tassika
|
Ojla, da se po dolgem času malo javim. Pri nas nič novega, obračat se ji ne da, sedi tudi še ne, puza tudi ne, malo ritko dviguje in to je to, leze nikamor, ... zna se pa skrivat in crkljat, je ratala prava mala scartanka, se tako stisne k meni, je prav luštno. Cvili še vedno, od glasov pojma nimam kaj zna, mislim, da sem danes slišala nek beee , je pravi dobrovoljček, vsemu se smeji. Ko se peljeva v dvigalu, se pogleda v ogledalo in zapoje in se nasmeji. Prav faca je. GH nama gre nekako, sadje ji gre vs, tudi višnje in marelica, pri zelenjavi je pa malo začela štrajkat, obožuje korenček in kolerabo, brokoli sem dobila v nos, bučke pa tudi niso nek njami. In danes ji jaz lepo skuham bučke, korenček in krompir, pa je imela nejšeč dan. Ni hotela sadnega frutka zjutraj, ne zelenjave popoldne. Spila je pa 3x150ml mleka in 2x po 150ml čaja. Zdaj hoče sama držat flaško in tako lepo pije, da tudi kapljica ni šla mimo Uspavanje, jo odnesem v posteljo( v najino, ker dobi še za jest, ko grem jaz spat) dam dudo, niniko in zaspančka. Avtosedež, še ne vemo, gledala sem remerja, itak pa še nekaj časa ne bomo na 9kg, pa se nikamor ne mudi, sigurno ga pa naročim iz nemčije, ker je model z isofix-om toliko kot pri nas brez, poštnine je pa bilo pri tistem ponudniku 19 eur. Očitna razlika a ne Mogoče sem še kaj pozabila, aja zbujanje 2x na noč, ob 3 zjutraj za dudo in potem ob 5,30 za hranjenje. Vsak dan sva zunaj, nabirava barvo in jeva sladoled, zvečer pa samo še dol padem, zato bolj malo pišem, preberem pa vse. Drugi teden imava razvojno ambulanto in takrat bom videla koliko se je naša princesa zdaj zredila, meni se zdi težka Zobka pa imamo dva, prva spodnja enka je prikukala 23.3. druga pa 5.5. smo jo kar dolgo čakali.