|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
5.5.2010 12:52:15   
MaliMišek
No pa sem priracala od frizerke user posted image . Ampak danes je pa vreme samo še za žile rezat user posted image , a je še katera tako brez energije, jaz sem čisto fertik user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

otrdevanje - a pa mate trde trebuhe 2 uri skupaj??????user posted image

Tudi meni se dogaja, da je trebuh trd več ur skupaj, ko sem to 2x omenila pri G (ker mi ni dalo miru) so mi razložila, da če otrdevanje mine ni nobene panike, naj pijem Magnesol. Če pa slučajno otrdevanje ne mine dlje časa, naj se pa pridem pokazat.

Petrca jst nimam še časa it rodit. Kar se pa pic tiče, je pa ena picerija še boljša....imam njihovo št. že shranjeno v mobitelu user posted image .

Masha jaz sem se redila postopoma, včasih kak teden več včasih manj. Je pa res, da mi je G težila od +8 naprej. Zadnjih 14 dni ful zatekam (sem zatekala že prej, ampak zdaj je pa res konkretno). Žeja pa ni nujno da je povezana z nosečniško sladkorno, tudi jaz veliko pijem, pa nimam nosečniške sladkorne. Mogoče omeni svoje težave na naslednjem pregeldu.

Nič grem zdej kosilat user posted image , sem lačna kot volk in če ne padem v depresijo se še kaj javim.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
5.5.2010 13:03:04   
Zvezdici
A se lahko še tukaj malo považiva, da pokažem da še vedno mislim na vas vse?
Tija je končno po več kot enemu mesecu opravila prvo kopanje. user posted image

user posted image

(sem prilepila slikico, da me končno malo opazite, da ne spregledate posta user posted image )

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
5.5.2010 13:16:15   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

A se lahko še tukaj malo považiva, da pokažem da še vedno mislim na vas vse?
Tija je končno po več kot enemu mesecu opravila prvo kopanje. user posted image

user posted image

(sem prilepila slikico, da me končno malo opazite, da ne spregledate posta user posted image )

Seveda se lahko považiš user posted image in lepo da nisi pozabila na nas. user posted image za prvo kopanje! Lepo se rihtajta še naprej!

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
5.5.2010 13:26:44   
mkbk
Ful luštna mala kopalka user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3079
5.5.2010 13:57:01   
krtkova
Zvezdici!!user posted image user posted image  Sej te ne spregledamo, sam sm opazila, da se kr pozna, da se mešajo zdej tudi mamice in nosečke. Mamice se bolj pokomentirajo med seboj, me pa naše neumnosti komentiramo. Še mal pa bomo v istem zosu.
Čestitke za prvo kopanje.

Jst sm pa danes rekordno hitro opravila s pregledom!! V 1h in 15 min!!!!! Ponavadi po 4 ure sploh ne pridem. Sm tok hepi, da kr ne dojemam.

Sm si šla pa v DM kupit une silikonske nastavke za na frfonzle, če bo Ema slučajno bolj nasilna.user posted image user posted image  Pa modrc za dojenje sem si kupila, ker mi ga je ena frendica priporočila. Pa je kr OK, cenovno pa tud. Ni pa iz letošnje (pa tud lanske ne) kolekcije Victoria's secret, žal.user posted image  Pa sok rdeče pese sem si kupila, ker mam menda malce manj železa, ni panike, a vseeno. Je pa rekel zdravnik, da je otrok res mogoče večji, ampak ni tako velik, da bi me lahko karkoli skrbelo.

Je bla pa dons ena oštra sestra. In me vpraša po moji telefonski in ker nočm, da si pa zdej glih vsi to zapomnijo (nism bla namreč sama v sprejemni sobi), se nisem ravno drla, ampak sm normalno govorila. In me napizdi, da tkole potiho pa ne morem govoriti,da se tko ne da delati...????????user posted image user posted image user posted image  WTF???user posted image  In sm ji mirno nazaj zabrusila, da noben problem, da jst lahko komot glasneje govorim, samo ne dovolim pa, da je ona tako neprijazna do mene, ker ni popolnoma nobene potrebe. Pa je še neki nazaj rekla, pa sm ji še enkrat vztrajno rekla, da ne dovolim neprijaznosti. No, potem je vidla, da se ne dam in je ratala povsem prijazna do mene. Halo??? In zakaj je najprej morala biti nekaj vzvišena?? Sam sm kr ponosna nase, da sm si upala in ji nazaj svoje povedala. Ponavadi smo vedno vsi tiho in te k.. sestre lahko delajo z nami, kar hočjo. No, z mano ne!!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
5.5.2010 14:39:51   
anajrim
Ojla nosečke in mamice!

Jaz pa moram rečt da sem kljub vremenu zelo dobre volje...popoldan imam v vrtecu srečanje mamic z otroki (Nik bo ful vesel)user posted image , zvečer pa grem moža poslušat v opero kjer imajo predstavouser posted image user posted image user posted image ...juhu

Krtkova - super da si napadla tole tečno sestro ker to kar delajo sestre z pacienti je pa za zanoret...jaz sem pri Niku pediatrinjo zaradi glupe sestre zamenjala...joj res je bila koza...user posted image

masha - ti pa res uživaš....super...pa še čas imaš da vse to pišeš...faca si

Grem užiti dan kljub slabmu vremenu!!!user posted image

Aha tortice...če bojo v petek ob 11h bom pa celo imela čas se prilimat na eno srečanje...končno...seveda če me še sprejmete!!!
user posted image user posted image user posted image

Papa

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
5.5.2010 14:40:41   
anajrim
Sej sem vedla da nekaj pozabim

zvezdici super izgledate...lepa slika...bravo

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
5.5.2010 14:59:55   
MaliMišek
Bravo Krti user posted image , si ji pa dala vetra user posted image . Jaz sem zadnjič sanjala, da sem nadrla svojo G, ker mi je spet težila zarad kg....no ampak jaz sem samo sanjala user posted image .
Pa super za pregled. Kdaj imaš pa zdaj spet pregled....čez 1 teden, 14 dni...?

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
5.5.2010 15:11:50   
krtkova
MM  - ponavadi smo vsi tiho in potem kasneje smo jezni nase, ker nismo nič rekli in smo polni idej, kaj bi morali rečt. No, jst sm se pa kr odločla, da ne bom več tiho. Se pa trudim,d a nism neprijazna, le dam jih vedeti, da ni potrebno tako obnašanje in da si ga ne dovolim (si pa vzamem vedno 2 sekundi, da si mal samozavest napumpam in da ne izbruhnem na prvo žogo s kakšnimi primitivnimi izjavami - ker pol si ista kot oni).

Čez 1 teden imam spet. Imela bom pa prvič tudi CTG.

Neposredna povezava do sporočila: 3084
5.5.2010 15:16:14   
MaliMišek
Meni včasih rata odreagirat, včasih se mi pa zgodi točno tako kot si napisala user posted image in sem šele doma vsa pametna kaj bi lahko vse rekla user posted image .

Samo moja G je tako čudna in me naročuje na 3 tedne user posted image , sem kar malo žalostna user posted image . Še dobro da je bratranec v P in grem lahko na CTG (skoraj) kadar se mi sprdne. Drugače bi se mi verjetno kar zmešalo, ker je tamali zdaj bolj miren in se trudim da štejem gibe, da me ne skrbi preveč. A je tvoja Ema tudi že kaj bolj mirna?

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
5.5.2010 15:24:49   
krtkova
Ema se skoz premika, mi trebuh prov lepo valovi. Ti pa le bodi pozorno, mislm, da moraš našteti 12 gibov na dan.

Sem pa prebrala v zapiskih MŠ, da je pametno od 35 tedna dalje masirati presredek z olivnim oljem. Že počneš?? Jst še ne, priznam. Sploh pa ne vem, če ga še dosežem.user posted image user posted image

Sem zdejle prebrala v časopisu Ljubljana (to kar dobimo v kaslc zastonj), da v Tivoliju poteka telovadba za mamice z vozički. Sliši se zanimivo.

Neposredna povezava do sporočila: 3086
5.5.2010 16:07:56   
MaliMišek
Jaz pa tega ne dobim v kaslc user posted image , sem očitno na koncu sveta doma user posted image , tako kot Aglaia.

Saj štejem gibe in takoj ko ne bom sigurna kaj se z malim dogaja, bom letela v P. Je pa tako kot je govorila Cojka, če se spomniš, če 10x na dan jem ga tud čutim 10x na dan user posted image .

Presredek....ne ne počnem še tega (tudi močno dvomim da ga še dosežem user posted image ). Sem pa včeraj prebirala zapiske iz MŠ, pa nisem prišla do tega podatka...sem očitno preskočila user posted image . A si mogoče zasledila kdaj se začneš nalivat z malinovim čajem?

Midva sva šla ponovno na CSD, so v zapisniku za priznanje očetovstva mojega preimenovali...no ali se je pa socialna delavka odločila, da je oče mojega otroka nekdo drug user posted image . No zdaj je napaka odpravljena user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
5.5.2010 17:26:01   
petrca2507
MM...malinov čaj začni pit po 36. tednu. Vsaj tako v Avstriji priporočajo.

zvezdici...tvoja tamala je tko luštna, da je sploh ne morš nehat gledat. Pa super za prvo kopanje. Kako sta kaj drugače? Ti kdo pomaga pri rihtanju?

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 3088
   [Brisano sporočilo]
5.5.2010 18:06:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petrca2507)
  Neposredna povezava do sporočila: 3089
5.5.2010 18:22:17   
petrca2507
cojka...kako se pri vas rihtate? Razen tega, da si non stop mlekarca. user posted image Kako je Čoja sprejela malega?

www.petrca.net

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
5.5.2010 18:47:36   
krtkova
MM - ti bom jutri pokazala članek, če te zanima.user posted image user posted image  

Malinov čaj - kar začni ga piti. Moj ginekolog se je sicer samo smejal, ko sem mu ga danes omenila. Ampak za našo psiho bo pa OK.user posted image

Sem bila na kosilu in sem pridno manj pojedla. Potem sem si pa kupila še kornet - no,evo, zdej mi je pa mal slabo. user posted image

Mam pa skoz trd trebuh, pa otrok skoz miga....me vse boliiii!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3091
   [Brisano sporočilo]
5.5.2010 19:07:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3092
5.5.2010 19:08:30   
krtkova
ha ha, sm se kr nasmejala, kako je Čoja oblajala teto!!user posted image  Po mojem tete ne bo več na obisk.

sam res, Cojka, se mi zdi,da ti gre tole materinstvo odlično od rok!!user posted image A pa je tvoj zdaj pri tebi? Al sta na Bledu? Al sm to že kje spregledala in si že napisala.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3093
   [Brisano sporočilo]
5.5.2010 19:13:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 3094
5.5.2010 19:17:18   
MaliMišek

Malinov čaj - kar začni ga piti. Moj ginekolog se je sicer samo smejal, ko sem mu ga danes omenila. Ampak za našo psiho bo pa OK.user posted image

Mam pa skoz trd trebuh, pa otrok skoz miga....me vse boliiii!!!

Ja sej on se smeji, ko mu pa nikoli ni bilo treba rodit user posted image !
A za otrdevanje trebuha si ga vprašala? A pa imaš tako trd trebuh že od včeraj al je vmes popustilo?
Članek pa lahko prineseš pokazat user posted image .

Cojka a to veš da bom tebe krivila, ko bom vsa debela letela v P user posted image . Ti si mi dala idejo kako spodbudit tamaučka da miga v trebuščku user posted image . Pa bravo za Čojo user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
5.5.2010 19:18:54   
mkbk

MM  - ponavadi smo vsi tiho in potem kasneje smo jezni nase, ker nismo nič rekli in smo polni idej, kaj bi morali rečt. No, jst sm se pa kr odločla, da ne bom več tiho. Se pa trudim,d a nism neprijazna, le dam jih vedeti, da ni potrebno tako obnašanje in da si ga ne dovolim (si pa vzamem vedno 2 sekundi, da si mal samozavest napumpam in da ne izbruhnem na prvo žogo s kakšnimi primitivnimi izjavami - ker pol si ista kot oni).

Čez 1 teden imam spet. Imela bom pa prvič tudi CTG.

A žeeeeeeeeeeeee....ne najdem unga smajla z izbuljenimi očmi.....user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
   [Brisano sporočilo]
5.5.2010 19:19:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3097
5.5.2010 19:22:14   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

MM - saj sem navajena, da sem dežurni krivecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ti samo uživaj v hraniuser posted image

Sploh za mojo debelost, a ne user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3098
5.5.2010 19:23:22   
mkbk

IZVIRNO SPOROČILO: cojka

mkbk - se tvoja dobra volja stopnjuje? Je tudi danes dober dan?
Jaz sem danes še hujša mlekarca. Sem šla pod tuš in ko sem ven stopila, je kar teklo iz obeh. Matr, tud par minut ne morem ne smrdet po tem mlekuuser posted image

stopnjevala bi se težko,ker se od včerja nima kam...ampak tale mlek se pa pol začne kisat, pa kar fino smrdi, če se prov spomnem...joj jst sm mela tud na začetku vse polit...en dan se spomnem, še v P, men sezdi 4. ali 5. dan, pri zajtrku, modrca si še nisem šla kupit (v P sem šla pa itak vsa nepripravljena) mi je kaplalo mleko iz jošk na kolena...za bruhatuser posted image user posted image user posted image

krti...kje si kupila modrc torej?

ej, babe a niste vidle mojga posta za zvezdo, na prejšnji strani ???

Neposredna povezava do sporočila: 3099
5.5.2010 19:26:08   
MaliMišek
Mkbk jst nism nč vidla, šele zdaj ko si nas še enkrat opomnila user posted image . Jaz priletim, če bom lahko....se bom zelo potrudila, ker se mi tortice luštajo še od zadnjič ko smo šle v Zvezdo na sladoled user posted image .

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?