Elly79
|
Pozdravljene, punce! Mi smo vse do včeraj imeli težave s kakanjem, pa še obiske iz Avstrije smo dobili za čez vikend, tko da sem mogla sedajle vse skupaj prečitat in lahko komaj sedajle poročam o mojih ugotovitvah... Danes smo imeli pregled pri pediatru in imamo naslednje mere: teža: 7.020 g višina: 67 cm Poleg tega so našega Gašperčka cepili in dobili smo napotnico za gastroenterologa zaradi nekakanja... Ninča77 - hvala za informacijo, da svečke ne odvadijo črevesja na samostojno kakanje... Ravno to me je najbolj skrbelo... Poopsy - bomo res poskusili kapljice Bio Gaia, pa sporočim, če je kaj pomagalo... Drugače mi jih je pa tudi danes svetovala pediatrinja na pregledu... Tintara - ta ideja z donatom se mi zdi zelo dobra (sem tud že sama probala), samo da ne vem, kako naj ga prepričam, da bi pil po flaški, saj je ne mara sploh... Če pa ga sama spijem, pa samo mene požene, nanjga pa nima očitno nobenga vpliva... Isto bi bilo verjetno s čajem od Hippota, kar je svetovala Nivea, saj ne morem naše trmice prepričat, da mora pit iz flaške... Tole z masiranjem ritke pa sigurno probam - sporočim, če je kaj delovalo... Hvala za nasvet!!! Zibka - veš, sej mene je tud samo skrbel, če je to sploh o.k., da se hoče kr neki plazit tako zgodaj ... Ampak ste me pomirile in verjamem, da ima vsak otrok svoj tempo razvoja... In verjetno je tud najboljš, da jih samo opazujemo in zaupamo, da je že prav tako kot je... Nivea - tole z nogicami je pa ful noro, a ne? Naš se jih sicer ne dotika, jih pa ful začudeno opazuje, ko jih dviguje... ROmama - upam, da se Ema čim prej pozdravi! Držim pestke! Upam, da jo je spanje kaj pozdravilo!!! Drugače pa vidim, da imamo vse nekako enake težave: - SLINČKI: naš se skoz slini, ga moram skoz preoblačit, pa menjat slinčke... Drugače pa tud nam vsi pametni znanci in (skoraj) neznanci pametujejo, da bo vsak cajt dobil zobke, ker se tolk slini... Ampak se že najmanj 2 meseca slini, zobkov pa še nikjer... - IZPADANJE LAS: METULJ1, a ti imaš tud take težave z izpadanjem las? Moja prijateljica mi je svetovala, da naj grem na pregled ščitnice, ker mi tako izpadajo laski... Bomo vidl... Ona je namreč imela iste težave z izpadanjem las in je šla k zdravniku in so ugotovili, da ima težave z delovanjem ščitnice... Bom pa še prej probala tale šampon Fitoval... - LINEA NEGRA: Pri, men je blo najbolj čudno to, da je bila linea negra vidna šele po porodu, sedaj pa že malce bledi... - DVIGOVANJE V SEDEČ POLOŽAJ: naš Gašper se ful potegne navzgor, če ga primeš za rokice, pa mislim, da to sploh ni problematično... Tko al tko pa še ne sedi samostojno... Tko da je to kvečjemu dobro za njegov razvoj, vsaj jaz se prepričujem... - CUNJICE: mi smo tud zamenjali cunjice na št. 68 pred cca. 2 tednoma... Noro kako rastejo ta bitjeca, a ne? - SPANJE: naš mali nadebudnež skor noče več spat čez dan... Razen sedajle (po cepljenju) - lahko vsaj kaj napišem... - KILE: no ja... jz sm že pod nosečnostno kilažo , kar me sploh ne veseli... Ker sem bila že prej čist posušena... - SESANJE PRSTKOV: naš jih skoz tlači notr, ampak res skoz, pa še palčka je zdej najdu... Ampek problemček je v tem, da ne mara dude sploh!!! Drugače pa čestitke Blondy_81 za Mančinih 6. mesecev!!! Kako čas beži, a ne? Lep pozdravček vsem mamicam in njihovim očarljivčkom in očarljivkam, Elly
|