tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nenka7 punce, mene pa zanima, če je katero strah, da ji bo dolgčas po ene par mesecih, ko bo dojenček star tam ene 4 ali pa 5 mesecev. mene je tega kar malo strah, v velikem mestu, kjer nobenega ne poznam, stalno sama z otrokom, sploh si ne predstavljam, kaj bi lahko počela, da ne znorim... upam, da katero od vas spoznam v živo, da se bomo družile, čeprav sem srečanje zamudila... Aja, pa še en teden, pa se poročim , tega se pa ful veselim, pa tud komej čakam, ker imam že vsega dovolj s temi pripravami, čeprav sva na minimum spravila... Nenka....jaz sem po naravi zelo družabna, zgovorna ipd, zato sem si že v prvi poiskala družbo sonosečnic tukaj na RR-ju, s katerimi smo potem preživljale kar nekaj časa skupaj skozi celo porodniško. Da smo z nekaterimi postale prave prijateljice in smo v stalnih stikih še zdaj seveda ne rabim izgubljati besed. Ko sem bila jaz prvič noseča, namreč ni bilo nobenega doma, vsi so bili po službah dopoldne, prijateljice še na faksu, jaz pa sama in mi je prav pasala družba drugih mamic. In pridruži se nam na naslednjem srečanju, da se spoznamo. Meni bo prav luštno, če si bom lahko z vami ob dopoldnevih, ko bodo partnerji po službah, me pa na porodniški, krajšala čas. držim pesti, da bo na poroki potekalo vse super in da bo lepše vreme, kot danes.
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 4.5.2010 7:57:30 >