dskubin
|
A se je že katera od vas kdaj srečala s krči čez cel dan in neutolažljivim jokom user posted image , ki ratuje že histeričen? Joj, je pa res zoprn ta jok čez cel dan. Pa ne morem ti rečt nič druzga, kot da bo en dan res boljše, samo ne moreš pričakovat tega kr jutri. Mi sicer nismo imeli krčev čez cel dan, poznam pa jok v vozičku in avtu. Taprvadva se nista marala vozit v vozičku. Jok jok jok. So rekli, da bo boljše, ko dvignem naklon, pa ni bilo. Boljše je bilo šele pri 5ih mesecih, ko smo ju dali v nahrbtnik (sicer prezgodaj, tamala je ob tem času že sama sedela, mulc pa še ne, pa smo dali mu brisačo, da smo ga podprli. Ampak jok se je pa takrat popolnoma prenehal. Nikoli se nista marala vozičkat. Isto, kot ti praviš, prav nerodno mi je bilo it med ljudi, ker sta lahko celi 2 uri vozičkanja prejokala. Sem pa bila zelo vztrajna, če je bilo prehudo, sem ju sicer vzela ven in potolažila, nisem pa hotla ju nosit v eni roki in z drugo potiskat voziček - odpade! Pa drugače doma nista bila cel čas po rokah, ampak očitno jima res ni ugajalo v vozičku. Tatretji je popolno nasprotje - čim ga daš v voziček in na zrak, zaspi - vsaj zaenkrat (tok tok tok). No, taprvi se poleg tega ni maral voziti niti v avtu, niti ko je pri 7ih mesecih dobil sedež, ki je obnjen naprej, niti če je kdo sedel zraven poleg njega. Do mojih je uro in pol vožnje v eno stran, zdej si pa misli, kako so moji živci vsak vikend trpeli Na koncu sva z mojim pogruntala, da ne joka, če pojeva. In sva pela otroške pesmice eno za drugo, sploh se nisi smel ustavit med eno in drugo, so se mogle kar povezovat. Če 3 sekunde nisva začela nove, ker se nisva spomnila katero bi pela, jok. Znava pa zdej ogromno pesmic, ker sva se sproti učila nove, ker 1,5 uro pet otroške pesmice . Pa da ne bi mislile, da je lahko CD špilal, jok, midva sva mogla pet . No, s tadrugo ni bilo teh problemov, zdej pa rada poslušata pravljice v avtu, še vedno pa radi zdaj že vsi skupaj zapojemo. Pozitivno v vsemu temu je, da znata otroka res ogromno pesmic, v vrtcu se jih nikoli ne bi naučila toliko. Poanta vsega - bo bolje, bo. Je pa res hudo zdržat do takrat, te popolnoma razumem.