|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
5.5.2010 12:20:04   
tpmc
Lep pozdrav. Mam eno žalostno novičko (samo zame) in eno super (pravzaprav za vse). Morofologija je super novička. Vse je super, pregled je bil lep. Edino pri obrazeku je rekla da tečje opazuje ustnice ker ima slab aparat in mi je dala napotnico za bolnico, da tam pogledajo na uz. Res sem bila vesela, prav z nasmeškom na ustih. Tudi šolo staršev imava 7.7. pa sedem ko je od obeh naj številka:) naslednji pregled imam 2.6. joj jaz že komaj čakam.. Aja rekla je da je vidi punčko. Torej je to zdaj že druga zdravnica ki vidi punčko, torej bo punčka a ne? ;)

No zdaj pa slaba novička.. Upam da se katera kaj bolj spozna na to. Decembra sem počohala en avto in gospodič ni želel ničesar in je odštel na hamburger, jaz pa sem se odpeljala ker je bil sneg (prvi nepričakovani sneg) in sem imela letne gume pa tudi zato ker on ni imel na avtu nič in ni želel komunicirati. On je seveda poklical policijo in sem dobila 1100 eur kazni. za pobeg, povzročitev nesreče.. itd. No kakorkoli, ta gospod sploh ni dal odškodninskega zahtevka šlo se mu je samo da me zajebe (po domače). In sedaj, danes na tako lep dan dobim iz durs-a domov da se mi bodo vsedli na račun. pritožbe takrat nisem napisala, sodelavec od fanta je dober prijatelj s tem policajem (policaj je star 22 let) in smo mislili da bo se dalo kaj naredit, nismo pa tudi ne pričakovalo da bo po dobrih 4 mesecih že na davčni.

Torej.. sem študentka nobenih dohodkov ne prejemam (na kartico), na računu je moj znesek 0eur. Ker trenutno nimam tega zneska me zanima pač kdaj terjajo, kaj terjajo, v kakšnem znesku terjajo,.. banko bom pa itak menjala. Na mene je pisan samo moj avto ki je vreden 5000 eur (če bi ga prodala fizični osebi) po eurotaxu malo manj vrjetno. A se katera spozna na to?

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 851
5.5.2010 12:39:09   
Anonimen
Hja ti pa nimaš nič kaj zavidljive situacije, sploh ker prvič nisi uradno reagirala... To se šteje kot priznanje krivde; imaš pa verjetno podpisano, da si prejela prvo pošto (pa tudi če nimaš jih to nič več ne zanima tako kot je bil včasih to izgovor).
Ne vem na kakšni podlagi si lahko domnevala, da bo lahko (navaden) policist kar izbrisal neko kazen? Glede na to, da še za vpogled v kakršnekoli osebne podatke potrebujejo utemeljen razlog in te ne smejo več preverjati kar tako (kot so to delali včasih... npr. punce so radi malce preverili, če je bila katera kakšnem "kolegu" všeč).
Menjava banke ti ne bo veliko koristila na dolgi rok, ker itak dobijo vse podatke o spremembah ttr-jev avtomatsko in če ne boš imela na enem, ti bodo preprosto dali izvršbo na drugega. Trgali ti bodo takoj, ko bo kakšen priliv (durs pa res nima usmiljenja, vsem je bolje biti dolžen kot njim). In tako dolgo, dokler ne bo dolg poplačan. Lahko greš edino na durs in se dogovoriš za obročno odplačevanje. Če boš še naprej ignorirala ti znajo zaračunati še kakšne zamudne obresti, ki znajo biti pri njih kar visoke pa še stroške opomina pa.... Lahko pa se ti "usedejo" tudi na avto.
To, da oškodovanec ni hotel komunicirati s tabo ne more biti izgovor, ker si ti v primeru prometne nesreče ravno tako dolžna obvestiti policijo kot on. Zgleda, da je pač aroganten cepec, ki si je mislil "eto baba, js grem na kebab, ti pa čakaj dokler ne pridem nazaj in pokličem policijo", ti si se pa lepo odpeljala. Na tvojem mestu bi v tistem trenutku vsaj poklicala policijo (to je tvoja dolžnost, vem da večina ne bi tega naredila ampak... pač naj bi se), da si povzročila prometno nesrečo, da bi rada uradni zaznamek o tem na policiji; da se je oškodovanec odpeljal ker je rekel da noče ničesar ampak da ti pač nočeš kasneje "sranja" iz njegove strani. Potem bi se odpeljala k prvem vulkanizerju ali pa na petrol po verige...

(odgovor članu tpmc)
  Neposredna povezava do sporočila: 852
5.5.2010 12:44:55   
tpmc
Ja vem da bi mogla tako ravnat. Samo ej stara sem 22 let jaz s policijo še nisem imela ničesar tako da je blo to šok in pa novost za mene. Pa tud ruknila ali počohala nisem še nobenega. Z onim policajem pa se ni dalo nič zmenit, nič, je kar pisal in pisal kazen. Je takrat rekel da bi morala vsaj poklicati policijo in javit kaj je bilo, sem tud razložla da nisem vedla in da sem sklepala da je zadeva rešena ker sem tud onemu ponudla evropsko poročilo pa ni želel, ampak je očitno začel policijsko kariero al pa je birokrat. Karkoli.. na avto se lahko vsedejo? kako? če je avto 5x več vreden? hjoj pa tako lep dan je kazal da bo.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 853
5.5.2010 13:01:39   
bambinca
ja, res se vsedejo na tisto, kar je pač pisano nate...in njih ne skrbi, da je avto več vreden. Res nisi najbolj posrečeno ravnala, sploh, ko si dobila kazen, ampak zdaj to že itak veš. Čim prej se pojdi zmenit za obročno odplačevanje!
Te pa razumem, saj sem tudi sama bila nasrana, ampak jaz sem hb pravi čas najela odvetnika. Drugič, če nič drugega, telefon v roke, pa hitro vse posnet.

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 854
5.5.2010 13:04:07   
Natalija28
Verjemi, da si bodo definitivno vzeli kar je njihovega. Stvar je ŽAL takšna: če ne boš plačala kazni, ti bodo dali plombo gor na avto in ga ne boš več mogla regitrirat in nič. Če pa ne boš poravnala obveznosti pa ti ga bodo zaplenili. Nek srečneš bo pa zelo poceni dobil avto. Oni pač vzamejo kolko rabijo. user posted image  Najboljša varianta je, da greš na davčno upravo in se dogovoriš za obročno odplačevanje in dolg čimprej odplačaš.

Oni pa tudi pravi kreten. Take bi trebalo zapret. Nasvet za v bodoče: ko se boste ustno dogovarjali na kraju nesreče dajte neko izjavo napisat na kraju nesreče, v smislu, da sta se sporazumno razšla in bosta sama poravnala svojo škodo, itd... Pol pa ti nič ne more... 

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 855
5.5.2010 13:09:06   
marella1
Se še jaz oglašam. Danes sem imela morfologijo, z našimuser posted image je vse bp. Ocenjena teža je 350 g, velik je pa 15 cm. Tokrat je mulo stiskal nogice skupaj in ni mogla potrditi ali je res fantek. Nič hudega baje bova naslednjič še enkrat naredili UZ na ˝šverc˝ user posted image . Naslednji pregled imam 9.6.

ŽanTaja in ostale
, ki imate danes morfologijo good luck

< Sporočilo je popravil marella1 -- 5.5.2010 13:10:23 >

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 856
5.5.2010 13:28:29   
tinkatonka
tmpc....res nerodna situacija. Zmeni se za obročno plačevanje, ker plačat boš mogla v vsakem primeru. Dopis pa napiši še danes, na DURS pa samo pokliči na katero osebo/oddelek ga nasloviš. Je pa tip res to naredil iz čiste žlehtnobe. Bi najbrž jaz na tvojem mestu naredila isto in šla, če ni bilo nobene škode na avtih. Ampak žal "draga šola". Če se ti to še kdaj zgodi, pa drugič res raje kontaktiraj policijo in sporoči (mislim, da se pri njih itak vsi klici snemajo), da sta se sporazumno razšla in da želiš, da so o tem obveščeni, če bo slučajno prišlo do kakšnega čudnega naknadnega zahtevka/prijave iz druge strani. No zdaj pa tudi jaz vem, kako pravilno ravnati v takem primeru.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 857
5.5.2010 13:29:11   
tpmc
Ja no s tem gospodom se ni dalo nič zmenit. Sem imela evropsko poročilo in ga ni želel izpolnit. No saj.. je kar je. Sem pa klicala na durs in govorila z gospo ki vodi moj primer. je rekla da je z vsemi ministrstvi drugače, jaz pa sem dolžna policiji (notranje zadeve) pa je stvar najbolj od vsega zakomplicirana. Imela sem že možnost zaprosit za obročno odplačevanje ali sodno varstvo tako da mi ne morjo nudit oni na davčni nič od tega. Če se bova zgovarjali da ni denarja se bodo oni na to, da prekršek ne bi rabil biti storjen. No, prijazna je bila in me pomirila. V roku 14 dni pride po pošti neka sodna taksa v znesku 20eur in nekaj centov. nato je rekla naj to poravnam, opomina pred davčno izvršbo pa ne. Ko plačam naj pridem osebno k njej v pisarno in bova poiskali rešitev, ker rešitve so. Pač račun bo blokiran. Ona bo pa tako ali tako imela zabeleženo, da sem bila tam, tako, da upam da ne bo šlo to po hitrem postopku tako kot sedaj. Avto bom pa tudi prepisala na fanta slej ko prej.

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 858
5.5.2010 13:37:53   
Inčy
Hej, hej punce ... se opraviujem, da se nič ne oglašam - berem vas namreč redno, samo ne ostane kaj dosti časa za pisanje. Naša morfologija je za nami, vse je v najlepšem redu, ocenjena teža 400 g, velikost sem preslišala user posted image ... spol pa se je ponovno pokazal kot user posted image  user posted image user posted image user posted image

V torek pa gremo itak na 4D, kjer nam bo to potrdil ali ne, tako da bomo sigurni user posted image

Za vse, ki vas še čaka morfologija, vam želim uspešne preglede in čimmanj nervoze, ker bo itak vse vredu user posted image user posted image user posted image

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 859
5.5.2010 13:48:12   
katrinka
ste me potolazileuser posted image user posted image user posted image sama nisem clovek tabelc in vem da te meritve niso zanesljive ter da se velikokrat zmotijo, samo strah ostaja,
si predstavljate kako sem mirno lezala in gledala v ekran, zraven razmisljala a naj vprasam za spol ali ne...potem pa sok,
in seveda sami crni scenariji...sem sla pa na bibaleze in tam dala notri podatke za izracun poroda - prvi dan zadnje m 1.12. in ciklus tocno 40 dni - mi je datum 13.9. prisel...take stvari mi malo izboljsajo volje najbolj pa ve ki ste mi res v oporo, sem mislila da bom manj panicna zdaj v drugo ker vec vem pa vidim da to ni res...

tpmc - jah zoprna situacija ful, na zalost se ucimo na napakah, probi se zmenit za odrocno odplacevanje - ziher ti bodo odobrili,unga cepca pa upam da bo tudi kaka kazen doletela - prej ali slej

tinkatonka
- sprintaj si vlogo, za nazaj lahko das kmalu bivsemu delodajalcu, zdajsnjemu bos pa dala po 30tednu ko dobis tudi potrdila od g - eno od pdp-ju je za tvojo kadrovsko, eno za csd oz.zraven k vlogi das - je pa res da nekja csd-jev sploh ne rabijo potrdila o pdp-ju, jaz sem na csd vic in tam ga dam zraven...

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 860
5.5.2010 14:10:27   
tejči28
malecka_mateja iskreno sožalje za teto. Smrt v družini in pogreb ni nikoli prijetno sploh pa ne v času nosečnosti. user posted image user posted image user posted image

tpmc res je grdo to naredil tisti ded,verjetno zanalašč.Ta šola te bo zdaj veliko stala,se boš pa naučila v bodoče nobenemu zaupat vsaj kar se tega tiče. kazen boš pa tak morala poravnati,ker je pač to javna uprava in žal drugače ne bo šlo.

katrinka no vidiš mogoče pa je res kasnejša zanositev,kak pa je blo na NS pri meritvah? Tam na slikah od UZja piše kaka je starost glede na tedne? Vse bo vredu boš videla.

grem nekaj dat kuhat,da bomo jedli ko pride možek domov. je pa že cel dan dež in mi z mojim malim nikam ni za it,ker on bi samo po lužal skakal,pol pa je celi moker.Bo že zdržal en dan.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 861
5.5.2010 14:10:39   
tejči28
user posted image     
user posted image

user posted image

NICK, STAROST, NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), ,MORFOLOGIJA (MF)

01.09.2010
user posted image anonimna, 29,user posted image 3 , doma1user posted image P ,
user posted image volley, 3user posted image , doma2user posted image P in F
user posted image tejčika,user posted image ,MB 30, 2 user posted image   , doma1user posted image F
user posted image ily, NM, 34, 4user posted image ,doma2 user posted image 2P
user posted image lumpa6 user posted image ,LJ, 7user posted image ,doma 5 user posted image 2P in 3F

02.09.2010  
user posted image mami2010,21,1 user posted image

03.09.2010
user posted image bambincauser posted image LJ, 32, 3 user posted image , doma 2user posted image
user posted image barbi195,user posted image LJ,30, 2 user posted image , doma1user posted image F
user posted image limonita, 1user posted image

04.09.2010
user posted image Blanči, CE, 34, 4user posted image , doma 1user posted image  P
user posted image malecka_mateja,MB, 2user posted image ,doma1user posted image P
user posted image Gala 4, 1user posted image ,
user posted image kiara24, 2 user posted image , doma1user posted image P,
user posted image reny19,29,, 2 user posted image , doma 1user posted image F,

05.09.2010
user posted image ratatuj,29,1user posted image
user posted image tinkatonka,LJ,28, 2user posted image ,doma 1user posted image F
user posted image maca29, user posted image ,1user posted image

06.09.2010
user posted image nadka30,CE ,3user posted image , doma1user posted image P,

07.09.2010
 user posted image žanaja, 1user posted image ,

08.09.2010
user posted image Klemcy,MB, 27, 1user posted image
user posted image ŽanaTaja, user posted image   LJ, 33, 2user posted image , doma1user posted image F       
user posted image Inčy, user posted image ,Ptuj, 25, 1user posted image
user posted image Tinkapinka, 3user posted image ,doma 2 user posted image ,
user posted image benika,user posted image KR, 31, 3 user posted image ,doma 2user posted image

09.09.2010 
user posted image janjja, CE,28, 2user posted image ,doma 1user posted image P,
user posted image luna2010, user posted image   Šentjur, 32, 1user posted image     

10.09.2010
user posted image katrinka,LJ ,user posted image ,doma 1user posted image
user posted image wada,34, 2user posted image
user posted image kesi, 2user posted image , doma 1 user posted image
user posted image natalija28,user posted image Ptuj, 1user posted image  
user posted image zalcy,CE, 21, 1user posted image
user posted image daga79, 1user posted image
user posted image lenca78,user posted image LJ, 1 user posted image ,  

11.09.2010
user posted image LoveLove, user posted image   Litija, 28,  1user posted image
user posted image kajča,user posted image KR, 31, 5 user posted image , doma2user posted image F in P ,         
user posted image Bepi,KR, 22, 1user posted image  

12.09.2010
user posted image mašna, 24, 1user posted image
user posted image bragi, 31, 1user posted image ,
user posted image cresisy,Litija, 28, 1user posted image
user posted image mery15031981,28,2user posted image ,doma 1 user posted image  
user posted image klavdijak1user posted image   3user posted image , doma 2user posted image F
user posted image hanizali, 3user posted image ,doma 2user posted image   ,P
user posted image nushka, SG, 29, 2user posted image

13.09.2010
user posted image sarcy21, 25, 2user posted image , doma 1user posted image F
user posted image alexeia, 2user posted image ,doma 1user posted image F

14.09.2010
user posted image tannya,LJ,user posted image , 36, 2user posted image , doma 1user posted image

15.09.2010
user posted image mala2001, 2user posted image , doma 1user posted image F
user posted image LucRezia, 29, 1user posted image  
user posted image anonimna 34, 2user posted image ,doma 1user posted image ,
user posted image tpmc,user posted image MB,22, 1user posted image                           
user posted image božička09, user posted image LJ,27, 1user posted image              
user posted image SOncIca,Kamnik, 3 user posted image , doma 2user posted image F

16.09.2010
user posted image Lucky Mum,30, 2 user posted image , doma 1 user posted image F
user posted image amelie010user posted image 2user posted image

17.09.2010
user posted image kokica09,2 user posted image
user posted image teja80,29,1user posted image
user posted image marella1, user posted image   KR,29,2user posted image ,doma 1 user posted image P    
user posted image izabelina ,Grosuplje, 24, 1 user posted image

18.09.2010
user posted image TamaraJ, 5 user posted image ,doma 1user posted image F
user posted image T.Z.,user posted image CE, 26, 1user posted image  

19.09.2010
user posted image Almera,LJ, 2user posted image ,doma 1user posted image F

20.09.2010
user posted image Jinx,LJ, 26, 1user posted image
user posted image laliela,Rogaška Slatina, 23, 1 user posted image
user posted image taly26,MS,1user posted image

21.09.2010
user posted image corfu, user posted image ,3user posted image ,doma 2 user posted image ,F in P
user posted image nadiž, 2user posted image ,doma 1user posted image F

22.09.2010
user posted image nosečka maja, 2user posted image ,doma 1 user posted image P
user posted image Parižanka, 1user posted image

23.09.2010
user posted image archie,KR, 28,1user posted image
user posted image pikicaT, KR, 2user posted image ,doma1user posted image  
user posted image belicof
, 1 user posted image
user posted image p.h.,
4user posted image ,doma 3user posted image 2F in P
user posted image sanje2,user posted image   MB, 27, 3user posted image , doma 1 user posted image
user posted image karbobo, 2user posted image
user posted image alisanikela, 4user posted image ,doma 3user posted image ,2P in 1F
user posted image matineja, 2user posted image ,doma 1 user posted image P

24.9.2010
user posted image patty81,28,1user posted image  
user posted image strgi,1 user posted image

25.09.
2010
user posted image NiNiBo,31, 1 user posted image

26.09.2010
user posted image sonček_25,30, 3 user posted image
user posted image klavdi1, 29,1user posted image  

27.09.2010
user posted image najcom,2user posted image ,doma 1 user posted image F

28.09.2010
user posted image mala, LJ, 26,5user posted image ,doma 3 user posted image

29.09.2010
user posted image
nenka7,LJ,32, user posted image
user posted image liya,2 user posted image ,doma 1user posted image , P
user posted image janjika ,user posted image Ptuj,3user posted image ,doma 2user posted image F

30.09.2010
user posted image lillchy123,user posted image 31, 2user posted image ,doma 1user posted image F
user posted image binabina, CE, 25,2user posted image
user posted image ina79, 30,1user posted image , (PDP 2.10.)
user posted image Kozica, 1user posted image
user posted image teodora75,Lj in Gorenjska,
35, 1user posted image  

Skupno število srečk : 88user posted image          

8 user posted image  fantkov 
16 user posted image  punčk
64  user posted image  presenečenj 
skupaj 88 user posted image

Žal so se morale posloviti  user posted image user posted image user posted image user posted image
amm4user posted image ,rižka
user posted image , _sanikauser posted image   , 5ra8 user posted image ,julija30  user posted image , camino79  user posted image

< Sporočilo je popravil tejči28 -- 5.5.2010 14:26:15 >

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 862
5.5.2010 14:24:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tpmc

Ja vem da bi mogla tako ravnat. Samo ej stara sem 22 let jaz s policijo še nisem imela ničesar tako da je blo to šok in pa novost za mene. Pa tud ruknila ali počohala nisem še nobenega. Z onim policajem pa se ni dalo nič zmenit, nič, je kar pisal in pisal kazen. Je takrat rekel da bi morala vsaj poklicati policijo in javit kaj je bilo, sem tud razložla da nisem vedla in da sem sklepala da je zadeva rešena ker sem tud onemu ponudla evropsko poročilo pa ni želel, ampak je očitno začel policijsko kariero al pa je birokrat. Karkoli.. na avto se lahko vsedejo? kako? če je avto 5x več vreden? hjoj pa tako lep dan je kazal da bo.. user posted image

Seveda, kaj naj bi se z njim dogovarjala, če pa te je nekdo prijavil, da si pobegnila s kraja nezgode? Ti je tudi povedal kako bi se rešila zoprne situacije.
Glede prve stvari, ki sem jo odebelila ti bom pa povedala moj primer...
Sem delala preko ŠS nekje (ni važno kje) in so delodajalci delali ene peezdarije. Baje. Pa so mi prišli kriminalisti na vrata in ko sem rekla, da nisem vedela, da je eno točno določeno dejanje kaznivo rekel: "če bi nekoga ubila tudi ne bi morala uporabiti izgovora, da niste vedela, da je kaznivo. Neznanje in nepoznavanje zakonov pač ni opravičilo, da delaš prekrške, ker vsak državljan RS z dopolnjenim 18.letom pridobi opravilno pravico, ki pa prinese s sabo tudi dolžnost: poznavanje in upoštevanje zakonov..." In še vedno sem kazensko odgovorna za svoja dejanja (v mojem primeru tudi ravno zaradi tega, ker nisem podala prijave proti delodajalcu). In postopek še niti od daleč ni zaključen ampak mislim, da sem "na varnem".... je pa moteče, ker me kar naprej kličejo.

(odgovor članu tpmc)
  Neposredna povezava do sporočila: 863
5.5.2010 15:09:23   
tejči28
user posted image Naši pregledi!  user posted image

user posted image     user posted image   Morfologija    user posted image    user posted image    

03.5. klavdijak1 , benika
04.5. tannya , katrinka , Lumpa6
        Natalija28 , Corfu
05.5. izabelina , LucRezija, Inčy
        LoveLove ,tpmc , T.Z.
        ŽanaTaja , Marella 1

06.5. sarchy21  ,malecka_mateja
07.5. janjja ,klemcy
10.5. PikicaT  ,TamaraJ

11.5. božička09
12.5. mala2001 , blanči
17.5. nenka7

18.5. katrinka
21.5. Jinx 
24.5. lillchy123 , teodora75

26.5. NiNiBo
27.5. binabina
01.6. archie
11.6. laliela

user posted image    Redni pregledi  user posted image

04.5. archie
07.5. benika
11.5. tejči28, corfu
12.5. mala,sanje2
17.5. barbi195
18.5. laliela,maca29,ily,
20.5. malecka_mateja,alexeia
21.5. tinkatonka,lillchy123
25.5. bambinca
27.5. lenca78,zalcy
28.5. nadka30,cresisy
31.5. luna2010
01.6. natalija28
02.6. tpmc
09.6. marella1
14.6. tannya

user posted image     UZ pregledi    user posted image

11.5. Natalija28 3D, Inčy 4D
04.6. lenca78 3D

< Sporočilo je popravil tejči28 -- 5.5.2010 15:10:52 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 864
5.5.2010 15:14:46   
Anonimen
pozdrav!

joj tpmc, to pa si res najebala... če je ktera ustanova **** v tej državi, je ziher durs... izkušnje... rubijo pa vse od a do ž... enemu privatniku so celo hotli it rubit dediščino, ki je še niti ni dobil, če razumeš... njegove starše bi lahk zarad njegovih dolgov vrgli iz bajte... sicer se gre tuki za velik večjo vsoto, ampak veš kaj ti hočem povedat... če avto prepišeš, boš sam začasno situacijo rešla... bodo prišli pa na dom in mal polukali po hiši kaj imaš takega za odnest...
tut jaz sn bla tak naivna in so me tut enkrat do dobra nasrali... na srečo me ni doletelo kaj takega... vendar ti rečem tako, v tvojem primeru, če ni zainteresiran, mu pač rečeš, da naj napiše al pa ti kličeš policijo, ker se noče dogovorit... mislim, da pri takih stvareh ko prijaviš, da se ne moreta dogovoriti, celo pridejo na kraj nesreče... če ga čohneš na parkingu, mu pustiš telefonsko, da te lahko pokliče, ali pa ga čakaš, da od nekod pride...
dokler bomo mlade punce, nas bo marsi kater htel zajebat, že iz same hudobije...
nena se žri zdaj zaradi tega, ker si bla nevedla... noben xse še ni rodil pameten in vseved, verjem user posted image
zdaj ne vem al si dobla že odločbo iz sodišča al sam opomin iz dursa...
če je prišlo že iz sodišča, bodo prvi mesec poskušali bremenit račun, mogoče tut drugi, kar dvomim... na kar bodo šli na premičnine in ostalo lastnino...
kot pa so ti rekle punce, vedno je neka rešitev, tak da se bo dalo vsaj dogovorit za obročno odplačevanje, z obrestmi seveda...
kak pa ssem ti rekla, nena se sekiraj, to te je zdaj sam nekaj naučilo in veš kako drugič naprej user posted image
če ti je tista tetka obljubla, da bosta nekako poskusle rešit, jo ubogaj in kar pojdi k njej user posted image

nič punce, ostalim čestitke za dobre razultate, vse ostale nič panike, bušije lepo božat, ker bo itak vse ok user posted image

jaz pa zdaj šibam kuhat, da moj dragi ne bo lačen hehe user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 865
5.5.2010 15:31:08   
tinkatonka
lenca78 in IMplast voziček....mislim, da si me na srecanju ti sprasevala glede spletne trgovine na Poljskem, kjer se da Implastov voziček ceneje kupit. Jaz imam ogledanega Implast Bolder 3 in pa marelo, oboje v Olympic barvi (brez lupinice) in me preko te spletne strani pride 409€, preko www.otroski-vozicki.com pa 484€. Kolikšen je strošek poštnine iz Poljske, danes še ne vem, saj čakam njihov odgovor, mislim pa da cca 20€. Tukaj v SLO je pa malo več kot 6€, če se prav spomnim. Konec koncev še vedno prišparam 60€, kar pa ni malo. Vozicek v tej olympic barvi, ki kot ves je iz nove kolekcije ,se da narociti tako, da si izberes pac v kosarici vozicek Impalst Bolder 3 v barvi, ki je na voljo na spletu, pri pripombah pa navedes, da mora biti v Olympic barvi. In takega boš tudi dobila.

Ko izvem kaj ves, pa sporocim.

Še spletna stran - klikni tukaj

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 866
5.5.2010 16:17:02   
Izabelina
jeeej :) dobr dan!

iz pregleda, ne vem a je bla morfologija al ne... ampak menda da dobimo user posted image :) pa use je uredu z detetom... usem sm že povedala sam mojmu ne, ma jutr rojstni dan pa mu bom slikco z roza mašnco zavezala pa bo dobu za darilo :)

morm pa povedat da me je mal sram, ker sm bla razočarana nad spolom... sm vedno mela občutek da mora bit prvi sine... no pač deklico bomo mel tut radi... sam sm bla šokirana nad svojo reakcijo... user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 867
5.5.2010 16:20:01   
Lenca78
Super hvala ti za info ja jest sm bla firbčna :D a mogoče veš kako je pa potem z garancijo, če je kaj narobe?

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 868
5.5.2010 16:31:16   
benika
morm pa povedat da me je mal sram, ker sm bla razočarana nad spolom... sm vedno mela občutek da mora bit prvi sine... no pač deklico bomo mel tut radi... sam sm bla šokirana nad svojo reakcijo...

Naj te ne bo sram. Jaz sem v 2user posted image en teden jokala, ker smo pričakovali fantka, želela sem si pa deklico. Ampak sedaj ga ne zamenjam za nič na svetu.

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 869
5.5.2010 16:34:54   
tejči28
izabelina to je vse normalno,te ne rabi bit sram.Pri prvi sem si jaz želela punčko in sem se pogovarjala z njo v ženskem spolu in ko sem zvedla,da je fantek sem bila jezna,da vsi majo punčke,jaz pa bom mela fantka in podobno.Ko pa sem rodila,je bilo to nekaj najlepšega in mojega fantiča ne zamenjam za nič na svetu.Tak je zlat in priden,da sem si spet želela fantka,zdaj pa bo punčka.Kaj čmo,izbirat ne moremo(hvala bogu), na koncu je važno samo to,da sploh lahko imaš otroka in da je ta zdrav.  

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 870
5.5.2010 16:41:22   
Alexeia
teodorauser posted image user posted image jaz sem to pisala za Celje...Se opravičujem za zmedo.....user posted image user posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 871
5.5.2010 16:43:51   
Izabelina
aja pa še to... velik preveč sm se zredila... konkretno preveč! zdej pa ne vem... a sm na dieti al kaj user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Alexeia)
Neposredna povezava do sporočila: 872
5.5.2010 16:51:22   
Alexeia
user posted image user posted image Laliela Nova vas je če se pelješ od glavnega križišča,ki je med C&A ter City centrom naravnost proti hali Golovec(kjer so sejmi)ter sicer na levi strani...Ne vem kako bi ti drugače razložila...user posted image A veš kje je poklicni gasilski dom v Celju?Na Dečkovi cesti?No tam v blokih zadaj sem pa jaz...user posted image user posted image
user posted image user posted image Maca29 jaz sem vzela raje sirup ker mi je po tabletah slabo.In sicer legofer..Kaj imaš pa ti?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 873
5.5.2010 17:16:07   
tejči28
izabelina raje kot na dieti več manjših obrok čez celi dan,pa čimbolj zdrave prigrizke in hrano probaj jest.Tudi če skozi kaj grickaš naj bo lahko in zdravo.Pa manj redilnih zadev.Namesto bele moke,sladkorja,probaj zamenjat za polnozrnato in rjavo.

(odgovor članu Alexeia)
Neposredna povezava do sporočila: 874
5.5.2010 17:32:14   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

aja pa še to... velik preveč sm se zredila... konkretno preveč! zdej pa ne vem... a sm na dieti al kaj user posted image

Ne, ker diata škoduje otročku, pa reci kar češ. Kot je rekla tejči...

jej 5x na dan (če se le da, jej na vsake 3 ure). Za zajtrk spij mleko ali jogurt, pojej kruh z namazom ali kakšno lahko salamo, tudi kosmiči so super (samo ne industrijski). Za malico pojej sadje in kakšen rogljiček ali žemljico, za kosilo pusto meso ter veliko zelenjave, za popoldansko malico sadje ter za večerjo kaj lahkega.

Izogibaj se živilom z veliko vsebnostjo sladkorja in OH. Izogibaj se belega kruga, bele moke, belega riža, testenin oz. te izdelke zamenjaj s polnozrnatimi ali graham izdelki. Jaz sem na ta način izgubila v tej nosečnosti 6 kg. Se pa strogo držim tega režima zdravega prehranjevanja, ker imam gestacijski diabetes.

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?