|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010
29.4.2010 13:20:36   
mavo

IZVIRNO SPOROČILO: slomak

IZVIRNO SPOROČILO: tasa3

eno mogoe mal bolj osebno vprasanje...

tiste ki hodite na krk, ipd. ste mogoce kupli stanovanje al je to bolj od non še v lasti?

se tudi mi zanimamo za nakup te varian te pa me malo zanima.

drugače pa sem dobila se jaz ene pike, grem ob osmih k dezurnemu, upam da niso norice.

lp

mi imamo najet apartma za 6 oseb za celo leto za 3200 eur s stroški vred...brez avgusta, ker bi blo pol duplo dražje... pa v tej stavbi, da tko rečem so 4 apartmaji, dva zgoraj in dva spodaj in vsi so oddani med prijatelji...tko da nam je ful fajn k se poznamo...
pomoje vam je taka varianta najboljša-najem...

Mi smo pa dedovali, zdaj si nebi mogli privoščit kupovat. V bistvu je poleti dopust cenejši, ampak položnice pa prihajajo celo leto. Pa davek, pa fasada, pa streha.... v glavnem, če črto potegneš, ni neke razlike v stroških, edino ta, da si pač v enem primeru lastnik in vlagaš denar v svojo nepremičnino. Če pa že kupujete, je po mojem zdaj pravi čas, ko je recesija (če se sploh kaj pozna)

Slomak, škoda ker se nisva kaj prej slišali, bi se lahko dobile. Pa drugič, jaz bom verjetno cel junij tu, pa bo čas za kavo al pa kako pivce na plažiuser posted image ....je dobro za mleko...

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
29.4.2010 14:15:31   
valentinčica30
Joj ve o dopustih za nas pa se s poletjem začenja delovna sezona. No sej je skoz celo leto neki sam poeti je pa povrh vsega še to.

Ja Lara sem prej spremljala zgodbe o nedonošenčkih sedaj pa še tuki komaj dohajam. Prava tragedija to z Gašpeejem, nečem niti pomislit. Boga družina

Drugače pa mi uživamo v sončku in se martinčkamo kolikor le moremo. Ko je not se samo jezi, zunaj pa ga je sam smeh.

Uživajte v sončku.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
29.4.2010 17:11:55   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Ja Lara sem prej spremljala zgodbe o nedonošenčkih sedaj pa še tuki komaj dohajam. Prava tragedija to z Gašpeejem, nečem niti pomislit. Boga družina

joj nočem si predstavljati, da sem na njenem/njihovem mestu....

< Sporočilo je popravil Lara73 -- 29.4.2010 17:12:17 >

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
29.4.2010 18:53:11   
valentinčica30
Ja se vidi lepo vreme deluje, totalno zatišje tuki. No mi že lepo spimo, mamo pridnega malega, lepo zaspi okoli 19h tak da se mami lahko posveti starejšima dvema.
Nič šibam, punce uživajte.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
   [Brisano sporočilo]
29.4.2010 21:20:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1680
29.4.2010 22:33:48   
Lily86
Mi se javljamo iz drugega sistematskega. Cepili smo se proti rotavirosu, težki smo 5820, veliki 60 cm. Prava babika je že. Vse cotike so ji že premale - bo treba kaj v šoping! Je pa dobila sor na jezičku in jo zdaj matram z daktarinom... Zdaj se z atijem ravno borita, če bosta spala ali ne... Tuli kot nora... Pred polnočjo ni variante da bi zaspala... Potem pa vleče do 11h, 12h zjutraj. Drugače pa je igralni center zakon - včasih se celo uro ukvarja z igračkami, jih udarja z rokicami in jih opazuje. Pa čez dan se že veliko smejčka in se pogovarja v svojem jeziku. Ta vikend gremo najbrž malo pogledat do Portoroža, tako da malo spremnimo okolje. Komaj čakam, da spet malo vidim morje...

Glede srečanja - katera lokacija?

naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010

A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
30.4.2010 8:03:04   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Glede hrane ti predlagam drugo opcijo (gostinca) ali pa če vsak prinese nekaj, ker mislim, da tam ne bo časa delat, bo preveč živžava, spoznavanja, otroci itd... Seznam - fina ideja, samo a se user posted image tudi štejejo za osebe? Predvidevam, da ne... Mi če bi prišli bi bili 4 (2 odrasla, 2user posted image )

glede hrane se strinjam user posted image

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

Neposredna povezava do sporočila: 1682
30.4.2010 8:17:30   
Tinca Malinca
Lepo dobro jutro vsem!

Res vlada pravo zatišje tukaj... sonček nas vse prežene ven. user posted image user posted image user posted image

srečanje , jaz sem načeloma kar za, ampak se moram prej posvetovat še z user posted image , trenutno je SPET na službeni poti, midve z user posted image pa počitnikujeva pri mojih na Koroškem. Super ideja, Valentinčica!
Me je pa, kot kaže, začel matrat cvetni prah - dobila sem neke pikice po obrazu, tamala pa po trebuščku user posted image user posted image user posted image . Se bo treba kar bolj notri zadrževat ... zunaj je pa takoooooooo fajn user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
30.4.2010 9:01:38   
Jada82
Oj punce ...
Ja, res je zatišje. Mi smo bli včer v Ikei v Celovcu in smo nabavljali neke drobnarije, dekoracijo pa pripomočke za gospodinjstvo .... nekaj denarja je kar šlo user posted image

Hm, jaz za piknik še ne vem, ker ne vem, ali bo user posted image imel šiht ali ne, sami pa ne moreva priti, ker se mi zdi predaleč, pa jaz še vinjete nimam na svojem avtu. Bomo videli. Drugač bo pa sigurno super, če bo lepo vreme ...

Drugač imamo pa mi vedno hujše krče user posted image user posted image user posted image Res, prav nič ne gre na bolje, samo na slabše. Vedno bolj joka, začne jo matrat že zjutraj, pa potem čez dan, zvečer pa je sploh grozno. Sicer je danes zelo pridno spala, od 9h zvečer, pa do 7h zjutraj. Potem pa je zjutraj pojedla 190 ml, hehe user posted image user posted image user posted image Ampak kmal jo je začel zvijat in je jokala kakšno uro, potem pa mi je na trebuhu zaspala. Revica, je res.

Ima pa novo modo - pa ne vem, ali zarad krčev, al že ratuje tud malo tečna ... zdaj joka in v vozičku in v avtu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Joj, prej je vedno v obeh primerih spala .... zdaj pa tako ... da je človeku kar zoprno it med ljudi. Včer sem prav zato v Ikei imela kar pestunjo. Tam zaenkrat še zaspi ... eh ja..... pravijo, da ko raste, je vedno bolje. No, pri nas ne user posted image user posted image

No, je pa vsaj lepo vreme in po kosilu šibava ven ... upam, samo, da ne bo jokala ...

A se je že katera od vas kdaj srečala s krči čez cel dan in neutolažljivim jokom user posted image , ki ratuje že histeričen?

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
30.4.2010 9:40:39   
dskubin
A se je že katera od vas kdaj srečala s krči čez cel dan in neutolažljivim jokom user posted image , ki ratuje že histeričen?

Joj, je pa res zoprn ta jok čez cel dan. Pa ne morem ti rečt nič druzga, kot da bo en dan res boljše, samo ne moreš pričakovat tega kr jutri. Mi sicer nismo imeli krčev čez cel dan, poznam pa jok v vozičku in avtu. Taprvadva se nista marala vozit v vozičku. Jok jok jok. So rekli, da bo boljše, ko dvignem naklon, pa ni bilo. Boljše je bilo šele pri 5ih mesecih, ko smo ju dali v nahrbtnik (sicer prezgodaj, tamala je ob tem času že sama sedela, mulc pa še ne, pa smo dali mu brisačo, da smo ga podprli. Ampak jok se je pa takrat popolnoma prenehal. Nikoli se nista marala vozičkat. Isto, kot ti praviš, prav nerodno mi je bilo it med ljudi, ker sta lahko celi 2 uri vozičkanja prejokala. Sem pa bila zelo vztrajna, če je bilo prehudo, sem ju sicer vzela ven in potolažila, nisem pa hotla ju nosit v eni roki in z drugo potiskat voziček - odpade! Pa drugače doma nista bila cel čas po rokah, ampak očitno jima res ni ugajalo v vozičku. Tatretji je popolno nasprotje - čim ga daš v voziček in na zrak, zaspi - vsaj zaenkrat (tok tok tok). No, taprvi se poleg tega ni maral voziti niti v avtu, niti ko je pri 7ih mesecih dobil sedež, ki je obnjen naprej, niti če je kdo sedel zraven poleg njega. Do mojih je uro in pol vožnje v eno stran, zdej si pa misli, kako so moji živci vsak vikend trpeli user posted image Na koncu sva z mojim pogruntala, da ne joka, če pojeva. In sva pela otroške pesmice eno za drugo, sploh se nisi smel ustavit med eno in drugo, so se mogle kar povezovat. Če 3 sekunde nisva začela nove, ker se nisva spomnila katero bi pela, jok. Znava pa zdej ogromno pesmic, ker sva se sproti učila nove, ker 1,5 uro pet otroške pesmice user posted image user posted image user posted image . Pa da ne bi mislile, da je lahko CD špilal, jok, midva sva mogla pet user posted image . No, s tadrugo ni bilo teh problemov, zdej pa rada poslušata pravljice v avtu, še vedno pa radi zdaj že vsi skupaj zapojemo. Pozitivno v vsemu temu je, da znata otroka res ogromno pesmic,  v vrtcu se jih nikoli ne bi naučila toliko. Poanta vsega - bo bolje, bo. Je pa res hudo zdržat do takrat, te popolnoma razumem.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
30.4.2010 11:50:18   
valentinčica30

Zelo dobra ideja.user posted image Za enkrat jaz težko rečem, če pridemo ali ne, mogoče bomo tisti vikend celo v BK in se bomo oglasili za kakšno urico. Kje pa bi ta piknik drugače bil? Pri vas doma ali kako? Je na razpolago kaj igral, peskovnik? (Sprašujem zaradi našega dvoletnika)

Glede hrane ti predlagam drugo opcijo (gostinca) ali pa če vsak prinese nekaj, ker mislim, da tam ne bo časa delat, bo preveč živžava, spoznavanja, otroci itd... Seznam - fina ideja, samo a se user posted image tudi štejejo za osebe? Predvidevam, da ne... Mi če bi prišli bi bili 4 (2 odrasla, 2user posted image )

VANEY - a bo Anže tudi s tabo? Pa mož?

Navijam za sončka, sporočim pravočasno če pridemo...

Mi imamo urejen piknik prostor ob Kolpi, zato pa ker ga tržimo mi odgovarja nedeljauser posted image . Štelo naj bi se samo odrasle.
Tudi sama sem za gostinca, toda na vas je da se odločite. Za igrala bomo poskrbeli, tobogan lah tak dol prenesemo, peskovnik je tut hitro narejen, gugalnice pa so v teku postavitve.
Sicer pa imamo tudi igrišča za nogomet, odbojko, badminton... Pa tut par čolnov bo, torej za vsakega neki.
Bom kontaktirala gostinca za kak meni, vendar pol ko bodo prijave bolj dorečene.

Neposredna povezava do sporočila: 1686
30.4.2010 13:00:24   
niwci
Piknik je super ideja, ma tudi jaz ne morem še nič rečt ker ne vem kako bomo. Moj dela tudi čez vikende in moram preverit, kako je za 30.

Naša pupka je pa začela malo dlje spati. Zdej ima že približno 1t ritem, da zaspi ob 21h in je spala do 4:30h oz tudi do 6h že user posted image user posted image user posted image Včiraj smo ji malo zmešali ritem, ker smo pohajali in smo prišli domov šele nekaj pred 21h, tako da je zaspala šele nekaj pred 22h in se zbudila ob 4:20h. Ma tudi to ni slabo!
Imamo pa težave s tem jkom v tri dni. Sej vem da ni ravno brez razloga, ampak ona bi se cartala. Čim jo malo nagneš v ležeči položaj (buhvari da jo odložiš) je že jok. Pa je nismo dosti pestvali, da bi se razvadla. Mogoče je pogruntala da je fino v naročju user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1687
30.4.2010 13:28:53   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Zelo dobra ideja.user posted image Za enkrat jaz težko rečem, če pridemo ali ne, mogoče bomo tisti vikend celo v BK in se bomo oglasili za kakšno urico. Kje pa bi ta piknik drugače bil? Pri vas doma ali kako? Je na razpolago kaj igral, peskovnik? (Sprašujem zaradi našega dvoletnika)

VANEY - a bo Anže tudi s tabo? Pa mož?

Navijam za sončka, sporočim pravočasno če pridemo...

Mi imamo urejen piknik prostor ob Kolpi, zato pa ker ga tržimo mi odgovarja nedeljauser posted image . Štelo naj bi se samo odrasle.
Tudi sama sem za gostinca, toda na vas je da se odločite. Za igrala bomo poskrbeli, tobogan lah tak dol prenesemo, peskovnik je tut hitro narejen, gugalnice pa so v teku postavitve.
Sicer pa imamo tudi igrišča za nogomet, odbojko, badminton... Pa tut par čolnov bo, torej za vsakega neki.
Bom kontaktirala gostinca za kak meni, vendar pol ko bodo prijave bolj dorečene.

aha pol pri men 2 osebi za piknik + user posted image

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

Neposredna povezava do sporočila: 1688
30.4.2010 15:15:57   
dskubin
pozabla pokomentirat piknik - super ideja, ampak zdej sem pa res predaleč user posted image Pa naslednjič.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
30.4.2010 16:28:12   
Lara73
Seznam za piknik 30.maj:

1. valentinčica30
2. vaney  (3, če bo možek prost 4)
3. Lara73  (2 + user posted image )
4. mucica2 (2 + user posted image )
5. punsha (2 osebi)
6. smrketa13 (3 osebe)

predlagam, da ga vsaka citira in se doda...

(odgovor članu Smrketa13)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
30.4.2010 20:29:27   
vaney

IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

Seznam za piknik 30.maj:

1. valentinčica30
2. vaney 1 (+1-2 user posted image ; še ne vem, kako bom z Anžetom)
3. Lara73  (2 + user posted image )
4. mucica2 (2 + user posted image )
5. punsha (2 osebi)
6. smrketa13 (3 osebe)

predlagam, da ga vsaka citira in se doda...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
1.5.2010 9:23:58   
niwci
Kaj še kaj korakate? Mi vas še vedno potrebujemo user posted image
http://www.majhnikoraki.si/?id=8317
Podpiram tudi ostale na RR.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
1.5.2010 11:03:29   
niwci
Zdej sem se spomnila, da moram vprašat ali vaše user posted image že milite pri kopanju? Jaz jo še vedno umivam samo z vodo. Pa tiste ki že, kako pogosto in kako jih sploh umivaš z milom? Ali potem večkrat zamenjaš vodo v banjici al kako? Nihče mi tega ni razložu. Vem da je mal butasto vprašanje, vseeno pa hvala user posted image

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
1.5.2010 11:32:02   
punsha
Ojla,
potni list cena zanj je 29 eur, velja pa 3 leta. Sedaj ga že čakamo da pride user posted image

Uporaba mila Jaz Eneja namilim 1x na teden, ostale dni pa ga umivam z vodo. Jaz ga kar na previjalni mizi...zmočim in namilim krpo, ga umijem po vsem telesu, tud laske, potem ga dam pa v banjico. To je to. No tako mi je pokazala patronažna.

Jada, hvala za sms. Potem midva z enejem nisva šla nikamor, je šel leuser posted image .

Se pa te dni samo potepamo. V sredo smo bili v Izoli. Res je bilo super. Smo se sprehajali, potem pa dekico in na travo (ok, spodaj sem dala Eneju še ovčko). Včeraj smo šli pa gledat dinozavre v arboretum. Enej je bil res priden. Malo je spal, malo se pogovarjal...Sem pa ful vesela, da ga lahko še dojim. Tako mi ni bilo treba skrbeti za nobeno flašo in je jedel kar se je zmislil. Res je fino to no in hvala bogu nisem poslušala takrat na pediatrični zdravnikov naj mu dodajam pri vsakem obroku. Potem bi bila sedaj že brez mleka. Včasih moraš res samo sebe poslušat.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
1.5.2010 15:36:32   
tasa3
mi se kopamo dvakrat na teden, 1 krat na namilim, uporabljam pa kr tekoče otroško od nivee...

je lepo prebolel norice /vodene koze/ ima malo pikic... krastice... sem prav vesela, tudi nic vrocine ni imel, prav priden, veliko je spal

edino na rokicah ima nogavicke, da si ne spraska krastic, je prav fletenuser posted image

je pa ful vesel, ko mu dajem hladilno peno, mu prav pase, se smeji, misi da se igram z njimuser posted image

trenutno je na lezalnicku, kako je super!!! notri je tudi do uro, brca, gleda igracke ki so na loku... to je res super stvar, je vreden svojga dnarja!

bodite fajn in uzivajte na praznicni danuser posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
1.5.2010 16:34:54   
Lara73
mi se kopamo vsak večer ob 20h. Kopati jo moram v hrastovem lubjo, ker ima po telesu lišaje. Enkrat na teden jo pa še namilim s Sebamed trdim milom. Namilim jo na povijalni in potem v banjici splaknim. Ne menjam vode. Meni so svetovali naj na začetku uporabljamo samo trdo milo, ph neutral. Sem pa ugotovila, da tudi meni odgovarja, bolj kot vsa tekoča mila, ki izšujejo kožo.

(odgovor članu tasa3)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
1.5.2010 21:02:52   
vaney
Mi smo bili pa danes v Volčjem potoku na razstavi dinozavrov in vsi ful uživali. Sem bila pa šofer in me je tehle dobrih 400km danes kar precej zmatralo, tako da grem kar v posteljo. Lep večer vsem.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
1.5.2010 21:30:25   
Smrketa13
Midva najinega kopava vsak drug dan, enkrat na teden ga pa namiliva ... tko nama je pokazala patonažna. Po kopanju je vedno čist koma, ga zgleda voda utrudi.

Dons smo meli piknik, pa mu je zunaj kr pasalo, sicer je mogu met kapco k je pihalo, ampak tut z to se da preživet.

Vi ste naši mali sončki, ste kot lučke v temi,
veter z juga, ki na krilih ptic, zimo proč podi.

(odgovor članu tasa3)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
1.5.2010 21:37:46   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Na koncu sva z mojim pogruntala, da ne joka, če pojeva. In sva pela otroške pesmice eno za drugo, sploh se nisi smel ustavit med eno in drugo, so se mogle kar povezovat. Če 3 sekunde nisva začela nove, ker se nisva spomnila katero bi pela, jok. Znava pa zdej ogromno pesmic, ker sva se sproti učila nove, ker 1,5 uro pet otroške pesmice user posted image user posted image user posted image . Pa da ne bi mislile, da je lahko CD špilal, jok, midva sva mogla pet user posted image . No, s tadrugo ni bilo teh problemov, zdej pa rada poslušata pravljice v avtu, še vedno pa radi zdaj že vsi skupaj zapojemo. Pozitivno v vsemu temu je, da znata otroka res ogromno pesmic,  v vrtcu se jih nikoli ne bi naučila toliko. Poanta vsega - bo bolje, bo. Je pa res hudo zdržat do takrat, te popolnoma razumem.

super ste to pogruntal. Men pa to ne bi glih prišlo v upoštev. Nimam posluha ne smisla za pesmice moj možek pa še manj. Drugače pa rada posluša pesmice in malo tudi "pojem" zravem pa pleševa in se zelo umiri, tudi zaspi. P ni nujno, da so otroške, lahko kar radio prižgem in pleševa.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
2.5.2010 11:01:55   
niwci
Na hitro se javim, ker nas pa čaka danes dolga pot. Smo blili na dopustu na primorskem in je bilo prav fino.

pa klik, klik http://www.majhnikoraki.si/?id=8317

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.