juniorka
|
Skoda,da nisem v slo, bi se fotkali in sluzili Tudi mi smo imeli prvi prehlad, pa je slo ok skozi. ni imela cist noska zamasenega, tako da sva se dojili in spali brez problemov. Sem ji pa vsak vecer 5ml fizioloske v vsako nosnico spricnila v sede in pol z baby vacom kr z usti ven potegnila. 2 vecera in je blo ze boljs. Pred spanjem pa se kapljico v vsako nosnico ala Operil za otroke od 2m dalje na bazi fizioloske... tako da Eva19, poskusi, sicer pa upam, da je ze bolje! Rastejo pa hitro, mj vecji bo 3 leta v cetrtek, kr ne vem, kako je tako hitro minilo. Drugace je pa nasa mala radovednica, vse opazi, vse slisi, rola se po celi dnevni, dokler kje ne obtici , zacela je 'prdet' z usti in je tako smesna, pa cveka, cvili, plese, ko ji pojem ringaraja( z glavo zacne levo-desno in z nogami brcat. Sedi ze skoraj sama, malo jo se ravnotezje muci in vadiva v narocju. Ko jo nosim okoli mimogrede kaj zagrabi, je ze list z roze utrgala, pa za vrata se prime, da naju ustavi Zacela sem z gh in kr lepo papca, predvsem v bolj lezecem polozaju. Ji pa kr z vilicami pretlacim, ce je spasirano ala frutek, pol ni navdusena in sobo z usti nardi in konc. Je pa problem, ker noce pit, razen dojenja in tako trdo kaka, se tako muci revica, pa ji masiram trebuscek. Se mi smili, ko mora tist velik kakec ven spravit A katera ze jogurt daje, bi pomagalo pomoje... Perlica76- jaz kapice nisem nikoli dajala, res pa je, da nam temp. v spalnici nikol ne pade pod 20 st., kaj bo sele poleti Metuljcica77- ti vrtci... tu so isti problemi.. no, upam, da boste alternativo najdli, ki bo se boljsa, misli pozitivno! Eva19- super za voznjo! drzimo pesti! Joj, kje je ze to pri meni, daljnega leta 94 v 3. letniku gimazije, ja, sem stara divja- ja, jabolko je kr nevarno, pa pol grozdje.. jaz sem vecjemu kr celo olupljeno jabolko dala, pa je sesal sok ven, mu je blo ful zanimivo. Drugac pa se dobijo koruzni krekerji, ki se kar topijo v ustih, kot smoki varianta, so dost boljsi od rizevih, ki se odlomijo... ki jih nasa sicer kr neki mljaska rozica13, hvala za komentar! Laski so pa se ta prvi, so ze ful dolgi, kakih 10cm in jih bomo kmal postrigli, ce ne bodo odpadli, kar se je zgodilo s 70 procenti, je pravi plesko odzadaj eva1, kako ste pa vi in pogumni princ? Ok, zdaj pa neham, sem zjutraj odprla, da bi napisala hitro, pa mi ni zneslo in sedaj koncujem, mala pa cveka na veliko zravn. Gremo spat( tu smo 1h zadaj). Lahko noc!