|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009* 2.del
23.4.2010 9:51:56   
čili
dobro jutro!
Sem prebrala...potem še kaj pišem ...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
23.4.2010 10:06:56   
yenny
A je katera probala že dati te kašice za lahko noč?user posted image
A mislite,da je kakšna razlika če daš zvečer te,ali pa čisto navadno kašico?
Premišljujem,če bi ji zvečer dala kašico,pa ne vem potem verjetno čez še malo AM?
Mlečne zadeve ji grejo,samo malo težko,da bi zaspala brez flaše,če bi pa kar probala se pa bojim,da je ne bi samo iz tira spravilo,potem bo pa spet zabava preden bo zaspala!user posted image
Danes dobi spet tisto Hippovo zelenjavno zadevo,da vidim,ali je bilo včeraj naključje,ali pa ji gre dejansko v ritko!
Že včeraj me je začela boleti rama,pa pojma nimam od česa,že dalj časa pa opažam,da moram prav paziti kako jo obračam,je kar nekaj občutljiva.
Na drugi roki me pa že cel teden boli v eni točki in to samo na dotik,ali pa če se naslonim na tisti del roke,videti ni pa totalno nič!
Madonca emšo zgleda v popolnem razcvetu!
Kaj še bo!user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
23.4.2010 10:17:43   
baby blue
Jutro

Jst Lani že nekje od 4 ali 5 meseca dajem mlečno kašico za lahko noč in sicer od hippa... Jo ma full rada potem ji dam pa še AM od babylove...

Se je pa ravno zbudila je spala drugo rundo... Zdej pa jest počas

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu yenny)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
23.4.2010 10:28:30   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

Jutro

Jst Lani že nekje od 4 ali 5 meseca dajem mlečno kašico za lahko noč in sicer od hippa... Jo ma full rada potem ji dam pa še AM od babylove...

Se je pa ravno zbudila je spala drugo rundo... Zdej pa jest počas

Klemen je s Hippovo mlečno kašico z jabolki za lahko noč, ki se jo meša z vodo, pravzaprav začenjal spoznavat gosto hrano, tam pri štirih mesecih in pol, ampak čez dan. Te kašice (ali iz korarćka, ali prah, ki se meša z vodo), mu dam običajno za 1. dnevni obrok GH, tam, okoli 10. ure.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
23.4.2010 13:30:46   
čili
tudi mi mamo to za zajtrk,zvečer sPije 210 ml AM pa se mi zdi dovolj pred spanjem.
Večino stvari skuham kar za vse in potem taveliki dosolimo.Ravno sem kupila govedino pa raazmišljam da bo goveja juhca za vse,če jo naredim čisto natur brez kock in dodatkov za juhe.user posted image Ste ve že dajale goveje meso?Pa tudi tenstan krompir lahko že je in bomo imeli nedeljsko kosilo user posted image user posted image .

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
23.4.2010 15:16:18   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: čili

tudi mi mamo to za zajtrk,zvečer sPije 210 ml AM pa se mi zdi dovolj pred spanjem.
Večino stvari skuham kar za vse in potem taveliki dosolimo.Ravno sem kupila govedino pa raazmišljam da bo goveja juhca za vse,če jo naredim čisto natur brez kock in dodatkov za juhe.user posted image Ste ve že dajale goveje meso?Pa tudi tenstan krompir lahko že je in bomo imeli nedeljsko kosilo user posted image user posted image .

Veliko sreče! Naš že tretji dan pljuva. Ne bom ga več hvalila, ker se potem vedno vse sfiži. Nikakor pa ne pljuva sladkega. user posted image

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
23.4.2010 15:48:05   
čili
Ima tudi naš razne prebliske in kakšne dni bolj slabo .Najbrž na linijo pazijo...user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
23.4.2010 20:51:11   
čili
Evo mene kje ste pa ve?user posted image

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
24.4.2010 15:09:37   
čili
aaaaaaaaaaaa! tkooooooo! nisem vedela!

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
24.4.2010 15:25:56   
Mož*
Hej, spet tu. Dopoldne malo po BTC, pa v Mother Care na ogledih. Pravkar pečem čokoladni šarkelj; si nisem mogla pomagat; sem še skledo polizala (upam, da jajca niso bila salmonelozna). Ta najstarejša je pravkar poslala mms z Vezuva, ta tretji smuča, ta druga se uči...
Popoldne gremo pa spet vozičkat, ali pa z nahrbtnikom. Šmarna, Golovec, .., še ne vem. Dnevi so sedaj tako dolgi.

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
25.4.2010 14:12:48   
PapuaNG
pozdravljene, se opravičujem, ker vam malce vdiram v temo, a moj dragi se ukvarja s castingom za reklame (kot neke vrste avdicija) in zadeva je sledeča:
tokrat se išče dojenčke, stare od 2 do 10 mesecev za fotografiranje. Dojenček mora imeti plave oči. Reklamo snema Ministrstvo za promet, fotkanje bo potekalo 29.04.2010 (četrtek) v Ljubljani. Plačano je 150 evrov neto, fotke bodo pa na jumbo plakatih. Če pa katera pozna še kakšno nosečnico (min. 5-6 mesecev noseča, mora se že videt trebuh), se pa išče tudi nosečnice, stare do cca 28 let. Plačano je 300 evrov neto, fotke bodo pa na jumbotih in potem bodo iz fotk naredili še tv oglas. Morebitne interesentke naj pišejo na blaz.taljan@gmail.com in priložijo fotke otrok oz. sebe, če gre za nosečnico.

torej, vabljene vse interesentke, vsem ostalim pa prijetno porodniško (moja se žal že izteka)

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
25.4.2010 19:49:59   
Mož*
Dober večer1
Danes Klemen prvič kobacal po travi, tudi eno mravljo je imel v delu, a mu je, hvala bogu, uspela uiti. Sedajle na veliko pripoveduje, kaj vse je videl. Danes je na plano pokukal tudi prvi zobek, tako da si dan velja zapomniti. Jutri gremo na morje in se poslavljamo do petka.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
25.4.2010 21:20:44   
sasek79
Pozdravljene!

Tukaj je pa zatišje. Se vidi, da so lepi dnevi za nami in se potepate. Tudi mi smo bili danes na izletu - v Arboretumu. Smo šli gledat dinozavre. Mali je skoraj cel sprehod prespal. user posted image

Drugače pa se moram pohvalit, da se Ažbe zadnje dneve skoz postavlja na noge. user posted image Je še zelo nestabilen in ga hitro vrže na stran.

Smo že začeli umikati stvari z nizkega pohištva. Ne smemo ga nič puščat samega, ker drugače takoj kaj ušpiči in je potem jok. Se mu zdi pa blazno fino, ko se postavi na noge - se mu kar smeji.

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
25.4.2010 23:29:03   
čili
Mož uživajte na morju...user posted image

Sasek nas Ažbe bi se pa rad dvignil pa mu še  ne uspe. Bi pa gospodič najraje kar naprej stal in skrbi za povečanje naših mišic na rokah user posted image .Mu je danes uspelo vstati 2 x,ko se je potegnil za moj pulover vendar, če ga nebi takoj prijela bi padel.To bo še pestro. Pa na vse štiri se postavlj oz. se postavi za nekaj sekund-sej veste glava dol rita gor. Bravo naši septemberčki za ves napredek

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
26.4.2010 21:45:52   
čili
Oj,spet jest. Kako nam je uspelo trofnt ravno prvi dan počitnic za it v živalca. Smo se gnečal...Mali je pa skor vse prespal. Se je pri žirafah zbudil ,da smo lahko ovekovečili prvi obisk s slikco user posted image .

Je mali že dva večera čist sam zaspal v svoji postelji user posted image .Mu je pa vroče pa moram rečt da mam zadnje čase kr problem ,ker ne vem kako in koliko naj ga oblečem (ponoči in podnevi).

Mož pa sem pozabla včeraj: user posted image za prvi zobek. Zato sta pa imela težave s hrano v zadnjem času.

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
27.4.2010 14:32:52   
sasek79
Pozdravljene!

Mož: user posted image za zobek. Naš je še vedno brez. Bo videti prej hodil kot dobil zobe. user posted image

Čili: user posted image Ažbe, le tako naprej. Drugače imam tudi jaz podobne težave. Sploh kadar kam gremo. V avtu je čisto skuhan - ima moker hrbet, ko pridemo ven pa popiha. Se mi revež tako smili, ko mu je vroče, jaz ga moram pa potem še bolj oblečt, ko gremo ven. Rezultat je to, da ima še vedno poln nosek. Skoz se tudi sprašujem, ali mu še dam kapo gor ali ne.

Mene pa zanima, če že kaj razmišljate o čevelcih. Enkrat je že tekla debata tudi o tem, pa sem že pozabila kaj točno ste povedalae. user posted image Vem, da je za poleti najbolje, da so čim več bosi, vendar nekaj bo pa vseeno treba nabaviti. Koliko parov čevljem sploh rabijo (1 ali 2 ali še več). Kako hitro preraste eno številjko - ali bo dovolj ena št. za celo poletje?
Jaz sem se odločila, da bom najverjetneje kupila tele: http://www.malamasa.si/catalog.php?c_id=1&p_id=478. Gledala sem tudi: http://www.malamasa.si/catalog.php?c_id=1&p_id=82 in http://www.ribaracarak.si/rrr/cevlji/13-hugh.html (za v vrtec) Ali katera pozna Pedipedke in See Kai Run? Ali so primerni za široke nogice in visok nart. Preko interneta je kar malo tvegano tole prvič kupovati? O cenah teh čevljev pa raje ne bom. user posted image

Če ima katera kakršne koli koristne nasvete v zvezi s nakupom prvih čevljev, naj prosim kaj napiše.

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
27.4.2010 17:51:26   
baby blue
Dober dan po dolgem času

V nedeljo smo bili v Arboretumu smo šli gledat dinozavre in tulipane... Lana je bila izredno firbčna skoz je gledala okoli sebe in vriskala pa pela... Na koncu je pa po 4 urah hoje omagala...

Danes smo pa bolj doma in uživamo v prostem dnevu... Jst sem spala ker me vse boli sploh prst na nogi ker sem se jst štor zabila v kamin in je zdej čisto modrovijoličen... Se poda k vijoličnemu laku he he

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
27.4.2010 23:14:08   
Rosca79
Dober večer,
je bolj revšna z obiski tu gor...a ste že vse pri privatnicahuser posted image

Čeveljčki: se nisem še ukvarjala s tem, imam pa kar nekej jih že "third hand" z izgledom ravno kupljenih, pa se mi zdijo fajn mehki pa še luštni, firm pa ne vem. Pa ja čimveč bomo bosi...

Baby blue: Lana je pa že čist huda da zdrži 4 ure hodit, še jst bolj težkouser posted image

Smo se pa prejšnje dni ukvarjal z nekimi srbečimi flekci po vratu, ki so se kar širil, pa mala je bla tudi ponoč boga...pa smo iz obupa ubogal P in namazal z Elocomom...zdej pa vrat gut, bezgavke pa fajn otipljiveuser posted image skoz nekej

A nam kakšna od privatnic zaupa katere teme kej obdelujete, da dobimo kakšno idejo pa se mal bolj razpišemouser posted image ampak same sebe pa ne bomo obdelovale aneuser posted image

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
28.4.2010 7:59:17   
baby blue
Dan

Mi smo že od 6-ih pokonci Lana mamici ni pustila še malo podremuckat ati je pa tako moral v službo user posted image user posted image Danes je pa sonček tako da bo treba mal na sončka it...

Ja cele 4 ure je bila lepo pokonci v vozičku in si ogledovala vse okoli sebe... Vmes sva se še na klopco vsedli in pomalicali skoraj cel hippov kozarček potem pa spet na ogled naprej... Je še en malo starejši fantek prišel do nje in jo začel božat pa se pogovarjat z njo... Sta bila prav prisrčna...

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
28.4.2010 8:27:39   
altaja
Jst tud gledam čeveljčke.. je več na nogah kot na riti user posted image

Ker je po tleh laminat mi nekako ne potegne, da bi bil bos, čeprav moj skos govori, da je boljš da je v nogavičkah kot copatkih user posted image .. no, naročila sem copatke na tej strani. So dobri in cenovno sprejemljivi  http://copatki.si/

Za ven pa ne vem kaj bi.. nekaj odprtega, pa vseeno z mehkimi podplati.. V vozičku sem mu tudi nogavičke že dala dol če je bilo vroče, kape pa že kak mesec ne uporabljava. Tudi če malo zapiha, ker od vetra si ne bo prehladil ušes. Če že, dam kapuco na glavo, ampak to mora pa res fino zapihat.

Sasek79: tvoja izbira mi je všeč user posted image . Cene so pa res... sploh ker tko hitro prerastejo. Sam kaj čmo, za tamale vse, a ne?

Tudi na privat je ta teden dopustniško.. punce so pobegnile na morje tko da se nič ne dogaja. Drugače pa klasika.. zobki, hrana, sedenje, plazenje, spanje..

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
28.4.2010 9:11:04   
baby blue
Lana spi drugo rundo potem pa mal na sončka...

hmmm čeveljčki... Jst pojma nimam kaj naj ji vzamem... Najrajš bi vidla da bi bila kar bosa... Že sedaj jo imam samo v nogavičkah tud v vozičku... Sam ene bi pa mogla met tko če kam gremo da ne bo ko revež brez čevljev... user posted image user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
28.4.2010 9:11:24   
yenny
Naša je šla k počitku,je celo noč spet nekaj jamrala!
Danes je polna luna,tako,da se to pri nas že pozna!user posted image
Zobke še vedno gledamo,ampak ven pa še niso čisto pokukali!
Naši ja tako hitro vroeč,da ne vem kaj bomo počeli ko bo pravo poletje.
Že zdaj jo oblačim res malo,pa če je fino toplo ima zvečer celo rito pikasto!?user posted image
Na glavi že lep čas ne trpi ničesar,tako,da ne vem kaj ji bom nataknila poleti kot zaščito pred soncem.
Vsako stvar vrže dol,pa tudi glavica je takoj precej topla in potna.
Nogice zgleda,da bomo imeli kar bose,ker ji je tudi v noge vroče in vse konča na tleh!user posted image
Res ne vem no,zgleda da bomo samo v plenici,ali kaj!?user posted image
Glede na to,da se pravo poletje še niti začelo ni,me prav zanima kaj bo.
Drugače pa zdaj že nekajkrat zjutraj ni hotela AM,tako,da jutri probam s kašico,ker res malo dvomim,da ne bi bila lačna!
Kar se zelenjave tiče,smo napredovali toliko,da zdaj prenaša dve vrsti kašic!user posted image
Seveda kupljenih-za sedaj naj bo po njeno!

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
28.4.2010 9:53:04   
sasek79

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Jst tud gledam čeveljčke.. je več na nogah kot na riti user posted image

Ker je po tleh laminat mi nekako ne potegne, da bi bil bos, čeprav moj skos govori, da je boljš da je v nogavičkah kot copatkih user posted image .. no, naročila sem copatke na tej strani. So dobri in cenovno sprejemljivi  http://copatki.si/

Za ven pa ne vem kaj bi.. nekaj odprtega, pa vseeno z mehkimi podplati.. V vozičku sem mu tudi nogavičke že dala dol če je bilo vroče, kape pa že kak mesec ne uporabljava. Tudi če malo zapiha, ker od vetra si ne bo prehladil ušes. Če že, dam kapuco na glavo, ampak to mora pa res fino zapihat.

Sasek79: tvoja izbira mi je všeč user posted image . Cene so pa res... sploh ker tko hitro prerastejo. Sam kaj čmo, za tamale vse, a ne?

Tudi na privat je ta teden dopustniško.. punce so pobegnile na morje tko da se nič ne dogaja. Drugače pa klasika.. zobki, hrana, sedenje, plazenje, spanje..

Altaja: Tudi jaz sem tu naročila ene copatke, in sicer tele: http://www.copatki.si/index.php?productID=830. Sem jih ravno danes dobila. user posted image . Naročila sem št. od 6-12 mesecev, pa so mu še kar veliki. Imamo tudi ene podobne iz Hoferja, pa so tudi super. So še bolj mehki kot JinWood-ke. V glavnem zdaj kar te nosi (zunaj in notri). Notri tudi naš ni bos, ker ima še v nogavičkah in copatkah mrzle noge. Ima mrzle okončine po mamici. user posted image

Naš je po novem tudi veliko na nogah. Samo se zaenkrat le postavlja, prestopa še ne. Ga sploh ne morem nič več pustit na tleh, ker takoj kaj ušpiči, nato je pa jok. Točno ve kaj ne sme. Če ga opozorimo, da kaj ne sme, se navihano nasmeje in naredi točno tisto kar nebi smel. Najbolj zanimivi so seveda kabli, telefoni, el. naprave,... Igrače so dolgočasne. user posted image Navihanec mali.

Naš Ažbe pa danes praznuje osem mesecev. user posted image Ga zadnje dni opazujem in ugotavljam, da ni več dojenček, ampak je že malček. Kako je hitro minilo. user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
28.4.2010 10:04:23   
sasek79
Baby blue: Vaša Lana je prava carica, da zdrži budna v vozičku štiri ure. Naš Ažbe ima voziček bolj ali manj za spat. Buden ne zdrži notri niti pol ure. Enako je z avtosedežem. Najbolj zadovoljen je na rokah, da ima vse na pregledu. Če gremo kam, vozička sploh ne vozimo več s sabo. Vzamemo kar kenguru. V avtu pa ga poskušam skoz nekaj animirati in mu dajam razne predbete, da ga zamotim. Včasih deluje. Velikokrat mu tudi pojem in mu je kar všeč, čeprav nimam ravno posluha. user posted image Vsaj eden, ki me rad posluša user posted image Če se le da, gremo v avto takrat, ko je zaspan, da spi, drugače imamo tuljenje, oz. sem jaz na koncu poti čisto izmozgana, ker moram skoz klovna špilat. Upam, da se bo to spremenilo, ko bo večji.

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
28.4.2010 10:12:04   
mateja8
Pozdrav še z moje strani.

Mi smo bili te dni polno zasedeni. Pomagali pri sosedih, šli po avto, sadili na njivi, se martinčkali in podobno.

Bravo za vaše junake in junakinje, ki znajo že vse mogoče. No js bom kar tih o tem kaj naša Vita že obvlada, ker je tega bore malo.

Spimo še pridno, kot smo do sedaj. Celo noč in še pet ur čez dan - v dvah kosih seveda. Jemo kar. Obvladamo tudi že nekaj zelenjave. Krompir in bučko. Jupiiiiiii. Saj počasi bo, čeprav ji gre včasih še kar malo na bruhanje. Ampak napredek je viden.

O čeveljčkih še nisem razmišljala, ker se še ne postavljamo na noge. V vozičku in naročju pa je tudi zunaj v nogavičkah. Sam potem ji pa hlače gor zlezejo in je skos gola do kolen. Pa saj je dovolj toplo. Klobuček nosi prav z veseljem. Ga skos vleče za krajce in si ga navleče na oči. V kratkih rokavih pa zunaj še nisva bili, ker je precej zmrznjene sorte.

Zdaj spi drugo rundo, js pa sesam in mal pospravljam, ker smo te dni samo razvlekli, pospravli pa nič. user posted image

Pa dajte se mal razgovort, da bom lahko pisala in brala.

27.7.2004 Žiga,
17.9.2009, mesec prezgodaj Vita:
rojstvo: 2100 g, 46 cm
21. mes.: 11300 g, 83 cm

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?