evangelie
|
tudi jaz se oglašam po nekaj dnevnem premoru Te dni je bilo lepo vreme in sva bila itak ves čas odzunaj (tako kot večina ostalih ), prebirala sem še forum, komentirat pa ni zneslo...Kje naj začnem? Če ponovno odprem temo o krčih, lahko z največjim veseljem povem, da se je tudi nam zadeva končno začela umirjati. Ni še čisto ok, ampak veliko bolje...pa saj je že čas! Mu pa tudi nekaj časa dajam Biogaja (3 flaško), pa mogoče je tudi tu vzrok (btw. kakamo redno, ponavadi 1x, včasih tudi 2x dnevno, ponavadi zjutraj ali dopoldan) Ker mu trebušček ne nagaja več, tudi je več - ravno včeraj sem malo gledala na uro, ko je jedel in je bilo kar nekje na slabe 3 ure...Se pozna, če se pri podoju naje, ga potem tudi dlje drži. Mi pa že nekaj časa pri vsakem podoju je na obeh straneh, očitno potrebuje že več. Nekaj dni se mi je tudi ponoči večkrat zbujal, ampak mislim, da je bil samo poskok v rasti (ali pa je bila tudi za to kriva luna), zdaj pa par dni spet (le ) 2-3x na noč, ker ga ne zvija več toliko, se večinoma samo na hitro priklopi in zaspi. Upam, da ne bo danes spet vse drugače, ko ga tukaj hvalim Obrača se veselo s trebuščka na hrbet, kakšen dan nonstop, spet drugič pa kar ne...Pa dobro, zna sigurno Kontra pa nam še ni uspelo.. V vozičku ga imam tudi jaz kar nekaj časa že v športnem in je spet ves zadovoljen, mu pa malo privzdignem sedišće, ko zaspi mu ga pa spustim. Čeprav te dni bo izgleda z vozičkanjem bolj tako tako - napovedujejo čisto aprilsko vreme...Pa tako luštno je, ko je sonce. Kilogrami tudi meni kar ostajajo na +2...pa ful imam apetit, prav požrešna sem na momente, se kar čudim sama sebi Eh, bo že, če ne prej, ko nehamo dojit (ja, sej vem, IZGOVORI) Mimogrede, kaj bo z našo kavico Dolenjke?
|