frrrr
|
noč. ste se pa razpisale pridne grem kr po vrsti... Maxica - problemi z rito se vlečejo od lanskega septembra. mislim, da smo na dobri poti in se res dokončno znebimo tega, karkoli že je. drgač smo fajn. svakinja pa tudi, doma že skoraj cel mesec. sivkamivka - moj mož ima iste probleme s spanjem. in pol tolk težko spi, da vsi ob njem ne spimo, ko on ropota. je prejšnjič mau razmišljal, da bi bila mogoče alergija in vzel claritine, zjutraj pa kr prepeval od veselja tolk bil naspan no, tut mi smo bli. Brini so tolk všeč mucki... v SGju sta se ji oba prišla mau nastavit, da ju je lak pobožala. najin divjak, ki je pri tašči na zelo dolgih počitnicah, se ji je pustil celo mau mrcvarit... a tolk nevaren zgleda, da sm hitr posredovala. piskot - pr vam se pa tut že od decembra vleče. upam, da s tem ab končate za letos in začnete uživat... Ana je pa prava faca, bravo punca. pikapolona - kr pozabili smo na tvoj rd. kolk smo grdi. želim ti vse najlepše, čeprav z zamudo. super, da Brina lepo sprejela Ajdo. naj tako tudi ostane. naš fant bi zdaj tut kr pomagal Brini pri preobračanju, pol sta pa v sekundi na robu postelje moremo tut pazit, aja, pa 2 lepa otročka sem v Zmajčku vidla moci - bravo za napredovanje Jakoba, pridno se redi vrtec pa res paše, ja. naš fant gre jutri po dolgeeem času in se prav veselim (grda mama). aprila je bil 2 dni, ostalo doma. Lu - tebe sem pa res mogla 2x prebrat. bi mogla spet mau večkrat isti post objavit @lina - fant nič ne pogreša dinozavrov. ima ankilozavra, ta je zdaj glaven kar se lulanja ponoči tiče, pa... naš fant pri večerji spije cca. 1dcl, pri umivanju zob spet 1dcl, pol pa še pred spanjem kak dcl. vglavnem zvečer pije, čez dan skoraj nič. ne morem mu pol zvečer rečt, da ne sme pit, ker tk vsaj približno pride do pol litra dnevno (kar je vseeno premau). odkar ni v plenicah ponoči, se je zbujal sred noči, če ga je tiščalo lulat. zadnji mesec se pa sploh ne zbudi. mogoče se pozna, da smo ga veliko šetkali čez dan in je fant utrujen. ne vem. praksa s spečim otrokom na wc mi ni všeč, ker bo imel krizo v kakšni šoli v naravi... dileme upam, da je faza in mine. kdaj ima pa mis rok? že treba kaj navijat? muki - zdej grem pa tvoje fotke prečekirat, pol bom pa vidla a te družim al ne ti kr načrtuj... lahk tut na glas mi smo se v petek potepali... smo šli pešake do Koseškega bajerja. mož prišel tja po fanta, midve pa nazaj pešake. v soboto smo šli po kosilu na koroško. mau bli pri mojih. mau se s prijatelji dobili. pa mau pr moževih. danes imel fant terapijo, pa avto smo šli popravit (klimo) in pozno popoldne proti lj. prišli ravno na večerjo in kopanje. pikapolona - sem ti danes omenila, da smo prišparali. no, 2x polnjenje in popravilo prišlo 47€, v lj je samo 1x polnjenje 50€. zdej grem pa po dolgem času na fb firbcat... pol pa mogoče kakšno fotko postrežem, če ne zaspim prej
|