|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
4.5.2010 12:41:43   
Matejčika
Hvala vsem za navijanje. Ga res rabim, ker me kr malo v želodcu zvija. Jaz tudi upam, da bo naša socialna delavka zagnana, ker drugače bom dobila še kak čir na želodcu. user posted image

B.K, ti vrjamem, da komaj čakaš na dobre novice. Jaz bi najbrž tudi bla sposobna vsak dan klicat in gnjavit. user posted image

Dejzi, naglej se še filmov zdaj, čez 14 dni boš tako okupirana, da še nas neboš folgala obveščat, kaj šele, da bi kak film pogledla. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Drugače pa nova na zalogi... Včeraj kupujem čevlje in smo se okol bona Prvi koraki zahaklali...

Jaz user posted image : Kak bon?
Ona user posted image : Ja tisti, ki ste ga v porodnišnici dobili!
Jaz najprej user posted image , potem pa user posted image : A ne, ne, ne, naš pa ni take sorte...

No, ker ni dodatno komentirala, potem nisva nadaljevali debate, kar je verjetno še bolje, ker drugače ne bi mogla trgovine ob normalnem času zapret, sem se pa pol pri mlinčki na obisku spomnila, da bi mogla rečt: Veste, našga je pa štorklja prinesla. Ampak tule bi verjetno pa tud že zame malo preterala.

Temu sem se pa tak smejala, da je tašča prišla gledat kaj je narobe. user posted image user posted image Kaj si je le mislila pordajalka, kake sorte je vaš otrok. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 826
4.5.2010 13:24:44   
blemma
Matejčika, držim pestke, da se bo danes vse super izšlo in da dobita zavzeto soc. delavko.
Pa takoj poročaj, kako naprej.
LP

... in končno je prišla moja princeska Emma, 8.5.2008 ob 16.43.

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 827
4.5.2010 13:26:16   
blemma
Dejzi - uživaj v filmih, ker potem boš samo skakala za malim. Jaz se zvečer, ko imam kaj časa, namenim pogledat kak film in potem že po pol ure al pa še prej zaspimuser posted image user posted image Tako ti je življenje z malimi cukri user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil blemma -- 4.5.2010 13:27:42 >

... in končno je prišla moja princeska Emma, 8.5.2008 ob 16.43.

(odgovor članu blemma)
Neposredna povezava do sporočila: 828
4.5.2010 13:38:11   
Eva**
Matejčika navijamo zate! Pa poročaj kako bo!

Eva**
Glasujte za našo slikico, radi bi imeli novi fotoaparat ;)) ....klik
http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/8695

(odgovor članu blemma)
Neposredna povezava do sporočila: 829
4.5.2010 13:39:31   
Eva**
Haha se strinjam, prve tri tedne po vrnitvi domov sem šla spat z kurami, pa tudi oblince so se pokazale. Pol pa ko padeš not ti pa spet še voda hasneuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: blemma

Dejzi - uživaj v filmih, ker potem boš samo skakala za malim. Jaz se zvečer, ko imam kaj časa, namenim pogledat kak film in potem že po pol ure al pa še prej zaspimuser posted image user posted image Tako ti je življenje z malimi cukri user posted image user posted image

Eva**

(odgovor članu blemma)
Neposredna povezava do sporočila: 830
4.5.2010 13:41:10   
Tia-na
Samo na hitro vsem pošiljam pozdravčke ... user posted image
šibam zdej nazaj delat ...

p.s. Dejzi, torej zdaj na sodišču ne urejam nič drugega, le tam sem in po obravnavi zatežim, da mi morajo nujno dati kopijo začasne odločbe ali nekaj podobnega? Ostalo pa pustim za zadnji obisk?

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 831
4.5.2010 14:14:09   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: Eva**

user posted image user posted image user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 832
4.5.2010 14:24:53   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 833
4.5.2010 15:19:19   
Matejčika
Jutri takoj ko pridem domov, letim za računalnik in napišem poročilo. Upam, da pozitivno! user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 834
4.5.2010 15:41:05   
sami0804
Uh,toliko se dogaja,da skoraj več ne sledim...
Dejzi,še vedno odštevamouser posted image user posted image user posted image user posted image .

bela.kava,saj bo,se mi zdi da smo tu gori vse "slabe čakalke",tako nestrpno čakamo na novičke.Pa še enega user posted image in user posted image za srečo.

Matejčika,dobro opravi jutri.Normalno,da bo poročilo pozitivno.user posted image user posted image user posted image

Imam občutek,če se bom še dolgo pasla tukaj,bom še sama fasala kak "dojenčkodiš"user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 835
4.5.2010 17:14:30   
bela.kava

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Jaz tudi navijam in komaj čakam, da nam poveš, kako je bilouser posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 836
4.5.2010 17:18:08   
bela.kava

IZVIRNO SPOROČILO: Tia-na

Samo na hitro vsem pošiljam pozdravčke ... user posted image
šibam zdej nazaj delat ...

A kar nič informacij, sobica je že dokončno tipitopi? Saj veš, radovednost ... user posted image

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 837
4.5.2010 18:42:14   
Pija76
Evo punce mene iz ilegale user posted image
Najprej me je Daisy onesposobila user posted image , pol sem šla na morje, pol pa delat user posted image .
Hvala za vaša razmišljanja okoli Ukrajine, ste mi malo razsvetlile obzorje glede Černobila.
pa mojim zlatim puncam hvala za podporo, itak ste od hudiča user posted image user posted image user posted image .

Daisy a pol je veselica uspela za računalnikom? Vem, da neki je vseen manjkal user posted image user posted image

Daisy a ti misliš, da je moj kriv da morva tolk tja letat user posted image ?

Tina1 hvala za tvojo zgodbo, vidim, da se vama kar hitro dogaja. Bi te prosila za kontakt od prevajalke, na ZS če lahko.

Vas pozdravim, grem na veselico danes user posted image

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 838
4.5.2010 21:19:43   
Tina1
Punce pozdravljene!

Koliko lepih in vzpodbudnih novic.

DaisyE, jutri smo že 5., kar pomeni še 13dni(upam, da nisem kiksnla). Je pa lepo brati, kako kupuješ čeveljčke.
Jz bi tud, pa še ne morem, ker ne vem kaj bomo dobili, koliko bo star-a.

Če boste jeseni na vratih otroških trgovin videle  napis: prepovedan vstop Tini1, sem to jz, k se po mojem ne bom znala brzdat.user posted image , ampak mi je že moj možek napovedal oz. sem mu že jaz napovedala, da me more bremzat. On bo mene pri oblekah, jaz pa njega pri igračah in ostalih stvarehuser posted image .
Ja, mal heca mora bit, je pa v vsakem hecu tud mal resnice.

Bela kava, kaj se dogaja s pošto. Občudujem se, da si tolk potrpežljiva. Mene bi prsti tolk že srbel, da bi poklicala. Jaz ti želim, da v teh dneh pride težko pričakovana pošta.

Matejčika, danes že cel dan mislim na vaju in na vajin jutrišnji dan. Komaj čakam, da sporočiš kako je šlouser posted image .

Pija76, stvari pri nama so šle res kar hitro, čeprav se na momente zdi da se vleče, če pa dober pomislim naju pa loči cca 3,5mesecev, da zveva datum za prvo srečanje. Malo mi osveži spomin, na kateri točki sta pa vidva?

Pa da še malo pokomentiram: V Ukrajini naj bi bilo tako, gredo otroci v mednarodno posvojitev po 1,5letu. Imajo jih v treh skupinah: prva je od 1,5 do 6leta, druga od 6 do 12leta, tretja pa od 12 do 16leta. V poročilu socialne je pri nama napisano, da želiva posvojiti otroka starega od 1,5 do 6let. O dejanski starosti in spolu(spol nama ni pomemben) pa se bova dogovarjala v Ukrajini. Bomo videli kako bodo stvari potekale. Imaš pa baje 3 al pa 4 poskuse.

Če sem katero izpustila se ji opravičujem, vsem skupaj pa želim, da naj dnevi hitro minevajo, pošta hitreje potuje in socialne naj čimprej napišejo poročilauser posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 839
4.5.2010 22:25:48   
DaisyE
Dober večer.

Dons bom bolj na hitro, ker že zamujam svoj bjutislip, pol bo pa zjutraj takole user posted image

Danes sem vas pa dobila! Vsi med šihtom po RR harate. Ts, ts, ts... Pol pa ni čudno, da smo v krizi. user posted image user posted image user posted image

Odštevamo, seveda odštevamo. Na koledarju sicer še ne črtam, ampak v mislih pa vsak dan vsaj desetkrat. Mam definitivno "dojenčkodiš" - kaka svetovna beseda. user posted image user posted image user posted image

Kufe - da jutri pade pošta!

Tina - ful je fajn, da daš tolk info.

Pijič - po moje je tvoj kriv. Neki mora bit! Ampak to, da sem te onesposobila!? Le kdo je koga? user posted image

Matejčika, tebi pa želim eno mega, supertruper, tabolš socialno delavko, ki ne komplicira, je hitra in učinkovita ter predvsem spodbudna. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Poročilo nestrpno pričakujem.

Sem prepričana, da sem miljon stvari pozabila povedat, ampak saj itak preveč govorim. Bom že spravila not v prihodnjih dneh.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 840
5.5.2010 8:12:44   
koala
Jutro!

No Daisy vidiš kaj si povzročilauser posted image user posted image user posted image  najprej na RR in na posvojene mameuser posted image user posted image user posted image .
Si se naspala? Uživaj zdaj še bjutislip, pol boš itak presrečna da maš Malčika doma pa neboš spala.

Matejčika ti,ti kako misliš da upaš da bo pozitivno poročilo?? ITAK DA BO!!!!!!! Dobro opravita danes, že stiskam pestke da bo šlo vse super hitro.

blea.kava, sem poslala še eno telepatsko sporočilo da NUJNO čakaš papirje, zdaj pa ima da so tik-tak tu!!!

Tina upam da hitro sporočijo datum vašega srečanja, dete bo paitak največji cuker na svetu.

Eva, vrjamem da si bila ponosna kot pav, kdo pa nebi bil. Pa user posted image user posted image user posted image  tvoji pupi.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 841
5.5.2010 11:25:11   
bela.kava
Seveda sem se zatrdno odličila, da še ne bom nič telefonirala. Včeraj bi dala še roko v ogenj, da ne bomuser posted image
No, pa sem. In sedaj ... Pošta še ni odposlana, ampak, bo pa user posted image . Včasih počakajo, da se nabere več stvari in zatem vse skupaj oddajo na pošto. Ja ni kaj, šparat je treba ... poštnina ni zastonj user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 842
5.5.2010 11:28:15   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

Seveda sem se zatrdno odličila, da še ne bom nič telefonirala. Včeraj bi dala še roko v ogenj, da ne bomuser posted image
No, pa sem. In sedaj ... Pošta še ni odposlana, ampak, bo pa user posted image . Včasih počakajo, da se nabere več stvari in zatem vse skupaj oddajo na pošto. Ja ni kaj, šparat je treba ... poštnina ni zastonj user posted image

user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

Neposredna povezava do sporočila: 843
5.5.2010 11:49:08   
Eva**
user posted image user posted image user posted image YES

IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

Eva**

Neposredna povezava do sporočila: 844
5.5.2010 11:57:20   
aleži
Bela.kava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 845
5.5.2010 12:26:11   
Matejčika
B.K suuupeeer!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Se veselim s tabo! Jeeeeeej! user posted image

Pri nas je bilo pa...zanimivo. Naš CSD ima v ˝oskrbi˝ kr nekaj občin. V glavnem, ni glih malo območje. In veste kaj nama je rekla, da dela že 10 let na tem področju in da nima še NOBENE posvojitve za sabo. Da ni nobenega para v naši širni občini, ki bi v 10 letih sploh želel posvojit otroka. user posted image Saj super, da so pri nas vsi tak plodni...ali pa smo še vedno tak bogu za hrbtom doma, da je posvojitev tabu. user posted image user posted image V glavnem, iz njenega pogovora sem dobila občutek, da ful navija, da bi šla sigurno v Makedonijo, ker bi zgleda da rada imela to izkušnjo. Tak občutek sem dobila, da je ambiciozna. user posted image Se je ful pozanimala o posvojitvah, preden sva prišla, je bila oborožena z listki, zapiski, itd.  Povedla nama je katera potrdila morava vse prinest. Pa nekaj bo še na ministrstvo poklicala in se pozanimala. Pa moj mail je vzela, da me bo sproti obveščala. Je bila resda bolj zadržana, nisem vedla, če se lahko kaj pošalim, ampak je bla vredu. user posted image Naslednji teden bova zbrala vse kaj morava imet in potem kr lepo neseva k njej. Da se čimprej začne dogajat. user posted image Midva rabiva akcijo!!! user posted image user posted image

Nama pa je tudi ponudila rejništvo. Da če se bi odločila zato, si lahko izbirava in vzameva samo najmlajše. Rekla je, da so lani dali v rejništvo pupiko staro 8 mesecev. Za rejništvo sva že malo razmišlala, ampak ker si hišo deliva z moževimi starši, se morava še z njimi malo posvetovat o tej opciji. Čeprav sem jaz še vedno v prvi vrsti za posvojitev.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 846
5.5.2010 12:38:35   
thaiss
evo me...grem prebrat kaj ste nakolofale v teh dneh

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

Neposredna povezava do sporočila: 847
5.5.2010 12:39:49   
Eva**
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Matejč tako sem vesela za vaju, mogoče pa je to obetavna novica, prva na seznamu, tako sva bila tudi midva in glej ga zlomka, čez 2 leti sva dobila prvo malo štručko, ki bo letos že prvošolčekuser posted image .

Jaz osebno nisem bila za rejnišvo, čeprav je 99% vseh otrok ki so nameščeni v rejniške družine tam tudi ostane, vendar so določene stvari ki meni osebno niso všeč in zame nesprejemljive. Prav tako zame nesprejemljive iz strani rejenca. Dobro pretehtajta, mlada sta še! Seveda pa je to vajina odločitev.

JEEEEJJJ sem vesela da se vama je začelo dogajat!

IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

B.K suuupeeer!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Se veselim s tabo! Jeeeeeej! user posted image

Pri nas je bilo pa...zanimivo. Naš CSD ima v ˝oskrbi˝ kr nekaj občin. V glavnem, ni glih malo območje. In veste kaj nama je rekla, da dela že 10 let na tem področju in da nima še NOBENE posvojitve za sabo. Da ni nobenega para v naši širni občini, ki bi v 10 letih sploh želel posvojit otroka. user posted image Saj super, da so pri nas vsi tak plodni...ali pa smo še vedno tak bogu za hrbtom doma, da je posvojitev tabu. user posted image user posted image V glavnem, iz njenega pogovora sem dobila občutek, da ful navija, da bi šla sigurno v Makedonijo, ker bi zgleda da rada imela to izkušnjo. Tak občutek sem dobila, da je ambiciozna. user posted image Se je ful pozanimala o posvojitvah, preden sva prišla, je bila oborožena z listki, zapiski, itd.  Povedla nama je katera potrdila morava vse prinest. Pa nekaj bo še na ministrstvo poklicala in se pozanimala. Pa moj mail je vzela, da me bo sproti obveščala. Je bila resda bolj zadržana, nisem vedla, če se lahko kaj pošalim, ampak je bla vredu. user posted image Naslednji teden bova zbrala vse kaj morava imet in potem kr lepo neseva k njej. Da se čimprej začne dogajat. user posted image Midva rabiva akcijo!!! user posted image user posted image

Nama pa je tudi ponudila rejništvo. Da če se bi odločila zato, si lahko izbirava in vzameva samo najmlajše. Rekla je, da so lani dali v rejništvo pupiko staro 8 mesecev. Za rejništvo sva že malo razmišlala, ampak ker si hišo deliva z moževimi starši, se morava še z njimi malo posvetovat o tej opciji. Čeprav sem jaz še vedno v prvi vrsti za posvojitev.

Eva**

Neposredna povezava do sporočila: 848
5.5.2010 12:46:32   
Matejčika
Eva, hvala! user posted image Sva midva tudi vesela!

Pa prosim, če mi napišeš, kaj se tebi pri rejništvu ne dopade in zakaj se nisi odločila zato. Bi mi kake informacije pomagale. Ker na CSD ti ne povedo kaj je slabega pri rejništvu.

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 849
5.5.2010 13:13:06   
Eva**
Poglej k sosedom, pa poglej forum združenja moč. V bistvu mi ni všeč da otroke namestijo v družino in potem mislijo da so z tem zaključili zgodbo. V rejo dobiš npr. 8 mesečnega otroka in je potem v reji dokler se ne zaposli. Nič se ne naredi na matični družini, da bi se otroka lahko vrnilo nazaj ali pa odvzelo roditeljske pravice in se ga dalo v posvojitev. Otrok je razpet med dve družini, matično in rejniško, tak otrok na koncu ne ve kam pripada, obvezni so stiki z bio. starši  in še veliko je stvari ki niso na mestu in nam niso v ponos.
Tukaj se zdaj vrtimo okrog novega zakonika in posvojitev homoseksualnih parov, na rejence pa nihče ne pogleda. Ne morete si predstavlat koliko država letno iz našega proračuna da za rejnine in vse dodatke ki pripadajo tako rejencu kot rejniku. Nekateri z tem denarjem živijo cele družine, saj imajo nameščenih več otrok, v bistvu pa so ti otroci reveži in "hlabci" milo rečeno.

IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

Eva, hvala! user posted image Sva midva tudi vesela!

Pa prosim, če mi napišeš, kaj se tebi pri rejništvu ne dopade in zakaj se nisi odločila zato. Bi mi kake informacije pomagale. Ker na CSD ti ne povedo kaj je slabega pri rejništvu.

Eva**

Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prva nosečnost po 30. letu?
Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Posvojitev
Vitaebella

Če sami ne bi mogli imeti otrok, bi se s partnerjem odločila za posvojitev?

Da (59%)

Ne (5%)

Ne vem (31%)

Odšla bi vsak svojo pot (2%)

Sva že posvojila (0%)

Nič od naštetega (3%)

Število vseh glasov: 439

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!