|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010
2.5.2010 16:02:59   
Lara73
smo čisto praznični, da se nič ne javljate?

mi smo končno kakali po nekaj dnevih user posted image . Kdo bi si mislil česa vsega se bomo še veselili....

ni sončka user posted image

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
2.5.2010 17:23:57   
tasa3
ola...

a je katera kake vitamine, minerale?

mi smo uredu, sam soncka ni da bi sli kj ven....
tko smo vse puzle s tamalo sestavleuser posted image

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
2.5.2010 17:32:12   
punsha
hej,
pri nas je pa danes čisto grozen dan. Enej že 4. dan ni kakal, pa ga takooo napenja in ima vetrove. Vem da ni problema, če nekaj dni ne kaka, ampak njega pa tako matra to. Ponoči se je zato zbujal, čez dan je jokast in se ves čas matra... Prav nič ni fino nouser posted image . Sem mu že dala sladkano vodo in sladke kamilice, pa nič ne pomaga. Upam da čimprej kaka. No sedaj sta z očijem skupaj zaspala, jaz sem pa končno malo cunje od Eneja v red spravila v omari. Bi bilo lepo vrniti premajhne številke user posted image .

Ne vem, a sem že povedala...znebili smo se temenc. Tale pena od Mustele res pomaga, prav super je user posted image . Prvič ko sem mu umila je šlo skoraj vse stran, potem sem pa še enkrat in sedaj res nima čisto nič več user posted image

Je pa tak beden vreme zunaj. Pa sem gledala slikice za naprej in nič kaj ne kaže da bo sonček.

(odgovor članu tasa3)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
2.5.2010 19:37:50   
Lara73
tudi mi slabo kakamo. Danes je bil4.dan in končno uspelo (pa tudi ne veliko). 2× sem jo že ponoči, ko ni bilo več za zdržat, sklistirala in potem je revica zaspala. Ne smeš pogosto to delat. Vedno počakam, da najmanj 4 dni ne gre in jo grozno napenja, šele potem to naredim. Pa redno ji dajem antiflat kapljice, da jo malo "odzrači".

lahko noč

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
2.5.2010 19:41:14   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Ne vem, a sem že povedala...znebili smo se temenc. Tale pena od Mustele res pomaga, prav super je user posted image . Prvič ko sem mu umila je šlo skoraj vse stran, potem sem pa še enkrat in sedaj res nima čisto nič več user posted image

in ta pena stane 10 €, umiješ 2× potem pa ostane.... Sem hotla kupit.

jaz sem uporabila vzorčke, ki smo jih dobili v porodnišnici. Od Mustele šamponček. Odpravili. Upam, da se ne ponovijo, ko sem tako pametna user posted image .

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
2.5.2010 20:34:14   
Smrketa13
Dejte mi povedat kako vi kej oblačite svoje user posted image . Doma mam 22,5 stopinj, pa ga imava v bodyu z dolgimi rokavi in še eno majčko čez in hlače, ter nogavičke. Pa mam občutek, da mu je prevroče. Za vratom sicer ni sledi znoja, ampak je pa kr  ornk topel.
Za ponoči mava pa body z dolgimi rokavi, žabice in taneko pižamico iz celega. Pol ga pa še pokrijem z tankim kovtrom. V spalnici mava tut tm nekje 22 stopinj.

Vi ste naši mali sončki, ste kot lučke v temi,
veter z juga, ki na krilih ptic, zimo proč podi.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
2.5.2010 22:15:00   
Kati81
Smrketa, naš ima v stanovanju čez dan samo body brez rokavov, čez vody dolg rokav oz majčka dolg rokav, pa hlačke. Za spat pa body  brez rokavov in pajacka celega. Pa imamo nekje med 22 in 24 stopinj v stanovanju. Ko spi je pa tudi pokrit s tankim kovtrčkom.

(odgovor članu Smrketa13)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
2.5.2010 23:21:12   
Smrketa13
http://www.ringaraja.net/forum/Vrtec_-_rojen_februarja/m_5118278/tm.htm

zaželjeni odgovori user posted image

Vi ste naši mali sončki, ste kot lučke v temi,
veter z juga, ki na krilih ptic, zimo proč podi.

Neposredna povezava do sporočila: 1708
3.5.2010 8:17:26   
tasa3
smrketa....
ja vrtci so en user posted image si loh res vesel da ga dobis...

mi plačujemo 210 evrov vrtec kar ni malo... verjetno bi tud privat ribližno isto.. s tem da ce je bolan plača polno... pri privat verjetno ne bi

js sm tud dala vlogo, pa morm prav danes ker si me spomnila poklicat če so dobili vlogo in kako kaze
pri nas dobis odogovor en mesec pred vstopom v vrtec, al so te sprejeli ali ne

js bom pa nasega pamza danes po 14 dneh kopala... je mel vodene koze pa se ga kr nism upala dat v banjico... sj presvican pa tud ni bil

pa temenca mamo, je res, kupis tisto peno za 10 evrov, pol pa ti ostane...

enako je s peno za vodene koze, s tem da pa ta stane 20 evrov, jo je se vec kot polovica, ce katera rabi, naj pove user posted image upam da ni nobene, je pa res da lazje premagajo bolezen kot starejši

lep dezen danuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1709
3.5.2010 8:24:58   
elaaa
Dobro jutro!

Dan za pranje cunj.

Kako smo uživali na morju. Ih, vsega luštnega je enkrat konec.
Danes pa korakamo naprej. Prosim in hvala za podporo. =)

http://www.majhnikoraki.si/index.php?id=8375

lp

(odgovor članu tasa3)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
3.5.2010 9:57:51   
slomak
dobro jutro...čeprov je grdo vreme..
morm se pohvalit, mala je spala celo noč od 22h do 7h user posted image user posted image user posted image  prvič... zelo vesela mami user posted image ..no tud drgač se zbudi samo 1x ponoč tud super.
mi se kopamo vsak drugi dan in jo vsakič namilim s trdim milom in potem namažem s kremico...

pa da vam še neki povem a ne ker smo kar veliko okoli z avtom tudi do morja smo šli parkrat.. jest slišm da mi neki pri gumi oz zavori ropota, pa sva z mojim rekla da ga bomo dali na servis da pogledajo kaj naj bi to blo... Jest sm nato rekla da se ne upam vozit več, ker mam tamalo notr in ni za reskirat..pa gre moj pogledat mal, pregleda gume, ki sva jih ravno kupila nove letne in zamenjala pri vulkanizerju...in kaj ugotovi user posted image  da je prva leva guma prišraufana samo z enim šraufom user posted image ... a si predstavljate...mi pa po avtocesti 130 km/H s tako gumo...in potem zaupaj profesionalnim delavcem, ki ti menjajo gume...mi je šlo kr na jok ko mi je povedal kaj je blo tisto ki je ropotalo...

nič lep dan vam želim, čeprov ni sončka zunaj so pa doma naši sončki...user posted image

življenje je lepše z našo zvezdico doma (20.02.2010)

(odgovor članu elaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
3.5.2010 9:59:43   
mucica2
jst vse redno podpiram pri korakanju user posted image

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu elaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
3.5.2010 11:06:21   
Lucka1
Po dooooooooolgem času se ponovn ooglašam....naš 18mesečni lump je šel po 2
mesecih spet v vrtec in tako sva z malo princesko sami...in imam končno čas za
kavo in ringaraja...ne morem verjet kako blaženo je samo z enim user posted image user posted image user posted image

čeprav ima tudi krče in joka in jo zvija, ampak se lahko samo njej posvetim.
in ko malo zadrema, imam celo čas za kavo in WC user posted image user posted image user posted image

vas bom za nazaj prebrala kolikor bom uspela in pokomentirala....

lep začetek tedna kljub beeeeeeeeednemu vremenu
user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
3.5.2010 11:08:59   
Lucka1
glede oblačenja - naša ima čez dan samo body z rokavi, nogavičke in hlačke. občasno še kapico - recimo zjutraj, ko jo prestavim iz spalnice v dnevne prostore, pa zvečer po kopanju. Za spat je oblečena enako in pokrita do pasu.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
3.5.2010 11:35:30   
mucica2

oblačenje: moja je oblečena v body z dolgimi rokavi in žabice, pa včasih kadar se mi zdi da je bolj hladno ji dam še zoknčke, drugače pa ji probam nogice če ma tople pol jo pustim brez. Za vn pa ponavadi enako sej zdej je že tolko stopinj tud noter kot zunaj, razen kadar piha dam kapico (tanko), pa kako jopico za zvečer. Pa malo pokrijemo pa je. Zvečer za spat je oblečena enako pa pokrita tako do rokic (rokice ma zunaj)

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
3.5.2010 11:35:32   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: slomak

pa da vam še neki povem a ne ker smo kar veliko okoli z avtom tudi do morja smo šli parkrat.. jest slišm da mi neki pri gumi oz zavori ropota, pa sva z mojim rekla da ga bomo dali na servis da pogledajo kaj naj bi to blo... Jest sm nato rekla da se ne upam vozit več, ker mam tamalo notr in ni za reskirat..pa gre moj pogledat mal, pregleda gume, ki sva jih ravno kupila nove letne in zamenjala pri vulkanizerju...in kaj ugotovi user posted image  da je prva leva guma prišraufana samo z enim šraufom user posted image ... a si predstavljate...mi pa po avtocesti 130 km/H s tako gumo...in potem zaupaj profesionalnim delavcem, ki ti menjajo gume...mi je šlo kr na jok ko mi je povedal kaj je blo tisto ki je ropotalo...

groza! kaj takega! dobro da ste celi.

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
3.5.2010 11:39:16   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

groza! kaj takega! dobro da ste celi.

se strinjam user posted image

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
3.5.2010 11:39:55   
Lara73
ah kakšem zamorjen dan.

danes ima Lidl v akciji printer HP. Pa sem rekla: no za 60€ ga grem pa kupit. HAHA. Pridem 8:05 v trgovino in NI JIH VEČ. Pa vprašam ja koliko ste jih pa potem dobili in reče 4. A je to akcija! Šla sem še hitro v dva Lidla pa ista pesem. Pa drugič.

Zdej sem doma depresivna, zamorjena, prehlajena, zoprna, sama sebi v napoto, ne za prenašat, sitna, tečna, pa še bi se našlo. Naša pupa pa tudi user posted image

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
3.5.2010 14:29:50   
slomak

ah kakšem zamorjen dan.

danes ima Lidl v akciji printer HP. Pa sem rekla: no za 60€ ga grem pa kupit. HAHA. Pridem 8:05 v trgovino in NI JIH VEČ. Pa vprašam ja koliko ste jih pa potem dobili in reče 4. A je to akcija! Šla sem še hitro v dva Lidla pa ista pesem. Pa drugič.

Zdej sem doma depresivna, zamorjena, prehlajena, zoprna, sama sebi v napoto, ne za prenašat, sitna, tečna, pa še bi se našlo. Naša pupa pa tudi user posted image

to je pa itak stalnica v lidlu in hoferju...

Lara sej verjetno poznaš Boltez v Kranju..no tam so mi to z gumami uštimali...user posted image  

življenje je lepše z našo zvezdico doma (20.02.2010)

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
   [Brisano sporočilo]
3.5.2010 14:49:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lara73)
  Neposredna povezava do sporočila: 1720
   [Brisano sporočilo]
3.5.2010 14:53:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1721
   [Brisano sporočilo]
3.5.2010 14:56:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lucka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1722
   [Brisano sporočilo]
3.5.2010 15:00:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tasa3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1723
3.5.2010 16:12:50   
Lara73

ah kakšem zamorjen dan.

to je pa itak stalnica v lidlu in hoferju...

Lara sej verjetno poznaš Boltez v Kranju..no tam so mi to z gumami uštimali...user posted image  

nisem še bila tam, se ga bom pa na daleč izogibala.

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
3.5.2010 16:16:53   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

tudi mi slabo kakamo. Danes je bil4.dan in končno uspelo (pa tudi ne veliko). 2× sem jo že ponoči, ko ni bilo več za zdržat, sklistirala in potem je revica zaspala. Ne smeš pogosto to delat. Vedno počakam, da najmanj 4 dni ne gre in jo grozno napenja, šele potem to naredim. Pa redno ji dajem antiflat kapljice, da jo malo "odzrači".

lahko noč

A to se pri dojenčku sme? Kako pa si to naredila?

sem prvič to naredila pri starejšem sinu in povedala zdravnici. Je rekla ni problema, če ni to stalnica. Ampak je imel res že čisto trd trebuh.

Naredim pa tako: vzamem pupico za nosek, dam gor gumjast nastavek (so priloženi) in ji v ritko stisnem malo (ampak res malo) tople vode. To jo požene. Lahko pa v vodi prekuhaš sodo bikarbono. Ta nasvet sem prebrala v eno staaaari knjigi o dojenčkih.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.