|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
3.5.2010 14:31:26   
corfu

IZVIRNO SPOROČILO: laliela

corfu, katera barva bolj prevladuje, češnja al vanilija in kaka je svetloba v prostoru... majhna al močna?
nebi rada bleknila neki na pamet, drugače pa sem ti strokovnjak za take stvari user posted image

aja pa bi mela naprimer rada enobarvne stene al dvobarvne?

HOJ

Prevladuje vanilija, samo ogrodje je češnja, vsa vrata so vanilija. (Alples program Harmonija)
Svetloba je majhna ker je na severno stran in je samo dopoldne sonček.
Imela bi enobarvne stene, bolj pastelne...zdaj sem imela rdečo - bež oz. vanilijo pa sem se naveličala

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 751
3.5.2010 14:43:15   
Anonimen
potem morata glede na svetlobo met neki svetlega in pomožnosti živega...
recimo kako živo rumeno, oranžna je tut ful moderna in poživi prostor, sam k češnji nebo pasala...
jaz bi bla bolj za rumeno, ampak res ono sončno rumeno... verjemi da lepo pride... tut če zunaj dežuje imaš občutek, da je prostor pol zunanje sončne svetlobe user posted image
priporočam pa da kupita od jupola že zmešano barvo, mal je dražja, ampak je visoko pokrivna... enkrat do dvakrat pobarvaš in je barva da stoj in glej user posted image
je pa v malih kanglicah, zagotovo sta že zasledila kje v trgovini...
glede pastel barva pa ti rečem tak... so skoraj kot bele, sam da je mal odtenka, to tak že sama veš... pa niti ne oddaja tolk svetlobe, kot živa barva... preizkušeno user posted image
pa še energijo vama bo dajalo user posted image

no upam, da sem vsaj malo pomagala in vaju nisem še bolj spravla v dilemo pri izbiri user posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 752
3.5.2010 14:53:52   
Anonimen

T.Z. izgleda da sem neki zamudila user posted image
zvečer se dobite?
daj me poišč na fb-ju no, pa me razsvetli, če ti je
Gabriela Kace sem jaz user posted image

Evo, sem ti poslala prošnjo za prijateljstvo. Zdaj pa poglej še na zid pri septemberkah oz. ti bom poslala ZS z direktnim linkom :))

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 753
3.5.2010 14:56:11   
corfu

potem morata glede na svetlobo met neki svetlega in pomožnosti živega...
recimo kako živo rumeno, oranžna je tut ful moderna in poživi prostor, sam k češnji nebo pasala...
jaz bi bla bolj za rumeno, ampak res ono sončno rumeno... verjemi da lepo pride... tut če zunaj dežuje imaš občutek, da je prostor pol zunanje sončne svetlobe user posted image
priporočam pa da kupita od jupola že zmešano barvo, mal je dražja, ampak je visoko pokrivna... enkrat do dvakrat pobarvaš in je barva da stoj in glej user posted image
je pa v malih kanglicah, zagotovo sta že zasledila kje v trgovini...
glede pastel barva pa ti rečem tak... so skoraj kot bele, sam da je mal odtenka, to tak že sama veš... pa niti ne oddaja tolk svetlobe, kot živa barva... preizkušeno user posted image
pa še energijo vama bo dajalo user posted image

no upam, da sem vsaj malo pomagala in vaju nisem še bolj spravla v dilemo pri izbiri user posted image

a si mislila jupol trend? Ker same barve so mi všeč ampak so zelo agresivne in se mi je stena začela kar lupituser posted image Ponavdi grem kar v Merkur in mi tam nameša barvo, če mi je pa slučajno pretemna imam pa vedno doma na rezervi belo pa jo kar sami dodamo da pridemo do željene barve. Jaz sem razmišljala o zeleni, o rumeni niti ne, kaj pa marelica?

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 754
3.5.2010 15:02:41   
Anonimen
jupol trend ja... če se ti je barva začela lupit, je bla neka napaka v steni... al se že stara barva lupi in jo treba zliščit in mal pokitat... al pa sta drugič šla prehitro prek barvat, pa je bila še vlažna...
marelica? hmmm... imaš mogoče kako slikico te tvoje črešnje a?
zelena bi zagotovo šla zraven, ker se ujema z črešnjicami in z vanilijo... jaz imam zeleno kuhinjo, vendar ono svetlo, kot da gledaš zdaj zunaj to mlado litje na lipi user posted image
na steni pride rahlo florocentna, vendar poživi in tut da energijo...
za marelico pa sem ti res mal skeptična, boš imela preveč teh kao toplih barv, če me razumeš user posted image
al rumeno sončeka, al pa zeleno travico oz. listje user posted image
barve morš gledat tut kot na neko zgodbo in jih tut gledat iz psihološkega vidika user posted image

eh preveč že kompliciram user posted image
češnjo barvo bi v glavnem želela videt user posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 755
3.5.2010 15:08:04   
maca29
user posted image user posted image haha gabiiii ti ko bom jaz preurejala stanovanje prideš k men vidim da se spoznaš na barve :)user posted image user posted image

11.06.2003 smo dobili prvega sinka
28.08.2010 je privekal naš drugi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 756
3.5.2010 15:16:16   
Anonimen
komot maca... se z veseljem ukvarjam z takimi stvarmi... user posted image
se vidi da že od malega rada držim čopič v roki in da sem mali umetnik user posted image
rada pa povem o marsičem veš... od urejanje odznotraj (pohištvo, postavitev, zavese, barve...) do idej za okolico in stila oblačenja ter pričesk... univerzalna hehe user posted image

(odgovor članu maca29)
  Neposredna povezava do sporočila: 757
3.5.2010 15:22:12   
katrinka

komot maca... se z veseljem ukvarjam z takimi stvarmi... user posted image
se vidi da že od malega rada držim čopič v roki in da sem mali umetnik user posted image
rada pa povem o marsičem veš... od urejanje odznotraj (pohištvo, postavitev, zavese, barve...) do idej za okolico in stila oblačenja ter pričesk... univerzalna hehe user posted image

uuuuuuuu to je pa dobr meti tako znankouser posted image user posted image user posted image

morm z vami deliti novico - me je moja porocna prica klicala - test je pokazal plusek, ze jutri ima pregled - cirka 6 tednov je nosecauser posted image user posted image user posted image toliko prijateljic je ze rodilo letos, ogromno jih se bo, se mi zdi da vsak mesec kupim darilo za novorojencka - sem vesela sevedauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 758
3.5.2010 15:27:08   
maca29
lepo za dobro novico katarinka .Tudi sama opažam da je letos neki babybum spet haha pa sej prav na mladih svet stoji pravijo user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 759
3.5.2010 16:17:17   
lumpa6
oj

barve za stanovanjce??????????????, ja tudi midva se odločava, dnevna naj bi bila jabolčno zelena, dekliška soba roza in vijolična, predsoba marelicna, fantouvska svetlo modra, kuhinja oranžna

(odgovor članu maca29)
Neposredna povezava do sporočila: 760
3.5.2010 16:23:51   
binabina
vglavnem celjanke in okolica vabljene ste na prvo srečanje septemberk v četrtek 6.5.2010 ob 17 uri , v Rustiki ( City center) nasproti trgovine spar ,.... vabljene

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 761
3.5.2010 16:54:14   
tejči28
katrinka to je fajn,da imaš toliko prijateljic z dojenčki,bote skupaj vozičkale,pa mali se bodo igrali,ko bodo večji.To je fajn.user posted image user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu binabina)
Neposredna povezava do sporočila: 762
3.5.2010 17:03:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: binabina

vglavnem celjanke in okolica vabljene ste na prvo srečanje septemberk v četrtek 6.5.2010 ob 17 uri , v Rustiki ( City center) nasproti trgovine spar ,.... vabljene

Velja. Pridem. Kot sem rekla, morda s par minut zamude ampak pridem pa :)

(odgovor članu binabina)
  Neposredna povezava do sporočila: 763
3.5.2010 18:05:58   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

katrinka to je fajn,da imaš toliko prijateljic z dojenčki,bote skupaj vozičkale,pa mali se bodo igrali,ko bodo večji.To je fajn.user posted image user posted image

ja to mas pa prav, pa je lustn k prej sm bla tko malo izolirana k sm bla edina - no, z izjemo ene dobre prijateljiceuser posted image

punce dajte mal.o pomagat - tiste ki ste iz ljubljane
rabim enga dobrga ginekologa ali ginekologinjo - a koga predlagate, sicer ne zame - za svakinjo, se trudi zanosit pa je njena ginekologinja ne smergla pa sm rekla da malo povprasam k moja ne sprejema, drugih pa ne poznam,
hvala

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 764
3.5.2010 18:12:54   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

rabim enga dobrga ginekologa ali ginekologinjo - a koga predlagate, sicer ne zame - za svakinjo, se trudi zanosit pa je njena ginekologinja ne smergla pa sm rekla da malo povprasam k moja ne sprejema, drugih pa ne poznam,
hvala

Moja G - Jadranka Domazet-Fink dela v ZD Fužine. Sicer ne vem če sprejema nove paciente, je pa super ženska, zaupanja vredna, tudi sama sem imela težave pri drugi zanositvi in me je kr hitro poslala naprej v Leonišče ipd. Opozarjam pa že vnaprej, da se pri njej res načakaš - na pregled si naročen ob uri, pa lahko čakaš tudi do 2h. Ampak je vredno. Meni je prvo user posted image sijajno odvodila, prav tako je super tudi v tej user posted image in ji res 100% zaupam. Če pa ima tvoja svakinja že težave, bi pa mogoče predlagala, da se kr direkt v Leonišče zglasi, ker tamkajšnji G so sami strokovnjaki za neplodnost in mislim, da sprejemajo tudi nove paciente, samo ne vem če vsi, oz. kateri.

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 3.5.2010 18:13:38 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 765
3.5.2010 18:31:51   
Alexeia
user posted image Pozdravljene vse septembrke 2010user posted image
Tako,sem malo pregledovala net, pa sem vas zasledila ter se odločila da se vam pridružim.
Tukaj sem čisto novauser posted image ter imam pdp 11.-13. septembra.Doma imamo že velikega nadobudneža,ki
bo precej starejši bratec(11) in je že navdušen.On namreč pričakuje fanta(brateca),midva pa si želiva eno čopko.
Pa tudi malega slinkota se ne braniva samo da je zdrav.user posted image Sem proti 20 tednu in sem že opravila mf pa tudi za spol smo že gledali,
vendar pa je bilo naključje takšno da se je mala kepica obrnila s hrbtom proti nam in nismo mogli nič.4.5 (jutri)imam pregled vode saj sem imela hudo
vnetje,upam da je kaj bolje.Naslednji uz pa je 20.5 da vidimo če je vse ok z obrazkom ter spol.No brcike že krepko čutim,tako da upam da se je kepica kaj obrnila.
user posted image user posted image

LP vsem v pričakovanjuuser posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 766
3.5.2010 18:38:48   
Alexeia
Pozdravljenauser posted image
Sem opazila da bo v Celju  6.5 srečanje...user posted image Srčno upam da se mi uspe udeležiti.Skoraj 100% pridem.
Hvala na povabilu binabinauser posted image .Se mi pa zdi super zadeva tole srečanje trebušikuser posted image .

Lp

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 767
3.5.2010 18:42:55   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: Alexeia

user posted image Pozdravljene vse septembrke 2010user posted image
Tako,sem malo pregledovala net, pa sem vas zasledila ter se odločila da se vam pridružim.
Tukaj sem čisto novauser posted image ter imam pdp 11.-13. septembra.Doma imamo že velikega nadobudneža,ki
bo precej starejši bratec(11) in je že navdušen.On namreč pričakuje fanta(brateca),midva pa si želiva eno čopko.
Pa tudi malega slinkota se ne braniva samo da je zdrav.user posted image Sem proti 20 tednu in sem že opravila mf pa tudi za spol smo že gledali,
vendar pa je bilo naključje takšno da se je mala kepica obrnila s hrbtom proti nam in nismo mogli nič.4.5 (jutri)imam pregled vode saj sem imela hudo
vnetje,upam da je kaj bolje.Naslednji uz pa je 20.5 da vidimo če je vse ok z obrazkom ter spol.No brcike že krepko čutim,tako da upam da se je kepica kaj obrnila.
user posted image user posted image

LP vsem v pričakovanjuuser posted image

dobrodošlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alexeia)
Neposredna povezava do sporočila: 768
3.5.2010 18:56:35   
maca29
dobrodošla alexia user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 769
3.5.2010 19:06:33   
Alexeia
user posted image Hvalauser posted image
Sem vesela da sem se vam pridružila....

(odgovor članu maca29)
Neposredna povezava do sporočila: 770
3.5.2010 19:15:11   
benika
Dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alexeia)
Neposredna povezava do sporočila: 771
3.5.2010 19:35:16   
mala
Dobrodošla Alexeiauser posted image

Aha, vidiš Tinkatonka dobro, da vem, da hodiš k sosednji ginekol. v ZD Fužineuser posted image , si bove kdaj krajšale čas v čakalnici, če se kdaj srečaveuser posted image

Bambinca - ne to sem jest, Ninibo je pa rdečelaska na zadnji sliki na desniuser posted image , ki nas je vse presenetila z luštnim darilcemuser posted image

No našuser posted image me iz dneva v dan močneje brca in mi da vedet, da se nekdo skriva v mojem trebuščku oz. trebuhuuser posted image

Katrinka - super za prijateljico in za plusek, boš mela polno zasedene dneve z vozičkanjemuser posted image

Mi počasi kupujemo posteljo za hči, ker selimo sinčka iz tamale postelje v taveliko, me prav zanima kolikokrat bo pobegnil dol iz nje, tukaj je bila ograjica in je ostal v postelji dokler ga nisem prišla iskat, zdaj se mi pa zdi, da se bo nekdo sredi noči znaššel v najini posteljiuser posted image
Pa še beljenje nas čaka tako, da bo Maj zelo pesteruser posted image

Vsemuser posted image ,ki imate preglede ta teden podarjam eno veliko user posted image za srečouser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 772
3.5.2010 19:35:55   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: maca29

dobrodošla alexia user posted image user posted image

dobrodoslauser posted image user posted image user posted image

jaz imam brata ki je 11 let starejsi - ko sem se rodila je bil cist naudusen in me je v vozicku okol vozu pa osvaju sosolke...heheuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mala

Katrinka - super za prijateljico in za plusek, boš mela polno zasedene dneve z vozičkanjem

Mi počasi kupujemo posteljo za hči, ker selimo sinčka iz tamale postelje v taveliko, me prav zanima kolikokrat bo pobegnil dol iz nje, tukaj je bila ograjica in je ostal v postelji dokler ga nisem prišla iskat, zdaj se mi pa zdi, da se bo nekdo sredi noči znaššel v najini postelji
Pa še beljenje nas čaka tako, da bo Maj zelo pester

ja hvala, hehe si me nasmejala, si ga kar predstavljam lumpa kako k vama pride...hehe, ja tudi mi moramo belit - trenutno sem zagreta da bo dnevna rumenauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

hvala

Moja G - Jadranka Domazet-Fink dela v ZD Fužine. Sicer ne vem če sprejema nove paciente, je pa super ženska, zaupanja vredna, tudi sama sem imela težave pri drugi zanositvi in me je kr hitro poslala naprej v Leonišče ipd. Opozarjam pa že vnaprej, da se pri njej res načakaš - na pregled si naročen ob uri, pa lahko čakaš tudi do 2h. Ampak je vredno. Meni je prvo sijajno odvodila, prav tako je super tudi v tej in ji res 100% zaupam. Če pa ima tvoja svakinja že težave, bi pa mogoče predlagala, da se kr direkt v Leonišče zglasi, ker tamkajšnji G so sami strokovnjaki za neplodnost in mislim, da sprejemajo tudi nove paciente, samo ne vem če vsi, oz. kateri.

o super, ful hvala, ji bom sporocila potem se bo pa sama naprej menila,hvalauser posted image

< Sporočilo je popravil katrinka -- 3.5.2010 19:38:32 >

(odgovor članu maca29)
Neposredna povezava do sporočila: 773
3.5.2010 20:25:57   
Izabelina
čer!

še eno uprašanje: kdaj boste šle u materinsko šolo? pa kam...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 774
3.5.2010 20:57:24   
tejči28
user posted image     
user posted image

user posted image

NICK, STAROST, NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), ,MORFOLOGIJA (MF)

01.09.2010
user posted image anonimna, 29,user posted image 3 , doma1user posted image P ,
user posted image volley, 3user posted image , doma2user posted image P in F
user posted image tejčika,user posted image ,MB 30, 2 user posted image   , doma1user posted image F, NP 11.5.
user posted image ily, NM, 34, 4user posted image ,doma2 user posted image 2P, NP 18.5.
user posted image lumpa6 user posted image ,LJ, 7user posted image ,doma 5 user posted image 2P in 3F ,Morfo. 4.5.,

02.09.2010  
user posted image mami2010,21,1 user posted image

03.09.2010
user posted image bambincauser posted image LJ, 32, 3 user posted image , doma 2user posted image ,NP
user posted image barbi195,user posted image LJ,30, 2 user posted image , doma1user posted image F , NP 17.5.,
user posted image limonita, 1user posted image ,NP

04.09.2010
user posted image Blanči, CE, 34, 4user posted image , doma 1user posted image  P, NP in Morfo 12.5.
user posted image malecka_mateja,MB, 2user posted image ,doma1user posted image P,NP 20.5. ,Morfo 6.5.
user posted image Gala 4, 1user posted image ,
user posted image kiara24, 2 user posted image , doma1user posted image P,
user posted image reny19,29,, 2 user posted image , doma 1user posted image F,

05.09.2010
user posted image ratatuj,29,1user posted image , Morfo 23.4.
user posted image tinkatonka,LJ,28, 2user posted image ,doma 1user posted image F, NP 21.5. , P za sladk. 18.5.
user posted image maca29user posted image   AC 16.3., Morfo 20.4. ,NP 18.5.     

06.09.2010
user posted image nadka30,CE ,3user posted image , doma1user posted image P, NP 28.5.

07.09.2010
user posted image katrinka,LJ ,2 user posted image ,doma 1user posted image ,Morfo, 4.5.
user posted image žanaja, 1user posted image ,

08.09.2010
user posted image Klemcy,MB, 27, 1user posted image , Morfo 7.5. 
user posted image ŽanaTaja, user posted image   LJ, 33, 2user posted image , doma1user posted image F, Morfo 5.5.         
user posted image Inčy,Ptuj, 25, 1user posted image NP + Morfo 5.5. , 4D 11.5.
user posted image Tinkapinka, 3user posted image ,doma 2 user posted image ,
user posted image benika,KR, 31, 3 user posted image ,doma 2user posted image   ,NP 7.5. ,Morfo 3.5.

09.09.2010 
user posted image janjja, CE,28, 2user posted image ,doma 1user posted image P,Morfo 7.5.
user posted image luna2010, user posted image   Šentjur, 32, 1user posted image  , NP 31.5.     

10.09.2010
user posted image wada,34, 2user posted image , NP , GP 25.3.
user posted image kesi, 2user posted image , doma 1 user posted image
user posted image natalija28,user posted image Ptuj, 1user posted image   , Morfo 4.5., 3D 11.5.
user posted image zalcy,CE, 21, 1user posted image , NP 27.5.
user posted image daga79, 1user posted image , NP
user posted image lenca78,user posted image LJ, 1 user posted image , 3D 4.6.  ,NP 27.5.    

11.09.2010
user posted image LoveLove, user posted image   Litija, 28,  1user posted image , Morfo 5.5.
user posted image kajča,user posted image KR, 31, 5 user posted image , doma2user posted image F in P ,         
user posted image Bepi,KR, 22, 1user posted image , NP

12.09.2010
user posted image mašna, 24, 1user posted image , NP
user posted image bragi, 31, 1user posted image ,
user posted image cresisy,Litija, 28, 1user posted image , NP 28.5.
user posted image mery15031981,28,2user posted image ,doma 1 user posted image ,
user posted image klavdijak1user posted image   3user posted image , doma 2user posted image F,  Morfo. 3.5. 
user posted image hanizali, 3user posted image ,doma 2user posted image   ,P, NP
user posted image nushka, SG, 29, 2user posted image

13.09.2010
user posted image sarcy21, 25, 2user posted image , doma 1user posted image F, Morfo 6.5.
user posted image alexeia, 2user posted image ,doma 1user posted image F, NP 20.5.

14.09.2010
user posted image tannya,LJ, 36, 2user posted image , doma 1user posted image ,NP , Morfo 4.5.

15.09.2010
user posted image mala2001, 2user posted image , doma 1user posted image F, Morfo 12.5.
user posted image LucRezia, 29, 1user posted image   ,NP +Morfo 5.5.
user posted image anonimna 34, 2user posted image ,doma 1user posted image ,
user posted image tpmc,user posted image MB,22, 1user posted image ,Morfo 5.5.                             
user posted image božička09, user posted image LJ,27, 1user posted image   ,Morfo 11.5.                     
user posted image SOncIca,Kamnik, 3 user posted image , doma 2user posted image F, NP

16.09.2010
user posted image Lucky Mum,30, 2 user posted image , doma 1 user posted image F , NP
user posted image amelie010user posted image 2user posted image

17.09.2010
user posted image kokica09,2 user posted image
user posted image teja80,29,1user posted image ,NP 1.4.
user posted image marella1, user posted image   KR,29,2user posted image ,doma 1 user posted image P, Morfo 5.5.        ,     
user posted image izabelina ,Grosuplje, 24, 1 user posted image , NP + Morfo  5.5.

18.09.2010
user posted image TamaraJ, 5 user posted image ,doma 1user posted image F,Morfo 10.5.
user posted image T.Z.,user posted image CE, 26, 1user posted image ,  NP+ Morfo 5.5.,   

19.09.2010
user posted image Almera,LJ, 2user posted image ,doma 1user posted image F

20.09.2010
user posted image Jinx,LJ, 26, 1user posted image ,Morfo 21.5.
user posted image laliela,Rogaška Slatina, 23, 1 user posted image , NP 18.5.,Morfo 11.6.
user posted image taly26,MS,1user posted image

21.09.2010
user posted image corfu,3user posted image ,doma 2 user posted image ,F in P,  Morfo 4.5.
user posted image nadiž, 2user posted image ,doma 1user posted image F,

22.09.2010
user posted image nosečka maja, 2user posted image ,doma 1 user posted image P,
user posted image Parižanka, 1user posted image

23.09.2010
user posted image archie,KR, 28,1user posted image ,NP 4.5., Morfo 1.6.
user posted image pikicaT, KR, 2user posted image ,doma1user posted image ,Morfo  10.5.
user posted image belicof
, 1 user posted image
user posted image p.h.,
4user posted image ,doma 3user posted image 2F in P,
user posted image sanje2,user posted image   MB, 27, 3user posted image , doma 1 user posted image ,NP 12.5.
user posted image karbobo, 2user posted image ,NS
user posted image alisanikela, 4user posted image ,doma 3user posted image ,2P in 1F,
user posted image matineja, 2user posted image ,doma 1 user posted image P,

24.9.2010
user posted image patty81,28,1user posted image ,NP 
user posted image strgi,1 user posted image

25.09.
2010
user posted image NiNiBo,31, 1 user posted image , Morfo 26.5 .

26.09.2010
user posted image sonček_25,30, 3 user posted image
user posted image klavdi1, 29,1user posted image , NP

27.09.2010
user posted image najcom,2user posted image ,doma 1 user posted image F

28.09.2010
user posted image mala, LJ, 26,5user posted image ,doma 3 user posted image ,NP 12.5.
user posted image nenka7,LJ,32, 1 user posted image ,NP

29.09.2010
user posted image liya,
2 user posted image ,doma 1user posted image , P
user posted image janjika ,user posted image Ptuj,3user posted image ,doma 2user posted image F

30.09.2010
user posted image lillchy123,user posted image 31, 2user posted image ,doma 1user posted image F , Morfo 24.5., NP 21.5.
user posted image binabina, CE, 25,2user posted image ,Morfo 27.5.
user posted image ina79, 30,1user posted image , (PDP 2.10.)
user posted image Kozica, 1user posted image
user posted image teodora75,Lj in Gorenjska,
35, 1user posted image ,Morfo 24.5.

Skupno število srečk : 88user posted image          

8 user posted image  fantkov 
12 user posted image  punčk
68  user posted image  presenečenj 
skupaj 88 user posted image

Žal so se morale posloviti  user posted image user posted image user posted image user posted image
amm4user posted image ,rižka
user posted image , _sanikauser posted image   , 5ra8 user posted image ,julija30  user posted image , camino79  user posted image

Pregledi v maju!

03.5. klavdijak1 Morfo, benika Morfo
04.5. tannya Morfo, katrinka Morfo, Lumpa6 Morfo
         Natalija28
Morfo, Corfu Morfo, archie NP

05.5. izabelina Morfo, LucRezija Morfo, Inčy Morfo
         LoveLove Morfo ,tpmc Morfo, T.Z. Morfo
       ŽanaTaja Morfo, Marella 1 Morfo
06.5. sarchy21 Morfo ,malecka_mateja Morfo
07.5. benika NP, janjja Morfo,klemcy Morfo
10.5. PikicaT Morfo ,TamaraJ Morfo
11.5. natalija28 3D, Tejči28 NP ,božička09 Morfo
         Inčy 4D
12.5. mala2001 Morfo, mala NP ,sanje2 NP

Blanči Morfo
17.5. barbi195 NP

18.5. laliela NP, tinkatonka P za slad., maca29 NP
         ily NP
20.5. malecka_mateja NP,
alexeia
NP
21.5. Jinx Morfo, tinkatonka NP,lillchy123 NP
24.5. lillchy123 Morfo, teodora75 Morfo
26.5. NiNiBo Morfo
27.5.
binabina Morfo ,lenca78 NP, zalcy NP
28.5. cresisiy NP, nadka30  NP
31.5. luna2010 NP

Pregledi v juniju!

01.6. archie Morfo
04.6.
lenca78 3D

11.6. laliela Morfo 

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?