Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.4.2010 22:59:43
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Hojla babe, kak je kej! Nu mi sma pršl s taplic in jest čist palumlen. Grim jutr pa šihtu na CT. Ajt servus!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 1.5.2010 8:17:58
|
|
|
|
alpog
|
Dobro jutro!!! Ste po pameti kresovali?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 1.5.2010 11:48:26
|
|
|
|
Naska
|
jutro, jaz doma moja dva na kresu, spala do 11h - yeaaah! komi čaka pučitnice
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 1.5.2010 17:00:17
|
|
|
|
Fidolina
|
Naska, lenušček. Spala do 11ih, joj, ne pomnim kdaj sem nazadnje? Pa saj se moraš mal pocerkljat . Alpog helou. Jst nobenega kresa niti videla nisem. Včasih jih je bilo več po hribih - letos pa nikjer (kamor jaz vidim) nobenega. So me pa z mopedi zjutraj zbudili, kar glasno. Vsak uglašen na drugačen ton . Je bilo fino . Krucek - a si ti kje s kakšnih hribov okrok Idrje dama? .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 1.5.2010 17:02:17
|
|
|
|
Fidolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom Fidi - THANKS , , naj te mal poplavšam srce
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 1.5.2010 17:59:08
|
|
|
|
Fidolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Hojla babe, kak je kej! Nu mi sma pršl s taplic in jest čist palumlen. Grim jutr pa šihtu na CT. Ajt servus! Joj, kruce (sem bolj brala tvojo špraho, kot kaj si napisal) - upam, da si v redu . Kako ti je pa to upelo v toplicah Vsi se imejte lepo. Upam, da bo ostalo še kaj čemaža zame ( da ni Gigi vsega pocufala )
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 2.5.2010 12:01:34
|
|
|
|
zarja1
|
Naska... . Miklica jaz res verjamen zate... Fidolinca kako si kaj? Gigek moj si kaj nabral...... Mi smo dans nalulali pozitivni črtici za O, jutri pade še UZ, potem pa bomo vidli kakko in kaj naprej. Konzervice lepo nedeljo. Pri nas se kaže sonček!!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 2.5.2010 21:30:48
|
|
|
|
miklarom
|
Gigi - evo pozdravlja sonček 85 i te prav lepo pozdravlja nazaj
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 7:58:29
|
|
|
|
mausikaa
|
dobro jutro, a ni en tak lep dan danes, kljub dežnim kapljicam? evo namesto kavice en malo romantike, http://www.youtube.com/watch?v=3zit4i2FiVY&feature=related Krucek kaj si pa ti delal v toplicah da si čisto polomljen? ta hudi tobogani so za mladičke ;-) Miklica kako počutje? upam, da lepo počivaš... Fidolinca kako si kaj? Bebii draga moja, kako pa ti napreduješ? gre vse po planu? in kje so naše "stare sablje" ste se vse skrile po kotih al' kako?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 9:00:09
|
|
|
|
miklarom
|
mausikka - jutro mi smo pridni , počivamo in čakamo, kaj bo pokazalo, zaenkrat je še belina , kako pa kaj pri tebi napreduje ? fidi - zbudi se, kuc,kuc
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 9:47:57
|
|
|
|
gigi1
|
Ahoj Evo ene stare sablje. Nič nisem čemaža nabirala . Sem imela delovni 1. maj. So me balkonske šipe tako motile, da sva udarniško spucala. Včeraj me je pa vse bolelo . Ajajaj tole je pa čist prehudo za naša leta . 2x na let jih pucam, pa še to je čisto preveč. Krucek????? Kaj se ti je zgodilo? Upam, da nič hujšega in da te hitro poštimajo Zarček jupiiiii. Pa jo imamo!!! Ovulacijo. Srce joj kolk jaz navijam, da bo maj tvoj mesec . Danes pa naj na UZ povedo same lepe stvari Naska prav je, da si malo počivala. Upam, da ne krvaviš več in da si vsaj malo bolje Miklca hvala za pozdrave od Sončka. Ti pa kar še naprej delaj reklamo za Persil Fidi bomo videli, če rata. Ta teden bom izvedla, če bova dobila karte . Mrbit pa enga špančka tam narediva in ga prešvercava . Mi2 sva bila povabljena na kres v petek, sam se nama nekako ni dalo vozit 1 uro. Eh...ko človek povečerja se mu še na Rožnik ne da Bebiii zlato, kaj dogaja? Mausika kako si mi ti? Lupčke vsem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 11:47:12
|
|
|
|
Fidolina
|
Jutro , ne sej se hecam. Sem že od šestih pokonci . Miklica kuc kuc. Super za belino. Le poslušaj Zarjo strokovnjakinjo. Če ima ona tako dober lep filing, potem bo vse šlo kot mora. Pa še me z vsemi močmi držimo pesti zate . Živčki pa delajo, ane. Človek takrat kar ne ve, kaj bi sam s sabo. Po eni strani je čudovit občutek, ko je pikica v tebi - po drugi strani bi pa kar znoruuu, ko čakaš . . Zarja - super za O in dober UZ danes. Maj je res mesec za ljubezen in bebice . Naska- upam, da si vredu ...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 12:11:16
|
|
|
|
Fidolina
|
Mausi - moram na službene stroške obvezno kupit ene slušalke . Da ne bo cela pisarna zjutraj muzke poslušala . Pol težko blefiraš, da delaš . Ja, so pa Carpenters zlati dobri časi (atraktvni verjetno samo na temi 40+ ). No, priznati je treba, da se ne morejo kosati z današnjimi pojočimi misicami ipd. So one čisto ena druga klasa . Gigi - to, to . V Španijo po špančka. Maj, pa ceu kup prepotenih decov v kratkih hlačkah, in tvoj in topel veter večer dišeč po pomladnem cvetju, vroča noč potem pa . No, jaz tudi čakam na prvo . Upam, da si bo kaj podobna in, da bom sama začutila, da je zdaj pa tisti pravi čas. Vsake toliko časa pogledam v predal, če so klomifenčki še tam , pa jih malo pošlatam in rečem - naš čas prihaja .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 12:58:58
|
|
|
|
Rakica_80
|
Hejla konzervice in konzervans meni se še kr v glavi vrti, smo bili za 1.maj na rojstnem dnevu in smo bili zelo zgodnji, smo prišli v nedeljo zgodaj domov ob 8.00 Tako, da vas na hitro pozdravim, pa sem bom kej jutri oglasila Mikla samo da je belo Pa pa
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 13:01:49
|
|
|
|
zarja1
|
babike moje, jaz sem zopet en kao fenomen..... Test za O je bil v ambulanti rahlo pozitiven, na UZ pa so folikli še premali....Nobenemu nič jasno, jaz pa . Poln kufer mam vsega. Tud ubijem lahk dans koga.... In zdaj kao naj vsak dan delam test za O, ki je bil že včeraj pozitiven , ma saj ne vem al naj se al . Gigi zrihtaj mi odmor, pa naj gre vse u ****. Klicala v Graz in g. Steiner naju pričakuje . Klicala v banko, no tu so se mi bolj ......
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 3.5.2010 13:03:14 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 13:06:37
|
|
|
|
zarja1
|
Bebiii kako si ti kaj? Mislim glede .....kaj dogaja....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 13:35:27
|
|
|
|
gigi1
|
Zarči srce ne vem kaj naj rečem . A je možno, da pri tebi živčki tak kažin naredijo?? Res nisem pametna Meni vse skupaj vedno bolj zgleda kot PCO. Mi je čudno, da tega še niso diagnosticirali In kaj mislijo sedaj? Razen tega, da boš O testke delala vsak dan?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 14:02:47
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči srce ne vem kaj naj rečem . A je možno, da pri tebi živčki tak kažin naredijo?? Res nisem pametna Meni vse skupaj vedno bolj zgleda kot PCO. Mi je čudno, da tega še niso diagnosticirali In kaj mislijo sedaj? Razen tega, da boš O testke delala vsak dan? ma baje PCO ni. so redne (razen izjeme 3x), telesna teža je ok, poraščenosti ni, izpadanja las ni, jajčniki so lepo prehodni,.....Pa kaj pa vem. Nisem več pametna. Da bi živčki naredli lažno O-nisem bla živčna do dans....K**c gleda vse. Pač ne bo nič. Bo drugič. Me zanima kaj poreče Steiner....... Po drugi strani pa bom imela krasen dopust, a ne? A ne?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 14:33:27
|
|
|
|
Rakica_80
|
Zarja1, jaz grem v dolg postopek na Gk LJ, pričnem s špikami 14.05, upam, da mi tokrat uspe, če pa ne, me čaka razgovor v MB 02.08. Kaj pa je sedaj s teboj, berem, da je O. test rahlo pozitiven...tudi pri meni je bilo tako, samo pri meni je bil O. test pozitiven in na UZ tudi vse še majhno Kasneje, ko so zadnji UZ pogledali in naj bi bila O, test pa je bil negativen Mislim, da se ni niti na O. teste zanest, resnično, bolje naj vidijo, kadar ti folikel poči, naj takrat ET naredijo.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 14:35:08
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Meni vse skupaj vedno bolj zgleda kot PCO. Mi je čudno, da tega še niso diagnosticirali Hvala enako , kr šokirana sem bila, ko sem zvedela še to, ampak OK, gemo dalje...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 15:04:16
|
|
|
|
zarja1
|
Bebii pa ti si sploh kdaj imela potrjeno O? Ti folikli rastejo do neke mere, potem pa nič več, niti milimetra? Sorry na glupin vprašanjih samo malo me je dans vse zbegalo....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 15:04:48
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Meni vse skupaj vedno bolj zgleda kot PCO. Mi je čudno, da tega še niso diagnosticirali Hvala enako , kr šokirana sem bila, ko sem zvedela še to, ampak OK, gemo dalje... Kdaj so ti to ugotovili?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 15:13:57
|
|
|
|
Rakica_80
|
Meni je moj osebni G. tu v KP, vedno govoril, da je vse OK , dokler nisem prišla v neplodnostno ambulanto in mi tam povedali, da ne more pridet do O, ker imam zapacane jajcevode, OK, to sem razumela in mi je bilo vse jasno, ko sem pa prišla v LJ, so mi rekli, da imam eno cisto, ki bo sama počila, niso mi nič rekli za PCO, sedaj v februarju mesecu, ko sem bila pri Rešu, mi je on diagnosticiral PCO jajčnikov, kar sem lepo videla na UZ samo na enem jajčniku sem videla par cist, joooj groza Jaz še pametna njemu govorim: Ma neeee to je še od hormonov
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 16:48:32
|
|
|
|
Grethy
|
Evo mene tlele malo, tako, da ne boste meli občutka, da sem kam poniknla al pa da vas ne maram več ... sploh ne ... mal mam težavc pa se počasi odpravljajo in se spravlja vse skupaj v en normalen red ... Vidim da se dogaja svašta, tako da sem mal žalostinko zaradi tistih negativnih novic, pa hkrati veselko za talepe ... mašina ja, skoz je kej da ne morš bit dobrovoljen ... ... pomlad je pomlad in je lepa in prinaša en kup novih začetkov, en kup novospočetkov, raztegnite usta do ušesk in se veselite lepih vestk ... thinking of you all ... lavjuol
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 17:24:55
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Meni je moj osebni G. tu v KP, vedno govoril, da je vse OK , dokler nisem prišla v neplodnostno ambulanto in mi tam povedali, da ne more pridet do O, ker imam zapacane jajcevode, OK, to sem razumela in mi je bilo vse jasno, ko sem pa prišla v LJ, so mi rekli, da imam eno cisto, ki bo sama počila, niso mi nič rekli za PCO, sedaj v februarju mesecu, ko sem bila pri Rešu, mi je on diagnosticiral PCO jajčnikov, kar sem lepo videla na UZ samo na enem jajčniku sem videla par cist, joooj groza Jaz še pametna njemu govorim: Ma neeee to je še od hormonov pa saj to ne morem verjet.....Ne vem, jaz sem tudi to omenla, pa me vedno odpravijo kao ni PCO. Bom vidla kaj porečejo G čez mejo....me prav zanima.
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......