tintara
|
Hvala za čestitke, še enkrat! Lenči, naš se zbudi z jokom, ja. Ko je bil bolj micen, je tudi precej jamral in sem se v P skoz zbujala ob tem, potem sem se pa navadila in pomoje pol prespala ter se ubadala z istim vprašanjem kot ti. Torej koliko časa jamra, preden se jaz podzavestno v spanju odločim, da je lačen in se zbudim. No, zdaj se je pa naučil, da mora zajokat, pa še to včasih vklopim v sanje. Saj pomoje ne za dolgo, sam vseen. Ma, ko gre že dalj časa za zbujanje na 15 minut, me pa vseen zdela. Jaz sem ugotovila, da imam VAneta čist premal na tleh. Nekak je površina na tleh kar bolj ko ne zasedena, na postelji se ne obrača preveč... In sem ravnokar sklenila, da bom kupila tisto blazino za fizioterapijo. Pri Gašperju sme imela eno peno, ki se je kar hitro zmuckala in je bil ves črn od nje, pri Nadji smo imeli peno - puzzle, pa jih je moj vse z veseljem v kanto vrgel, ker so mu šli na živce, ker so delci frčali naokoli (pa tudi kasneje jih otroci z veseljem glodajo in najbrž ni najbolj varno). No, zdaj ko imamo tretjega, je pa že čas, da sežem v žep in kupim ta prsavo blazino. Cena je sicer 120 evrov, sam ajd, če sta unadva loh dobila nov voz, bo VAne dobil blazino in pika. Pomoje bom jutri jih našuntala, da bomo se zapeljali do Naklega in kupili. Saj pošljejo tudi na dom, sam mal dalj traja, jaz bi pa rada takoj. Mal se mi gre na Bled pol še, sam mislim, da se mojmu ne gre. Takole, lepe počitnice vsem, škoda da sta ostala praznika na soboto in nedeljo, kajne. Mi imaMO Očka še jutri doma, potem pa služba. Lp, T
|