Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 2.5.2010 12:22:25
|
|
|
|
tejči28
|
lenca78 kar začni z magnezijevimi šumečimi.To samo pomaga,škodi ne.Jaz pijem še kalcijeve poleg in je boljše.Me pa ponoči tudi vsake tolko zgrabi krč nekje v sp.delu trebuha,verjetno sem v kaki čudni pozi in se pol premaknem in je ok.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 2.5.2010 12:28:07
|
|
|
|
Anonimen
|
hej punce komi sem se naspala, pa bi kar nazaj še šla vsake tolko sem šla ponoči lulat... ne vem kaj vas to boli, ampak jaz mam z črevesjem neki in ko me tak zašpika, pol tut, pardon, prdnem drugače pa se moram pohvalit, da jo vsaki dan bolj čutim... danes sem brcike začutla tut na roki sem bla ful vesela in srečna malicka mateja, da mi prosim sporoči okvirno ceno lesa za streho tut naju še to čaka in se menimo, da bomo tut menda šli na pohorje les lenca vsaj z eno dozo prični, se pravi dva deci da spiješ, tega mg šumečke v dm-u jih dobiš že za 55 centov jaz pa bom pričela pit dve na dan, ker me vedno bolj spet grabi, pa tak so mi dobre, ker imajo okus po limoni... mi vsi pravijo kak lahko to tak na izi pijem hehe nič srečke, letim zdaj jaz... morala bi skuhat kosilo, pa popoldan me še učenje čaka, da mi ne pade spet vse na en dan pa molite za sonce, da se bom lahk veni učila
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 2.5.2010 12:55:19
|
|
|
|
tejči28
|
oj punce moje jaz sem zdaj čisto raznežena in vsa solzna.Moj mali pikec je danes mene prvič poklical mami.In ko me je vido kak sem raznežena je samo ponavljala mami mami mami.Ko pa sem prišla do njega da ga pocartam,pa se je skril pod pojšter. Namreč tati (ati) kliče že par mesecev,mene pa je danes žačel.Super občutek. Zdaj pa grem dalje kuhat.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 2.5.2010 19:19:26
|
|
|
|
malecka_mateja
|
laliela midva imava nekje 180 kvadratov strehe. dvokapnica z dvema čopoma torej zelo izi in naju pride z deskami štaflami in latami torej cel komplet 2430 evrov. 160 evrov je kubik lesa desk pa 140 evrov. Poceni sma dobila ker cene so od 160 do 200 za kubik. tjašina izjava na ploščo je bila da ona nebo tukaj stanovala ker ni strehe ko smo ji razložili da bo streha tudi je rekla ja kaj pa okne tako da je zahtevna Grem zdaj gledat tv komaj čakam talent danes.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 2.5.2010 21:17:13
|
|
|
|
tinkatonka
|
Hej punce! Danes je moj zadnji frej večer, naslednjih cca cca 40 večerov pa bo učenih . Zdaj gledam Slovenija ima talent v družbi moža, ampak se mi zdi, da zna to malo dolg trajat. Ne vem če ne bom prej omagala in šla spat. Jutri zjutraj imam s sinom cepljenje proti klopnemu meningitisu. Potem pa v službo. Jutri pridejo spet vsi šefi nazaj, tako da bo pestro. Vsem, ki imate v tem tednu preglede pa želim same lepe rezultate ! Lahko noč, Tina
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 3.5.2010 7:13:31
|
|
|
|
tannya
|
Dobro jutro, tako mi je žal, da mi ni uspelo priti na srečanje k Jurmanu , sploh ko vidim, da ste se tok luštno imele. Pri nas je pa šlo vse narobe. V petek so nam montirali novo kuhinjo, delali so do desetih zvečer in ker je nekaj z napo ful zakompliciralo, je še moj moral pomagat. Tako mu nisem mogla pustiti Ajde, ker mu ne bi zneslo še nanjo pazit. V glavnem smo zdaj že večino naredili, en kup manjših stvari pa nas še čaka. Utrujena sem ful, ker sem od sredo do včeraj vsak dan delala do poznih ur . No, kuhinja je pa lepa Skratka za nasednje srečanje vam odkupim in upam,da niste hude, ker sem zamočila. Tanja
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 3.5.2010 8:36:27
|
|
|
|
tinkatonka
|
Dobro jutro punce, Evo jaz sem bila danes že zelo pridna. Z Anejem sva bila že pri zdravniku, kjer je imel revakcinacijo za klopni meningitis, potem se odšibala v službo, kmalu pa šibam še na en sestanek izven »hiše«, pa potem še na ena predavanja v povezavi z mojim izpitom, tako da bo pestro. Tannya….res škoda da te ni bilo. Upam, da se nam boš naslednjič res lahko pridružila. Pa super za novo kuhinjo! Boš še z večjim užitkom kuhala. Tejči28…bravo za tvojega sinka in blažene občutke, ki si jih doživela, ko te je prvič poklical mama. Ima pa danes moj oče še RD in gruntam kaj za darilo kupit - bom kr tortico kupila pa jo nesla, da se bomo posladkali. Zdaj pa šibam delat. Šef je poln energije, se vidi, da je po dopustu. LP Tina
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 3.5.2010 8:39:14
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28 oj punce moje jaz sem zdaj čisto raznežena in vsa solzna.Moj mali pikec je danes mene prvič poklical mami.In ko me je vido kak sem raznežena je samo ponavljala mami mami mami.Ko pa sem prišla do njega da ga pocartam,pa se je skril pod pojšter. Namreč tati (ati) kliče že par mesecev,mene pa je danes žačel.Super občutek. Zdaj pa grem dalje kuhat. o ful lepo, vrjamem da si zelo vesela IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka Potem pa v službo. Jutri pridejo spet vsi šefi nazaj, tako da bo pestro. brrrrrrrrrrrr, jaz sem bila vesela vedno ko sefa ni bilo v pisarni no, pa moram iti definitivno po tablete; sumece namrec so v krci v nogah nasli - lumpi, sem upala da me ne bodo, pa tudi zgaga je prisla na obisk - sicer cisto malo in donat pomaga, a vseeno jutri pa morfologija - komaj cakam
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 3.5.2010 9:37:38
|
|
|
|
nushka
|
Dobro jutro vsem skupaj, danes je pri meni točno 21 1/7 in dojenčka že točno 5 tednov čutim. No, pravzaprav je tri prve brce čutil moj, ko je položil roko gor. Sem mislila, da me heca, pa sem potem še jaz poskusila in je res čisti malo brcnil. Zdaj so sicer to že takšni gibi, ki jih čutim, ko sedim brez, da bi si položila roko gor. Je kar zanimivo vse skupaj. Aja, pa danes teden imam pregled vključno z morfologijo. Počutim se pa odlično. Nimam nobenih krčev, zatekanj, zgage, zapeke, itd. - hvalabogu. Sam vsak dan se pojavljajo večji problemi kaj oblečt. Se pa velik gibam oziroma popoldan se mogoče vležem za kakšno urco, pa še to ne vsak dan. Jaz pijem Magnesol iz lekarne, ker me je na začetku tiščalo v sečnici (tam okoli 15 tedna), zdaj spijem pa vsak dan eno, pa je ok. Se je zgleda maternica takrat raztegovala, zdaj se je pa že vse skup navadlo . Lepo se imejte. Ponoči je deževalo, sem ful vesela, je vsaj malo cvetnega prahu spralo iz zraka. Pozdravček vsem skupaj.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 3.5.2010 9:38:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Hej čveke! Joj super za srečanje, sem vam kar malce "fouš", da ste se spoznale. No sploh zato, ker na Celjskem koncu ni nekega interesa pa vidim, da nas je na seznamu kar nekaj iz tega konca... Eto jaz se pa veselim srede, ko imam morfologijo. Naše dete je že takooo živahno, da se moram kdaj pa kdaj prav nasmejati ko me brcne, ker takrat vem, da je vse ok :)
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 3.5.2010 10:34:20
|
|
|
|
benika
|
Moja MF je mimo. Otroček raste čisto po Jusu. Pri vseh meritvah ustreza tednom gestacije, edino obseg glavice je za 3 dni zadaj. Organi so celi in vsi prisotni. Tudi spol se je lepo videl, ampak naj ta zaenkrat ostane še skrivnost. Vsem, ki imate v teh dneh preglede naj zaželim srečno in veliko užitkov ob pogledu na male pikice.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 3.5.2010 11:24:49
|
|
|
|
tejči28
|
Benika čestitam za uspešno morfo. Lahko pa poveš kdaj imaš naslednji pregled,da dam na seznam.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 3.5.2010 12:10:46
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Moja MF je mimo. Otroček raste čisto po Jusu. Pri vseh meritvah ustreza tednom gestacije, edino obseg glavice je za 3 dni zadaj. Organi so celi in vsi prisotni. Tudi spol se je lepo videl, ampak naj ta zaenkrat ostane še skrivnost. Vsem, ki imate v teh dneh preglede naj zaželim srečno in veliko užitkov ob pogledu na male pikice. iiiiiiiiiiiiiiii super, jaz komaj cakam na svojo jutri
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 3.5.2010 12:34:25
|
|
|
|
Izabelina
|
js mam pa u sredo pregled... ne vem če je morfologija sam se useen veselim!! drugač ste uredu? js sm utrujena od učerajšnjega celodnevnega pleskanja... tko, da dans nadaljujejo brez mene se pa morm počas začet učit čeprou nimam nobene volje in energije za to... mam pa eno tako mal hmmm... nerodno uprašanje: moj je reku da mu je nerodno z mano ker ma občutek da ga mali gleda... pa ne vem čis točn kaj nej mu rečem... vem, da ni to nč tacga, sam po eni strani mam pa js tut tak občutek...
< Sporočilo je popravil Izabelina -- 3.5.2010 12:39:07 >
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 3.5.2010 12:45:52
|
|
|
|
corfu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina js mam pa u sredo pregled... ne vem če je morfologija sam se useen veselim!! drugač ste uredu? js sm utrujena od učerajšnjega celodnevnega pleskanja... tko, da dans nadaljujejo brez mene se pa morm počas začet učit čeprou nimam nobene volje in energije za to... mam pa eno tako mal hmmm... nerodno uprašanje: moj je reku da mu je nerodno z mano ker ma občutek da ga mali gleda... pa ne vem čis točn kaj nej mu rečem... vem, da ni to nč tacga, sam po eni strani mam pa js tut tak občutek... si me pa nasmejala Vidva kar korajžno saj je stena vmes, predstavljajta si da je on v otroški sobi vidva pa v spalnici
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 3.5.2010 12:57:08
|
|
|
|
tannya
|
mam pa eno tako mal hmmm... nerodno uprašanje: moj je reku da mu je nerodno z mano ker ma občutek da ga mali gleda... pa ne vem čis točn kaj nej mu rečem... vem, da ni to nč tacga, sam po eni strani mam pa js tut tak občutek... [/quote] Izabelina, tudi mene si nasmejala Ampak res, tako kot je napisala Corfu: predstavlja si splanico in otroško sobo . Le pogumno.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 3.5.2010 13:14:52
|
|
|
|
tejči28
|
ena moja kolegica ni nič ,celo nosečnost,ker je njemu bilo neprijetno. Vidva pa kar dajta,bo otročku pasalo,ko ga bo zibalo. Pa tebi tudi,ko je vse fajn prekvavljeno.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 3.5.2010 13:16:32
|
|
|
|
benika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28 Benika čestitam za uspešno morfo. Lahko pa poveš kdaj imaš naslednji pregled,da dam na seznam. Saj sem že na seznamu, 7.5. imam pregled.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 3.5.2010 13:19:41
|
|
|
|
tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina mam pa eno tako mal hmmm... nerodno uprašanje: moj je reku da mu je nerodno z mano ker ma občutek da ga mali gleda... pa ne vem čis točn kaj nej mu rečem... vem, da ni to nč tacga, sam po eni strani mam pa js tut tak občutek... Joj jaz bi včasih tud rada vidla, da bi blo mojmu kej nerodno, ker jaz sem pa mojmu zdaj še bolj seksi in on bi skoz, jaz sem pa zdaj malo bolj med lenimi . Vglavnem probita odmislit otroka v tebi, samo druge položaje bo treba najdt pa je.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 3.5.2010 14:11:48
|
|
|
|
corfu
|
Rabim idejo...imava spalnico od Alplesa češnja-vanilija, kakšne barve naj dam stene? Ne bi imela ravno belih
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 3.5.2010 14:19:06
|
|
|
|
Anonimen
|
hej punce! joj kak ga vreme serje... veter, oblačno, dež prši... nikakvo v glavnem... na konc bom še zraven tega vremena mogla zalivat zelenjavo se mi zdi T.Z. a sem kaj zamudila? kaj smo se celjanke dogovarjale? za kje smo se dogovarjale? če bi bil kak ugoden termin, pa da ne lih v celju, ker ga videt ne morem , sem takoj za... bi bilo res lepo da sem mal spoznamo, kako dorečemo in tako naprej... sploh da se mal sprostimo nič šibam zdaj jaz palačinke peč in potem učit, ker jutri spet na predavanje... kak je to hudo po enem tednu počitnic pridne bit
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 3.5.2010 14:23:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja za srečanje je padel predlog pa ni bilo interesa. Zdaj smo se našle 3 na FB-ju pa se dobimo v četrtek...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 3.5.2010 14:25:17
|
|
|
|
Anonimen
|
corfu, katera barva bolj prevladuje, češnja al vanilija in kaka je svetloba v prostoru... majhna al močna? nebi rada bleknila neki na pamet, drugače pa sem ti strokovnjak za take stvari aja pa bi mela naprimer rada enobarvne stene al dvobarvne?
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 3.5.2010 14:26:53
|
|
|
|
Anonimen
|
T.Z. izgleda da sem neki zamudila zvečer se dobite? daj me poišč na fb-ju no, pa me razsvetli, če ti je Gabriela Kace sem jaz
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?