|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
2.5.2010 12:43:01   
živa
Honey, I'm home user posted image .

Če odštejem 6-urno priklopljenost na moje mlekarne ponoči, je mezinček noro priden, starejša dva ga kar naprej lubčkata in drezata, tako da sem čisto blažena, ker sta ga tako dobro sprejela, in ko bom imela kaj več časa, se javim. Upam, da ste v redu user posted image .

Pa hvala za čestitke user posted image .

Lp,

živa 

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
   [Brisano sporočilo]
2.5.2010 13:23:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu amazonka3)
  Neposredna povezava do sporočila: 2952
2.5.2010 18:23:06   
krtkova
ratarataraatrataaa (to so fanfare!!)......................I am back home!!!user posted image user posted image user posted image

Takega vstopa na sceno sem se jasno navadila od Aglaie!!user posted image user posted image

Blo je tkoooo lepo, da sva dons oba čist deprasta, k sva že doma.user posted image  Sonček je sijal (opečen dekolte, noge in novo pratizansko ime imam; rdeča kumara user posted image ). Hotel...super, sicer ne vem čist točno iz katerega leta je kategorizacija 4-ih zvezdic, a bili so ZELO prijazni (nisem vajena od hrvatov) in hrana je bila odlična. Edino za nosečke ne bi smela biti samopostrežna - MM - you know what I mean!!user posted image user posted image  Bila sva v pritlični sobi, s teraso, tik ob sprehajalni poti in 20m od obale. Noro!!!! Pa ful veveric na borovcih, pa galebi (ki so nama grozdje sicer iz mize pojedli user posted image ), pa dišalo je po morju, borovcih,....skrtka the best. Pa glede na to, da imam takooo ogroooomen trebuh, da ne more noben faliti, da sm noseča, so me vsi totalno pedenali v hotelu in skrbeli, da sm OK. Na splošno povsod ful dobr prideš skozi s takim trebuhom!!user posted image user posted image

En dan sva preživela z bratovo družbo na ski-liftu, drug dan pa sva šla do Rovinja, Pule in Vrsarja, potem sem imela pa jaz tko zatečene noge, da skor šlap nism mogla obut in sva šla že ob 5h v sobo mal počivat. Zvečer sva bila ponavadi v Poreču na drinku, aja, no en večer pa pri prijateljici v sosednjem kampu.

Danes so naju pa "vrgli ven iz sobe" že ob 10h in sva šla do Motovuna in nato na Grožnjan- ki je bil pika na i tega dopusta. Najlepša vas kar sem jih vidla zadnje čase!!!! NORO LEPO!! Pejte kdaj!!! Z vozički pa samo, če imate terence (MM - najin je OK).user posted image

MKBK - mi je že dol poslala sms, da ne more spati in da ji je dolgčas brez mene.user posted image user posted image  Si se mi ful zasmilila. Zdej si pa predstavlji, da ne moreš tkole spati v mali hotelski sobi, kjer ni drugega prostora, kamor bi se umaknil, kjer spiš z možem na enem samem jogiju, ki je tko majhen, da že njegovo dihanje sproži valovanje!!!??? In potem WC, ki nima za potegnit vode tko, kot smo vajeni, ampak tko kot da bi podmornico spustil v vodo (zaropota tako, da zbudiš cel hotel). No, tko je bilo pri nama. user posted image user posted image user posted image

IKEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nujno rabim nekaj iz Ikee, tako, da tista, ki bo šla, naj mi nujno pove!!!!!! HVALA HVALA HVALA!!!

Mamice - joj, je kr zanimivo že brati, kako se vam dogajajo različne stvari z vašimi palčki!! Tako bomo me spet že malo vnaprej seznanjene z mnogimi informacijami (tko, kot smo že pred parimi mesci vse imele tetra plenice user posted image user posted image ). KOmaj čakam, da se dobimo z vašimi vozički!!user posted image

Cojka - tisti seznam s prehranjevanjem v času dojenja le prišpari, ga bomo vse potrebovale!!user posted image

NO ,zdej pa res ne vem več, kaj napisat. Če sem kaj pozabila, me prosim spomnite.

Se ta teden kaj vidimo??

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
2.5.2010 18:48:47   
MaliMišek
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Krtkova je nazaj.
Sej vem, da nisi najbolj vesela ker si spet v Lj, ampak jaz si ne morem pomagat....JAZ pa sem user posted image . Super, da sta se imela krasno, upam da si si vsaj malo nafilala batarije. Jaz sem svoje v tem času totalno spraznila, tako da predlagam tortice ali sladoled in da poročaš detaljno kako pa kaj je bilo (predvsem kaj si vse jedla user posted image user posted image user posted image user posted image ... sej se hecam!!!)

Mkbk in krtkova da ne bosta osamljeni v svoji nespečniški skupini, sem se vama pridružila tudi jaz user posted image . Ponoči je cela štala user posted image .

Cojka
tebi sem pa pozabila povedat, da sem v Umagu namesto tebe pojedla šest kepic sladoleda in ne samo tri, kot si mi naročila user posted image .

Živa lepo da si se oglasila user posted image . Vi se lepo rihtajte in uživajete!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
2.5.2010 19:55:25   
anajrim
Uau COJKA - mali Tian je pa pravi zaspanec...meni Nik še sedaj ne spi v kosu toliko časa, pa je star 2.5 let...user posted image
naročila pa sem preko Amazona...

lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
2.5.2010 20:48:41   
amazonka3

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Se ta teden kaj vidimo??

Jaz sem vedno za, nekaj se mi ne ljubi ravno preveč tipkat tukaj gor.
Zdajle imam napad volčje lakote, jest bo trebauser posted image user posted image
pa en kup perila me čaka za zlikatuser posted image

No tko, aja, ŽIVAAAA, welcome back. Lepo da ste tako blaženiuser posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
2.5.2010 21:49:12   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek
Mkbk in krtkova da ne bosta osamljeni v svoji nespečniški skupini, sem se vama pridružila tudi jaz user posted image . Ponoči je cela štala user posted image .

OOO, potem se danes ponoči srečamo!!user posted image user posted image  Upam samo, da uskladimo ureuser posted image user posted image

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
2.5.2010 21:58:55   
mkbk

IZVIRNO SPOROČILO: amazonka3

Se ta teden kaj vidimo??

Jaz sem vedno za, nekaj se mi ne ljubi ravno preveč tipkat tukaj gor.
Zdajle imam napad volčje lakote, jest bo trebauser posted image user posted image
pa en kup perila me čaka za zlikatuser posted image

No tko, aja, ŽIVAAAA, welcome back. Lepo da ste tako blaženiuser posted image

ola!

Vrnili smo se s Prekmurja, včeri smo se imeli totalno krasno bli cel dan zunaj na sončku in jst sm tud rahlo braun (oder rot user posted image ) , tko da mogoče lohka krtkovo al pa mm vsaj malenkost konkuriram, čeprav dvomim. ZVečer sva šla še neki na en piknik, ki se je že končeval, pa je blo vseeno luštno, prov fajn je takole vreme, kot sredi poletja..no danes se je pa skazilo, ko smo se pripeljali dam...(napišem pol)

živa- lepo da se oglasiš!

Neka _noč...tud tebe pogrešam!

Cojka - mah super user posted image , ni kaj drugega za rečt, če je vse tko krasno, si prav želim, da bi jst tud tko mela. Čeprav po moje meni tudi moj Filip (tako kot od anajrim) slabše spi kot tvoj novorojenček. Hm. Drugače pa glede šivov, sej ne vem kera je pisala, da se ji je en vbod vnel...meni se je pa vnelo nekaj, kar od šiva ni razpadlo, ker so mi nekak notri všili (baje,da se to večkrat zgodi)...pol mi je pa G pogledal in je reku, da bo treba pa na opreacijo, če ne bo boljše, NE HVALA in je HB blo boljše od tedaj, ko mi je to omenu. Upam, da me zdaj ne bojo, samo po mojem mi ne uide, glede na to da sm bla šivana, pa je mel Filip obseg glavice komi 31 cm!

Krti lep pozdrav..upam, da dons spiva!user posted image Btw. jst sm učeri kolovratila naokoli samo eno uro. Dans pa bom po mojem več, ker sme cela razživcirana (zakaj, malo preberi spodaj, malo me je tašča, malo pa mož user posted image )

Upam, da se bomo res kaj!!! Vidle namreč. Pa jst ne morem verjet...Filip je še na poti nazaj iz Prekmurja dobu vročino 39.4!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Jst sm totalka nasikana, kaj mi pa ostane...jutr spet ne bo šel v vrtec, valda že 5. teden. Sploh ne vem od kje je tole prišlo... mi je ena rekla, da mogoče samo kuha, zaradi stresa, ker naju ni tolko časa videl - prejle sem mu namreč dala Calpol in je bil potem ful boljši in upam, da mi čez noč ne bo dalje kuril. (menda,d a je to lahko pri tok mjehnih nekaj stresno pogojeno...ne vem čisto dobro če v to verjamem, samo bi mi blo pa vsekakor boljše kot če bi spet zbolu! We' ll see.

Itak sm cela živčna in po mojem bom rodila tud eno živčno razvalino...user posted image

Nč se tipkamo... Nočko

Neposredna povezava do sporočila: 2958
2.5.2010 21:59:34   
mkbk

OOO, potem se danes ponoči srečamo!!user posted image user posted image  Upam samo, da uskladimo ureuser posted image user posted image

Jst sm definitivno pokonc ob 3.20 cca!!!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
2.5.2010 23:46:40   
krtkova
evo, ob 23h sm šla spat, zaspana, zehajoča,....in nism mogla zaspati.....user posted image  Še dobr, da sm vsaj doma, da grem lahko mal na računalnik, kakšno bedno igrco odigrati.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
3.5.2010 1:30:58   
krtkova
spet sem tukaj!user posted image user posted image

še mal pa mkbk dočakam....user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
3.5.2010 4:19:34   
MaliMišek
No kje sta zdej user posted image .... zihr smrčita, ker vaju do sem slišim user posted image

Jst sm šla tud spat okrog 23h, spala natanko do polnoči, do zdele sem se matrala po postelji, se premetavala in hodila po stanovanju.....in ob 3:30 končno obupala user posted image . In kaj zdej počnem? Perem....joj kolk mi gre slabo user posted image . Roke in noge me pa takooooooo user posted image bolijo, da bi si jih najrajš odrezala user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
3.5.2010 7:36:05   
petrca2507
Dobro jutro

Danes je bila tudi moja noč dolga, kot še nikoli. Včer popoldan sva bila z mojim pri kolegih (sva šla mal na obisk + pogledat novo psičko), potem smo se pa zasedeli do poznih večernih ur. Vmes sem dobila še klic od moje mami, ki me je prilimal na tla in se še danes ne morem pobrati. V glavnem...zvedla sem, da se moj oči že nekaj časa dobiva z eno drugo. Mami je trenutno na službeni poti v Rimu, bo pa menda konec med njima, ko se vrne. In men še danes vse skupaj ne gre v glavo. Še vedno mislim, da sanjam, al pa da sem kaj narobe razumela.
Očijeve strani še nisem slišala in zaradi jeze trenutno tud ne morem govort z njim.

Drugač pa odštevam zadnji teden v službi. Bo kar kratek, ker imam od srede do petka med dnevom cel kup opravkov. Jutri popoldan se mi začne MŠ v ZD Šiška in grem prej domov, v sredo zjutraj grem na zavod za transfuzijo (zaradi Rh-), popoldan je spet MŠ, v četrtek zjutraj imam 3D, popoldan spet MŠ, v petek zjutraj pa G (injekcija za Rh-). Pa bo teden mimo. user posted image

krtkova...dobrodošla nazaj.

mkbk...pri moji prijateljici je tud tamala zakuhala, ko je šla ona v službo. In so ji rekli, da je vročina povezana z mamino odsotnostjo.

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 2963
3.5.2010 7:45:11   
krtkova
petrca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sploh ne vem kaj naj rečem!!! Mene bi kap. Vendar pa ne pozabi, da je tudi očka človek, ki ima čustva in da sta za razhide vedno potrebna 2. Drži se!

MM - sem vendarle uspela nekako zaspati.user posted image  ZAto se opravičujem, da sem ob 4h ponoč manjkala na netu!! Pa bi se prej javila, kaj si se pa tok dolg premetavala.user posted image

Jem zajtrk, in ni 2x za rečt, da bom šla kr nazaj v posteljo. Vreme zunaj je idealno za to!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
3.5.2010 8:06:29   
petrca2507
petrca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sploh ne vem kaj naj rečem!!! Mene bi kap. Vendar pa ne pozabi, da je tudi očka človek, ki ima čustva in da sta za razhide vedno potrebna 2. Drži se!

Kolikor mi je uspela sestra na hitro povedat, je menda očiju neskončno žal za vse kar je naredu. Šlo naj bi pa le za nekaj kav z bivšo sodelavko in SMS-anje. Danes popoldan prideta k men, da se mal pogovorimo.

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
3.5.2010 9:05:28   
MaliMišek
Dobro jutro!

Petrca user posted image user posted image user posted image . Drži se!
No pa si tudi ti dočakala, da boš počasi zaključila v službi user posted image .

Krtkova danes je res idealen dan za spanje (čez dan user posted image ), mene nočno deževje ni niti malo uspavalo user posted image . V glavnem, ker se nobena ni hotela družt z mano user posted image , user posted image mi je pobegnu v službo, sem šla nazaj ležat in ob sedmih celo zaspala za dve urci user posted image .

Zdej sem pa lačna kot volk!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
3.5.2010 9:36:26   
amazonka3
Matr no, kaj se zdaj tukaj dogjauser posted image user posted image user posted image
Namest da bi dojenčki ven padali, pa takle sranje?

Mkbk nakurijo starci, Petrco oče, pa zdaj že kar tri ne spite, o.k. za Krtkovo vem, kaj pa MM in mkbk daje?user posted image . MM, a tebe od zatekanja vse tako boli?? Uf, ne bi rada bila v tvoji koži.

Pa Petrca user posted image user posted image user posted image očetje so samo moški in velikokrat je življenje ena španska limonada, naprimer oni še opazijo ne da jih ena ženska peca, pa je totalno očitno. Skratka, kar hočem rečt, ne pustit, da se te to sploh dotakne, ali pa da te jezi, saj sta oba z mamo ja odrasla in izkušena človeka, tebe pa res ni potrebno s tem obremenjevat. Vem da je tole takoooo zelooo pokroviteljsko slišat, ampak verjami mi, da vem. So še hujše stvari, ki jih kot otrok svojih staršev ne moreš, ampak je treba.

No, da ne bom samo morilauser posted image , sem hotela že včeraj pokomentirat, da sem tebi Cojka, pa tebi Živa, pa nax, pa Marjani, kar mal fovš, sej veste, to je čisto Slovensko in nič neobičajnega, jaz bi tudi našega malega cartala pa bila v devetih nebesih, sem že tako nestrpna da je joj, grem kar sama sebi na živce. Edino kar se bojim je, da bom totalna cunja in da tegale malega ne bom zmogla tako uživat.

No pa tokrat me je še bolj frapiralo, koliko žensk je potrganih in prerezanih ob porodu. Mi imamo res najvišji procent v Evropi. Tko kot sem zadnjič omenila, me ima da grem kar v Celovec. Nič, v Postojno bo treba klicat, tam ti pustijo rojevat tako kot tebi paše, sem prepričana, da je toliko prerezov zaradi tega, ker moramo ženske ležat. No, to me tudi daje, to ne moreš verjet, tretjič grem rodit, pa zdaj najbolj kompliciram. Groza.

Hej, a kdo kaj ve, kako je Saša, pa Aglaia. Sta očitno čisto zaljubljeniuser posted image , tako kot ostale naše mamiceuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2967
3.5.2010 9:58:54   
petrca2507
Hvala vsem za lepe besede in oporo. Sama poskušam čim manj razmišljat o celotni situaciji mojih staršev. Sem pa že včeraj mojmu rekla, da sta dost stara, da bosta sama rešila vse skupaj. Pa karkoli bo. Jst ne morem vplivat na to, lahko se samo sprijaznim z vsem.

amazonka...jst sm tud fouš vsem, ki so že rodile in veselo pestujejo svoje malčke / malčice. Jst sm še tolk bl neučakana, ker pričakujem prvega. Mogoče mi bo med dopustom čas hitreje minil. user posted image

Glede na vreme zunaj, sem pa kar vesela, da sem v službi. Doma bi verjetno samo poležavala.

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 2968
3.5.2010 10:35:38   
anajrim
Punce ojla!

Danes bo bolj čuden dan, tale dež naredi svoje...jaz sem totalno utrujena...

Petrca - držim pesti zate da se vse uredi kot se mora

Mi smo pa danes tudi tako slabo spali...se NIk non stop zbuja in tako nemirno spi da ne vem več kaj naj...ah saj bo bolje!

Sem pa spet v službi...še 14 dni pa na dopust in za 13m konec službe...ou jea!!!

uživanjte

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2969
   [Brisano sporočilo]
3.5.2010 11:15:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2970
3.5.2010 11:26:58   
krtkova
JSt sm zaspala nazaj in to do zdejle.user posted image  Vmes me je dajal totalni napad zgage in mi preprečeval glboko spanec.user posted image user posted image

Petrca - ne vem katera je napisala, ampak se totalno strinjam. To med starši konec koncev res ni tvoja stvar. Ti imaš svoje življenje, ona dva svoje. In manj kot se vmešavaš, bolje bo zate. Ker menim, da je težko stopiti na eno stran in držati z enim. Oba sta tvoja, oba imaš rada in obema privoščiš, da se imata lepo.Sploh pa , ko si napisala, da je šlo za kavo in sms-e. Kr neki. Stay away!!! To je moj nasvet. Najbolj nevarno je, da stošiš na eno stran, ona dva se pobotata, pol si pa ti tista, ki si kaj "narobe" rekla. Dost sta stara, da se sama zmenta. Bom pa vsekakor mislila nate, ker vem, da ti ni vseeno.

Cojka - a aglaia gre res domov? Zjutraj namreč še ni vedela. Sm ful vesela zanjo, ker se ji zagotovo že meša v P.user posted image  Sm pa fouš tebi, da Tian več spi kot jaz. user posted image  Upam, da bo moj otrok tud tko pridn. Sej pol bo pa ona spala, jst pa na rr visela.user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
3.5.2010 11:41:05   
Anonimen
Dobro jutro srake!

Danes imam končno mal časa. Sicer mi je bil Tai buden zdele od 7h pa do mal prej. Sem pa vmes govorila še z NN in zgleda ga je najin pogovor uspaval, ker je zdej zaspal ko topuser posted image

marjanjaj
zdej v maju ne bom šla nič v Ikeo, ker gremo še na morje in krst imamo, tako, da bomo šli šele junijauser posted image (pa tok sem bila vesela, da ima moj končno čas, da gremo do Ikee, a lih praznik je mogu bituser posted image ). Ti bom pa valda prinesla plenice, če jih boš še rabila.
Zakaj pa ne daš na previjalno raj podloge za 1x uporabo??? Men je tud tko lulal in kakal in sem samo menjala plenice, tako, da sem šla pol v Mullerja kupit te podloge za 1x uporabo in mi je ful bolj fajn, ker ko se zgodi "nesreča", jo samo vržem v smeti.

petrca kako ti je bil všeč film It's complicated? Midva sva ga že v kinu gledala, pa jaz sem ga včeraj še enkrat na dvd-ju, ker mi je tok svetoven film.
Zdej vidim kaj si še napisala. Sploh nimam besed. Drži seuser posted image user posted image user posted image Upam, da se bo stvar uredila.

cojka nič se nismo potepal. Včeraj smo šli v City park, da sva mu kupila komplet za krst. Drugač pa Tai je ok, noči so pa sej veš....ti je znanouser posted image Kako je Tian pančkal? Ja Tai je zavarovan po S. Ko sem klicala na zzzs, mi je povedala kateri obrazec rabi S izpolnit. Samo pol ker je S šel na d.o.o., mu je ta obrazec naštimala računovodkinja. Lahko vprašam S kaj za en obrazec je bil. Bosta Tiana zavarovala po G?

mkbk Filipu se pa skoz ponavlja ta vročina no. Revček. Pa je že kaj bolje?

Da vam povem še to, da sem totalno razočarana nad vozičkomuser posted image

(odgovor članu anajrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 2972
3.5.2010 12:05:55   
MaliMišek
Se moram malo pohvalit user posted image , danes sm oprala že dva stroja, zdej počakam da se posuši, potem pa gasa...likanje za malčka palčka user posted image . Toookkkk sem vesela,da se stvari premikajo user posted image .

Nax zakaj nisi zadovoljna z vozičkom? Kaj ti pa ni kul?

Jaz sem pa včeraj ugotovila, da sem v Ikeii kupila fuuullll preveliko posteljnino user posted image , sem tud en šus babji user posted image ...zdej pa študiram kaj čem narest....kupit novo user posted image ....bemtiš nimam prav veliko časa za razmišljanjeuser posted image .

Super, da gresta Aglaia in Zoja domov user posted image .

A ni ena od srak tud zadnji mesec ful slab spala user posted image , pa se zdej ne spomnim katera user posted image . Imam spomin kot ementalar user posted image ! Amazonka moje bolečino so pa povezane z zatekanjem, se spomnim, da je Saša1975 tudi imela te probleme in tudi tipkat ni mogla. No jaz zaenkrat še lahko user posted image .....me kap, da ne morem nič napisat na rr user posted image .

Krtkova glede zgage .... se bodo user posted image počasi spustili in naju bo tudi ta tegoba minila user posted image . No vsaj tako pravijo user posted image !

Mkbk je Filip bolje? Je bila vročina samo reakcija na stres?

Uuuuuu poštar mi zvoni.....no predvidevam, ker je pozvonilo 2x user posted image .....ajde!

< Sporočilo je popravil MaliMišek -- 3.5.2010 12:07:39 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
3.5.2010 12:15:35   
Anonimen
Jaz sem pa včeraj ugotovila, da sem v Ikeii kupila fuuullll preveliko posteljnino user posted image , sem tud en šus babji user posted image ...zdej pa študiram kaj čem narest....kupit novo user posted image ....bemtiš nimam prav veliko časa za razmišljanjeuser posted image .

Ja sej v Ikei imajo drugačno dimenzijo posteljnine kot pri nas.Sej če nimaš ful preveliko, boš pa sam mal zavihala.

< Sporočilo je popravil nax05 -- 3.5.2010 12:16:31 >

Neposredna povezava do sporočila: 2974
3.5.2010 12:19:51   
Anonimen
O vozičku pa sploh nimam besed. Sem slabe volje, sam da pomislim. In sam, da se še kej zgodi, ga peljem nazaj, ker tole je pa preveč.
Zadnjič sem šla do konja in ker voziček ni šel v mamičin avto, sem dala kolesa dol in k pridem tja se je gumb na kolesu zataknil in valda nisem mogla vozička sestavit. Čist sem znorela in klicala tega k prodaja te vozičke in mi reče, da nej slikam in pošljem na mail. Pol se mi je pa mal strgal, ker na mail sem mu pa že 3 mesece nazaj poslala zarad vzglavnika v globoki košari, pa mi noben nič ne odgovori. Kr neki mutijo. Da ne govorim, da sem tamalga zanč dala na klanc pred hišo in zabremzam voziček in se je obrnu za 180 in skor prevrnu. Lih da sem ga še ujela. Halouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?