krtkova
|
ratarataraatrataaa (to so fanfare!!)......................I am back home!!! Takega vstopa na sceno sem se jasno navadila od Aglaie!! Blo je tkoooo lepo, da sva dons oba čist deprasta, k sva že doma. Sonček je sijal (opečen dekolte, noge in novo pratizansko ime imam; rdeča kumara ). Hotel...super, sicer ne vem čist točno iz katerega leta je kategorizacija 4-ih zvezdic, a bili so ZELO prijazni (nisem vajena od hrvatov) in hrana je bila odlična. Edino za nosečke ne bi smela biti samopostrežna - MM - you know what I mean!! Bila sva v pritlični sobi, s teraso, tik ob sprehajalni poti in 20m od obale. Noro!!!! Pa ful veveric na borovcih, pa galebi (ki so nama grozdje sicer iz mize pojedli ), pa dišalo je po morju, borovcih,....skrtka the best. Pa glede na to, da imam takooo ogroooomen trebuh, da ne more noben faliti, da sm noseča, so me vsi totalno pedenali v hotelu in skrbeli, da sm OK. Na splošno povsod ful dobr prideš skozi s takim trebuhom!! En dan sva preživela z bratovo družbo na ski-liftu, drug dan pa sva šla do Rovinja, Pule in Vrsarja, potem sem imela pa jaz tko zatečene noge, da skor šlap nism mogla obut in sva šla že ob 5h v sobo mal počivat. Zvečer sva bila ponavadi v Poreču na drinku, aja, no en večer pa pri prijateljici v sosednjem kampu. Danes so naju pa "vrgli ven iz sobe" že ob 10h in sva šla do Motovuna in nato na Grožnjan- ki je bil pika na i tega dopusta. Najlepša vas kar sem jih vidla zadnje čase!!!! NORO LEPO!! Pejte kdaj!!! Z vozički pa samo, če imate terence (MM - najin je OK). MKBK - mi je že dol poslala sms, da ne more spati in da ji je dolgčas brez mene. Si se mi ful zasmilila. Zdej si pa predstavlji, da ne moreš tkole spati v mali hotelski sobi, kjer ni drugega prostora, kamor bi se umaknil, kjer spiš z možem na enem samem jogiju, ki je tko majhen, da že njegovo dihanje sproži valovanje!!!??? In potem WC, ki nima za potegnit vode tko, kot smo vajeni, ampak tko kot da bi podmornico spustil v vodo (zaropota tako, da zbudiš cel hotel). No, tko je bilo pri nama. IKEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nujno rabim nekaj iz Ikee, tako, da tista, ki bo šla, naj mi nujno pove!!!!!! HVALA HVALA HVALA!!! Mamice - joj, je kr zanimivo že brati, kako se vam dogajajo različne stvari z vašimi palčki!! Tako bomo me spet že malo vnaprej seznanjene z mnogimi informacijami (tko, kot smo že pred parimi mesci vse imele tetra plenice ). KOmaj čakam, da se dobimo z vašimi vozički!! Cojka - tisti seznam s prehranjevanjem v času dojenja le prišpari, ga bomo vse potrebovale!! NO ,zdej pa res ne vem več, kaj napisat. Če sem kaj pozabila, me prosim spomnite. Se ta teden kaj vidimo??