|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
6.5.2010 10:45:21   
tinkatonka
Lenca in Implast....glede vozicka in nakupa prek poljske strani. Me je danes skor na rit vrglo, ko sem dobila mejl, da je po novem poštnina 39€ za en paket, voziček in marela, pa ne gresta v en paket,ampak jih je treba v dva. Halooooo?????? No tako, da jaz bom najbrž voziček naročila kar tukaj V SLo, pa bom imela manj sitnosti, pa kot kaže konec koncev ni tako poceni tudi preko te pl. strani. Sem kr mal žalostna user posted image , ampak očitno se prišparat ne da.

Lp Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 6.5.2010 10:46:50 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 901
6.5.2010 10:53:38   
bambinca
Evo, zdele sem si za dušo in boljše razpoloženje naročila sivko in palmo za pred bajtouser posted image user posted image user posted image upam, da bom zdej boljše voljeuser posted image

moje poslanstvo so moji otroci

Neposredna povezava do sporočila: 902
6.5.2010 10:53:48   
archie
jao Tinkatonka, zal mi je user posted image . mogoce so pa v Slo ugotovili, da je precej ljudi narocalo vozicke mimo njih in so kaj urgirali na Poljskem...

A ima katera kaksne konkretne (ali pa da pozna koga s tem vozickom?) izkusnje s tem vozickom: http://baby-boom.si/

Prednosti, slabosti?

Aja, danes se mi zacenja 20. teden!! Madona leti cas. user posted image

< Sporočilo je popravil archie -- 6.5.2010 10:54:14 >

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

Neposredna povezava do sporočila: 903
6.5.2010 10:54:26   
Lenca78
Tinkatonka hvala ti, bomo pa kle naročile čeprov se strinjam da vsak pršparan evro se pozna pr takih cenah.
Mene pa neki zanima a je normalno da od včeri ne čutim več tok brcik me ful skrbi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 904
6.5.2010 10:57:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: blanči

CELJANKE IN OKOLICA SE DANES VIDIMO, KAJNE????user posted image  RUSTIKA (City center) ob 17.00

Vidimo se, vidimo :)

(odgovor članu blanči)
  Neposredna povezava do sporočila: 905
6.5.2010 10:59:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Lenca78
Mene pa neki zanima a je normalno da od včeri ne čutim več tok brcik me ful skrbi user posted image

Kak dan čutiš bolj, kak dan pa manj; dokler čutiš vsaj nekaj premikov ni panike - tako zgodaj ne, ker ima dete ogromno prostora še in ni nujno, da te "toliko" brcne vedno (tako je meni rekel G). Brez panike! Če pa kakšen dan ničesar ne bi čutila pa le pokliči G...

(odgovor članu Lenca78)
  Neposredna povezava do sporočila: 906
6.5.2010 11:01:00   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: Lenca78

jaz tudi včasih čutim bolj včasih pa majn našegauser posted image in pravijo da je to normalno.Tako da po mojem te bo že kmalu nekdo brcnil tja pod rebrcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Celjanke danes pridno uživajte, pojejte še kak sladoled namesto mene pa da ne boste pozabile kakšno slikico potem prilimat, pa pridno trebuščke razkazujte.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 907
6.5.2010 11:06:27   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: archie

A ima katera kaksne konkretne (ali pa da pozna koga s tem vozickom?) izkusnje s tem vozickom: http://baby-boom.si/

Prednosti, slabosti?

Meni je naceloma cist lep vozicek, samo me je pa fajn zmotilo, da se sportni del vozicka ne da v cist pokoncni polozaj (podobno kot Quinny Speedi) in ga moras zategovat z enimi pasovi. Čeprav mamice rečejo, da se navadiš, ni pa zadeva najbolj praktična.

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 908
6.5.2010 11:17:00   
tpmc

IZVIRNO SPOROČILO: maca29

[align=left]tpmc nekaj pa ne razumem če si ušla iz kraja nesreče a te niso tist dan policisti izsledili in prišli do tebe na dom ??

Ja ampak je ravno bil vikend in sva šla k mojemu. Tako da so me iskali na domačem naslovu in me tukaj ni bilo. Moji so bili panični ko pride policaj na vrata iskat me. Je rekel da če se ne javim do konca tedna na pp mi lahko grozi pripor saj se izmikam policajem.
Moj oče pa se je prejšni teden naslonil na enega in mu je počil okvir za tablico on je najprej rekel da je ok, kasneje pa prišel za njim v trgovino da želi 50eur. Oče je rekel da če želi nov okvir mu da 5eur in ne 50, on pa je vztrajal pri novih tablicah in novi prometni. Jepotem oče pristal da greta skupaj na amzs to uredit da bo res videl kam je šel denar on pa je še kr vztrajal da ne bo nikamor hodil in da mu more takoj dat 50eur. Kasneje po nekje dveh urah je pristal oče na 20eur. In evo.. Taki kot je ta bi spet lahko poklical policijo in rekel da je oče pobegnil, kar pa v bistvu ni. Saj ne bi mogel dokazat da sta se sporazumno razšla. Tako kot jaz. On je šel na hamburger (bili smo SAMO jaz, moj fant in on) in ni želel izpolnit eu poročila. Ko sva šla z mojim na postajo pa je on kar navedel 3 priče ki so baje stale zdraven njega. Kakorkoli.. vse skupaj je bilo fajn na njegovi strani, policaj pa očitno jezen, ker me je iskal doma me takrat ni bilo, itd.. No saj.. je kar je. Obročnega odplačevanja dursu pa ni v kolikor si dolžen ministerstvu za notranje zadeve.

Šola za bodoče starše: midva greva, prva predavanja za prvo trimesečje sva zamudila, 7.7. pa se začnejo za zadnje trimesečje. Da se naučima in da dobiva potrdilo da sva bila saj moj hoče bit prisoten pri porodu. Super!

Kilogrami. Joj. Mene na začetku niso tehtali in sem morala kilograme govoriti po naši tehnici doma, ki pa vrjamete ali ne sta v razliki 3kg! Potem pa se končno stehtam pri njih in sem bila prav šokirana oni pa tudi saj je bilo kot da sem se zredila od enega pregleda do drugega za toliko. Jaz še zdaj ko se tehtam doma in potem isti dan tam je razlika za 3kg. Finta! No.. zredila sem se po njihovo sedaj za enih 8kg, jaz pa se redno tehtam doma in sem se po naši za 5kg!

Danes imam izpit iz angleščine na fakulteti tako da držite pesti. Ponavadi rečem mojemu psičku "danes potrebujem srečo, daj mi lubija na ličko" in takrat gre vse kot po maslu. Malo za šalo malo za res ampak danes hočem njegovega lubija:) Joooj komaj čakam da bom lahko lubije dobivala od mojega malega otročka:)

Punce pridno javljajte rezultate od morfo, upam da je vse super. Jaz grem jutri še v ukc na uz, naša ni dobro videla ustnice na obrazeku. No pa bodo vsaj boljše slikice, ker moja ima res slab aparat. na tej slikici sploh ne prepoznam moje lepotičke :(

Papa

(odgovor članu maca29)
Neposredna povezava do sporočila: 909
6.5.2010 11:20:17   
nenka7
jaz pa mojega user posted image  še full mal čutim. je res, da smo danes stopili v 19. teden, ampak ga čutim res tako zelo, zelo nežno, pa ne morem reči, da vsak dan, bol proti večeru je bolj dejaven in to samo v spodnjem delu trebuha, to je čisto ok a ne? glede na tedne pa tko... upam vsaj, no, da je čist ok... ker čutit naj bi ga začele prvorodke nekje 20. teden, vsaj meni so tako rekli, tako da po moje ni neke silne panike, če ga čutim čisto malo, pa še to ne vem, če je bejbi, ker itak pri pravem človek nima pojma, no, vsaj jaz ne...

sem pa ravno na malici: kosmiči z mlekom, he he, recimo da kao zdrava hrana, če nebi bili tko tlo sladki, bravo jest, ampak najbrž še vedno veliko bolje kot žemljica s sirčkom a ne? se tolažim... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 910
6.5.2010 11:29:41   
lumpa6
oj

pa sem doma, sm bila na ponovni morfologiji v porodnišnici in je vse superuser posted image user posted image user posted image user posted image , vse se je lepo vidlo, jupi, je pa potrdila fantauser posted image user posted image , kar smo pa itak vedli saj sem bila na amiocinteziuser posted image user posted image user posted image , je pa tok živahn, da ga je komaj lovila po trebuščku

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 911
6.5.2010 11:46:09   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

Prednosti, slabosti?

Meni je naceloma cist lep vozicek, samo me je pa fajn zmotilo, da se sportni del vozicka ne da v cist pokoncni polozaj (podobno kot Quinny Speedi) in ga moras zategovat z enimi pasovi. Čeprav mamice rečejo, da se navadiš, ni pa zadeva najbolj praktična.

Kaj pa je fora v tem, da je sportni del cist v pokoncnem polozaju? A otrok potem sploh lahko sedi?

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

Neposredna povezava do sporočila: 912
6.5.2010 13:26:30   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

oj

pa sem doma, sm bila na ponovni morfologiji v porodnišnici in je vse superuser posted image user posted image user posted image user posted image , vse se je lepo vidlo, jupi, je pa potrdila fantauser posted image user posted image , kar smo pa itak vedli saj sem bila na amiocinteziuser posted image user posted image user posted image , je pa tok živahn, da ga je komaj lovila po trebuščku

Super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 913
6.5.2010 15:03:04   
malecka_mateja
dan!

mi pa mamo fantka, fantka...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sploh ne morem verjet, jaz sem bila prepričana po občutku da bo tudi v drugo pupika in evo danes je tako lepo na morfologijo spol pokazal da sma oba z mojim vidla kaj je med nogicami. sem fulllll vesela moj pa itak tako da imamo par.jupi. vse je ok ima nekej 550 gramov in je veliki fant je rekla da kr presega za svoje tedne.ampak sej tudi tjaša je bila velikanka tako d asem že navajena. jutri grem še enkrat na uz ker ji je senca na srčka padala in nni mogla vseh žil videt ostalo pa je rekla superca. zredila ničuser posted image tako da sem še kr pridna.

Zdja pa grema na pracelo smo začeli prtličje zidat in grema pogledat.
pa po Tjaša v vrtec da vidimo kaj bo rekla na bratecauser posted image user posted image user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 914
6.5.2010 15:23:45   
sarcy21
oj

tudi mi smo imeli danes morfologijo in tehtamo 460 veliki pa smo 20 imeli pa bomo user posted image sem res kar malo debelo pogledala ko je rekla da vidi žemljico sem bila prepričana da bomo tudi sedaj dobili fantka tko da jupi imeli bomo parček user posted image user posted image user posted image

Glede vozičkov se vam splača pogledati malo po nemčiji jaz vse naročam iz tam ali pa anglija. Sem nazadnje naročila torbo za voziček Jane pri nas je nova okoli 65 evrov iz anglije me pa s poštnino vred pride nova 25 evrov Tako da samo še to dobim pa imam vse voziček smo vzeli potem Jane powertwin pa lupinico sem kupila tako da je komplet :)

Sedaj pa bomo edino še kaj punčkastih oblekc kupili ene dve tri drugo imam pa itak še od Marka sam res še zdaj ne morem verjeti user posted image

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 915
6.5.2010 15:31:07   
tinkatonka
ČESTITKE za vse uspešne morfologije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ko tako govorite o spolih me kr mika, da bi tudi jaz vedla user posted image , ampak moram žal tiščat dol mojo babjo radovednost, ker mož ne želi vedt, jaz pa ne bi znala biti tiho. A sem edina, ki ne bo vprašala za spol? user posted image  

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 916
6.5.2010 15:34:06   
tinkatonka

Prednosti, slabosti?

Kaj pa je fora v tem, da je sportni del cist v pokoncnem polozaju? A otrok potem sploh lahko sedi?

Kolikor vem se mame precej pritožujejo, da so bili otroci nejevoljni, ker niso hoteli na pol ležat, ampak biti pokonci in naokol špegat. No moj prejšnji voziček je imel možnost povsem sedečega položaja in vem da je bil A. ves blažen, če je tako sedel in naokrog gledal.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 917
6.5.2010 16:23:15   
katrinka

ČESTITKE za vse uspešne morfologije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ko tako govorite o spolih me kr mika, da bi tudi jaz vedla user posted image , ampak moram žal tiščat dol mojo babjo radovednost, ker mož ne želi vedt, jaz pa ne bi znala biti tiho. A sem edina, ki ne bo vprašala za spol? user posted image  

cestitke za uspesne morfologije tudi iz moje straniuser posted image user posted image user posted image user posted image

nisi edina ki ne bo vprasala, prvic nisem do konca vedela, sedaj sem malo hotela vedt pa me je vse minilo - samo da je dete zdravo - v takih primerih se res zavedas resnicnosti ta fraze

Neposredna povezava do sporočila: 918
6.5.2010 18:14:56   
rojena77

Punce pozdravljene

Nisem se še oglasila, zaradi slabih izkušenj iz preteklosti ( lani ss, prej imn)

Skratka sem v 23 tednu in že pred cca 2 tednoma sem imela morfologijo, kjer mi je g. rekel, da zelo nizko leži, in tudi ni mogel vsega izmerit. naslednji pregled imam šele 18.5.
Zanima me ali je smiselno da grem še kam drugam na samoplačniški pregled ali kaj naj? Strah me je... Prezgodnjega poroda... Kaj lahko naredim?

Lahko me dodate na seznam PDP je 3.9.

Berem vas skozi, ampak sem bila nekako vraževerna, in se zato nisem prej javila...:-)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 919
6.5.2010 18:28:36   
Lenca78
rojena77 pozdravljena, tudi pri meni se ni vse vidlo in sem zato rajši odšla še na samoplačniški pregled v Dravlje in sem bla res zelo zadovoljna. Tko da če nočeš se sekirat ti svetujem da greš samoplačniško.

(odgovor članu rojena77)
Neposredna povezava do sporočila: 920
6.5.2010 18:31:57   
rojena77
Lenca, koliko si pa plačala?

A naj se naročim na 3d? Ali na morfologijo? Se opravičujem, ker morda neumno sprašujem, ampak res ne vem kaj naj naredim?

Lenca, a že čutiš premike in brcike? Jaz ga čutim že od 17 tedna, ampak zdaj me je pa G. res prestrašil

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 921
6.5.2010 18:33:22   
bambinca
rojena 77 v porodnišnici Lj imaš možnost vključit se v raziskavo o predhodnem porodu...je zastonj in enkrat mesečno te čekirajo na odd. namenjenem preprečevanju prezgodnjega poroda

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 922
6.5.2010 18:37:53   
tejči28
ojla punce, kak pridno klepetate.

Jaz pa sem danes imela športni dan in sem hodla po trgovinah.user posted image user posted image Tudi kupila eno cotiko za punčko,me je zamikalo.Ko pa je vse tak lepo in tak malo.

Čestitam vsem za dobre morfologije,in da ste zadovoljne s tem,kar boste dobile.Vidim,da nas bo kar dosti imelo par.user posted image user posted image user posted image

rojena77 dobrodošla med nami.user posted image Jaz bi šla na 3D saj je isto kot morfologija al pa na to kaj predlaga bambinca.

< Sporočilo je popravil tejči28 -- 6.5.2010 18:39:23 >

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 923
6.5.2010 18:39:51   
tejči28
user posted image Naši pregledi!  user posted image

user posted image     user posted image   Morfologija    user posted image    user posted image    

03.5. klavdijak1 , benika
04.5. tannya , katrinka , Lumpa6
       Natalija28 , Corfu
05.5. izabelina , LucRezija, Inčy
       LoveLove ,tpmc , T.Z.
       ŽanaTaja , Marella 1

06.5. sarchy21  ,malecka_mateja
07.5. janjja ,klemcy
10.5. PikicaT  ,TamaraJ ,nushka

11.5. božička09
12.5. mala2001 , blanči
17.5. nenka7

18.5. katrinka
21.5. Jinx 
24.5. lillchy123 , teodora75

26.5. NiNiBo
27.5. binabina
01.6. archie
11.6. laliela

user posted image    Redni pregledi  user posted image

04.5. archie
07.5. benika
11.5. tejči28, corfu
12.5. mala,sanje2
17.5. barbi195
18.5. laliela,maca29,ily, rojena77
20.5. malecka_mateja,alexeia
21.5. tinkatonka,lillchy123
25.5. bambinca
27.5. lenca78,zalcy
28.5. nadka30,cresisy
31.5. luna2010
01.6. natalija28, T.Z.
02.6. tpmc
09.6. marella1
14.6. tannya

user posted image     UZ pregledi    user posted image

11.5. Natalija28 3D, Inčy 4D
04.6. lenca78 3D

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 924
6.5.2010 18:40:43   
tejči28
user posted image     
user posted image

user posted image

NICK, STAROST, NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), ,MORFOLOGIJA (MF)

01.09.2010
user posted image anonimna, 29,user posted image 3 , doma1user posted image P ,
user posted image volley, 3user posted image , doma2user posted image P in F
user posted image tejčika,user posted image ,MB 30, 2 user posted image   , doma1user posted image F
user posted image ily, NM, 34, 4user posted image ,doma2 user posted image 2P
user posted image lumpa6 user posted image ,LJ, 7user posted image ,doma 5 user posted image 2P in 3F

02.09.2010  
user posted image mami2010,21,1 user posted image

03.09.2010
user posted image bambincauser posted image LJ, 32, 3 user posted image , doma 2user posted image F
user posted image barbi195,user posted image LJ,30, 2 user posted image , doma1user posted image F
user posted image limonita, 1user posted image
user posted image rojena77,2user posted image ,

04.09.2010
user posted image Blanči, CE, 34, 4user posted image , doma 1user posted image  P
user posted image malecka_mateja, user posted image , MB, 2user posted image ,doma1user posted image P
user posted image Gala 4, 1user posted image ,
user posted image kiara24, 2 user posted image , doma1user posted image P,
user posted image reny19,29,, 2 user posted image , doma 1user posted image F,

05.09.2010
user posted image ratatuj,29,1user posted image
user posted image tinkatonka,LJ,28, 2user posted image ,doma 1user posted image F
user posted image maca29, user posted image ,1user posted image

06.09.2010
user posted image nadka30,CE ,3user posted image , doma1user posted image P,

07.09.2010
 user posted image žanaja, 1user posted image ,

08.09.2010
user posted image Klemcy,MB, 27, 1user posted image
user posted image ŽanaTaja, user posted image   LJ, 33, 2user posted image , doma1user posted image F       
user posted image Inčy, user posted image ,Ptuj, 25, 1user posted image
user posted image Tinkapinka, 3user posted image ,doma 2 user posted image ,
user posted image benika,user posted image KR, 31, 3 user posted image ,doma 2user posted image

09.09.2010 
user posted image janjja, CE,28, 2user posted image ,doma 1user posted image P,
user posted image luna2010, user posted image   Šentjur, 32, 1user posted image     

10.09.2010
user posted image katrinka,LJ ,user posted image ,doma 1user posted image
user posted image wada,34, 2user posted image
user posted image kesi, 2user posted image , doma 1 user posted image
user posted image natalija28,user posted image Ptuj, 1user posted image  
user posted image zalcy,CE, 21, 1user posted image
user posted image daga79, 1user posted image
user posted image lenca78,user posted image LJ, 1 user posted image ,  

11.09.2010
user posted image LoveLove, user posted image   Litija, 28,  1user posted image
user posted image kajča,user posted image KR, 31, 5 user posted image , doma2user posted image F in P ,         
user posted image Bepi,KR, 22, 1user posted image  

12.09.2010
user posted image mašna, 24, 1user posted image
user posted image bragi, 31, 1user posted image ,
user posted image cresisy,Litija, 28, 1user posted image
user posted image mery15031981,28,2user posted image ,doma 1 user posted image  
user posted image klavdijak1user posted image   3user posted image , doma 2user posted image F
user posted image hanizali, 3user posted image ,doma 2user posted image   ,P
user posted image nushka, SG, 29, 2user posted image

13.09.2010
user posted image sarcy21,user posted image , 25, 2user posted image , doma 1user posted image F
user posted image alexeia, 2user posted image ,doma 1user posted image F

14.09.2010
user posted image tannya,LJ,user posted image , 36, 2user posted image , doma 1user posted image

15.09.2010
user posted image mala2001, 2user posted image , doma 1user posted image F
user posted image LucRezia,user posted image , 29, 1user posted image  
user posted image anonimna 34, 2user posted image ,doma 1user posted image ,
user posted image tpmc,user posted image MB,22, 1user posted image                           
user posted image božička09, user posted image LJ,27, 1user posted image              
user posted image SOncIca,Kamnik, 3 user posted image , doma 2user posted image F

16.09.2010
user posted image Lucky Mum,30, 2 user posted image , doma 1 user posted image F
user posted image amelie010user posted image 2user posted image

17.09.2010
user posted image kokica09,2 user posted image
user posted image teja80,29,1user posted image
user posted image marella1, user posted image   KR,29,2user posted image ,doma 1 user posted image P    
user posted image izabelina ,Grosuplje, 24, 1 user posted image

18.09.2010
user posted image TamaraJ, 5 user posted image ,doma 1user posted image F
user posted image T.Z.,user posted image CE, 26, 1user posted image  

19.09.2010
user posted image Almera,LJ, 2user posted image ,doma 1user posted image F

20.09.2010
user posted image Jinx,LJ, 26, 1user posted image
user posted image laliela,Rogaška Slatina, 23, 1 user posted image
user posted image taly26,MS,1user posted image

21.09.2010
user posted image corfu, user posted image ,3user posted image ,doma 2 user posted image ,F in P
user posted image nadiž, 2user posted image ,doma 1user posted image F

22.09.2010
user posted image nosečka maja, 2user posted image ,doma 1 user posted image P
user posted image Parižanka, 1user posted image

23.09.2010
user posted image archie,KR, 28,1user posted image
user posted image pikicaT, KR, 2user posted image ,doma1user posted image  
user posted image belicof
, 1 user posted image
user posted image p.h.,
4user posted image ,doma 3user posted image 2F in P
user posted image sanje2,user posted image   MB, 27, 3user posted image , doma 1 user posted image
user posted image karbobo, 2user posted image
user posted image alisanikela, 4user posted image ,doma 3user posted image ,2P in 1F
user posted image matineja, 2user posted image ,doma 1 user posted image P

24.9.2010
user posted image patty81,28,1user posted image  
user posted image strgi,1 user posted image

25.09.
2010
user posted image NiNiBo,31, 1 user posted image

26.09.2010
user posted image sonček_25,30, 3 user posted image
user posted image klavdi1, 29,1user posted image  

27.09.2010
user posted image najcom,2user posted image ,doma 1 user posted image F

28.09.2010
user posted image mala, LJ, 26,5user posted image ,doma 3 user posted image

29.09.2010
user posted image
nenka7,LJ,32, user posted image
user posted image liya,2 user posted image ,doma 1user posted image , P
user posted image janjika ,user posted image Ptuj,3user posted image ,doma 2user posted image F

30.09.2010
user posted image lillchy123,user posted image 31, 2user posted image ,doma 1user posted image F
user posted image binabina, CE, 25,2user posted image
user posted image ina79, 30,1user posted image , (PDP 2.10.)
user posted image Kozica, 1user posted image
user posted image teodora75,Lj in Gorenjska,
35, 1user posted image  

Skupno število srečk : 89user posted image          

10 user posted image  fantkov 
17 user posted image  punčk
62  user posted image  presenečenj 
skupaj 89 user posted image

Žal so se morale posloviti  user posted image user posted image user posted image user posted image
amm4user posted image ,rižka
user posted image , _sanikauser posted image   , 5ra8 user posted image ,julija30  user posted image , camino79  user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?