|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrski biseri 2009
2.5.2010 8:41:35   
METULJ1
Dobro jutro,

dons pa spet jz častim.user posted image

Naša punca je že 3. noč prespala od 21. ure pa do 5.30. Sm tok vesela, da bi kr skakala. Je res pridna.Še vedno tudi pridno je.

Tudi naša se obrača iz hrbta na bok, na trebušček ji pa še ni uspelo. Bo že. Sej bo šele 4.5.stara 4 mesece.

Izpadanje las - dons sm si umila lase in sm mislila, da lasje kr ne bodo nehal odpadat. Ne vem, sam res se mi zdi, da mam že skor prazno lasišče. Čopek mam pa res že prov švoh. Upma, da se to izpadanje kmal konča. Do kdaj pa naj bi trajalo.

Trebuh po porodu - a mate že vse trebuh tak kot pred porodom. Jz od 6. tedna naprej delam trebušnjake pa mi je še zmer ostal mal trebuha (pa seveda še 2 kg). Da o strijah ne govorim. To mam itak za spomin. Kaj pa linea negra - men se še zmer mal pozna. A ta črta sploh zgine al ostane za zmer.

No, tud dons vsem želim čim lepše preživet dan v krogu vaših najdražjih

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
2.5.2010 9:03:53   
Zibka
Dobro jutro, od naju s Klaro user posted image

Lupinica: se strinjam z dreamz in Kulgirl- lupinica je najvarnejši avtosedež in našim biserčkom še sigurno ni premajhen (no, seveda je odvisno od firme)-samo da glava ne gleda čez. Jaz tudi mislim, da so sedeži z manjšim razponom kg varnejši, res pa je da je ta logika dražja user posted image . Jaz bom čim dlje vztrajala z lupinico. Tisti notranji del v Maxicosijevi lupinici smo pa mi že zdavnaj dali ven- ve ga še imate?

Ja, oblačenje: se nekako privajam na poletni del garderobe user posted image  Bom počasi preklopila, sicer sem pa moram postat malo bolj sigurna vase- če Klara ni mokra in ni hladna in tako sladko spi, je že prov oblečena (ne glede na ostale, ki jih srečam- mogoče so oni narobe user posted image user posted image ).

Obračanje: ja, saj bo...vsi ob svojem času. Včeraj sem srečala 14mesečno punčko, ki je shodila pri 9,5mesecih in 12mesečnega malčka, ki še sploh ne hodi, plazit je začel pred enim mesecem, obvlada pa zelo fini pincetni prijem že od 7. meseca. Vsak po svoje in vsak pravilno in ravno prav zanj. Mene samo včasih malo panika: kaj pa če je kaj narobe (ne pa faušija- naša še ne, sosed pa že user posted image )- sej če bi mi nekdo rekel, da ni nič narobe, le počasi je, potem me sploh ne skrbi. Prav zaprav je mogogče počasnejši razvoj celo boljši za organizem... Klara je pa sedaj začela "plazit" po hrbtu- kar daleč pride, če jo pustim na tleh- še kateri?

Metulj, trebuh pri meni še kar ostaja..zelo ostaja. No, tudi kile ostajajo user posted image . Ampak sej bo tole lepo vreme menda še stopilo kak kg, ane?

Lepo praznično nedeljo vsem!

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
2.5.2010 9:37:36   
taipai
Hvala za info, glede lupinice user posted image nism tut pomislila, da se lah ven vzame tist notranji del lupinice (mam tut maxi cosi). od zj naprj bomo to prakticiral.
grem u trg.

lp

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
2.5.2010 10:56:52   
KulGirl

IZVIRNO SPOROČILO: taipai

Hvala za info, glede lupinice user posted image nism tut pomislila, da se lah ven vzame tist notranji del lupinice (mam tut maxi cosi). od zj naprj bomo to prakticiral.
grem u trg.

lp

Jaz sem najprej vzela ven samo tisti kos pene v tem vložku, ko pa ji je postala tudi glava preveč stlačena v tisti "kapuci" sem pa vse skupaj dala stran. Je pa moja mala bolj drobčkana zato sem ji dala eno zloženo pleničko tja v tisti vogal pod ritko, ker sicer bi skoraj sedela noter.

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu taipai)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
2.5.2010 11:09:23   
Puffy
Čestitke Manci in mamici za 6 mesecev user posted image

(odgovor članu KulGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
2.5.2010 11:10:38   
*nivea
Čestitke Manci za 6 mesecev user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Puffy)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
2.5.2010 11:10:57   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: Puffy

Čestitke Manci in mamici za 6 mesecev user posted image

se pridružujem čestitkam user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu Puffy)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
2.5.2010 11:20:08   
blondy_81
OOOO punce hvala za čestitke. Z Manco se vam obe lepo zahvaljujeva user posted image user posted image user posted image Je pa ta čas minil kot bi mignil. Sej sm bla še ne dolgo nazaj noseča, je pa mala že pol leta stara.

Trebuh imam pa tudi jaz še. Se počutim, kot bi bla v 6.mesecu...sploh kadar imam Manco v naročju in trebuh avtomatsko bolj ven dam. Prav grozno zgleda. Kile pa tudi kar stojijo. Ne vem kdaj se jih bom znebila.

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
2.5.2010 12:13:39   
kejti
Meni je tudi ostalo še 4-5 kg viška in nekako ne grejo dol. Res je, da sem šele sedaj malo več začela migati. V petek sem prvič prelaufala 8 krogov no in upam, da bom to še kaj prakticirala, no sedaj pa imam mal muskulfiber.
Naš pa spančka in sem vesela, da več spi tudi po dnevu.
Lepo nedeljo!

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
2.5.2010 17:45:18   
Lenč.i
Od mojega hitrega javljanja je že nekaj časa, naj še jaz kaj pokomentiram:
Kile: tudi meni ostajajo 2 do 3  in se jih nikakor ne morem losat, ker mi ni za shujševalne kure. Se mi zdi, da bi mi potem še mleko zginilo. Je pa res ostal le trebuh.
Kakanje: sem pa res prej nekaj napisala, ja. Naša ima še kar hitro prebavo. Pokaka se za vsak obrok. Nekaj časa je ponoči nehala, zdaj moramo še ponoči previjat. Pije samo pri meni od 6 do 7 obrokov na dan.
Lupinice: se strinjam z ostalimi glede pomembnosti. Pomembna je glava, stolček pa še nisem preštudirala. Mislim pa tudi, da so boljši tisti z manjšim razponom kg.
Izpadanje las: a je katera že preizkusila šampon Fitoval - šampon proti izpadanju las?
Spanje: naša še kar veliko spi. Danes popoldne je spala eno uro, potem sem začela gledat film Angeli in demoni in pogledala celega, ona je še kar spala. Uh, sem imela srečo. Zdaj se pa tako lepo pogovarja z atijem.
Razvoj: pred dvema dnevoma je tudi naša začela grabit za igrače - je tako lušna, ko jih hiti rinit v usta. Če niso pri roki igrače, so pa rokice zelo okusne. Za preobračanje pa še ne kaže zanimanje, kaj šele da bi se plazila. Le ponoči v posteljici jo včasih celo pod odejo najdem. Se mi pa zdi, da naša še ni preveč zahteven otrok - predvsem zato, ker veliko spi. Kadar je budna, se pa res mora nekdo ukvarjat z njo, drugače ji je dolgčas.
Blondy_81: čestitke za 6 mesecev. Čas res hiti.  
Oblačenje: se čisto vremenu prilagajam. Bolj pa zdaj spomladi pazim, da jo ne zebe in bojim se prepiha in vnetja ušes, tako da je kapica ob prisotnosti vetra obvezna.
Tudi jaz imam našo punco najraje.
Ej, pa naša user posted image  spet spiuser posted image . Je to normalnouser posted image  

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
2.5.2010 17:51:45   
ShopGirl
Vse najboljše Manci za pol leta in Blondy za ves trud, ki ga vlaga v to da je dobra mamiuser posted image

Zibka, Kaja je ponavadi doma oblečena v tiste bombažne hlačke na stopalca...jim jaz pravim bombažne žabce user posted image  ker če jo mam v hlačah skos pobiram nogavičke po stanovanju...jih dol zbrca.

dreamz, tebi tut joka v vozičku? Hmm meni mimoidoči komentirajo da je najbrž lačnauser posted image  Jst pa vem, da če je budna in ni zaspana, full ne mara bit v vodoravnem položaju. To maš pa prav, je bolje imet malo bolj težavnega prvega otroka in bolj pridnega vsakega naslednjegauser posted image  Hvala bogu da maš v podpisu napisana imena svojih otrok, da zdaj vsaj vem katera si na FBuser posted image

Lineo negro mam še vedno...lasje tut še vedno izpadajo...kilogrami so pa OK, vsaj neki. Ampak bi mi blo super če bi zgubila še 5kg...pol bi mela tako težo kot si jo od nekdaj želim. Buši je tut men mal ostal, mislm da bo treba še mal shujšat pa pol učvrstit. Eno brez drugega ne bo šlo.

Dons smo šli peš od doma na Rožnik, Kaja je bla v kengurujčku in nama zaspala noteruser posted image  Sva si gor privoščila joto (njam), pa toook je bil dober kruh zraven (njam na kvadrat), pol pa še flancat za posladkat... mmm mmm. Skratka lep "izletek" smo meli, kljub čudnemu vremenu.

Ker moja 2 spita, me full mika da bi kaj spekla...sam vem, da se bo mala ziher zbudila takoj ko bom začela prve sestavine mešat skupi.

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
2.5.2010 17:55:55   
ShopGirl
Lenči, kok ti pa spi na dan? Moja gre obvezno spat 3x na dan (najprej za eno uro, pol za kakšni 2-3h in potem spet za kakšno urco), pol je pa itak že večer in gre spet spatuser posted image  Hvala bogu da spijo! Bo še prehitr konc tega...

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
2.5.2010 19:54:35   
Lenč.i
Se strinjam s tabo ShopGirl, še prehitro bo konec tega, uživajmo zdaj, saj se tudi v spanju prijetno smehljajo. Skratka, zjutraj ima okoli 6h zajtrk in bedi okoli pol ure. Potem ima ob 9h malico in po 1uri do ure in pol spet zaspi za 1uro. Po kosilu je danes zaspala od 13h do 16h. Potem je imela popoldansko malico, se malo pogovarjala (kakšno urco) in spet zaspala za tri četrt ure. Zvečer se malo pogovarjava, skopava in jo spet kmalu zmanjka za lahko noč. Na primer, zdaj že spi in sploh ne vem, če se bo pred eno zbudila.
Se pravi, če zjutraj tudi tvoja spi do 9h, sva na istem in se nimam kaj bati, da bi imela kakšno spalno bolezenuser posted image .

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
2.5.2010 21:02:19   
Ninča77
Čestitke Blondy in Manci za pol leta. A ne kako je hitr minilo?

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
2.5.2010 21:03:40   
ROmama
Metulj1 - važička ko ti spi celo noč user posted image

Kakanje - sem ji tudi jaz danes zmasirala ritko z mokro krpico in se je pokakala, super, bom morala kar bolj pogosto, čeprav se mi  zdi, da ji ni to preveč všeč.

Kašelj - naša Ema vsak dan bolj kašlja, tudi čez dan,  čistim ji nosek, na krpico sem dala matierino dušico od Justa, v sobi imam prevrete kamilice, v kotu narezano čebulo,... Ema pa kašlja in kašlja, saj vem da se mora izkašljat, ampak od kje se nabira vse to... Počasi se mi kar meša. Drugače ni slišati, da bi hropla, pa tudi vročine nima. Imate kakšno idejo, kako pomagat. Aja ležišče imam tudi dvignjenouser posted image .

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
2.5.2010 21:58:04   
tintara
Blondy, čestitke za 6ko! Pol svečke na tortici, noro, kajne!

Shopgirl, a imaš vse prešteto, kdo kaj napiše?user posted image Veš, stari s keksi je čudak, vsaqj zame. Na začetku, ko sva z mojim začela hodit, me ni maral, potem ga pa enkrat srečam z njegovim psom, ki je kao ful dobro ocenjeval ljudi in se mi je pes pustil božat, sem pa dobra tudi zanj.user posted image   Čudak, kajne.

Aja, še pohvalt se moram. NAdja je začela vozit kolo, kar tako sama od sebe bi se dalo rečt. Dve miuti jo je držala moja sestra, pa je že vozila. Starsot dobra tri letauser posted image

Lepo se iemjte, bom drugič bolj zgovorna.

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
2.5.2010 22:51:10   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: ROmama

Kašelj - naša Ema vsak dan bolj kašlja, tudi čez dan,  čistim ji nosek, na krpico sem dala matierino dušico od Justa, v sobi imam prevrete kamilice, v kotu narezano čebulo,... Ema pa kašlja in kašlja, saj vem da se mora izkašljat, ampak od kje se nabira vse to... Počasi se mi kar meša. Drugače ni slišati, da bi hropla, pa tudi vročine nima. Imate kakšno idejo, kako pomagat. Aja ležišče imam tudi dvignjenouser posted image .

Boga Ema user posted image , naredila si že vse za kar sem jaz kdaj slišala, da naj bi pomagalo ... mogoče inhalator user posted image , upam da se stanje kmalu izboljša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
2.5.2010 23:03:52   
MiNa*
se bolj malo oglašam, vas pa preberem kadar le utegnem.
Konec tedna bomo imeli 5 mesecev. Se že veselo obrača na trebuh, vendar res najraje na levo stran. Nazaj še ne gre.
Rokice so skoz v ustih in posledično več sline na majčki kot v ustih. Imamo celo poplavo.
Hranimo se še vedno samo na zizi. In bo tako do 6. meseca, ko bova počasi začela preiskušati zelenjavco in sadje. Včasih mu dam malo vode, pa mu je bolj zanimiva za delanje muhurčkov in brnbranje, kot da bi jo popil.
Spimo kot za stavo, da me včasih že skrbi, da je tega malo preveč (primerjam s ta prvim). Zvečer gre spat ob 19 -19:30 in spi do 6. Vmes se 1x zbudi, se priklop na zizo in spi naprej. Če ga premikam iz postelje v posteljico, nič ne protestira, samo pogleda me, zapre oke in spi dalje (prvi je imel vklopljen radar, kdaj sem ga odložila).
SPanje čez dan: ko se ob 6. zbudi, slabo uro brbra in guga in nato zaspi za 1 uro, je buden do kakšnih 9. in spet ura spanja, še enkrat uro igranja in crklljanja in nato 2-3 ure spanja, pa še proti večeru 1 ura.
V vozičku smo se ta teden prestavili v športni del, kjer mu včasih naklon rahlo dvignem (sicer ni preveč zadovoljen, je bil v košari bolj).

KAko ve prenašate svoje 5 mesečnike? Jih nosite pokonci, leže v naročju, v položaju lupince? A glavico vedno čisto dobro držijo? Jaz opažam, da mu redko, ko hoče kaj nahitro, še vedno kinkne.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
3.5.2010 6:49:00   
METULJ1
Dobro jutro,

Manca - čestitike za 6. mesec pa srečno naprej

Romama - Naj Ema čim prej ozdraviuser posted image user posted image user posted image . Težko ti dam kak nasvet, ker naša s tem zaenkrat ni imela težav. Nikol pa ne veš, kdaj se bo kej začelo.

Pa lep dan vsem

(odgovor članu MiNa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
3.5.2010 9:03:12   
araz
Dobro jutro, ena user posted image za vse vas. Danes se bo prilegla glede na vreme.

Evo, mi smo nazaj iz našega prvega družinskega dopusta. Imeli smo se super, celo kopala sem se že user posted image .
Zoja je uživala, vse ji je bilo nekja novega in se je vsaki stvari samo čudila in take čudne zvoke spuščala od navdušenja nad novimi stvarmi.
Zdej ima tud na morju že fanta user posted image . So jo vsi na vasi tko občudoval, so rekli da je taka kot lutka, mamica pa vsa ponosna seveda user posted image .

Včeri, ko smo prišli domov in ko je zagledala mamo je tko začela vriskat in jo objemat, da se je mama kar jokat začela od veselja.
Pa ko je zagledala ribice v akvariju, pa svojo sobico, vam ne znam povedat kakšno veselje, ker je zagledala vse poznane stvari.

Toliko zaenkrat. Moram še vse za nazaja prebrat, da bom lahko kaj pokomentirala, pa razpakirat moram še. Joj, koliko krame smo z sabo vlekli. Ampak nam je vse prišlo prav.

Čau, čau

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
3.5.2010 9:22:56   
Momtobe
Poopsy, me prav zanima kaj bo zravnica rekla ... čeprav je na začetku meni povedala, da otrok poje toliko kot rabi in da naj se prilagajam njemu. Bomo videli kaj bo vaga pokazala. Če se redi, potem ne bom zganjala panike.

kakanje - sploh nebi pomislila na to, če nebi poopsy napisala - mi smo imeli namreč prve tri mesece ful težave s kakanjem. dokler se je dojil je kakal po vsakem obroku, potem ko je bil na AM pa na vsake 2-3 dni in je bil ful bogi. potem pa sem tudi jaz začela uporabljat Biogaia kapljice in res je od takrat ok! kaka vsak dan.
ko pa ni kakal so pomagale sladkane kamilice. žlička sladkorja na 50 ml. to mi je že babica na začetku predlagala in rekla, da če se nič ne zgodi lahko dam še enkrat ...

taipai, moj ima tudi bulice za ušesom ... no, saj sem to že razlagala. ampak sem iz več strani dobila to informacijo o povečanih bezgavkah, tako, da mislim, da bo kar to to. probala sem, če se premikajo in se.

slinčki - moj user posted image se slini tako močno, da mu že nekaj časa slinčke dajem gor, ker drugače bi ga mogla vsake pol ure preblečt. proizvaja enormne količine!!! vsakič ko je vesel, ko se razburi dela mehurčke, pljuva ... prav zabaven je.

spanje - po moje ni nič narobe, če več spijo. naš tudi spi od 20ih do recimo 6.30 (vmes ene 2-3 krat je). potem je kakšno uro pokonci, potem eno uro spi, pa je spet kako uro do dve pokonci, pa spet spi ... in tako ponavljamo do popoldne - pred spanjem je ponavadi ene 3 urce pokonci, tako da je potem tako utrujen, da je malo tečke, ampak men je kjut tut ko je tečka user posted image .

naš je bil tudi včeraj star 4 mesece ... iiiii. user posted image

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
3.5.2010 11:44:10   
Zibka
Dobro jutro user posted image

Bošček Ema.... Romama, jaz ti predlagam, da Justovo kremo Materina dušica namažeš Emici po podpatkih- lahko 2-3krat na dan. Jaz stavim na to kremo. Na Klari je sicer še nisem preizkušala (enkrat sem jo sicer namazala ker nisem vedela al se ji je celo popoldne slina zaletavala al je kašlajla (panika pač) user posted image ), smo jo pa na naših sorodnikih in je bila edina ki je ščistila pljučke. Če sem te prov razumela imaš ti esenco materine dušice. Če kremice slučajno nimaš, ti jo lahko jaz posodim za probo (sej sva blizu doma user posted image ).  Pa ena flota  za vaju obe!

Mina, kako fajn spite! Vau, pa ponoči tko fajn? Super. Bravo FIlip!
In ko zadnje čase prebiram vaše "dnevike" spanja razmišljam, da mogoče ne delam najbolje, ker našodevam zvečer prepozno spat- zaradi oblikovanja splanih navad mislim (ali je še prekmalu za to???). Klara gre pa spat od 21-22h enkrat. Včeraj sem se pa prov zdisciplinirala, da sem tko organizirala, da je ob 20.30 že spala- in je spala enako kot če gre spat uro ali več kasneje. Ampak mene kar zanese popoldne: sploh zdaj ko so bili tako vroči dnevi in sva potem okrog 18 šli še na en sprehod, pa prišle nazaj okrog 19.30, potem pa preden sva se umile, najedle in zaspale je pa že kor deset. A boste poleti tudi vztrajale pri teh zgodnjih urah za nočno spanje?

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
3.5.2010 12:23:12   
taipai
ola

no, mi smo mel dans pregled. Moj srček ima 7130g (ne vem,zakaj sm mislla, da jih je okrog 8), velik pa 66,5.. Zredu se je za "borih" 300g, ampak ni nič komplicirala. Zdej mu teža očitno bl počasi narašča, v prvih treh mescih je blo pa bliskovito; smo podvojili porodno t.s šusa. Se še dojiva, mogoče mal premal obrokov, je rekla. 4x-5x je, pa ponoči tut 2x-3x, kokr je. Itak mu pa ne morm kr tišat, če ni lačen. Ma lah že dovolj zaloge od prej ane. Če bi bil pa lačen, bi pa pokazal, kokr zna :D Mleka mam pa še dovolj, še vedno za izvoz. z ene jeva,z druge lije ven user posted image . Drugače pa je OK:) spet smo dobili pikico, zdej bogi moj pančka, upam, da ne bo spet kake reakcije- vročine; čeprav zgleda bolj bogi user posted image

Momtobe: men je dans rekla ped., da ni nč hudga, s temi bulami, tko da sm pomirjena:) ne vem, zakaj to pride

Mu je pa pogledala še ustka, dlesni, je rekla, da je bolj napeto,tko da počasi počasi bo tut moj ANže v klubu zobkov user posted image . Pol bo pa pomoje tut čas kej resnga uvest s hrano . Sicer moja ped.pravi, čim kasnej.. Bomo vidl, kok bo sam pokazal interesa.

Zdej grem pa skuhat, dokler še pančka (rižota z vso zelenjavo,kr jo je v hladilniku:D, korenčkova juha, solata)

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
3.5.2010 12:44:43   
evangelie
tudi jaz se oglašam  po nekaj dnevnem premoru user posted image Te dni je bilo lepo vreme in sva bila itak ves čas odzunaj (tako kot večina ostalihuser posted image ), prebirala sem še forum, komentirat pa ni zneslo...Kje naj začnem?
Če ponovno odprem temo o krčih, lahko z največjim veseljem povem, da se je tudi nam zadeva končno začela umirjati. Ni še čisto ok, ampak veliko bolje...pa saj je že čas! Mu pa tudi nekaj časa dajam Biogaja (3 flaško), pa mogoče je tudi tu vzrok (btw. kakamo redno, ponavadi 1x, včasih tudi 2x dnevno, ponavadi zjutraj ali dopoldan) Ker mu trebušček ne nagaja več, tudi je več - ravno včeraj sem malo gledala na uro, ko je jedel in je bilo kar nekje na slabe 3 ure...Se pozna, če se pri podoju naje, ga potem tudi dlje drži. Mi pa že nekaj časa pri vsakem podoju je na obeh straneh, očitno potrebuje že več. Nekaj dni se mi je tudi ponoči večkrat zbujal, ampak mislim, da je bil samo poskok v rasti (ali pa je bila tudi za to kriva luna), zdaj pa par dni spet (leuser posted image ) 2-3x na noč, ker ga ne zvija več toliko, se večinoma samo na hitro priklopi in zaspi. Upam, da ne bo danes spet vse drugače, ko ga tukaj hvalimuser posted image
Obrača se veselo s trebuščka na hrbet, kakšen dan nonstop, spet drugič pa kar ne...Pa dobro, zna sigurnouser posted image Kontra pa nam še ni uspelo..
V vozičku ga imam tudi jaz kar nekaj časa že v športnem in je spet ves zadovoljen, mu pa malo privzdignem sedišće, ko zaspi mu ga pa spustim. Čeprav te dni bo izgleda z vozičkanjem bolj tako tako - napovedujejo čisto aprilsko vreme...Pa tako luštno je, ko je sonce.
Kilogrami tudi meni kar ostajajo na +2...pa ful imam apetit, prav požrešna sem na momente, se kar čudim sama sebiuser posted image Eh, bo že, če ne prej, ko nehamo dojituser posted image (ja, sej vem, IZGOVORI)
Mimogrede, kaj bo z našo kavico Dolenjke?

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
3.5.2010 14:51:36   
DiDi*
Joj, moj otrok je pa danes tako tečen. Nikakor noče zaspati, pa čisto je zaspan. dvakrat mi je že uspelo, da je zaspal v naročju, ampak se je zbudil takoj ko sem ga položila v posteljo. In potem se mi začne še smejat ven iz pojstlce in mehurčke delat, kot da 20 minut nazaj ni joku. Joj, zdej je pa zaspal user posted image . Sem ga oblekla, ga dala v ležalnik in šla z njim na balkon - zdej sva na balkonu. Očitno mu je svež zrak manjku. Upam, da bo spal vsaj kakšno urco.
Shopgirl ma prav, včasih so res naporni, ampak so pa našiuser posted image

Zibka, jaz bi rada prestavila uro za spanje na malo kasneje, ker mene tud včasih zanese in bi bla zvečer kar še zunaj pa ne morem, ker mi gremo spat že okrog osmih-torej kopanje najkasneje ob sedmih. Se mi je že zgodilo, da sem mogla kopanje preskočt, ker je bil že tako utrujen, da je samo še jokal.

Slinjenje: naš je tudi mali polž slinar. Starejše ženske mi skoz pametujejo, da je to zato ker mu zobki rastejo. Če je to res, bi mu lahk že vn pogledal, ker se že dva mesca tko slini in dva mesca že poslušam te komentarje. No, sej mogoče je pa to res, čeprav ne verjamem, tko k unmu komentarju, da se mu kolca, ker ga zebe ne verjamem-to tud skoz poslušam.

taipai midve imava pa danes enako kosilo, razen korenčkove juhe. Dobr, a ne?

Manca, čestitke za 6Muser posted image

Nikec še kar spi tle na balkonu, ga sploh ne upam notr prestavit, da se ne bo zbudu. Sicer pa ne dežuje več, tko da gremo lahko še malo ven.

(odgovor članu evangelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.