Mož*
|
Dober dan! Za mano sta dobri 2 uri pospravljanja. Punce, moj daleč najbolj gospodinjsko usmerjeni otrok je Aljaž. Samo doji še ne, vse ostalo zna. O babah ne bom izgubljala besed, ker je toooooo mucg (pa takp lepo je kazalo, ko sta bili mlajši ). Plezalni pas: mi smo Aljaža navezovali od dobrega 2. leta dalje, pravi plezalni pas je dobil pri 4. letih, kot praviš. Pri 4 in pol je bil prvič na Triglavu, kar sicer ni nič posebenega, zgolj za prikaz, da je zdržala dolgo hojo. Hribolazijo pa, seveda, vsi trije. Aljaž se malce spogleduje še s prostim smučanjem. Včeraj se je Klemen tudi 2x potegnil v stoje, obakrat v silni želji po ; ja, pa svet je, seveda, njegov, danes grem po stajico, ker me je vsako minuto. ko sem npr. na WC strah, kaj se bo zgodilo. Kriza je, ker ima smučarka toliko pokalo in kolajn, ki ga mamijo, sobo pa Flexino, ki naravnost vabi k plezanju. ž Včeraj sem v baby centru kupila eno Tommy-evo igračo za v vodo; nilskega konja, ki goni kolo in poje, ki mi je tako smešna, da sem se že v trgovini režala ko ubrisana. No, zdaj se pa doma vsi režijo.