mkbk
|
Hoooj! Sporočam, da Filip očitno ni zbolel zarads stresa od pomankanja mamice, ampak zato ker se je pač neki nalezu...sta ga babi in dedi v prekmurju dala 2x po dve uri v vrtec, da bi se tam kao igral ....grrrr jezna sem kot norec (sej to da sta ga dala sem vedla, ker sta mi povedala, samo sem rekla, da se ne bom usajala, če bo vse ok!) No v glavnem, jaz sem ga tja gor poslala, da bi si mal opomogu, pa da jaz malo stvari za dojenčka pripravim in predvsem res da bi se oreng pozdravu. POl mi ga pa rukneta med bacile, pa itak je bil še ves smrkav...komentar je bil pa, da so se itak uzuni igral, haha a uzuni se pa ne mroeš nalezt?!?! Tok sm jezna, pa še moj mi je reku, da njemu tud ni blo prav,d a sta ga dala v vrtec, samo rekel jima pa nič nebo... no comment! Pismo v vrtec ga lahko tudi jaz dam, pa vsaj v tistega, za kerga že pet tednov za đabe plačujem!!!!! Da ne omenim, saj gor se je sicer poredil, ampak od smokija in čokolade - to je taka scena, da mu jaz pripravljam sadni obrok, babi pa zravne gleda in mu začne suhe zlate kroglice v usta turit. ne morš verjet. In potem ga jaz odnesem v stol, da bo jedel itak, da ni ker se je dru in hotel kroglice......A LOHK KR TUKI NEHAM V glavnem, danes sem spala, ker sm šla šele ob 1, do takrat mu nisem mogla zbit vročine z ničimer drugim kot z Voltarenom - kar močna zadeva za malčke... Z mojim sva pa itak v nekem čudnem stanju, ker sm jaz čist ihtasta še na njega ker je F. spet bolan, jaz pa visoko noseča bom spet cel dan mogla doma ždet s tamalim, ker on dela popoldne. Petrca - ja sm prebrala in nimam besed. Vem da te je ful prizadelo, ampak probaj čim manj mislit na to stavr. HB, da si že na svojem in velka punca. Že zarad tamalčka se čim manj sekiraj! Pa mogoče niti ne bo tak izid, kot se kaže na začetku! Cojka, nax - kako je s te mzavarovanjem.Jst pa sploh ne vem, kdaj se to rihta? Verjetno sm za Filipa kaj zrihtala, ko se je rodil, samo se sploh ne morm sponit, a sem kaj v službo pošiljala??? V glavnem zdravstveno kartico ima, a to pomeni, da je zavarovan -najbrž ja. MM - kaj pa če posteljnino obrežeš in zašiješ? Al pa če ti za kako drugo posteljo prav pride...ja, časa res nimaš na pretek... tko da gas! nax - pismo glede vozička je pa res bedno če nisi zadovoljna...ti kar teži unim prodajalcem...konec ko ncev pa imamo potrošniki tudi neke pravice...če voziček res ne ustreza, bi verjetno lahko dobila tudi denar nazaj! LP punce moje! p.s. se opravičujem za vso negativo iz prvega ostavka, samo tale jeza se v meni kar nabira...
|