|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
2.5.2010 12:22:25   
tejči28
lenca78 kar začni z magnezijevimi šumečimi.To samo pomaga,škodi ne.Jaz pijem še kalcijeve poleg in je boljše.Me pa ponoči tudi vsake tolko zgrabi krč nekje v sp.delu trebuha,verjetno sem v kaki čudni pozi in se pol premaknem in je ok.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 726
2.5.2010 12:28:07   
Anonimen
hej punce user posted image

komi sem se naspala, pa bi kar nazaj še šla
vsake tolko sem šla ponoči lulat...
ne vem kaj vas to boli, ampak jaz mam z črevesjem neki in ko me tak zašpika, pol tut, pardon, prdnem user posted image
drugače pa se moram pohvalit, da jo vsaki dan bolj čutim... danes sem brcike začutla tut na roki user posted image sem bla ful vesela in srečna user posted image

malicka mateja, da mi prosim sporoči okvirno ceno lesa za streho user posted image
tut naju še to čaka in se menimo, da bomo tut menda šli na pohorje les user posted image

lenca vsaj z eno dozo prični, se pravi dva deci da spiješ, tega mg šumečke user posted image
v dm-u jih dobiš že za 55 centov
jaz pa bom pričela pit dve na dan, ker me vedno bolj spet grabi, pa tak so mi dobre, ker imajo okus po limoni... mi vsi pravijo kak lahko to tak na izi pijem hehe user posted image

nič srečke, letim zdaj jaz... morala bi skuhat kosilo, pa popoldan me še učenje čaka, da mi ne pade spet vse na en dan user posted image
pa molite za sonce, da se bom lahk veni učila user posted image

(odgovor članu Lenca78)
  Neposredna povezava do sporočila: 727
2.5.2010 12:55:19   
tejči28
oj punce moje jaz sem zdaj čisto raznežena in vsa solzna.Moj mali pikec je danes mene prvič poklical mami.In ko me je vido kak sem raznežena je samo ponavljala mami mami mami.Ko pa sem prišla do njega da ga pocartam,pa se je skril pod pojšter.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Namreč tati (ati) kliče že par mesecev,mene pa je danes žačel.Super občutek. Zdaj pa grem dalje kuhat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 728
2.5.2010 19:19:26   
malecka_mateja
laliela midva imava nekje 180 kvadratov strehe. dvokapnica z dvema čopoma torej zelo izi in naju pride z deskami štaflami in latami torej cel komplet 2430 evrov. 160 evrov je kubik lesa desk pa 140 evrov. Poceni sma dobila ker cene so od 160 do 200 za kubik.

tjašina izjava na ploščo je bila da ona nebo tukaj stanovala ker ni streheuser posted image user posted image user posted image user posted image ko smo ji razložili da bo streha tudi je rekla ja kaj pa okneuser posted image user posted image user posted image user posted image tako da je zahtevnauser posted image user posted image user posted image user posted image

Grem zdaj gledat tv komaj čakam talent danes.

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 729
2.5.2010 21:17:13   
tinkatonka
Hej punce!

Danes je moj zadnji frej večer, naslednjih cca cca 40 večerov pa bo učenih user posted image . Zdaj gledam Slovenija ima talent v družbi moža, ampak se mi zdi, da zna to malo dolg trajat. user posted image Ne vem če ne bom prej omagala in šla spat.

Jutri zjutraj imam s sinom cepljenje proti klopnemu meningitisu. Potem pa v službo. Jutri pridejo spet vsi šefi nazaj, tako da bo pestro.

Vsem, ki imate v tem tednu preglede pa želim same lepe rezultateuser posted image user posted image user posted image user posted image !

Lahko noč,

Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 730
3.5.2010 7:13:31   
tannya
Dobro jutro,

tako mi je žal, da mi ni uspelo priti na srečanje k Jurmanuuser posted image , sploh ko vidim, da ste se tok luštno imele. Pri nas je pa šlo vse narobe. V petek so nam montirali novo kuhinjo, delali so do desetih zvečer in ker je nekaj z napo ful zakompliciralo, je še moj moral pomagat. Tako mu nisem mogla pustiti Ajde, ker mu ne bi zneslo še nanjo pazit.
V glavnem smo zdaj že večino naredili, en kup manjših stvari pa nas še čaka. Utrujena sem ful, ker sem od sredo do včeraj vsak dan delala do poznih uruser posted image . No, kuhinja je pa lepauser posted image

Skratka za nasednje srečanje vam odkupim in upam,da niste hude, ker sem zamočila.

Tanja

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 731
3.5.2010 8:36:27   
tinkatonka
Dobro jutro punce,

Evo jaz sem bila danes že zelo pridna. Z Anejem sva bila že pri zdravniku, kjer je imel revakcinacijo za klopni meningitis, potem se odšibala v službo, kmalu pa šibam še na en sestanek izven »hiše«, pa potem še na ena predavanja v povezavi z mojim izpitom, tako da bo pestro.

Tannya….res škoda da te ni bilo. Upam, da se nam boš naslednjič res lahko pridružila. Pa super za novo kuhinjo!user posted image Boš še z večjim užitkom kuhala.

Tejči28…bravo za tvojega sinkauser posted image in blažene občutke, ki si jih doživela, ko te je prvič poklical mama.

Ima pa danes moj oče še RD in gruntam kaj za darilo kupit - bom kr tortico kupila pa jo nesla, da se bomo posladkali.

Zdaj pa šibam delat. Šef je poln energije, se vidi, da je po dopustu. user posted image

LP Tina

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 732
3.5.2010 8:39:14   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

oj punce moje jaz sem zdaj čisto raznežena in vsa solzna.Moj mali pikec je danes mene prvič poklical mami.In ko me je vido kak sem raznežena je samo ponavljala mami mami mami.Ko pa sem prišla do njega da ga pocartam,pa se je skril pod pojšter.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Namreč tati (ati) kliče že par mesecev,mene pa je danes žačel.Super občutek. Zdaj pa grem dalje kuhat.

o ful lepo, vrjamem da si zelo veselauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka
Potem pa v službo. Jutri pridejo spet vsi šefi nazaj, tako da bo pestro.

brrrrrrrrrrrr, jaz sem bila vesela vedno ko sefa ni bilo v pisarniuser posted image

no, pa moram iti definitivno po tablete; sumece namrec
so v krci v nogah nasli - lumpi, sem upala da me ne bodo, pa tudi zgaga je prisla na obisk - sicer cisto malo in donat pomaga, a vseenouser posted image

jutri pa morfologija - komaj cakamuser posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 733
3.5.2010 9:37:38   
nushka
Dobro jutro vsem skupaj,

danes je pri meni točno 21 1/7 in dojenčka že točno 5 tednov čutim. No, pravzaprav je tri prve brce čutil moj, ko je položil roko gor. Sem mislila, da me heca, pa sem potem še jaz poskusila in je res čisti malo brcnil. Zdaj so sicer to že takšni gibi, ki jih čutim, ko sedim brez, da bi si položila roko gor. Je kar zanimivo vse skupaj.

Aja, pa danes teden imam pregled vključno z morfologijo. Počutim se pa odlično. Nimam nobenih krčev, zatekanj, zgage, zapeke, itd. - hvalabogu. Sam vsak dan se pojavljajo večji problemi kaj oblečt. Se pa velik gibam oziroma popoldan se mogoče vležem za kakšno urco, pa še to ne vsak dan.

Jaz pijem Magnesol iz lekarne, ker me je na začetku tiščalo v sečnici (tam okoli 15 tedna), zdaj spijem pa vsak dan eno, pa je ok. Se je zgleda maternica takrat raztegovala, zdaj se je pa že vse skup navadlouser posted image .

Lepo se imejte. Ponoči je deževalo, sem ful vesela, je vsaj malo cvetnega prahu spralo iz zraka.

Pozdravček vsem skupaj.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 734
3.5.2010 9:38:12   
Anonimen
Hej čveke!

Joj super za srečanje, sem vam kar malce "fouš", da ste se spoznale. No sploh zato, ker na Celjskem koncu ni nekega interesa pa vidim, da nas je na seznamu kar nekaj iz tega konca...

Eto jaz se pa veselim srede, ko imam morfologijo. Naše dete je že takooo živahno, da se moram kdaj pa kdaj prav nasmejati ko me brcne, ker takrat vem, da je vse ok :)

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 735
3.5.2010 10:34:20   
benika
Moja MF je mimo. Otroček raste čisto po Jusu. Pri vseh meritvah ustreza tednom gestacije, edino obseg glavice je za 3 dni zadaj. Organi so celi in vsi prisotni. Tudi spol se je lepo videl, ampak naj ta zaenkrat ostane še skrivnost.

Vsem, ki imate v teh dneh preglede naj zaželim srečno in veliko užitkov ob pogledu na male pikice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 736
3.5.2010 11:24:49   
tejči28
Benika čestitam za uspešno morfo. Lahko pa poveš kdaj imaš naslednji pregled,da dam na seznam.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 737
3.5.2010 12:10:46   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Moja MF je mimo. Otroček raste čisto po Jusu. Pri vseh meritvah ustreza tednom gestacije, edino obseg glavice je za 3 dni zadaj. Organi so celi in vsi prisotni. Tudi spol se je lepo videl, ampak naj ta zaenkrat ostane še skrivnost.

Vsem, ki imate v teh dneh preglede naj zaželim srečno in veliko užitkov ob pogledu na male pikice.

iiiiiiiiiiiiiiii super, jaz komaj cakam na svojo jutriuser posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 738
3.5.2010 12:34:25   
Izabelina
js mam pa u sredo pregled... ne vem če je morfologija sam se useen veselim!!

drugač ste uredu? js sm utrujena od učerajšnjega celodnevnega pleskanja... tko, da dans nadaljujejo brez mene user posted image

se pa morm počas začet učit user posted image čeprou nimam nobene volje in energije za to...

mam pa eno tako mal hmmm... nerodno uprašanje: moj je reku da mu je nerodno z mano user posted image ker ma občutek da ga mali gleda... pa ne vem čis točn kaj nej mu rečem... vem, da ni to nč tacga, sam po eni strani mam pa js tut tak občutek... user posted image

< Sporočilo je popravil Izabelina -- 3.5.2010 12:39:07 >

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 739
3.5.2010 12:45:52   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

js mam pa u sredo pregled... ne vem če je morfologija sam se useen veselim!!

drugač ste uredu? js sm utrujena od učerajšnjega celodnevnega pleskanja... tko, da dans nadaljujejo brez mene user posted image

se pa morm počas začet učit user posted image čeprou nimam nobene volje in energije za to...

mam pa eno tako mal hmmm... nerodno uprašanje: moj je reku da mu je nerodno z mano user posted image ker ma občutek da ga mali gleda... pa ne vem čis točn kaj nej mu rečem... vem, da ni to nč tacga, sam po eni strani mam pa js tut tak občutek... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

si me pa nasmejala user posted image user posted image user posted image

Vidva kar korajžno user posted image  saj je stena vmes,user posted image predstavljajta si da je on v otroški sobi vidva pa v spalniciuser posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 740
3.5.2010 12:57:08   
tannya

[/quote]

Izabelina, tudi mene si nasmejalauser posted image Ampak res, tako kot je napisala Corfu: predstavlja si splanico in otroško sobouser posted image . Le pogumno.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 741
3.5.2010 13:14:52   
tejči28
ena moja kolegica ni nič user posted image ,celo nosečnost,ker je njemu bilo neprijetno. Vidva pa kar dajta,bo otročku pasalo,ko ga bo zibalo.user posted image user posted image Pa tebi tudi,ko je vse fajn prekvavljeno.user posted image

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 742
3.5.2010 13:16:32   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

Benika čestitam za uspešno morfo. Lahko pa poveš kdaj imaš naslednji pregled,da dam na seznam.user posted image user posted image user posted image

Saj sem že na seznamu, 7.5. imam pregled.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 743
3.5.2010 13:19:41   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

Joj jaz bi včasih tud rada vidla, da bi blo mojmu kej nerodno, ker jaz sem pa mojmu zdaj še bolj seksi in on bi skoz, jaz sem pa zdaj malo bolj med lenimi user posted image . Vglavnem probita odmislit otroka v tebi, samo druge položaje bo treba najdt pa je. user posted image

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 744
3.5.2010 14:11:48   
corfu
Rabim idejo...imava spalnico od Alplesa češnja-vanilija, kakšne barve naj dam stene? Ne bi imela ravno belihuser posted image

Uživaj življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 745
3.5.2010 14:19:06   
Anonimen
hej punce!

joj kak ga vreme serje... veter, oblačno, dež prši... nikakvo v glavnem... na konc bom še zraven tega vremena mogla zalivat zelenjavo se mi zdi user posted image

T.Z. a sem kaj zamudila? kaj smo se celjanke dogovarjale? za kje smo se dogovarjale?
če bi bil kak ugoden termin, pa da ne lih v celju, ker ga videt ne morem user posted image , sem takoj za...
bi bilo res lepo da sem mal spoznamo, kako dorečemo in tako naprej... sploh da se mal sprostimo user posted image

nič šibam zdaj jaz palačinke peč in potem učit, ker jutri spet na predavanje... kak je to hudo po enem tednu počitnic user posted image

pridne bit

Neposredna povezava do sporočila: 746
3.5.2010 14:23:12   
Anonimen
Ja za srečanje je padel predlog pa ni bilo interesa. Zdaj smo se našle 3 na FB-ju pa se dobimo v četrtek...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 747
3.5.2010 14:25:17   
Anonimen
corfu, katera barva bolj prevladuje, češnja al vanilija in kaka je svetloba v prostoru... majhna al močna?
nebi rada bleknila neki na pamet, drugače pa sem ti strokovnjak za take stvari user posted image

aja pa bi mela naprimer rada enobarvne stene al dvobarvne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 748
3.5.2010 14:26:53   
Anonimen
T.Z. izgleda da sem neki zamudila user posted image
zvečer se dobite?
daj me poišč na fb-ju no, pa me razsvetli, če ti je
Gabriela Kace sem jaz user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 749
3.5.2010 14:30:40   
maca29
pozdravljene vse user posted image .dane je dan za lenarjenje in vekanje user posted image user posted image tu pa tam paše dežek :):)Kako ste kaj ??Mene ubija desna noga celo noč nisem mogla spat boli kot ne vem kaj user posted image drgač pa mali raste in močno brca zdej že tud moj dragi in sine čutita brce.Vsem ki ste imele preglede čestiam za dobro opravljene rezultate :):)Izabelina se strinjam z predhodnicami da to ni nič kaj takega kr odmisli bebiko v sebi in uživaj :):)Moj bi tud kar naprej user posted image haha pa sem tud jaz bolj lenega tipa zdej :D

uživajte

11.06.2003 smo dobili prvega sinka
28.08.2010 je privekal naš drugi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?