas je veliko takšnih. Ampak pač je res, da to velja za nas, ki nimamo drugih zdravstvenih težav. Verjamem da tiste ki imajo PCO ali kaj drugega to ne pomaga. Je pa res, da je med nami "zdravimi" velik procent takšnih ki ravno zaradi psihe ne more zanosit.

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 473
6.5.2010 15:15:36   
majalina
Se opravičujem, če sem ti dvignila tlak :-)

kar sem hotela povedati ni to, da če se sprostimo rata. tudi meni dvigne tlak, ko mi en to reče. in to full. ali pa uni strašno pametni nasveti... sploh iz strani ljudi, ki vedo, da problem obstaja in mi sproščenost kaj dosti ne more pomagati. bolijo me tudi komentarji kolegic, ki mojo zgodbo poznajo in se na široko hvalijo kako je njim hitro ratalo...

mislila sem samo to, da bom obdobje delanja na otročičku izkoristila za brezskrbno uživanje s partnerjem, žuranjem, dopustovanjem, vse tistim kar kasneje ne bom mogla početi, ker me bodo nove radosti okupirale :-)

nočem postati nekdo, ki slončka le, ker hoče spočeti otroka. svojega fanta obožujem in sovražila bi, če bi kdaj samo pomislil na to, da delava tiste stvari izključno zaradi dojenčka. odnos, ki ga imava je meni prva stvar. Otroček pa nadgradnja najine ljubezni.

kot je zgoraj napisala star... zelo lepo... otroček naj bo posledica vajine ljubezni/slončkanja in ne njen vzrok

joj, dekleta. upam, da se kdaj srečamo tudi v živo. zelo fajn punce ste!!!

Neposredna povezava do sporočila: 474
6.5.2010 15:17:18   
majalina
meni so tudi pošteno šarili po zobeh in mi je zobar rekel, da naj bi med menstruacijo bile bolj občutljive (močnejša bolečina) in se tudi več krvavi...

ne vem, če ima to kakšno zvezo?

odakr mi je to rekel nikoli ne grem med menstruacijo k njemu. že tako me vedno full boli ;-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?