|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009* 2.del
1.5.2010 0:44:51   
Rosca79
Sasek79: Ja, ja na dieti sem predvsem jest, se še čist dojiva - sploh ne štejem kolkrat na dan...Pri malčici pa sva prešaltale na Holle kašice, sva z njimi zamenjale Hipp, pa sem ugotovila da tudi precej več poje in sadja in zelenjave, pa tudi meni bolj dišijo. Tiste njihove pirine in zdrobove kaše ter ovsene in riževe kosmiče pa delam s svojim mlekom. Tako da sem pridnauser posted image hvala pa vseeno za opozorilouser posted image

Pa hvala Čili in hvala Jalucauser posted image
sem kupila že en kup enih zadev, pa imam kar mal slabo vest, da nekej eksperimentiram na moji lubici. Tolk hvale sem slišala za A-dermo pa nama ni nič spremenila zadeve, pa imava tud to kot ti praviš La Roche-Posay Lipikar in je sploh nisva sprobale. Takrat enkrat sem obupala in se vdala v P nasvete.
Nekje sem prebrala da si moram nehat delat stres, da je možen povzročitelj atopičnega dermatitisauser posted image tko da se od jutri naprej ne bom več sikiralauser posted image no vsaj malo se bom potrudlauser posted image

Sva pa našo miško dala spat šele ob polnoči, smo ga žural - ona še tanajbolj, je dobila novo prijateljco pri sosedih, sicer je še ni vidla - je še v porodnišniciuser posted image

Pa lahko nočko

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
1.5.2010 10:00:57   
čili
Evo punčke pa je že mesec maj. Kaj to brzinsko drvi... Se spomnite kok smo ble lani že visoko noseče takle čas in že lepo trebuščkaste user posted image . Na zdej pa imamo pobalinčke...

Lepe praznike...user posted image , pa lep maj , pa lepo pomlad , pa poletje...HEHE pa vse kar si želite...

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
1.5.2010 10:19:22   
eva Ana
Ojla!
Glede moje tašče....včeraj je ni bilo, ker je moja sestra prevzela varstvo za mojo pupiko user posted image user posted image , njej pa itak najbolj zaupam!!!!

čili...pa res je ja, kake smo bile lani tak časuser posted image , brcike so se že fajn čutle user posted image . Pa poletna garderoba je bila vsak dan bolj premala user posted image

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
1.5.2010 10:49:36   
sasek79
Oj!

Naš mali podira rekorde. Je spal dopoldne eno uro in 40 min v svoji postelji (ne v vozičku). user posted image Na splošno zadnje čase več spi podnevi; več v enem kosu. Včasih je samo po 10-20 min. Verjamem, da bo kmalu tudi ponoči bolje. Zaenkrat smo če vedno na 5-10 x zbujanju. V roke mi je prišla ena super knjiga o tem kako otroka naučiti spati brez joka. Pisateljica je strogo proti "dresiranju" otrok z jokom - da ga pustiš. Bom poskusila program, ki ga opisuje. Rezultati, ki jih opisuje so izjemni. Bom poročala kako nam bo šlo. user posted image

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
1.5.2010 19:05:28   
čili
Pa še naslov nam zaupaj ...user posted image ...

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
1.5.2010 20:44:10   
altaja
Men je lani za prvega maja znanec rekel, da sem se malo zredila  user posted image

Sploh ni pogruntal.. pa sem mela oprijeto majčko na sebi..

Naš poba je tudi danes dobil novega prijateljčka. Moj že nazdravlja, jst sem si pa varstvo zrihtala za kakšno dobro urco, da grem čestitat novopečenemu očku user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
1.5.2010 22:52:04   
Mož*
Dober večer!
Spet nazaj. Na morju lepo, Klemen se je plazil po vrtu, namahal rokice v morje, druga in tretji pa sta predvčerajšnjim letos prvič zaplavala v morju.
Vozičku se mali vse bolj upira in tuliiii; je pa v trenutku tiho, če le nakažeš, da ga boš vzel ven.
Tudi Aljaž je imel luščeče se kožne spremembe po upogibnih delih okončin. Alergijski testi niso pokazali česa posebnega, sem pa ukinila vse mlečne izdelke (pri sebi, seveda) in ga dojila do 3. leta; tudi kaše, pireje, ipd. sem pripravljala z izbrizganino. Uporabljala sem le le ene vrste pralnega praška, dvojno izpiranje, nobenega mehčalca in nobenih krem za kožo. zelo zelo počasi sem mu dodajala živila. Aljaž je (bil) tip "preobčutljiveža": drobčkan, belolas, modrook, zelo svetlopolt; mo ja, z dieto in veliko pozornostjo na oblačilih sva stvar zelo lepo zvozila. Klemen je tempopolt, temnook in bo temnolas in nima nikakršnih težav s kožo.
Klemenu je skoraj vedno vroče, zato kape že dolgo ne nosi. Po novem si sname tudi sončna očala in danes, na soncu, sva vsaj 30x natikala začitno čepicp s šildom in sončna očala, no, na koncu sem obupala in sem mu vsakih par minut glavo (lase) pač omočila z morsko vodo.
Čeveljčki: ima Pedipedove Demetri in ene srebrne DG supergice. ker mu je 10 praktično premajhna, bom v kratkem z velikim veseljem nabavila nove. Ne morem pomagat, čevlji so moja strast.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
2.5.2010 18:27:30   
sasek79

IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

Dober večer!
Spet nazaj. Na morju lepo, Klemen se je plazil po vrtu, namahal rokice v morje, druga in tretji pa sta predvčerajšnjim letos prvič zaplavala v morju.
Vozičku se mali vse bolj upira in tuliiii; je pa v trenutku tiho, če le nakažeš, da ga boš vzel ven.
Tudi Aljaž je imel luščeče se kožne spremembe po upogibnih delih okončin. Alergijski testi niso pokazali česa posebnega, sem pa ukinila vse mlečne izdelke (pri sebi, seveda) in ga dojila do 3. leta; tudi kaše, pireje, ipd. sem pripravljala z izbrizganino. Uporabljala sem le le ene vrste pralnega praška, dvojno izpiranje, nobenega mehčalca in nobenih krem za kožo. zelo zelo počasi sem mu dodajala živila. Aljaž je (bil) tip "preobčutljiveža": drobčkan, belolas, modrook, zelo svetlopolt; mo ja, z dieto in veliko pozornostjo na oblačilih sva stvar zelo lepo zvozila. Klemen je tempopolt, temnook in bo temnolas in nima nikakršnih težav s kožo.
Klemenu je skoraj vedno vroče, zato kape že dolgo ne nosi. Po novem si sname tudi sončna očala in danes, na soncu, sva vsaj 30x natikala začitno čepicp s šildom in sončna očala, no, na koncu sem obupala in sem mu vsakih par minut glavo (lase) pač omočila z morsko vodo.
Čeveljčki: ima Pedipedove Demetri in ene srebrne DG supergice. ker mu je 10 praktično premajhna, bom v kratkem z velikim veseljem nabavila nove. Ne morem pomagat, čevlji so moja strast.

Pozdravljene!

Mož: Ali se ti zdi (tako po občutku), da so Pediped čevlji primerni za močnejšo in zalito stopalo? Ali mi lahko napišeš še kako izbereš številjko čevljev za Klemena. Koliko večje kupiš od izmerjenega stopala. Koliko časa potem lahko nosi eno številjko (pribljižno). Ali so ti čevlji primerni za otroke, ko postanejo že boljši hodci?

Čili: Knjiga ki sem jo zadnjič omenila ima naslov OTROŠKO SPANJE; BREZ JOKA V SANJE (avtor: Elizabeth Pantley). Več o tej knjigi lahko prebereš tudi tukaj: http://med.over.net/forum5/read.php?94,1980691,4993624#msg-4993624

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
2.5.2010 22:33:54   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: Rosca79

A mi prosim katera, ki ima otročka alegičnega na mleko ali jajca, pove kako se je to pokazalo?

Krvave nitke v blatu.
Jajca smo že izključili.

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
2.5.2010 23:19:24   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: sasek79

Dober večer!

Pozdravljene!

Mož: Ali se ti zdi (tako po občutku), da so Pediped čevlji primerni za močnejšo in zalito stopalo? Ali mi lahko napišeš še kako izbereš številjko čevljev za Klemena. Koliko večje kupiš od izmerjenega stopala. Koliko časa potem lahko nosi eno številjko (pribljižno). Ali so ti čevlji primerni za otroke, ko postanejo že boljši hodci?

Čili: Knjiga ki sem jo zadnjič omenila ima naslov OTROŠKO SPANJE; BREZ JOKA V SANJE (avtor: Elizabeth Pantley). Več o tej knjigi lahko prebereš tudi tukaj: http://med.over.net/forum5/read.php?94,1980691,4993624#msg-4993624

Klemen ima nizko, ozko in dolgo stopalo. Čeveljce vedno kupujem tako, da jih pomerim, poleg tega pred tem stopalo še obrišem, zmerim in prištejem cca 1 cm ter to primerjam s številko, ki jo otrok pomerja. Pedipedovi modeli so različni in ti težko odgovorim na vprašanje. Ko sva s Klemnom kupovala čeveljce v Mali Maši, so kupovali čeveljce tudi eno-letni deklici, ki je imela stopalce kot pravi buhteljček in ji par "cort modelčkov" tudi slučajno niso spravili gor; so pa potem našli neko drugi model, ki je ustrezal. Čeveljci so prav gotovo primerni tudi za hojo.
Koliko časa ima otrok čeveljce, je spet odvisno od hitrosti rasti stopala. Klemnu je, kot rečeno, 19 trenutno tik na tik in bo imel čez 14 dni 20; Aljaž, npr. pa je pri 10 mesecih in pol shodil z 18; Zala pa pri 13. mesecih z 22. Smučarka, ki je shodila z 9. meseci, je imela nekje med 18 in 19.

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
3.5.2010 14:07:02   
mateja8
Ojla,

kje ste babe?

Mi smo ta vikend mal športali in tako, pa vidim, da tudi ve niste bile kaj preveč aktivne na forumu.

No pri nas vse po starem. Veliko spimo, veliko jemo in veliko vozičkamo.

Me pa res že mal skrbi, ko berem kako vaši že puzajo in podobno, mi pa še nič. Komaj se obrne s hrbta na trebuh, kontra pa sploh ne. Sedi skoraj....sam jo še zanese in se zvrne. Drugega pa tudi še ne obvladamo. Če leži na trebuhe še ni sledov o premikanju. Čisto nič. Res sem že mal skeptične glede tega. Ne vem. Bi mogla skrbet?

27.7.2004 Žiga,
17.9.2009, mesec prezgodaj Vita:
rojstvo: 2100 g, 46 cm
21. mes.: 11300 g, 83 cm

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
3.5.2010 16:35:30   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: mateja8

Ojla,

kje ste babe?

Mi smo ta vikend mal športali in tako, pa vidim, da tudi ve niste bile kaj preveč aktivne na forumu.

No pri nas vse po starem. Veliko spimo, veliko jemo in veliko vozičkamo.

Me pa res že mal skrbi, ko berem kako vaši že puzajo in podobno, mi pa še nič. Komaj se obrne s hrbta na trebuh, kontra pa sploh ne. Sedi skoraj....sam jo še zanese in se zvrne. Drugega pa tudi še ne obvladamo. Če leži na trebuhe še ni sledov o premikanju. Čisto nič. Res sem že mal skeptične glede tega. Ne vem. Bi mogla skrbet?

Ne, ne, samo naj bo čim več na tleh, na primerno čvrsti podlagi (npr. blazina). Potem jo pa spodbujaj s predmeti. Tam do konca 8. meseca (pri vas 9). naj bi sedela. Nekateri otroci se sploh nikoli ne plazijo; izjemno pomembno pa je, da jim omogočimo gibanje.

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
3.5.2010 21:28:49   
čili
Mateja8 je od kolegice tamal starejši od Ažbeta 4.m. pa sta skor isto daleč v sedenju in stanju na nogah. Ažbe ga že skor prehiteva pa ni med hitrimi oz.naprednimi septemberčki. Je šla sevada že dvakrat z njim v razvojno na lastno pest,ker je bila že mal panična. Jo je vsakič potolažla,da je kul in da se mu pač ne mudi. Važno da lepo napreduje in ne ostaja na isti stopnički.Mali je pa tko ko tvoja princeska tudi priden spalček in čist zadovolen ko kje čička oz se v sedečem položaju zaigra....Ne sekiraj se, še vse bo ujela . En prej drugi pa malo kasneje. Sploh pa ne gre niti v vrtec in se ji še manj mudi . Se pa strinjam z Mož :omogoči ji da bo čimveč prosto migala in preizkušala svoje sposobnosti... Je od temperamenta najbrž veliko odvisno...Tvoja bo damica, ki bo zadovoljna ,če bo samo gledala kako drugi po blatu skačejo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
3.5.2010 21:35:11   
cukr07

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: Rosca79

A mi prosim katera, ki ima otročka alegičnega na mleko ali jajca, pove kako se je to pokazalo?

Krvave nitke v blatu.
Jajca smo že izključili.

Pri nas se je alergija na jajca kazala kot koprivnica po celem telesu, ki se je poslabšala ob stiku z vodo. Ko sva začela z dieto, je to izginilo in so se mu pojavile drobne rdeče pikice po trebuščku in rokah (kot da bi ga popikal z rdečim kemikom), to pa je bil znak alergije na mleko.
Je pa oboje revčka zelo, zelo srbelo.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
4.5.2010 10:01:14   
tažana
mateja: Neža je ista- nisi edina. pri nas je še pri sedenju zelo slaba user posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
4.5.2010 10:05:12   
yenny
Imamo PRVI ZOBEK!user posted image
Smo ga gledali on občudovali cel mesec,zdaj se je končno opogumil in prilezel ven!
Če bodo tudi naslednji brez večjih težav bo prav krasno!
Katero kašico naj dam zvečer pred spanjem!?
Včeraj sem ji dala eno oves-jabolko pa je bila celo noč žejna!user posted image
Plazimo se mi tudi ne,na splošno ni nič kaj navdušena,da bi ležala na tleh,sedeti ja,ležati ne!
Tudi animacija z igračkami ne pomaga,če se ona odloči,da ne bo ležala,potem ne bo in pika.
Toliko se že pomatra,če slučajno kje kakšen kabel spegledam,da se z roko stegne do njega,to je pa tudi vse!
Obrača se pa samo na veliki postelji!
Baje bodo ta mesec odločbe za vrtec,me je kar malo strah!

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
4.5.2010 10:23:44   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: yenny

Imamo PRVI ZOBEK!user posted image
Smo ga gledali on občudovali cel mesec,zdaj se je končno opogumil in prilezel ven!
Če bodo tudi naslednji brez večjih težav bo prav krasno!
Katero kašico naj dam zvečer pred spanjem!?
Včeraj sem ji dala eno oves-jabolko pa je bila celo noč žejna!user posted image
Plazimo se mi tudi ne,na splošno ni nič kaj navdušena,da bi ležala na tleh,sedeti ja,ležati ne!
Tudi animacija z igračkami ne pomaga,če se ona odloči,da ne bo ležala,potem ne bo in pika.
Toliko se že pomatra,če slučajno kje kakšen kabel spegledam,da se z roko stegne do njega,to je pa tudi vse!
Obrača se pa samo na veliki postelji!
Baje bodo ta mesec odločbe za vrtec,me je kar malo strah!

user posted image user posted image user posted image Čestitke za zobek!
Pred spanjem: samo dojenje, zadnja GH je okoli 18. ure, takrat pa različno. od razno raznih Hipp, ki se mešajo z vodo, npr. lahko noč z jabolkom; ali pa my first pro bio, včasih tudi sadna kašica, ali pa sadno-žitna.
Danes sem našla eno prastaro Zalino igračo, Tommy avtomobilček z voznikom, ki ga pritisneš, pa se zapodi čez celo sobo. Sedaj pa za njim šibauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yenny)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
4.5.2010 10:38:27   
mateja8

IZVIRNO SPOROČILO: čili

Mateja8 je od kolegice tamal starejši od Ažbeta 4.m. pa sta skor isto daleč v sedenju in stanju na nogah. Ažbe ga že skor prehiteva pa ni med hitrimi oz.naprednimi septemberčki. Je šla sevada že dvakrat z njim v razvojno na lastno pest,ker je bila že mal panična. Jo je vsakič potolažla,da je kul in da se mu pač ne mudi. Važno da lepo napreduje in ne ostaja na isti stopnički.Mali je pa tko ko tvoja princeska tudi priden spalček in čist zadovolen ko kje čička oz se v sedečem položaju zaigra....Ne sekiraj se, še vse bo ujela . En prej drugi pa malo kasneje. Sploh pa ne gre niti v vrtec in se ji še manj mudi . Se pa strinjam z Mož :omogoči ji da bo čimveč prosto migala in preizkušala svoje sposobnosti... Je od temperamenta najbrž veliko odvisno...Tvoja bo damica, ki bo zadovoljna ,če bo samo gledala kako drugi po blatu skačejo user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tažana

mateja: Neža je ista- nisi edina. pri nas je še pri sedenju zelo slaba user posted image

Sem kar malo pomirjena, ker se mi res malo čudno zdi, da naša damica še nič ne obvlada. Pa saj vem,da je mesec prej rojena, sam mami je pač nestrpna in čaka na kakšen napredek. user posted image Vita je veliko na tleh in tam se kar obrača in vali, se igra in pobira igračke. Rite se ne dvigne, če na hrbtu leži. Ko je pa na trebuhu ma pa stopala kar v luftu in lepo z vso težo pritiska na tla.

Sej drugače sem pa vesela, da obvlasa spanje!!!! To ji gre še vedno zelo dobro. Od 20ih do 7ih zjutraj in do večera še 5 ur čez dan - v dveh kosih. user posted image

Zdaj obvladamo tudi zelenjavo, ki smo jo z veliko truda tudi osvojile in imamo zdaj en zelenjavni obrok na dan.user posted image

Smo še brezzobi in za enkrat še ni nič videnega v ustih.....še vse po starem.

27.7.2004 Žiga,
17.9.2009, mesec prezgodaj Vita:
rojstvo: 2100 g, 46 cm
21. mes.: 11300 g, 83 cm

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
4.5.2010 11:36:26   
sasek79
Pozdrav!

Čestitke za prvi zobek yenny. user posted image Pri nas še vedno nič na vidiku. Samo velikoooo sline. Tudi bulic še ni pri enkah ali dvojkah. So pa pri trojkah.

Vita - bravo za zelenjavo in čestitke mamici za vztrajnost. Se splača vztrajat. user posted image

Naš mali pa zadnje dneve malo štrajka z gosto hrano. Se želi kar naprej dojiti. Tudi drugače je bolj tečkast. Ne vem kaj mu je. O njegovem spanju pa raje ne bom zgubljala besed. Danes ponoči se je zbudil 8x. user posted image Vmes 1,5 ure ni spal (med pol treh in četrto uro).

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
4.5.2010 11:39:33   
sasek79
Samo tukaj pa je zatišje. Tole stran filamo že od 1. maja. "Privatnice" verjetno zafilajo ene štiri v enem dnevu. user posted image Bomo rabile njihovo pomoč.

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
4.5.2010 14:26:51   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: sasek79

Samo tukaj pa je zatišje. Tole stran filamo že od 1. maja. "Privatnice" verjetno zafilajo ene štiri v enem dnevu. user posted image Bomo rabile njihovo pomoč.

Tudi privatnice smo se šele danes spet ogrele. Sicer pa je novega to, da se ljubljanske čveke zopet dobimo v petek v Super-novi, samo lokacijo moramo še določit, ker naš lokal prenavljajo.

Klemen ima danes same lovske. Odpenja mi zadrgo, da bi prišel do user posted image user posted image user posted image , parkrat mu je uspelo vstati, (spet zato, ker se je grebel do user posted image user posted image ).
Prejle se je zaćel med user posted image user posted image user posted image na ves glas smejat, ne vem, kaj mu je bilo tako smešnouser posted image user posted image user posted image

Madonca, koliko Vita spiuser posted image user posted image user posted image (Naš toliko spi ravno v treh dneh skupaj).
Dnevnega spanja ni več kot pol do ene ure v seštevku. Se je pa zadnjč prvič zgodilo, da v 11 urah sploh ni zaspal niti za minutko.

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
4.5.2010 15:57:51   
čili
 Mož,boš poročala kje, bi prišla na čvek.

yenny user posted image za prvi zobek.Mi smo še brez.
Mateja8  user posted image za zelenjavco.Pridna mamica si se potrudla.

Naš A. je že tretjo noč celo prespal le da je zato sedaj auf že pred sedmo zjutraj in se bom mogla disciplinirat in prej hodit spat.Čez dan pa gospod nebi več spal, BO KAJ ZAMUDIL. Tko da ga oči mal po rokah nosi user posted image potem je pa ok in se preda v nekaj minutah (pri meni ne user posted image ).

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
4.5.2010 16:04:22   
čili
Aja, pa končno je pričel govort BA-BA in MA-MA in to prakticira takrat ko je v postli in bi moral spat. Mulc zna mamici omehčat srce da ga iz postelje vzame user posted image ..
Po meni pleza pa kot ena opica samo zato ker hoče stat na nogah. Se je že sam dvignil... Sva rekla da ga bova z enim letom v plezalni tečaj upisala user posted image

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
4.5.2010 16:24:20   
Mož*

Aja, pa končno je pričel govort BA-BA in MA-MA in to prakticira takrat ko je v postli in bi moral spat. Mulc zna mamici omehčat srce da ga iz postelje vzame user posted image ..
Po meni pleza pa kot ena opica samo zato ker hoče stat na nogah. Se je že sam dvignil... Sva rekla da ga bova z enim letom v plezalni tečaj upisala user posted image

Prima, da prideš na čvek. Definitivno sporočim: čas bo pa itak isti, med 11.30 in 12.00. Kar se plezalnega tečaja tiče, gresta lahko s Klemnom skupaj.

Pri govoru je pa naš spet na primatski stopnji, pravzaprav še tam ne: bolj na levji (renčiiiii)user posted image

< Sporočilo je popravil Mož* -- 4.5.2010 16:25:40 >

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
4.5.2010 16:53:30   
čili

Prima, da prideš na čvek. Definitivno sporočim: čas bo pa itak isti, med 11.30 in 12.00. Kar se plezalnega tečaja tiče, gresta lahko s Klemnom skupaj.

Pri govoru je pa naš spet na primatski stopnji, pravzaprav še tam ne: bolj na levji (renčiiiii)user posted image

Ali pa če kar midve plezalnega za dojenčke ustanovivauser posted image . Se istočasno učijo hodit in plezat -z dobro promocijo in pametnimi argumenti, pA ti z izkušnjami, pa jest z domišljijouser posted image ,pa najina plezalca za primer dobre prakse...user posted image !!! Evo mava biznis-Rabiva samo še denar user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?