|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
3.5.2010 12:20:03   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek
Jaz sem pa včeraj ugotovila, da sem v Ikeii kupila fuuullll preveliko posteljnino user posted image , sem tud en šus babji user posted image ...zdej pa študiram kaj čem narest....kupit novo user posted image ....bemtiš nimam prav veliko časa za razmišljanjeuser posted image .

Ja sej v Ikei imajo drugačno dimenzijo posteljnine kot pri nas.Sej če nimaš ful preveliko, boš pa sam mal zavihala.

To vem ja...ampak jaz sem kupila posteljnino za veliko posteljo user posted image in ne otroško user posted image !Kr neki....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
3.5.2010 12:22:19   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

O vozičku pa sploh nimam besed. Sem slabe volje, sam da pomislim. In sam, da se še kej zgodi, ga peljem nazaj, ker tole je pa preveč.
Zadnjič sem šla do konja in ker voziček ni šel v mamičin avto, sem dala kolesa dol in k pridem tja se je gumb na kolesu zataknil in valda nisem mogla vozička sestavit. Čist sem znorela in klicala tega k prodaja te vozičke in mi reče, da nej slikam in pošljem na mail. Pol se mi je pa mal strgal, ker na mail sem mu pa že 3 mesece nazaj poslala zarad vzglavnika v globoki košari, pa mi noben nič ne odgovori. Kr neki mutijo. Da ne govorim, da sem tamalga zanč dala na klanc pred hišo in zabremzam voziček in se je obrnu za 180 in skor prevrnu. Lih da sem ga še ujela. Halouser posted image

GROZA!!!! user posted image user posted image user posted image Še dobro, da si pravi čas ujela voziček!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
3.5.2010 12:31:09   
Zvezdici
Vidim, da se vas že večina bliža cilju user posted image user posted image .
Čestitke novim mamicam, nosečkam, pa da porod mine čim lažje in hitro! prazno
Bo po moje kar prazno tukaj, ko boste vse rodile..

Se javljam bolj redko, ampak se trudim vas brati kolikor moram. Sem že čisto ven padla iz vaših tem. user posted image

Drugače pri meni kar gre. Tija je res pridna, samo krči so še vedno močni in se mala večino dneva prejoka user posted image . Ji nobene kapljice ne pomagajo user posted image .
Gre pa čas res rees hitro. Je stara že 1 mesec in 1 teden. Še prehitro gre. Se po malem že pogovarja, hehe. Kopala jo bom pa šele v sredo. Je imela do sedaj krvav popek user posted image .

No pa uživajte, sem prišla samo malo pozdravit,  da me ne boste čisto pozabile user posted image .

< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 3.5.2010 12:32:34 >

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
3.5.2010 12:35:56   
krtkova
jst pa ful pridno pospravljam stanovanje, sm že kr mal utrujena.user posted image  Kok enga prahu!! jaoooo!!

nax-tole se je pa grozno slišal z vozičkom. Sam sm v Poreču vidla eno mamico, k se ji je podobno zgodilo. Otrok se je nekaj zvijal po vozičku (v šortnem delu sicer, otroček pa že kakšno leto in pol star) in se niti ni še dvignil čist na noge, ko se je voziček zelo nevarno nagnil nazaj. So ga zadnji hip ujeli.

MM - a si posteljnino že odprla? Če nisi imaš mesec ni časa (oz. če si ikea family član neomejeno), da jo zamenjaš. Drugače jo pa shrani, sej otrok bo zrastel in bo imel večjo posteljo, pa jo boš takrat uporabila. A za zdej pa nimaš pol nič? Ker potem nujno rabimo enga, k bi nam šel nekaj stvari v Ikeo iskat!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
3.5.2010 12:47:46   
mkbk
Hoooj!

Sporočam, da Filip očitno ni zbolel zarads stresa od pomankanja mamice, ampak zato ker se je pač neki nalezu...sta ga babi in dedi v prekmurju dala 2x po dve uri v vrtec, da bi se tam kao igraluser posted image ....grrrr jezna sem kot norec (sej to da sta ga dala sem vedla, ker sta mi povedala, samo sem rekla, da se ne bom usajala, če bo vse ok!) No v glavnem, jaz sem ga tja gor poslala, da bi si mal opomogu, pa da jaz malo stvari za dojenčka pripravim in predvsem res da bi se oreng pozdravu. POl mi ga pa rukneta med bacile, pa itak je bil še ves smrkav...komentar je bil pa, da so se itak uzuni igral, haha a uzuni se pa ne mroeš nalezt?!?! user posted image Tok sm jezna, pa še moj mi je reku, da njemu tud ni blo prav,d a sta ga dala v vrtec, samo rekel jima pa nič nebo...user posted image no comment! Pismo v vrtec ga lahko tudi jaz dam, pa vsaj v tistega, za kerga že pet tednov za đabe plačujem!!!!!
Da ne omenim, saj gor se je sicer poredil, ampak od smokija in čokolade - to je taka scena, da mu jaz pripravljam sadni obrok, babi pa zravne gleda in mu začne suhe zlate kroglice v usta turit. ne morš verjet. In potem ga jaz odnesem v stol, da bo jedel itak, da ni ker se je dru in hotel kroglice......A LOHK KR TUKI NEHAM user posted image

V glavnem, danes sem spala, ker sm šla šele ob 1, do takrat mu nisem mogla zbit vročine z ničimer drugim kot z Voltarenom - kar močna zadeva za malčke...

Z mojim sva pa itak v nekem čudnem stanju, ker sm jaz čist ihtasta user posted image še na njega ker je F. spet bolan, jaz pa visoko noseča bom spet cel dan mogla doma ždet s tamalim, ker on dela popoldne.

Petrca - ja sm prebrala in nimam besed. Vem da te je ful prizadelo, ampak probaj čim manj mislit na to stavr. HB, da si že na svojem in velka punca. Že zarad tamalčka se čim manj sekiraj! Pa mogoče niti ne bo tak izid, kot se kaže na začetku! user posted image user posted image user posted image user posted image

Cojka, nax - kako je s te mzavarovanjem.Jst pa sploh ne vem, kdaj se to rihta? Verjetno sm za Filipa kaj zrihtala, ko se je rodil, samo se sploh ne morm sponit, a sem kaj v službo pošiljala??? V glavnem zdravstveno kartico ima, a to pomeni, da je zavarovan -najbrž ja.

MM - kaj pa če posteljnino obrežeš in zašiješ? Al pa če ti za kako drugo posteljo prav pride...ja, časa res nimaš na pretek...user posted image tko da gas!

nax - pismo glede vozička je pa res bedno če nisi zadovoljna...ti kar teži unim prodajalcem...konec ko user posted image ncev pa imamo potrošniki tudi neke pravice...če voziček res ne ustreza, bi verjetno lahko dobila tudi denar nazaj!

LP punce moje!

p.s. se opravičujem za vso negativo iz prvega ostavka, samo tale jeza se v meni kar nabira...

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
3.5.2010 13:02:04   
MaliMišek
Posteljnina - ja zaenkrat nimam nič, v Ikeo se mi ne ljubi it, če povem po pravici me trebuh že kar pošteno ovira, po daljši vožnji sem pa še 2 dni zatečena kot slon user posted image . Krtkova bi pa tudi jaz imela še ene par stvari iz Ikee, ampak se mi zaenkrat res ne da.....če si premislim ti pa valda javim user posted image . A bom mogla s kombijem dol user posted image . Sem pa posteljnino kupila že januarja, tako da žal menjava ne pride upoštev. Mkbk se res bolj nagibam h temu, da posteljnino zarobim in je to to.

Mkbk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ufff...tebe pa so razp*****. No sej mene bi tud, če bi mi to nardil.

Zavarovanje
v službo (pri nas je to kadrovska, ne vem pa če je povsod tako) moraš poslat rojstni list od otroka in ti uredijo, da je zavarovan po tebi oz. če želiš da je zavarovan po partnerju, potem ga on odnese v službo.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
3.5.2010 13:20:37   
petrca2507
Še enkrat hvala vsem za lepe besede. Se sploh ne mislim kej dost sekirat za težave mojih staršev. Pred kakšno uro me je oči klical in mi vse povedal. Pač mu je pasala družba in pogovor. Verjetno pa vse skupaj sploh ne bi prišlo na dan, če po pomoti ne bi SMS-a poslal moji mamic, namesto tisti ženski. Ampak to bosta že sama rešila med sabo.

mkbk...tebe so pa dobr razkurl. Upam, da bo Filip kmalu bolje. user posted image

Ikea...jst sm misnla it v Graz tam nekje po 15. maju.

nax...še dobr da se je tole z vozičkom srečno končalo.

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 2982
3.5.2010 13:27:36   
krtkova
evo, še kosilo sm si pogrela in ga pojedla.

MM - tud pod razno nism mislila, da bi tebe poslala v Ikeo!! Taka bajsika kot ti, tam sploh ne more več skozi vrata (no, mogoče v skladišču, zadnji vhod).user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem bolj mislila, če bi katera od tistih, ki še ne namerava roditi v naslednjem mesecu, šla, da ji takoj napiševa seznam..user posted image user posted image  A kovtr si tud kupila v Ikei? Ker oni imajo kovtre IN posteljnino svojih dimenzij.

MKBK - pa madonca no, kako pa tebe jezijo!! In toj ubogi Gumbek, ki pobere vse bacle ki letajo po zraku. Pikec mali noooooo!!!! Sam veš, babi in dedi zagotovo nista mislila nič slabega, s tem ko sta ga v vrtec poslala.

Glede kroglic (in ostalega razvajanja babic in dedkov): jst sm mojim doma že dala jasno vedeti, da se zavedam, da babice bolj razvajajo otroke kot mamice, samo, da jih prosim, da naj se vzdržijo. Pa je rekla moja mama, da se boji, da bo ona še bolj stroga kot jaz. ha ha. Tud OK. Za taščo pa vem, da je zelo razumna in da bo sicer skakala okoli mojega otroka sto na uro, ne bo pa počela neumnosti (vidim pri njeni prvi vnukinji). Morda je malce "nevaren" le tast, ki zna razvajati Emo. Hm....no, ja, enga dedka pa lahko ima, ki ji vse dovoli.user posted image  Skratka, sem namreč malce proti takemu obnašanju starih staršev, da dajejo otroku samo čokolade in kroglice (BTW; o kakšnih kroglicah to sploh govorimo?). A so svojim otrokom tud sam to dajali za jest?????user posted image  Mal razvajanja ne škodi, ne pa da se vmešavajo v tvojo vzgojo.

matr, zdej sm se pa še jaz čist razpričala na to temo, pa sploh še nimam otrok......

Gumbek - jst mislim nate!!user posted image user posted image

Jst mam pa dons ful težave z želodcem. Karkoli pojem, popijem me zgaga totalno zaj... in želodec boli, prov mal slabo mi je. Pijem pa sam vodo. Sem ugotovila,d a mi voda največ težav povzroča.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2983
3.5.2010 13:28:42   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  juhuhuhuhuh!!! Pa jo imamo!!!!

drugače pa se mi zdi, da glede staršev totalno pravilno razmišljaš!!!! Hang on, girl!!!

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
3.5.2010 13:40:49   
MaliMišek

user posted image user posted image user posted image user posted image jeejjjjjj.....a bomo lahko kej naročile user posted image

Krtkova
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si me nasmejala s tem zadnjim vhodom v skladišču. Sem pa tudi kovter kupila v Ikei, tako da zdaj rabim samo še poteljnino in nekaj škatel iz Ikee user posted image .

Ostlo pokomentiram kasneje. Šibam na kosilo, danes kuha moj in greva jest ven user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2985
3.5.2010 14:17:33   
anajrim
Cojka - ja jaz zelo veliko naročam preko te strani...imam strica v Ameriki in potem on ali pa kdo od nas prinese...

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
3.5.2010 14:49:54   
petrca2507
MM in krtkova...seveda bosta lahko kaj naročile. Ampak prosim tko glejta, da bom lahko v karavana spravla. user posted image  Enako velja za ostale, ki bi kaj naročile. user posted image   S kombijem se ne bi gor vozila.

Dons mam tud jst neke čudne motnje v želodcu. user posted image  

www.petrca.net

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
3.5.2010 14:57:35   
petrca2507
nax...sem ti pozabila odgovort glede filma. Men je bil všeč, moj je šel pa raje v drugo sobo šport gledat. user posted image  

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 2988
3.5.2010 15:12:04   
krtkova

MM in krtkova... Ampak prosim tko glejta, da bom lahko v karavana spravla. user posted image   

jst potrebujem tisto kar nalepiš na rob postelje, da otrok ne grize lesenega dela, ampak to plastiko in pa en ali dva zabojčka, plastična s pokrovom, dimenzije cca. 20x10 (nimam pojma, kok res, tko po spominu). Mislim, da gre to tudi v fičkota.user posted image user posted image user posted image user posted image

se že vnaprej zahvaljujemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2989
3.5.2010 15:35:23   
katrinka
bi rabila pomoc - svakinja isce dobro ginekologinjo ali ginekologa v ljubljani,moja ne sprejema novih pa me zanima ce lahko katera kaj priporoci, hvalauser posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
3.5.2010 17:49:30   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
Sem ugotovila,d a mi voda največ težav povzroča.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image najboljše da vodo zamnejaš s Coca-colo user posted image . Sigurno bodo težave izginile. Imam pa tudi jaz čedalje večje težave z zgago, sploh ni važno kaj jem in pijem. Zdej čakam da čudežno odrešitev user posted image , upam da to ne bo 2 dni pred PDP.

Petrca
ful hvala, da bom lahko kaj naročila, ti bom poslala na mail (no zaradi mojega naročila sigurno ne bo treba it s kombijem gor user posted image )

Katrinka moja G ne sprejema novih pacientov, ostalih pa ne poznam.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
3.5.2010 17:59:34   
katrinka

Katrinka moja G ne sprejema novih pacientov, ostalih pa ne poznam.

aha, vseeno hvalauser posted image

A KERA DRUGA LAHKO KAJ PREDLGA?

Neposredna povezava do sporočila: 2992
3.5.2010 18:03:43   
petrca2507
katrinka...ne vem kako je s sprejemom novih pacientov pri moji G. Lahko ti dam kontakt in se jo pokliče. Al pa če počakaš do petka, ko imam pregled in jo takrat vprašam.

Imam pa tole: dr. Branka Colja Lovšin

Pri nas v službi je blo menda z vodo iz pipe nekaj narobe. Jst nism opazila, da bi bil okus kaj drugačen, ker si vedno primešam sok zraven. Al pa kakšno tableto stopim v vodi. Pred 3 tedni sem vidla, da je nekaj časa tekla motna, svetlo rumena voda. Sem jo natočila v kozarc in poslala meil našim pametnjakovičem, ki še vedno trdijo, da je voda OK. Kako lahko rečejo, da je vse OK, če je barvasta. user posted image Škoda se jim tud zdi delat kakršne koli teste, ker so menda vodo pred kratkim testiral. To "pred kratkim" je bilo lani konec oktobra. Šef je pri nas čist znoru. Je tud sam napisal en ornk meil, zdej pa čakamo odgovor.

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 2993
3.5.2010 18:05:50   
MaliMišek
Petrca, ti pa delaš v eni čudni firmi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2994
3.5.2010 18:07:08   
katrinka

katrinka...ne vem kako je s sprejemom novih pacientov pri moji G. Lahko ti dam kontakt in se jo pokliče. Al pa če počakaš do petka, ko imam pregled in jo takrat vprašam.

Imam pa tole: dr. Branka Colja Lovšin

o super, bom ji napisala pa naj sama poklice in se zmeni, zelo hvalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2995
3.5.2010 18:35:57   
krtkova

se podpišem pod tole izjavo!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2996
3.5.2010 18:56:50   
petrca2507

se podpišem pod tole izjavo!!user posted image user posted image

V teli formi raj vidjo, da smo vsi na bolniški, kot pa da bi en ušiv test vode nardil. Sicer pa, zakaj bi testiral, če so to že nardil. user posted image

Vama povem še izjavo glede zanič kave:
Moj sodelavc je pisal v "glavni bife", da je zadnje čase kava zelo čudna, da ima okus po zažganih drveh, ... Pa so mu najprej odgovoril, da se to samo v naši stavbi pritožujemo, ker so nam postavl omejilnike prehoda (ne vem, kakšno povezavo ima to). In on vztraja naprej, dokler ga ne povabijo na testiranje kave. Z eno žensko sta šla v Čokoladni atelje, na Cofe 2 go v Maxi, v bife pred vhodom in seveda v bife naše stavbe. Sodelavc je povedal, kje se je kavi lahko reklo kava in jo je z užitkom popil. Ženska pa njemu nazaj, da je to samo zato, ker se je že prej odloču, da je naša kava zanič. Tko da...mi mormo najprej sami sebe prepričat, da je kava pri nas čist OK in to je to. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
3.5.2010 19:18:53   
krtkova
petrca, tale s kavo je pa huda!!! user posted image Čeprav sej veš, monopol imajo pri nas in dokler pijemo kavo pri njih....bo tko. Pri nas smo začeli hodit na avtomate, ki so jih postavile druge firme. Vem, vi žal nimate te možnosti.user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 2998
3.5.2010 19:19:45   
sasa1975
POZDRAVLJENE

evo stari smo 9 dni,se še malo navajamo en drugega
dojenčica je pridna zbuja se na 4 ure previjamo hranimo podiramo kupčke...zvecer jo umivam cim kasneje okoli 22.00 da jo zmatramo in da se pol hrani ponoči samo 1 xuser posted image

malo imam težav z dojenjem ker ima naše dete tolk močan sesalni refleks da me je že v porodni razgrizla do krviuser posted image  in sedaj se nama to dogaja tudi doma ceprav uporabljam nastavek in mazem z bepantenom ter lanolinom tko da dobro da obstajajo aventove črpalkeuser posted image

proti krcem pa v lekarni Tržic deteljica prodajajo kapljice ki jih sami delajo in pomagajouser posted image

NN jaz bi tui seznam kaj ne smemo jesti  med dojenjem

NAX NEKA NOČ COJKA katere blazinice za dojenje pa uporabljate?meni vse premoči...
toliko za prvo javljanje...
p.s-nad lupinico sm cist razočarana ker je cist prevec pokonci in ji pol glava visi tko da moramo se malo zrasti zdej jo imam samo v kosari vozička ravno dno in in njeni posteljici

ej kako pa je z papirji a rojstni list dobimo po posti pol pa gremo po zdravstveno kartico? 

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

Neposredna povezava do sporočila: 2999
3.5.2010 19:23:06   
MaliMišek

petrca, tale s kavo je pa huda!!! user posted image Čeprav sej veš, monopol imajo pri nas in dokler pijemo kavo pri njih....bo tko. Pri nas smo začeli hodit na avtomate, ki so jih postavile druge firme. Vem, vi žal nimate te možnosti.user posted image

Mi tud ne user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?