|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
6.5.2010 18:04:45   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: podezelje

spanje-mi še vedno hodimo spat skupaj.tišina,tema,ati ji popravlja dudo,jaz jo pa držim za rokico ali pa božam po ličkih.nama ful ustreza,ker hodimo spat med 21. in 22. uro.ta čas uspavanja pa nam predstavlja minute,ko smo skupaj sami. je pa res,da naša punca že nekaj časa zaspi le v postelji ali na sedežni. nikakor na rokah ali med hranjenjem.
lp

Ojej, dobra si da ti tole ugaja..no men je nekaj najlepšega ko zvečer vsi zaspijo, pa imava z možem mal časa zase! No sej to se lahko prakticira samo pri prvemu otroku, pol ni varjante!
Pri nam gredo vsi trije spat med pol osmo in osmo zvečer..Anže dobi kašico+dojenje, pa v postlo pa dudo notr, pa zaspi v parih minutah...glede uspavanja na rokih, jaz sem prva dva do ne vem katerega leta uspavala na rokih..me ni motilo, potem ko sta bila dovolj stara pa sem jima lepo povedala, da sta dovolj velika,da sama zaspita v svoji postli..pa ni blo panike..Anže pa že od začetka zaspi sam,zvečer sploh mrkne v parih minutah, podnevi pa tudi zaspi sam v postli v max 15 min...nisem pa pri nikomur prakticirala spanja v dnevni sobi, ali vozičku...sva se lih z možem  zadnjič menla, da ne vem al mam srečo, al kaj, meni so vsi trije lepo spali v postli in ponoči in podnevi...do prvega leta 2x na dan, potem 1x, ponoči hitro brez dojenja..Anže pa do sedaj isto  kot prva dva...uglavenm se res ne morem pritoževati!
Drugače pa je danes kr en beden dan...dež, pa sonce, pa dež..joj kr neki..še glava me je prej bolela...tak zoprn ,zaspan dan..upam, da bo kmalu bolje!

(odgovor članu podezelje)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
6.5.2010 21:27:51   
rožica13
IZVIRNO SPOROČILO: Perlica76

Nočni spanje
Zanima me še,kako date spat vaše srčke zvečer.Pravijo namreč,naj nebi zaspali v naročju(da jih je zadnji čas to odvadit).No,naša zaspi pa ravno v naročju in to ne takoj,treba ji je malo  zapet,mrmrat,utišavat-to je šššššššššš-pet s šji user posted image ),potem zaspi in jo položim v posteljico.Smo pa jo tudi že poskušali puščat,da zaspi sama,pa je katastrofa-zmoči-oslini vso rjuho,ker si jo tlači v usta,vse zbrca,stoka,...-ni šans.Kako vam to uspeva?

He, he, ko bi jst pisala kako uspavam Lino user posted image . Jaz jo sicer položim v posteljo ko še ne spi čisto, tko da se po navadi zbudi oz. odpre oči, se mal naštima in pol zaspi oz. spet začne vpit in jovo na novo tut 3x če je treba user posted image . Je mela obdobje 14 dni al še to ne, ko je sama zaspala, pa jo je kmal minil, ah bo že, jst sm srečna če le zaspi prej k v pol ure user posted image in me ne moti tolk če jo morm nost, na živce mi gre sam kadar se zravn tko zvija pa tul da jo komi obdržim v rokah.

AVTOSEDEŽ - tiste ki ste že kaj gledale, kaj ste ugotovile, kateri so najboljši. 11.5. bo v BC znižan za 30% Comfort pro od Kiddy, sma gledala, da so kr dobre ocene, kaj pravte?

< Sporočilo je popravil rožica13 -- 6.5.2010 21:31:36 >

(odgovor članu Perlica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
6.5.2010 21:48:57   
tassika
Ojla, da se po dolgem času malo javim. Pri nas nič novega, obračat se ji ne da, sedi tudi še ne, puza tudi ne, malo ritko dviguje in to je to, leze nikamor, ... zna se pa skrivat in crkljat, je ratala prava mala scartanka, se tako stisne k meni, je prav luštno. Cvili še vedno, od glasov pojma nimam kaj zna, mislim, da sem danes slišala nek beee user posted image , je pravi dobrovoljček, vsemu se smeji. Ko se peljeva v dvigalu, se pogleda v ogledalo in zapoje in se nasmeji. Prav faca je.

GH nama gre nekako, sadje ji gre vs, tudi višnje in marelica, pri zelenjavi je pa malo začela štrajkat, obožuje korenček in kolerabo, brokoli sem dobila v nos, bučke pa tudi niso nek njami. In danes ji jaz lepo skuham bučke, korenček in krompir, pa je imela nejšeč dan. Ni hotela sadnega frutka zjutraj, ne zelenjave popoldne. Spila je pa 3x150ml mleka in 2x po 150ml čaja. Zdaj hoče sama držat flaško in tako lepo pije, da tudi kapljica ni šla mimouser posted image

Uspavanje, jo odnesem v posteljo( v najino, ker dobi še za jest, ko grem jaz spat) dam dudo, niniko in zaspančka.

Avtosedež, še ne vemo, gledala sem remerja, itak pa še nekaj časa ne bomo na 9kg, pa se nikamor ne mudi, sigurno ga pa naročim iz nemčije, ker je model z isofix-om toliko kot pri nas brez, poštnine je pa bilo pri tistem ponudniku 19 eur. Očitna razlika a neuser posted image

Mogoče sem še kaj pozabila, aja zbujanje 2x na noč, ob 3 zjutraj za dudo in potem ob 5,30 za hranjenje.

Vsak dan sva zunaj, nabirava barvo in jeva sladoled, zvečer pa samo še dol padem, zato bolj malo pišem, preberem pa vse. Drugi teden imava razvojno ambulanto in takrat bom videla koliko se je naša princesa zdaj zredila, meni se zdi težkauser posted image

Zobka pa imamo dva, prva spodnja enka je prikukala 23.3. druga pa 5.5. smo jo kar dolgo čakali.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
6.5.2010 22:08:18   
mayamaya
ejla, mamice.

da sem še jaz malo javim. sej ni kaj dosti novega za povedat, razen tega da bova jutri začele z GH. se mi zdi, da je v zadnjih 3 dneh postalo očitno, da si pa ona želi še kaj več kot samo mleko user posted image . se je kar neki začela kremžit, pa hranjenje ali pa dojenje je pri nas ratala spet cela procedura. je vse tako zanimivo, da se še po flaški hraniva skoraj pol ure user posted image in še to ne poje vsega. je šla na dieto user posted image . no, itak bo imela 10 dni manj kot 6 mesecev. bom pa probala kar z mlečnim rižom, pol pa počasi dalje user posted image .

glede spanja, pa smo mi kar srečkoti. zvečer jo okoli 8.30 umijem, previjem, malo se medtem še zabavava, pol ji dam flaško in zaspi. jo samo prestavim v posteljico in to je to. nobenega uspavanja prej ali pa da bi ona kaj prostestirala, jokala...nič. zaspi in spi do 6, 7 odvisno. o.k. zadnje tri dni se mi je zbudila ponoči za jest in pol takoj zaspala nazaj. to sem tudi imela za znak, da je treba malo več hrane.

drugače smo pa zunaj kolikor se da. dopoldne, popoldne, proti večeru. doma smo še samo na kosilu user posted image in pa zjutraj ko se zbudimo. imamo tako lepo barvico, kot bi bili za prvomajske v franciji na smučanju user posted image .

aja, avtosedež. komaj čakam, da bo lahko sama sedela in da prilezemo do 9 kg, da jo dam končno ven iz tega jajčka. je prav revica tam noter. mi je pa všeč evolva od romerja. neki se nagibam  temu, da bi imeli unega od 9-36 kg. pri tem me moti samo to ker nima isofix user posted image . nisem se pa še nič kaj bolj konkretno poglabljala v to.

zobkov pa mi še nimamo user posted image

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
6.5.2010 22:32:48   
rožica13
Roomer - sem se zdle mal poglabljala v avtosedeže in sem ugotovila, da ta nima možnosti nastavitve v ležeči položaj za spanje, to mi je kr fina funkcija, tko da Roomer odpade.
Midva jo bova prestavila, ko bo samostojno sedela, tam nekje pri 8 kg, ker je groza z njo it na daljšo pot, je tečna za po p.... Sej bi bla jst tut, če bi mogla bult v sedež skoz, zuni je pa tolk zanimivga.

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
7.5.2010 14:37:12   
juniorka
Evo se mene!
Vulkan spet bruha pepel, tako da vprasanje, ce bom lahko z malima prisla v slo v petek. Poleg tega je moz dobil vodene koze in cakam, ce bo ker od malih stakniluser posted image .
V sredo je mala dobila prvi zobek, na 25 tednov starosti, celih 8 tednov prej kot starejsi bratec. Pa cepljenje proti tuberkulozi smo meli, ker bomo pac veliko potovali.. ni cist nic jokala, vse jo zanima, se samo smeje... Ce je na tle se rola po celi dnevni, povsod ji uspe prlezt, se tolk dolg zvija. Na veliko plese, tako da se gunca sem in tja, bratcu se skoz smeje... Ima tocno 8kg pri 1tednu manj kot 6m, merla je pa nisem, smo ze cel mesec na oblekah 74, zaenkrat ji je se prav.
Sem pa imela predavanje o gh in posluste tole, to so zdaj nove smernice tu, zadnje leto in ful uspesna metoda. Uvajanje pri 6m, ampak ni vec postopno, hrane se ne pasira. Otroka se posadi v narocje ali za mizo in mora sam jest!!!!!!! Pitanje ni dovoljeno. Ce ze, kak cokolino, pol mora met otrok obvezno zlico v roki! Hrana vsa, razen medu do 1. leta in oreskov do 5. zaradi moznosti zadusitve. Zelenjava se skuha, da je krhka, ne mehka, dolge palcke, brokoli s pecljem, belo meso s prsti na rezance strgas.. Bistvo je, da lahko otrok je, kar je ostala druzina, samo das stran preden zacinis... Pire s prsti poca, riz tud... Na tak nacin naj bi do 8 meseca zaceli jest, prej je bolj spoznavanje okusov in je dovolj kot dopolnilo dojenju. Tistim na flasi se pa ponudi se vodo, obvezno v loncku, ne po flasi in morjo sami pit. Ce nocejo, jim ob vrocih dnevih samo ustnice navlazis. Smo vsi dobili loncek od Tommy Tipe. Tudi umivanje zob, scetko v roke, 2x dnevno, da se navadijo rutine, experti ciscenja se majo cas bituser posted image . Zanimivo, a ne?
Tako, moram nehat, se je navelicala pametnega kuzija!
lp

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
7.5.2010 15:08:09   
tassika
Rožica kako da ne, 4 pozicije sedeža ima. KAterega si pa gledala? Jaz sem gledala tega:
http://www.babyland-online.com/Autositze/09kg-bis-18kg/ROeMER-2010-SAFEFIX-plus-TT-Trendline-Maxim?sPartner=13

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
7.5.2010 20:37:28   
rožica13
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Rožica kako da ne, 4 pozicije sedeža ima. KAterega si pa gledala? Jaz sem gledala tega:
http://www.babyland-online.com/Autositze/09kg-bis-18kg/ROeMER-2010-SAFEFIX-plus-TT-Trendline-Maxim?sPartner=13

Tegale sem gledala, pa nč ne piše, da se da nastavit? http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=206453

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
7.5.2010 20:40:08   
rožica13
Aha, zdej pa vidim, da tisti, ki so do 36 kg nimajo, ti do 18 kg pa majo 4 pozicije, pa za 100€ je dražji

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
7.5.2010 23:12:02   
lenybaby

IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Oooo.... super link! Bo najbrž prou pršou! Da bi pa iz nekje od zunej naročila mi pa niti na pamet ni padlo user posted image Pa fajne cene majo. Kej izkušenj z naročevanjem preko te strani? Kolk pa pride kej dostava npr.?

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
7.5.2010 23:28:30   
mayamaya
bravo, meni je tudi ta link všeč user posted image . tako na brzino sem neki pogledala, pa mislim, da je poština v slo 19€. super ne user posted image . si morem prav vzeti čas za si malo ogledati kaj ponujajo.

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu lenybaby)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
8.5.2010 9:14:29   
tassika
Ja poštnina je 19 eur, samo punce pozor, če kaj odpade sem pa prebrala, da v slo ne moreš uverljavljati garancije. No ampak jaz upam, da sem rojena pod srečno zvezdo in bo vse ok. Sicer pa v tujini tole ful bolj laufa kot pri nas, tam vsi naročajo preko neta, pri nas pa letimo v BC. No mi ga bomo naročili tukaj. Drugače pa še malo poglejte tole:
http://www.o-baby.de/agr/Autositze_10000_1.html

pa v toysroys-u se baje tudi dobi kdaj kaj bolj ugodno.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
8.5.2010 10:15:49   
Perlica76
juniorka,če prav razumem,lahko pri 6 mesecih jedo že vse,pa kar naenkrat,tu mislim,govedino ne pri 7-8 mesecih,ampak pri šestih......?Kaj pa kravje mleko?
Ja svašta!!!!!No,mi se bomo še kar pitali in mixali,vsaj še nekaj časa,saj koščke kar ven porine-zobkov še nima.Hvala za informacijo o teh novih smernicah!!Sej v bistvu ne vem sploh zakaj je potrebno pri šestih mesecih ene stvari,pri sedmih lahko že kaj drugega...no kakorkoli pri 9 mesecih naj bi jedli že našo hrano,seveda brez začimb.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
8.5.2010 22:44:00   
petkapet
Evo nas po dolgem cajtu, da se malo oglasimo,..no pa še zdej je ura taka, kot je user posted image .

Ja res so lepa vremena (bila user posted image ) in smo več ali manj zunaj, ker naš korenjak podnevi najraje spi zunaj. Spremenilo se je le toliko, da podnevi spi manj, ker ga vse zanima zunaj in odkar sem ga dala v športni del je velikokrat v sedečem položaju (ker če ne kr neki sitnari). No pa saj, zdaj bomo imeli 6.mesecev in se bom tudi kaj oglasila z novimi meramiuser posted image .

Hej Juniorka, ma si me prav nasmejala, a kr tko se bodo naši korenjaki obnašali, kot da so veliki user posted image .

Spanje: Eva1 , to je super! Mi pa, čeprav mamo že drugega, še vedno pojemo in ga nosimoko ga uspavamo( na srečo ne rabi dosti minut) . Sej, seveda, smo malo smo tudi sami krivi, ma bo že. Sem si pri prvem belila glavo, kako bi ga dala spat v svojo sobo, pa je pri dveh letih kr sam šel, ker mu je bilo vroče poleti pri nas user posted image . Tako, da, bo tudi ta razvadica "uspavanja" počasi šla, ko bo cajt.

No, lep večer!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
9.5.2010 6:49:18   
Perlica76
Dobro jutro!!
No,sem prav vesela,da nisem edina,ki jo uspavam na rokah.So mi te knjige in časopisi kar malo dali mislit,ko sem prebrala da je 6 mesecev zadnji čas,da se nauči sama zaspat.Zdaj si s tem ne bom več belila glave in jo bom na rokah še naprej uspavala,dokler bo želela,saj le tako hitro zaspi in mi res ni noben problem!!

A ve ste že dale mlečne izdelke vašim sončkom(skutko,jogurt)?

Zgleda da bo danes še en smotan deževen dan........pa saj april je že mimo user posted image !!!

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
9.5.2010 8:43:20   
lenybaby
Jutro mamice!

Še en link za avtosedeže če bi kero zanimal...

http://bob.webteh.com/si/recaro-young-sport-asphalt-grey-trendline-bellini-i203.shtml

Mislm da smo se odločili! user posted image user posted image

Smo pa ugotovil da naš miško mora zvečer spit flaško AM (kr tega od dm) da pol spi celo noč (oz. se zbudi samo enkrat vmes in ne štirikrat!) Vsaj neki - tko sm se fajn naspala dans! user posted image

Zdele sva pa mal fruhzwerga probala pa prav da tale banane od bliz ni vidu in bo raj mamino kašco jedu! user posted image Tko da kar se mlečnih izdelkov tiče....user posted image vsaj zaenkrat niso zaželeni! Nč pejmo - sonček se dela!

Lepo nedeljo vsem!

(odgovor članu Perlica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
9.5.2010 9:36:08   
podezelje
dobro jutro iz zaenkrat še sončnega ptuja.
mi smo pa imeli nocoj kar malce pestro. je zaspala komaj pol 11user posted image .bila pomirjena v posteljici,a tole pasenje kravic jo prav meče iz ritma. ali pa meneuser posted image .je že kar nekaj časa v spalni vreči,a ji vseeno uspe se prevrnit na trebušček in pase kravice.sem ji poskušala dati čez dan ob strani pojšter,da se ne bi obrnila,a sem videla,da se smotka obrne tako,da svoje telo spodmakne. skratka-mama potrpežljivo čaka,da bo nekaj iz teh kravic nastalo in bo mirno spalauser posted image .je pa rava carta.carta se tudi ponočiuser posted image
mlečnih izdelkov še ne bom uvajala,ker mi je malo hecno,da izdelke ja,čistega mleka pa neuser posted image no,naučila sem se,da je najboljše,če delam po občutku in občutek mi pravi ne še.
lep sončen dan vsemuser posted image

vse dobro

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
10.5.2010 0:19:51   
juniorka
Perlica76- ja, kr vse bi naj zaceli... bistvo je, da ne rabis s sabo hrane vlacit, ce gres ven jest ( je zlo moderno tu, ker ne znajo kuhat) Sicer je rekla, da kao piscanec je najbolj fajn za zacetek, korenje, brokoli... to je blo prikazano na dvdju. Ampak je rekla, ce bomo vecerjali spagete s tuno, jih lahk damo poskusit ( packatuser posted image ), seveda brez zacimb.
Alergeni- pri tistih, kjer je v druzini, naj malo pazijo in opazujejo otroka, vedno zjutraj dat tako zivilo.
Mlecni izdelki in mleko- za pit formula do 1 leta oz. dojenje, fermentirane izdelke pa lahk.
Vodo do 1 leta prekuhavat.
No, jaz sem dala jogurt, gost navaden organski in je mala tako navdusena, se je pritozevala, ko ji nisem vec dala, ampak celga se ne upam.
Nasa se tud ponoci obrne in tako fajn spi na trebuhu... Cez dan strajka, odkar imamo zobek in vse skup po 2 uri spi, zato pa zvecer od 21ih, da mami lahko rr bereuser posted image  Nic, grem tudi jaz k njej. lahko noc

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

Neposredna povezava do sporočila: 1943
10.5.2010 9:25:40   
podezelje
jutro.
prosim,prosim za nasvet: ker zdaj res nisem nikjer (dm, babycenter)našla culjev lateks za nuk ozka flaška,sem kupla nuk široka flaška,ker te cuzlje pa imajo res povsod.imam pa zdaj problem,ker nastaja tak vakuum,ko pupa vleče,da se guma kar skupaj stisne. ne znam opisati. luknjica je dobra. sem poskusila tudi s cuzljem 6-18mesecev.je treba flaško drugače držati?sem kaj spregledala?hvala hvala

vse dobro

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
10.5.2010 9:45:21   
Perlica76
Dan-dan!Spet en smotan deževen dan pri nas user posted image !!Ima pa naša pupa danes 6 mesecev user posted image !!!!!!!

Sem vprašala pediatrinko glede skutk,pa je rekla,da priporoča od 8 mesecev naprej........Vsak pove po svoje in bo res treba delat po občutku!

Podezelje-mi imamo flaške tomee tipee,pa se mi včasih(zelo redko,ampak se) tudi dela vakum,cucelj potegne prav noter(kar zgine iz ust),pa ji stegnem ven,pa se spet stvar popravi...ne vem pa zakaj se to dela???Al tako vleče,al kaj?Ma ne,to po moje ni vzrok,kaj pa je pa ne vem.Imamo pa cucelj 3.

Danes bomo pa me papale hipp sadno kašo s keksi za kosilo(bomo tokrat preskočile zelenjavo user posted image ,saj jo je vsak dan,sadja pa ne.Pa morda poskusimo še žličko sadne skutke junior,danes na njenih pol let!!

Neposredna povezava do sporočila: 1945
10.5.2010 10:28:11   
rožica13
podezelje - mi imamo tudi Tommee Tippee, pa se je tudi delala vakum, ko smo kupili trojko, potem sem pa mal požnarala tam ko je še ena lukna za zrak (da se ne dela vakum user posted image ), pol je blo pa dobr. Zgleda, da se je še čisto malo skupi držalo tisto in ni mogel zrak ven.

GH - Lina je pred časom po kašici, kjer je bil brokoli dobila ful pikic po trebuščku in so trajale cel teden, tko da do sedaj nismo nič takega devali za jest. Zdaj smo pa poskusili s samim brokolijem in je dobila pikice le po enem delu in so drugi dan izginile, včeraj ga je zopet jedla in sedaj nima več pikic user posted image . Zgleda da se je telo navadilo. Jemo pa sedaj tudi zajtrk, zjutraj se najprej podoji, pol pa še malo poležavamo mogoče kaj odspimo, potem si pa počasi pripravimo zajtrk, kasneje sadno kašico, popoldan zelenjavo, pred spanjem pa spet kašico. Vmes seveda še kdaj joška user posted image .

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
10.5.2010 11:12:35   
podezelje
hvala
sem preverila obe luknjici.mogoče pa res preveč močno in prehitro sesa.čuno,ker pri ozki flaški je pa šlo ok.bova vadileuser posted image

vse dobro

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
10.5.2010 19:07:45   
lenybaby
Pr nas smo pa zdej končno najdl en tak fajn urnik hranjenja... Zjutri se mal podojiva, zaspiva nazaj do ene pol osmih, ob devetih dobi sadno kašico (banano z jabučkom ma najraj), pol se mal poigrava pol gre ninat za kako uro, uro in pol, okol 12.30 - 13.00 mava kosilo (najraj krompirček, kolerabo in korenček z mal margarince - sem pa tja kak košček piščančka zraven), pol pride oči iz službe, še midva pojeva, gremo mal k mam pogledat v ta zgorn štuk, pol je treba spet ninat, spančka do ene 17-ih, 18-ih, poje riževo kašico (dm-ova je zakon pa najcenej!) in pol preskoči večerni počitek, mal ga mrcvarmo user posted image  do osmih, ko se spraviva počas v kopalnico na večerno žehto, ob pol devetih popije flaško dm-ovega AM in zaspi kot angelček! Ponoč se zbudi ob 1.30 da mal pocuza pr men in zaspi nazaj do ene 5-ih, 6-ih ko je treba it rito zamenat da ne pušča! user posted image
Vmes kdaj mal pocuza k lažje zaspi in sevede mava skoz pri roki čajčka k ga spije ene dva do tri deci na dan.

Včeri je probu grah in koruzo, predvčerejšnjim tud mal stročjega fižola pa mu ni biu preveč všeč! user posted image

Je pa en tak dobrovoljček tale naš mišek... pa glasen! Sploh ne vem kje zvleče ven vse tiste tone! user posted image  Čiča že sam, ravnotežje kr dobr lovi in se ne zvrača več, plazit še ne zna, bi pa najraj sam stal, to je itaq najboljš! user posted image

No zdej pa šibam!

Neposredna povezava do sporočila: 1948
11.5.2010 8:02:39   
MC09
Dobro jutro!

Vse, ki še morate nabavit večji avtosedež, danes je dnevna akcija pri BC v spletni trgovini in sicer za Kiddy comford pro, je na testih v tem razredu (9-36 kg)dobil najvišjo oceno: http://www.motorevija.si/datoteke/tabela-sed-jun-1.gif, mi smo ga že naročili, zdaj pride 170€, ful poceni user posted image (30% znižan).

tole sem vam mogla povedat user posted image .

Uživajte!

< Sporočilo je popravil MC09 -- 11.5.2010 8:11:42 >

(odgovor članu lenybaby)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
11.5.2010 8:41:54   
caryn
Jutro
mi smo že od pediatra. Naš fant je zdrav in se lepo razvija user posted image . Velik 72 cm in težak 9,5 kg!

Rekel je da lahko jemo vse, lepo počasi, tako da 3 dni uvajamo eno živilo itd. No rekel mi je tudi, da stročnic ne do 9 m, patronažna pa da lahko??? Saj človek ne ve koga naj posluša. Naslednji pregled imamo  avgusta.

Vprašala sem ga tudi glede postavljanja na nogice - naš do dela sam od sebe, čim začuti, da se lahko ob kaj upre z nogami - in je P rekel da je to ok, da je to razvojna faza, ki pride za sedenjem. Pomembno je, da mi sami otroka ne postavljamo na noge, če se pa sam, ga pa samo pod pazduho podpremo.
Dobil je še zadnjo pikico in ni nič jokal. Pogumen fant ni kaj!user posted image
Mami pa oči pa itak ful ful ponosna user posted image

09.11.2009: 50 cm, 3285 g
1 m: 56 cm, 4950 g
2 m: 61,5 cm, 6900 g
3 m: 65,5 cm, 7810 g
4,5 m: 69 cm, 9100 g
6 m: 72 cm, 9500 g
9 m: 77 cm, 10800 g

(odgovor članu MC09)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?