|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
4.5.2010 13:31:08   
tinkatonka
lumpa6..kaj pa Strahova v Domžalah? Sicer ne vem ali se lahko gre tudi na napotnico, ali ne. Al pa porodnišnica Postojna, samo kot rečeno tudi ne vem kako je s papirologijo.

jaz sem pa dobila ravnokar plačilni list user posted image user posted image user posted image  in regres user posted image user posted image user posted image user posted image , ki gre na stran za voziček!

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 801
4.5.2010 13:31:19   
Božička09

IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

pa da vam povem še no štorijo...včeraj se moj sin odloči, da ima on dojenčka in si zabaše spiderman žogo pod majčko in primerja z mano kdo od naju ima večji trebuh user posted image . Potem pa sem ga nahecala, da greva na sprehod do potoka (cca 100m po naši ulici) in si sploh ni dovolil žoge vzet izza majčke, tako da sva oba potem, vsak s svojim trebuhom, racala.user posted image Dobr, da naju ni kdo videl. user posted image

user posted image user posted image user posted image Lepo, da vama tako dogaja user posted image user posted image

trebuh: če hočem, ga še lahko skrijem popd kak windstopper, če sme pa brez pa nikakor ne več. Je pa res, da s emi fino zdi, ko so mi vs emajčke lepo oprijete in jih kar rada nosim, da ga pokažem user posted image Sem pa zadnjič srečala v Kosezah eno bejbo s prav prijetnim trebuščkom - sme bila prepričana, da ima rok najkasneje čez mesec ali max. dva - pa ga ima septembra. Tudi nosečka v drugo user posted image

Se je katera izmed vas potikala po tržnici in kupovala karitejevo maslo? user posted image

Čestitke vsem za dobre rezultate na morfologiji user posted image

in ko je mož položil roko gor je user posted image dvakrat ornk brcnilo, tako da je včeraj tudi on prvič začutil. user posted image No tako, da se je lep večer, končal še lepše.

Oh, jaz tudi komaj čakam, da moj kaj začuti, pa nam še ni uspelo ... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

mam pa eno tako mal hmmm... nerodno uprašanje: moj je reku da mu je nerodno z mano user posted image ker ma občutek da ga mali gleda... pa ne vem čis točn kaj nej mu rečem... vem, da ni to nč tacga, sam po eni strani mam pa js tut tak občutek... user posted image

Hihi user posted image Jaz pa bi non-stop, pa še mojemu se zdim ful sexi s tem trebuščkom user posted image Mene bolj skrbi, kaj bo potem, ko bo posteljica zraven v spalnici nekaj časa ... user posted image Upam, da sta rešila težavico user posted image

Lumpa, pojdi k dr. Strahovi v Domžale.

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 802
4.5.2010 13:32:44   
archie
Katrinka: OMG, resnicno upam, da ni tako hudo, kot se bere  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drzim pesti, da bos 18.5. deležna boljsih novic!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem se na srecanju imela super!! Hvala NiNiBo za darilceuser posted image . se mi zdi, da bi se cvekale, ce nas ne bi "vrgli" ven...

Jaz sem imela danes navaden pregled in je vse BP.

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 803
4.5.2010 13:33:08   
benika
no jaz sem tudi z morfologije in se ni videlo dobro, tako punce povejte mi kam grem še lahko na morfologijo z napotnicouser posted image user posted image

Ja pa dobr no, lumpa, pa kaj je zdej to???? Meni je vse lepo videla (no, razen ledvičk zaradi slabše resolucije, pa še to me je pomirila, da je vse OK, ker je bil mehur poln), pa sem tudi med močnejšimi, saj me poznaš.

Kam iti, ti ne znam svetovati, žal. Lahko pa pokličeš v KR porodnišnico in tam povprašaš, če bi te vzeli. Ma ne morejo te kr tako odpikat. Saj nisi me d tako zelo močnimi nosečkami, da se ne bi res nič videlouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 804
4.5.2010 14:36:09   
tannya
Hej,hej punce, evo mene iz morfologije. Vse je OK z našo punco….ja, ja spet bo puncauser posted image Sem ful vesela. Žal mi je. Da dragi ni mogel z mano, pa Ajda tudi ne, ker sem bila pred pregledom še na sestankih. Komaj čakam, da povem Ajdi, da bo dobila sestrico. Moj dragi pa je komentiral: super, potem bomo čez kakšno leto še fanta narediliuser posted image

Se je pa danes ful dobro videlo na UZ, še rahel nasmešek. Sem bila čisto iz sebe od navdušenja. Mojo G malo skrbi moja alergijska astma, pa malo je zdravila preverjala…ampak mislim, da ne bo hujšega. Zredila sem se za ½ kg, vse skupaj 4 kg in nisem bila kreganauser posted image

katrinka
Držim pesti zate, da bo tudi vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lumpa
Kolikor vem, lahko greš brez napotnice samoplačniško v katerokoli ambulanto, ki opravlja dejavnost privat. Tudi Pušenjak in reševa v Dravljah npr.
Držim pesti tudi zate.

Naslednji pregled: 14.6.2010

Tanja

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 805
4.5.2010 14:45:18   
corfu
Pozdravljene

Očitno danes ni dober dan za morfologije user posted image

Pri nas je v bistvu vse kar je uspela videti odlično...razen pri srčku kao ni našla nekih žilc, ki pa bi že morale bitiuser posted image
Naročila me je že v torek 11.5., je pa res da sem komaj slabo vstopila v 20teden in je otroček še majhen povprečno 19/3 dni. Upam na najboljše. Bo pa po vsej verjetnosti punčka user posted image ampak tudi to nisva mogle zagotovo potrditi, saj dete ni bilo pri miru niti sekundo ampak je počelo nore akrobacije.

Lumpa6, Katrinka user posted image user posted image

Kaj je pa pri vama težava?

Uživaj življenje...

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 806
4.5.2010 14:50:12   
tejči28
o jezus katrinka kaj to berem.Držim pesti,da se bo 18.5. vse lepo videlo in bo tak kot je treba.user posted image user posted image user posted image user posted image

lumpa ti pa imaš tudi ene smole s temi pregledi,ne morem verjet no.user posted image

tannya bravo za punco,user posted image user posted image saj veš v tretje gre rado,mogoče bo pa takrat fant,al pa še ena punca in boste v premoči pri atiju.user posted image user posted image user posted image

božička09 kar kaži trebušček to je meni ful lepo in tudi jaz nosim oprijete majčke,da se lepo vidi.

corfu in ostale veliko sreče na pregledih,da se bo vse videlo kot je treba.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 807
4.5.2010 14:51:27   
maca29
lumpa6 in katarinka  držim pesti za vaju da bo vse kot mora bit.včasih pa se tud zdraviniki zmotijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Z vama smo.

11.06.2003 smo dobili prvega sinka
28.08.2010 je privekal naš drugi

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 808
4.5.2010 14:55:23   
tejči28

user posted image     
user posted image

user posted image

NICK, STAROST, NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), ,MORFOLOGIJA (MF)

01.09.2010
user posted image anonimna, 29,user posted image 3 , doma1user posted image P ,
user posted image volley, 3user posted image , doma2user posted image P in F
user posted image tejčika,user posted image ,MB 30, 2 user posted image   , doma1user posted image F, NP 11.5.
user posted image ily, NM, 34, 4user posted image ,doma2 user posted image 2P, NP 18.5.
user posted image lumpa6 user posted image ,LJ, 7user posted image ,doma 5 user posted image 2P in 3F ,Morfo. 4.5.,

02.09.2010  
user posted image mami2010,21,1 user posted image

03.09.2010
user posted image bambincauser posted image LJ, 32, 3 user posted image , doma 2user posted image ,NP
user posted image barbi195,user posted image LJ,30, 2 user posted image , doma1user posted image F , NP 17.5.,
user posted image limonita, 1user posted image ,NP

04.09.2010
user posted image Blanči, CE, 34, 4user posted image , doma 1user posted image  P, NP in Morfo 12.5.
user posted image malecka_mateja,MB, 2user posted image ,doma1user posted image P,NP 20.5. ,Morfo 6.5.
user posted image Gala 4, 1user posted image ,
user posted image kiara24, 2 user posted image , doma1user posted image P,
user posted image reny19,29,, 2 user posted image , doma 1user posted image F,

05.09.2010
user posted image ratatuj,29,1user posted image , Morfo 23.4.
user posted image tinkatonka,LJ,28, 2user posted image ,doma 1user posted image F, NP 21.5. , P za sladk. 18.5.
user posted image maca29user posted image   AC 16.3., Morfo 20.4. ,NP 18.5.     

06.09.2010
user posted image nadka30,CE ,3user posted image , doma1user posted image P, NP 28.5.

07.09.2010
user posted image katrinka,LJ ,2 user posted image ,doma 1user posted image ,Morfo, 4.5. ,NP 18.5.
user posted image žanaja, 1user posted image ,

08.09.2010
user posted image Klemcy,MB, 27, 1user posted image , Morfo 7.5. 
user posted image ŽanaTaja, user posted image   LJ, 33, 2user posted image , doma1user posted image F, Morfo 5.5.         
user posted image Inčy,Ptuj, 25, 1user posted image NP + Morfo 5.5. , 4D 11.5.
user posted image Tinkapinka, 3user posted image ,doma 2 user posted image ,
user posted image benika,KR, 31, 3 user posted image ,doma 2user posted image   ,NP 7.5. ,Morfo 3.5.

09.09.2010 
user posted image janjja, CE,28, 2user posted image ,doma 1user posted image P,Morfo 7.5.
user posted image luna2010, user posted image   Šentjur, 32, 1user posted image  , NP 31.5.     

10.09.2010
user posted image wada,34, 2user posted image , NP , GP 25.3.
user posted image kesi, 2user posted image , doma 1 user posted image
user posted image natalija28,user posted image Ptuj, 1user posted image   , Morfo 4.5., 3D 11.5.
user posted image zalcy,CE, 21, 1user posted image , NP 27.5.
user posted image daga79, 1user posted image , NP
user posted image lenca78,user posted image LJ, 1 user posted image , 3D 4.6.  ,NP 27.5.    

11.09.2010
user posted image LoveLove, user posted image   Litija, 28,  1user posted image , Morfo 5.5.
user posted image kajča,user posted image KR, 31, 5 user posted image , doma2user posted image F in P ,         
user posted image Bepi,KR, 22, 1user posted image , NP

12.09.2010
user posted image mašna, 24, 1user posted image , NP
user posted image bragi, 31, 1user posted image ,
user posted image cresisy,Litija, 28, 1user posted image , NP 28.5.
user posted image mery15031981,28,2user posted image ,doma 1 user posted image ,
user posted image klavdijak1user posted image   3user posted image , doma 2user posted image F,  Morfo. 3.5. 
user posted image hanizali, 3user posted image ,doma 2user posted image   ,P, NP
user posted image nushka, SG, 29, 2user posted image

13.09.2010
user posted image sarcy21, 25, 2user posted image , doma 1user posted image F, Morfo 6.5.
user posted image alexeia, 2user posted image ,doma 1user posted image F, NP 20.5.

14.09.2010
user posted image tannya,LJ,user posted image , 36, 2user posted image , doma 1user posted image ,NP , Morfo 4.5. ,NP 14.6.

15.09.2010
user posted image mala2001, 2user posted image , doma 1user posted image F, Morfo 12.5.
user posted image LucRezia, 29, 1user posted image   ,NP +Morfo 5.5.
user posted image anonimna 34, 2user posted image ,doma 1user posted image ,
user posted image tpmc,user posted image MB,22, 1user posted image ,Morfo 5.5.                             
user posted image božička09, user posted image LJ,27, 1user posted image   ,Morfo 11.5.                     
user posted image SOncIca,Kamnik, 3 user posted image , doma 2user posted image F, NP

16.09.2010
user posted image Lucky Mum,30, 2 user posted image , doma 1 user posted image F , NP
user posted image amelie010user posted image 2user posted image

17.09.2010
user posted image kokica09,2 user posted image
user posted image teja80,29,1user posted image ,NP 1.4.
user posted image marella1, user posted image   KR,29,2user posted image ,doma 1 user posted image P, Morfo 5.5.        ,     
user posted image izabelina ,Grosuplje, 24, 1 user posted image , NP + Morfo  5.5.

18.09.2010
user posted image TamaraJ, 5 user posted image ,doma 1user posted image F,Morfo 10.5.
user posted image T.Z.,user posted image CE, 26, 1user posted image ,  NP+ Morfo 5.5.,   

19.09.2010
user posted image Almera,LJ, 2user posted image ,doma 1user posted image F

20.09.2010
user posted image Jinx,LJ, 26, 1user posted image ,Morfo 21.5.
user posted image laliela,Rogaška Slatina, 23, 1 user posted image , NP 18.5.,Morfo 11.6.
user posted image taly26,MS,1user posted image

21.09.2010
user posted image corfu, user posted image ,3user posted image ,doma 2 user posted image ,F in P,  Morfo 4.5. ,NP 11.5.
user posted image nadiž, 2user posted image ,doma 1user posted image F,

22.09.2010
user posted image nosečka maja, 2user posted image ,doma 1 user posted image P,
user posted image Parižanka, 1user posted image

23.09.2010
user posted image archie,KR, 28,1user posted image ,NP 4.5., Morfo 1.6.
user posted image pikicaT, KR, 2user posted image ,doma1user posted image ,Morfo  10.5.
user posted image belicof
, 1 user posted image
user posted image p.h.,
4user posted image ,doma 3user posted image 2F in P,
user posted image sanje2,user posted image   MB, 27, 3user posted image , doma 1 user posted image ,NP 12.5.
user posted image karbobo, 2user posted image ,NS
user posted image alisanikela, 4user posted image ,doma 3user posted image ,2P in 1F,
user posted image matineja, 2user posted image ,doma 1 user posted image P,

24.9.2010
user posted image patty81,28,1user posted image ,NP 
user posted image strgi,1 user posted image

25.09.
2010
user posted image NiNiBo,31, 1 user posted image , Morfo 26.5 .

26.09.2010
user posted image sonček_25,30, 3 user posted image
user posted image klavdi1, 29,1user posted image , NP

27.09.2010
user posted image najcom,2user posted image ,doma 1 user posted image F

28.09.2010
user posted image mala, LJ, 26,5user posted image ,doma 3 user posted image ,NP 12.5.
user posted image nenka7,LJ,32, 1 user posted image ,NP

29.09.2010
user posted image liya,
2 user posted image ,doma 1user posted image , P
user posted image janjika ,user posted image Ptuj,3user posted image ,doma 2user posted image F

30.09.2010
user posted image lillchy123,user posted image 31, 2user posted image ,doma 1user posted image F , Morfo 24.5., NP 21.5.
user posted image binabina, CE, 25,2user posted image ,Morfo 27.5.
user posted image ina79, 30,1user posted image , (PDP 2.10.)
user posted image Kozica, 1user posted image
user posted image teodora75,Lj in Gorenjska,
35, 1user posted image ,Morfo 24.5.

Skupno število srečk : 88user posted image          

8 user posted image  fantkov 
14 user posted image  punčk
66  user posted image  presenečenj 
skupaj 88 user posted image

Žal so se morale posloviti  user posted image user posted image user posted image user posted image
amm4user posted image ,rižka
user posted image , _sanikauser posted image   , 5ra8 user posted image ,julija30  user posted image , camino79  user posted image

Pregledi v maju!

03.5. klavdijak1 Morfo, benika Morfo
04.5. tannya Morfo, katrinka Morfo, Lumpa6 Morfo
         Natalija28
Morfo, Corfu Morfo, archie NP

05.5. izabelina Morfo, LucRezija Morfo, Inčy Morfo
         LoveLove Morfo ,tpmc Morfo, T.Z. Morfo
       ŽanaTaja Morfo, Marella 1 Morfo
06.5. sarchy21 Morfo ,malecka_mateja Morfo
07.5. benika NP, janjja Morfo,klemcy Morfo
10.5. PikicaT Morfo ,TamaraJ Morfo
11.5. natalija28 3D, Tejči28 NP ,božička09 Morfo
         Inčy 4D,
corfu
NP
12.5. mala2001 Morfo, mala NP ,sanje2 NP

Blanči Morfo
17.5. barbi195 NP

18.5. laliela NP, tinkatonka P za slad., maca29 NP
         ily NP, katrinka NP
20.5. malecka_mateja NP,
alexeia
NP
21.5. Jinx Morfo, tinkatonka NP,lillchy123 NP
24.5. lillchy123 Morfo, teodora75 Morfo
26.5. NiNiBo Morfo
27.5.
binabina Morfo ,lenca78 NP, zalcy NP
28.5. cresisiy NP, nadka30  NP
31.5. luna2010 NP

Pregledi v juniju!

01.6. archie Morfo
04.6.
lenca78 3D

11.6. laliela Morfo 
14.6. tannya NP

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 809
4.5.2010 15:02:00   
Lenca78
Lumpa6 in Katrinka en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo vse ok na naslednjem pregledu.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 810
4.5.2010 15:14:38   
zalcy
lep pozdrav.. user posted image
vidim, da ste pridne klepetulje...user posted image user posted image
mene pa nekaj heca ta rr, zato se vam bolj poredko oglašam, saj vas moram vedno iskat od 15. strani naprej, pa čeprav označim, naj me obvešča o noveM odgovoru na mail, ampak nič iz tega... IN ME TAK JEZI DA ZA ZNORETuser posted image
JOJ, vidim, da danes res ni dan za morfologijo...
KATARINKA IN LUMPA6 - držim pesti za vaju in upam, da bo vse vredu z vajinimi malčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image
aha, glede srečanja celjank - ne morem nič obljubit, da pridem, ker imam naslednji dan rd in moram vse pripravit... bom se pa potrudla in probala prit...
kje je že to... nasproti interšpara, tam ko je tista kavarna.. mam pravuser posted image
vidim, da se pogovarjate, kaj vse že imate za vašega malčka-- jaz imam voziček v kompletu, pač košaro, jajčko in športni del ter otroško posteljico lip, čisto novo... full je lepauser posted image user posted image ostalo pa še moram dokupit...
glede cotk se tak sploh ne sekiram...ker navsezadnje veliko dobiš od sorodnikov in znancev...
me pa zanima glede previjalne mizice-- jo boste vse uporabljale al se da zdržat brez njeuser posted image user posted image nevem namreč, ker še nimam izkušenjuser posted image user posted image user posted image
aja, pa glede otroške kozmetike bi prosla eno mamico, če mi lahko napiše seznaM najnujnejših stvari, ker sem malo gledla po netu in je napisano veliko stvari, ki jih v resnici spoloh ne rabiš... PROSIM, ČE MI KATERA POVEuser posted image

LEPO SE IMEJTE, SE SLIŠIMO.... PRIDNO BOŽAJTE SVOJE TREBUŠČKEuser posted image
PAPA

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 811
4.5.2010 15:19:36   
marella1
katrinka in lumpa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 812
4.5.2010 15:34:20   
tejči28
previjalna miza- jaz je nimam,smo kupli previjalno podlogo in sem previjala na pralnem stroju v kopalnici,ko pa se začne otrok vtrtet pa smo se prestavli na kavč v dnevno sobo.In nam je bilo to čisto ok.Tudi zdaj ne bom kupovala posebej previjalne mizice.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 813
4.5.2010 16:18:13   
bambinca
Katrinka mogoče je pa tako kot pri meni, ko me je ponovno naročil čez 2 tedna, pa je bilo zdaj vse vidt v redu...res upam, da je bilo samo slabo vidt, ker ima slabši aparat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...enako tudi zate Lumpa!

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 814
4.5.2010 16:27:46   
bambinca
Mala kolk se mi zdiš znana...od kod pa si?

Moja morfologija 'drugič' je potekala v redu in stvari so tudi vidt v redu. NP imam 25.5.

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 815
4.5.2010 17:39:24   
tpmc
punce! jaz sem malo živčna. Jutri imam morfologijo in zadnje čase (teden dni) čutim otročka manj kot sem ga na začetku. Prej sem ga ful, najbolj ob večerih zdaj pa se je umirilo. Saj še zmeraj čutim premike, ampak manj kot prej. Zdaj jih čutim še samo zvečer, pa še to ne zmeraj. Da ne govorim da moj ima stalno roko na trebuščku in jih sploh ne zazna še. A bi lahko blo kaj narobe? Saj vem,.. jutri bom vse zvedla ampak bi rabla kako realno mnenje al pa izkušnjo...

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 816
4.5.2010 17:55:18   
tinkatonka
tpmc...pri meni je bilo podobno. Do dneva do morfologije otroka nisem pogosto čutila, bili so bolj premiki, kot brce. Ampak že pridno nadomešča in me zbrca vsak dan zelo pogosto. Tako da brez skrbi, vse bo OK. Jutri pa uživaj na morfologiji ob pogledu na svojega otročička.

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 817
4.5.2010 17:58:13   
tinkatonka
previjalna miza- jaz je nimam,smo kupli previjalno podlogo in sem previjala na pralnem stroju v kopalnici,ko pa se začne otrok vtrtet pa smo se prestavli na kavč v dnevno sobo.In nam je bilo to čisto ok.Tudi zdaj ne bom kupovala posebej previjalne mizice.

meni bo oče naredil zgornji leseni del za na omaro v velikosti previjalne podloge + polička za zraven. To bomo prišraufali na eno omaro in bo previjalna. Tko da pričakujem cca 10do 20€ stroškov s tem. Ne vem kok pride les po meri v hobby programu.

fasada....danes so nam vgradili zunanje poličke...iiiii kok je lepo...pa mislim, da bo ob prvem dnevu suhega vremena, tudi fasada dokončana. Komaj čakam, ker je zunaj pred vhodom, kjer imam veliko teraso prava packarija.

Lp TIna

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 818
4.5.2010 18:08:20   
tinkatonka
aja, pa glede otroške kozmetike bi prosla eno mamico, če mi lahko napiše seznaM najnujnejših stvari, ker sem malo gledla po netu in je napisano veliko stvari, ki jih v resnici spoloh ne rabiš... PROSIM, ČE MI KATERA POVEuser posted image

sicer boš veliko izvedela v mat. šoli, ampak kokr se jaz spomnim (je že nekaj let minilo od tega, tak da sem lahko kaj pozabila) sem imela:
- olivno olje,
- alkohol (70%) za popek,
- fiziološka raztopina (sem jo sama kuhala),
- krema za ritko (jaz sem uporabljala Bübchenovo in sem bila zelo zadovoljna, kaj bom zdaj pa še ne vem)
- trdo milo od Welede,
- vata,
- zloženci (jih rabiš samo na začetku za popek),
hmmmm a je še kaj? user posted image Zihr sem še kaj pozabila user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 819
4.5.2010 18:19:49   
lumpa6

sicer boš veliko izvedela v mat. šoli, ampak kokr se jaz spomnim (je že nekaj let minilo od tega, tak da sem lahko kaj pozabila) sem imela:
- olivno olje,
- alkohol (70%) za popek,
- fiziološka raztopina (sem jo sama kuhala),
- krema za ritko (jaz sem uporabljala Bübchenovo in sem bila zelo zadovoljna, kaj bom zdaj pa še ne vem)
- trdo milo od Welede,
- vata,
- zloženci (jih rabiš samo na začetku za popek),
hmmmm a je še kaj? user posted image Zihr sem še kaj pozabila user posted image

ja za popek uporabljajte raje alkohol, kot pa fiziološko, je manj vnetij,

Neposredna povezava do sporočila: 820
4.5.2010 19:19:30   
katrinka
naj napisem kao in kaj in prosim ne pisat da pretiravam ker mi jezelo hudouser posted image

videlo se je vse ok - od srcka do ledvick, problem je da dete zaostaja v rasti za 2 tedna...strah me je, sebe krivim za nastalo situacijo - velik dejavnik je visok pritisk...sicer je zdaj normalen in pod nadzorom a vseeno, cez 2 tedna bomo videli a napreduje...tok sem zalostna

lumpa - moja ima iz pamtiveka uz in ni videla pri hcerki dobr ene ledvicke,pol se je pa naslednjic videlo, ti kar pojdi na samoplacniski uz k enim k majo dobrga da bos pomirjenauser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 821
4.5.2010 19:30:07   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

naj napisem kao in kaj in prosim ne pisat da pretiravam ker mi jezelo hudouser posted image

videlo se je vse ok - od srcka do ledvick, problem je da dete zaostaja v rasti za 2 tedna...strah me je, sebe krivim za nastalo situacijo - velik dejavnik je visok pritisk...sicer je zdaj normalen in pod nadzorom a vseeno, cez 2 tedna bomo videli a napreduje...tok sem zalostna

Katrinka... user posted image user posted image Ti pridno skrbi za svoj pritisk (a jemlješ aspirine oz. imaš kakšno drugo terapijo?), pa boš vidla, da bo vse OK. Mogoče bo tvoj mali škratek kaj manjši ko bo prišel na svet in lažji, ampak če je zdaj vse pod kontrolo s pritiskom, boš vidla, da bo vse OK! Verjamem, da je šok, kar si slišala na UZ, in sploh ne pretiravaš v skrbi. Kot vsaka mamica pričakujemo, da bo z našim otročkom vse OK in nas vse kar od tega odstopa močno žalosti in povzroča skrbi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa en kup pikapokic in stiskanje pesti nas septemberk in tvojih najdražjih, pa upam, da bo pomagalo. 18. maj je pa en zelo lep dan (ima moj zlati možek RD) in srčno upam, da bo zate srečen!

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 822
4.5.2010 20:09:52   
benika

Jaz ne bom rekla, da pretiravaš, vem pa zelo dobro, kako se počutiš. Imela sem isto težavo v obeh user posted image .Sicer se je počasnejša rast pokazala kasneje ampak starejši otrok je v rasti zaostajal za 2 tedna, mlajši pa v nekaterih meritvah celo za 4 tedne. Pa veš kaj, obadva sta se rodila s 3500g in 50 oz. 53 cm. Zato ljubica, glavo pokonci, ne sekiraj se in ne žri, ker to škoduje tebi, predvsem pa otročku. Boš videla, vse bo v najlepšem reduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 823
4.5.2010 20:37:07   
Izabelina

upam, da bo use uredu... verjetno je res težko to odmislt... sam bo najbolš če pozabš in po svojih najbolših močeh skrbiš za pritisk in pozitivno razmišljanje... pa bo za malo bibo use uredu!!!!

user posted image

js mam pa jutr... komi čakam!!!

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 824
4.5.2010 20:42:36   
Alexeia
user posted image Blanči hvala za pozdravuser posted image
user posted image Tejči28 hvala tudi tebi sem vidla da sem na seznamu....user posted image Res lepo.....

Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?